Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
merhaba kızlar.uzun zamandır yazamıyordum yeni topik hayırlı uğurlu olsun inş.bekar evimden toparlanıyordum.paketle kaldır.nişanlını çağır onları alsın götürsün.sonra iş... baya yoğundum giremedim.şimdiden evlenen ,nişanlanan varsa hepsine hayırlı uğurlu olsun.

günaydın kızlarrr:3::3::3:
kazen beyden cevap gelmiş ''tamamdır'' yazmış..sorun yok yani...topiğimiz burada kalacak :46::46:

Dün akşam çok kötü oldum kızlar yaaa...babamla balkonda oturuyoruz..babam gözlerimin içine bakıyor..ben ilk defa böyle bakıyorum..geceleri ağlıyormuş...ben nasıl dayancam diye :14::14::14: annem söledi...ben babamın yüzüne bakamıyorum..kalbime hançer saplanıyor:14::14:

kazen beyden cevap gelmiş ''tamamdır'' yazmış..sorun yok yani...topiğimiz burada kalacak :46::46:

Dün akşam çok kötü oldum kızlar yaaa...babamla balkonda oturuyoruz..babam gözlerimin içine bakıyor..ben ilk defa böyle bakıyorum..geceleri ağlıyormuş...ben nasıl dayancam diye :14::14::14: annem söledi...ben babamın yüzüne bakamıyorum..kalbime hançer saplanıyor:14::14:

günaydın canım...
oyyy kıyamam ben sana doğanın kanunu canım benim gelin işte hem ağlar hem gider :52:
ama öyle üzme kendini zamanla alışıcak babanda sende :34:

günaydınlar canlar ciğerlerrrr :3::3::3::3::3:

biter canım biter az kaldı sabır edicez napalım

kısss öle herkese güzel gürünme kıskanırız bakkkk,alıp kaçarlar seni sonra enişteye ne hesap vericez
:ssz:

geldim şeker, dışarı çıktım amanın bir sıcak üflüyorrrrrr dışarıda yandım valla 10 dakikada piştim resmen, kılzar dikkatli olun dışarıda

ehehehe biliyorum ben bunu ne ilginç değilmi yaaaa:46:

hoşgeldin sende katıl aramıza canım

bende baya yoruldum bugün:53:

aa masatakvimim bak bu saç güzel işte, kesin böyle yaptır:128:

kıssss yemekçi seni baya sardın bu işlere sen, eşin parmaklarını yicek bu gidişle, yemek konusunda baya araştırmacı çıktın
:8:

canım benim nasıl bir iş,şartları falan nasıl sordun mu bence uygunsa yarın izin al git görüşmeye.

konuştum canım telefonda sölemiyoruz görüşmede anlatılacak dedi ama ben aradığım için şunu söledi yol parası veriyoruz sorduğunuz için söylüyorum dedi geldiğinizde konuşacaz dedi:34::34::34::34:
kıset eşimede söledim pek içine sinmedi heralde ama git bakalım dedi:26::26:

canım sakın söyleme iş başvurusuna gittiğini, zaten üstüne çok geliyorlar iyice çekilmez hale gelir orası :50:
doktora gidicem de yada eşimle birlikte işimiz var belediyede falan dersin mesela:34:

yemek saatimde gidecem geç kalırsamda bankada işim vardı dicem:34::34:

valla git görüş yol senden yemek senden maaş 725 bende 700 alıyorum yemek var yol ytok bende iş arıyıorum bulursam affetmycemmmm

aynen öyle kuzum:19::19: yol yok yemek yok elime bişi kalmıyo:50:

hoşgeldin şekerim:3::3::3:...beni kaçırsalar nişanlım sevinir galiba şu durumdaaa:41::41:

752 tl maaş çok az kuzum yemek yok, yol yok..sevmedim bennn:19::19::19:

bende sevmiyorum ben bu durumu ama şimdilik mecburum bakalım kısmet inşş hayırlısı olur :16::16::16:

CANIM maasın cok dusukmus bence bu yerde maasını bıraz daha yuksekmı soylesen o maastan asagıya almasınlar sneı tabı fark edılebılır bıseymı bu
Insallah maasıda duzgun olur
yemek yol cıkarsan zaten ne kalıyor canım ınsallah cok dolgunnn bı ucretı olan bı ıstır
neden dısarı cıkıyorsun sureklı ?

Oktay Usta Tereyağlı Güveçte Kuru Fasülye Tarifi | Oktay Usta Yemek Tarifleri Resmi Web Sitesi
tarıfıme bunu yazıyorumm
mesaım bıtecekkk bı tarıf dah ayazaydım lak lak yapıyorum buradada :D

canım ben muhsebecide çalışıyorum bankaya vergi dairesine vs. işlere gönderiyolar:31::31: inşş kuzum dua edim inş hakkımda hayırlısı olur :16::16::16:
hepimiz içinn:16::16::16:

valla masatakvimi bende 700 alıyorum yani yarısı :3::3::3: ç.ok zor yatak baza alıncak adam 650 demiş gitti benim maaaş good heart başvur git belki fazla verirler yaaa kocişine sor akşam bide kendi evişn kira olmaıdpı iyi yani bizim kira millete bide kira vercez o konusda şanslıısın git görüş derimmmm şu an ezan okunuyo rabbim hepimize yardım etsin sağlık huzur versin sıkıntı vermesinnnnnnn aminnn :4:

amin kuzumm inşşşş:16::16::16::16::16::16:

canım ben 1. ve 2. beğendim:34::34::34::34:

kıslar bu arada whewonthelove evlendi bize çok kırılmış hatırlamadınız yazmış diğer topikte...
dalgınlığımıza geldi hepimizin. kına geceside yapmadık:26:

yapalım kızlar yarın
:10:

kuzum ben düğünü oldu yazmıştım ama kına yapmadık gerçekten :18::18::18::18::18:
whewonthelove kuzummmmmmm bugün sana çok güzelll kına yapacazzzz:16::16::16::16::16::16:

günaydın bidenemmm:16::16:
üme kendini bunlar olacak şeyler üzüleceksin ağlayacaksın ama alışacaksın babanda alışacak :16:
ayyyy çok sevindim burdan ayrılmak yokk:kkk::kkk::kkk:

günaydın balııımmmm
Babaların hepsi mi böyle??
Benim babamda çook üzülüyor
ama hem ağlar hem gideriz kuzum

Günaydın canlarım:16:

isyanım benim babamda bu aralar çok duygusal fazla belli etmiyor ama ağlıyormuş oda geceleri
:31:

Günaydın canımmm

Good_heart günaydın canımmmm

WeWonTheLove

sana özel dönüş partisi yapalım canım
Affet bizi

Bunlardageçer canım ben de kınada açık olacam bu fotolar çok hoş bana da fikir olur güzel oldu bu paylaşımın sağol:34:
Wewonthelove canım bana hiç kırılma oldu mu ben zaten şehir dışındaydım yeni geldim :34:
Düğünün hayırlı olsun paylaşım yapacaksın herhalde değil mi:26:

ya cidden çok ayıp ettik kızaa...ayyyy whewonthelove bizi affettt:26::26::26::26:sana en güzel dönüş partisini yapacağız:46::46::46:

kuzum ben düğünü oldu yazmıştım ama kına yapmadık gerçekten :18::18::18::18::18:
whewonthelove kuzummmmmmm bugün sana çok güzelll kına yapacazzzz:16::16::16::16::16::16:

yapalım yapalım kına yapalım:8::8:

Kızlar kına için kurabiye yaptıran var mı??
nişanlımın kuzeninin eşi ayy komik oldu bu
Kına için bana yaptırmak istiyormuş
model beğenelim filan dedi
bindallı şeklinde varmış
sizce nasıl olur?

Tatlım ben hiç görmedim ama internette çok fazla yaptıran var...güzel olur eminim..bindallı şeklinde olmasıda hoş olur şekerim:34::34:

Tatlım elbisene bence en uygun model 2 ve3. model gibi geldi..:46::46:

konuştum canım telefonda sölemiyoruz görüşmede anlatılacak dedi ama ben aradığım için şunu söledi yol parası veriyoruz sorduğunuz için söylüyorum dedi geldiğinizde konuşacaz dedi:34::34::34::34:
kıset eşimede söledim pek içine sinmedi heralde ama git bakalım dedi:26::26:
bende sevmiyorum ben bu durumu ama şimdilik mecburum bakalım kısmet inşş hayırlısı olur :16::16::16:
canım ben muhsebecide çalışıyorum bankaya vergi dairesine vs. işlere gönderiyolar:31::31: inşş kuzum dua edim inş hakkımda

good_heartım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. sen daha güzel işlere layıksın bir an önce kurtul bu yerden inşallah:16:

ÖNCELİKLE GÜNAYDIN DİYEREK YENİ TOPİMİZİ KUTLARIM KIZLAR HEPİNİZİ ÖPTÜM KUZUCUKLARIM
BUNLARDAGECER ben izmirde bastırdım tatlım yarın davetiyeleri fotoyla ceker buraya albüme koyarım biz resimli bastırdık tatlım yani bir nevi foto gibi oldu yengemlede barıstık geldi özür diledi haklısın dedi babanem gitmiş konusmus kıza ne diye boş yere diş biliyosunuz demiş haklı şimdilik bir sorun kalmadı

dün evime gittim kızlar boya badana temizliği daha bitmedi simler duvarda süper gözüküyo herkeze öle tavsiye ederim cıkmadan önce evimin anahtarını cantama atmamda ayrı bir mutluluk oldu benim için ozaman dedimki ben gercekten evlen,yomusum ve benim bir evim olucak dedim cok mutlu oldum

merhaba kızlar.uzun zamandır yazamıyordum yeni topik hayırlı uğurlu olsun inş.bekar evimden toparlanıyordum.paketle kaldır.nişanlını çağır onları alsın götürsün.sonra iş... baya yoğundum giremedim.şimdiden evlenen ,nişanlanan varsa hepsine hayırlı uğurlu olsun.

hoşgeldin canım artık yeni topiğimiz burası,
Allah işlerini rast getirsin...

Bunlardageçer canım ben de kınada açık olacam bu fotolar çok hoş bana da fikir olur güzel oldu bu paylaşımın sağol:34:
Wewonthelove canım bana hiç kırılma oldu mu ben zaten şehir dışındaydım yeni geldim :34:
Düğünün hayırlı olsun paylaşım yapacaksın herhalde değil mi:26:

rica ederim canım hepimize fikir olsun böylelikle.sen nasıl yaptıracaksın merak ettim. paylaş bizimlede.kıan kıyafetin falan belli mi?
Wewonthelove
kızmaz bize seviyor o bizi:16:

sağol kuzum benim..

8. olan aslında benim yüzüme çok gider ama kıyafetimle nasıl olur ki?
off çok zormuş bu seçim yaaa birde bunları iyi yapacak kuaför bulmak lazım hala bulmadım
:31:

hemm bende 9 la onu begendim 10 cu sacı ben daha önce yaptırmıstım ozaman daha yeni nşanlıydım eger kuaförün iyiyse süper durcandan emin olabilirsin tatlım 10 un

ÖNCELİKLE GÜNAYDIN DİYEREK YENİ TOPİMİZİ KUTLARIM KIZLAR HEPİNİZİ ÖPTÜM KUZUCUKLARIM
BUNLARDAGECER ben izmirde bastırdım tatlım yarın davetiyeleri fotoyla ceker buraya albüme koyarım biz resimli bastırdık tatlım yani bir nevi foto gibi oldu yengemlede barıstık geldi özür diledi haklısın dedi babanem gitmiş konusmus kıza ne diye boş yere diş biliyosunuz demiş haklı şimdilik bir sorun kalmadı

dün evime gittim kızlar boya badana temizliği daha bitmedi simler duvarda süper gözüküyo herkeze öle tavsiye ederim cıkmadan önce evimin anahtarını cantama atmamda ayrı bir mutluluk oldu benim için ozaman dedimki ben gercekten evlen,yomusum ve benim bir evim olucak dedim cok mutlu oldum

çok sevindim canım yengenlerle aranızın düzelmesine...zaten saçmalamışlardı yani :34::34:
bu mutluluğun, heyecanın hiç eksilmesin inş canım...nazar değmesin :nazar::nazar:

Back