- 21 Nisan 2012
- 6.349
- 1.666
- 198
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #56.641
kkızz sen cinsiyetleri bilionn yaa hadi söle efuliminki ne olcak benimki ne olcakkk
cute yanlis tahmin etmisti esmersirin bebegini..
ben kiz hissediyorum/istiyorum hayirlisi Rabbimden saglikli sihatli olsunda
bizim kucuk amcamizda cok sevindi duyunca :) ama buyuk amcamiz tabi ki hem sevindi hem uzulduRabbim herkese nasip etsin insaAllah kimsenin kucagini bos birakmasin insaAllah..
bu arada dayi ve hala yok bizde
kkızz sen cinsiyetleri bilionn yaa hadi söle efuliminki ne olcak benimki ne olcakkk
efulim ben sana kız hissediyorum isyana daha içimden bişe gelmiyor
mousecim ben folik asitten kilo almadim mesela.. hic takma kafana Rabbim ol desin yeter ki bir seferlik iliski bile yeter o zaman.. Rabbim gonunle gore versin insaAllah bekletmesin fazla :)
aminn darısı mouse ve tüm isteyenlere 1 yıl önce yeni ev kurma teleşından bahsediyoduk ne yemek yapalım diye şimdi ne diyoruz
cute yanlis tahmin etmisti esmersirin bebegini..
ben kiz hissediyorum/istiyorum hayirlisi Rabbimden saglikli sihatli olsunda
bizim kucuk amcamizda cok sevindi duyunca :) ama buyuk amcamiz tabi ki hem sevindi hem uzulduRabbim herkese nasip etsin insaAllah kimsenin kucagini bos birakmasin insaAllah..
bu arada dayi ve hala yok bizde
ayyy takvimini yesinler
bende kiz hiss ediyorum canim testte cift cizfgiyi gorunce direk icimden kizimiz olacak dedim :)
kizim olursa insaAllah bana arkadas olur annesine yoldas olur daha farkli olur diye dusunuyorum bende hep ablamlarla yetistim ya ne bileyim oyle bi dusunce iste
efulımın kız senın erkek
hadi hayirlisi cute
isyan aramizda tam bir ay varmis ben 11/10 sen 13/11
bende kiz hiss ediyorum canim testte cift cizfgiyi gorunce direk icimden kizimiz olacak dedim :)
kizim olursa insaAllah bana arkadas olur annesine yoldas olur daha farkli olur diye dusunuyorum bende hep ablamlarla yetistim ya ne bileyim oyle bi dusunce iste
isim düşüncelerinizi alalım bayanlar
oğlan olursa kesin MUSTAFA...ama kızda hiç fikrim yok
sadece mustafamı peki
mustafa kayınbaban mı isyan benimde celal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?