Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kkızz sen cinsiyetleri bilionn yaa hadi söle efuliminki ne olcak benimki ne olcakkk

cute yanlis tahmin etmisti esmersirin bebegini..

ben kiz hissediyorum/istiyorum hayirlisi Rabbimden saglikli sihatli olsunda

bizim kucuk amcamizda cok sevindi duyunca :) ama buyuk amcamiz tabi ki hem sevindi hem uzuldu Rabbim herkese nasip etsin insaAllah kimsenin kucagini bos birakmasin insaAllah..

bu arada dayi ve hala yok bizde

efulim ben sana kız hissediyorum isyana daha içimden bişe gelmiyor

efulim ben sana kız hissediyorum isyana daha içimden bişe gelmiyor

bende kiz hiss ediyorum canim testte cift cizfgiyi gorunce direk icimden kizimiz olacak dedim :)

kizim olursa insaAllah bana arkadas olur annesine yoldas olur daha farkli olur diye dusunuyorum bende hep ablamlarla yetistim ya ne bileyim oyle bi dusunce iste

mousecim ben folik asitten kilo almadim mesela.. hic takma kafana Rabbim ol desin yeter ki bir seferlik iliski bile yeter o zaman.. Rabbim gonunle gore versin insaAllah bekletmesin fazla :)

aminn darısı mouse ve tüm isteyenlere 1 yıl önce yeni ev kurma teleşından bahsediyoduk ne yemek yapalım diye şimdi ne diyoruz

yok canım cute doğru tahmin etmişti kız diyen bendiö şirineninkinee
sizin büyük amcayada zor tabii canım yaa...

ayyy takvimini yesinler

ayy evet yaa çok şeker mercimeğimmm

benimde sanki oğlum olacak öle hissediyorummmm

Aa sahimi pardon cute karistirmisim hayirlisi isyancim Rabbim gonulune gore versin insaAllah

eflinam ve prenses nerelerde bu arada?

inan valla bu yorumu gormeden ben yazdım sanaa kızz
sırınenınkını tuturamamısım sıbelın tutturdum cıtlın tuturdum da ne olsun

hadi hayirlisi cute

isyan aramizda tam bir ay varmis ben 11/10 sen 13/11

hayırlısı olsun canım kız anneye arkadas olurmus ama hakkında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…