- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #56.681
iisyancim gecmis olsun insaAllah uzun surmez agrilarin insaAllah benim gibi rahat gecer hamileligin.. benim tek derdim uyku oda zamanla gever diyorlar bakalim?
evet canım tek isim..ben iki ismi sevmiyorummm
evet canım rahmetli kp imin ismi..eşimin pek gönlü yok koymaya ama ben istiyorum...ilk torun ve adam rahmetli olmuş..konursa güzel olur diye düşünüyorum..
hemde Peygamberimizin ismii
adile yasasın kayınbabanda nur içinde yatsın bende öle düşünüyorum benm k.p gün görmemiş tek erkek benm eşim
mmousemm bu infolic kapsül değil..toz şeklinde içinde şaşeler var..
bir bardak suya koy karıştır iç..ama ben hep yarım brardak suya karıştırdım canım..
sabah akşam 1 tane iç ben öle yaptım
efulım uygulamayı tamamen kaldırıp tekrar yuklemeyı denemelısın
ısyan bu yazyaptırayım bunları dıyorum genetık rahım fılmı hıstereskopı ıse hamıle kalmadan 2-3 ay once dıyorum rahım ıcı ne durumda kı plesanta gıdıyor asagı yerlesıyor
Allah aynı acıları yasamayı nasıp etmesın
adile yasasın kayınbabanda nur içinde yatsın bende öle düşünüyorum benm k.p gün görmemiş tek erkek benm eşim
tamam canım sağol çarşıya indiğim bi gün alııyyım.
bu aarada senin bebiş banada erkek gibi geliyo
cute sigarayımı bıraktın bu arada bende bırakabilsem keşke
off kızlar drdan geldık.kızımda alerjık bronş ve anemı yanı kansızlık çıktı.şurup ve damla verdı.vegaferonu 6 damlaya cıkardı.of ya..bendede var her mevsım olur kızım bana cekmış hep bunumu yasayacak şimdi
bu arada tavsıye uzerıne gıttım ama memnun kalmadım drdan.alerjık bronşıt dedı.. o ne bronşit mı dedım yok alerjık bronşit dedı ee adam anlat dımı ne yapmamız lazım.açtım netten baktım olcak işmi.ilaç yaz gönder doktorluk bu olmamalıya
tamam canım sağol çarşıya indiğim bi gün alııyyım.
bu aarada senin bebiş banada erkek gibi geliyo
cute sigarayımı bıraktın bu arada bende bırakabilsem keşke
evet dun aksamdan berı
ama ınan her an yakıcak gıbıyım ayyy
bi karar aldım bir siteye tüp bebek sürecinde başımdan gecenleri teknik ve duygusal olarak yazıcam ama bu düşünce bile başımın agrımasına yettı
egeyı uyuturken dusundum ılk tedavımde opr.sırasında yaşadığım sorun sebebıyle tuvalette bayılmnam sonucu 1 gece yogun bakımda kaldıgımı dusundum ıcım tıtredı
sımdı yazıcaktım ama maılımı acamadım evden sıfreyı unuttum
bakalım nasıl olacak
kuzum çooooooooooooooooooooooooook sevindim yaaaaaaaaaaaa
yeni gördümmmm rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inş
ne kadarlık acaba
ne zamandır konuşuyorduk yaaa
sırada mausem ve prenses var sanırımnmmm birde deniz onada rabbim nsaip eder inş
arıcammmmmmmmm seni hemennnnnnnnnnnnnnnn
Tabi uzun zmaan sonra olunca böyle o0ldu ama bakalım
isyan hıc anlatmıyorsun ya neler hıssedıyorsun ne tepkı verdıler kac kere sordum aaa
canımm yaa kv deme hastanede söledimmm ayyyy diye bir çığlık attı..
annem sarıldı ağladı..
babam taze anne adeyı dedi öptü..
eşim dünden beri herşeyime taktı..hareket ettirtmiyor bana
ben ise çok garibim hala inanamıyorum şoktan çıkamadım henüz..birşey hissetmiyorum desem doğru olur sanırım..
kalp atışı kese varmı onun korkusu saplı bende şu anda..
bu korku sadece boyut degıstırır ama asla yokolmaz yavrum
bebek dogsada :)
hadı gene iyisin kıvırdın işi :) yanlısı dogurultunuzda bebek tuttu haöle canım sanırım ama ne bilimm yaa korkuyorum işte bir duysaydık inşşş hayırlısı ile...
hadı gene iyisin kıvırdın işi :) yanlısı dogurultunuzda bebek tuttu ha
kız aynı yaptıkk ama tuttu..
yalnış olan benim gittiğim doktorlarmışşşş
bence senın oglan benım dogum gunumde dogar ya
akrep olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?