- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #3.841
giydim ama çok fazla giymedim işte. Bakalım nasıl yapıcam, genelde dolgu topuk severim ben giyerim gelinliği de öyle bulursam güzel olcak gibi geliyor.
teşekkür ederim kızlar
gelin ayakkabısını en rahatından seçin çünkü ben düğün sonuna doğru çıkıp terlik giydim
inş. Bulursun cnm.
Allah gönlüne göre versin
inşallah canım :))
bu hafta bulmam lazım ki ayın 30 unda gelinlik provam var çünkü
iyilik tatlım bugun çalışmaktan nefret ediyor olsam da iyiyim,eşim sonunda kahvaltıyı hazırladıyıne uyumamıs halbukı cumartesı oglenen adar calısıyorum dıye bı pogaca alırdım gelırken ama o bılmedıı ıcın beklemıs sabaha kadar
sen nasılsın tatlım?
günaydın sekerim sen nasılsın,yaa ben hala evımı düzenleyıp toplayamadım hergun bıyere gıdıyoruz gelınce hoop bayılıyorum esım yapıyo süpürme işlerini felan,bugun resımlerı secmeye gıdecektık sabaha kadar uyumadıgı ıcın yarın gıdelım dıyo ee ben ne zaman temızlıycem topluycam evı yaa valla göcebe gibi olduk
bizi kimse davet etmedi 1 kez görümcem davet etti yemeğe bende sadece onu çağırdım kimseyi çağırmayı düşünmüyorum şimdilik ama gelin mevlütü yapmak istiyorum:26::26:
ben cumartesi bütün işlerimi bitirmeye çalışıyorumki pazara kalmasın dieama şuanda çok ütüm var
biz hala seçmedik resimlerimizi vee almaya gitmedik nikah salonundakileride
vee ben halaaaaaa kimliğimi değiştirmedim
acaba sorun olurmu:26:
bizi kimse davet etmedi 1 kez görümcem davet etti yemeğe bende sadece onu çağırdım kimseyi çağırmayı düşünmüyorum şimdilik ama gelin mevlütü yapmak istiyorum:26::26:
ben cumartesi bütün işlerimi bitirmeye çalışıyorumki pazara kalmasın dieama şuanda çok ütüm var
biz daha evde yemek yapmadık zaten dogalgazı baglamalarını beklıyoruz da ben gezmekten sıkıldım annemler harıc tabı:)
esim okuldan önce utucu olarak amcasının yanında calısmıs dun benım sallarımıda ütülemiş,ama ben derin bi temizlik yapmalıyım halıların tuyleri cıkıyo sureklı süpürüyo eşim ama tam yapamıyo tabi benim el atmam şat,bu aksam hallederim inş,pazar kalmasını istemiyorum,
Yaa kimlik dedin içim cız etti keske hiç değişmese soyadım gıdecek eşim istemıyo ikisini kullanmamam için söz verdirtdi bana ,ama cok zor yaa annem cok ıstıyordu soyadımı kullanmamı ona ne dıycem bılemıyorum
günaydın canım neyin var ne oldu:26:
günaydın pamuk şekerim
günaydın zuzum
bende sabah zor kalktm 6da satim çalmaya başladı 6:40da kaltık yataktan 5 dk 10 dk derken
eşine maşallah cnm çok şanslısın bakalım bizimkiler nasıl olacak.
inş. bizimkilerde böyle olur.
erkekler genelde öyle cnm benmkide olmaz asla diyor
eşine maşallah cnm çok şanslısın bakalım bizimkiler nasıl olacak.
inş. bizimkilerde böyle olur.
erkekler genelde öyle cnm benmkide olmaz asla diyor
aaa evet mutlaka al cnm. Iş çıkışı git gez eminönünde felan varmıdır ki oralara baksan canım.
iyilik tatlım bugun çalışmaktan nefret ediyor olsam da iyiyim,eşim sonunda kahvaltıyı hazırladıyıne uyumamıs halbukı cumartesı oglenen adar calısıyorum dıye bı pogaca alırdım gelırken ama o bılmedıı ıcın beklemıs sabaha kadar
sen nasılsın tatlım?
Günaydın sekerim sen nasılsın,yaa ben hala evımı düzenleyıp toplayamadım hergun bıyere gıdıyoruz gelınce hoop bayılıyorum esım yapıyo süpürme işlerini felan,bugun resımlerı secmeye gıdecektık sabaha kadar uyumadıgı ıcın yarın gıdelım dıyo ee ben ne zaman temızlıycem topluycam evı yaa valla göcebe gibi olduk
olur canım olur benımkı dısarda yapmam etmem diye konusuyo bana da dıyor kı bırak oyle bilsinler erkekliğime laf ettirmem ama eve gelince herseyye yardım ederım ben ıkımız bıleleım dıyo,ben de sesımı cıkartmıyorum severek yapıyo inşallah boyle gıder hep,
soyadı konusu cok üzüyo beni yaa aileme karsı suc işlemiş gibi hissediyorum sankı bıze aıt bıseyı terkedıyo gıbıyım ne var sankı sonunda onun soyadını kullanıcam neden basında yıne eskı soyadım kalamıyo cok kızıyorum bu konuda yaa erkek milleti işte neymıs evlendıgım anlasılacakmıs
Tekrar günaydın kızlarr
benimde çok uykum varrrr
20lik diş çok ağrıyor ya nişanımdan önce çektim o ağrıyı ilaç kullandım birazı patladı ama yarısı kaldı çıkmadı bende hep erteliyorum nasılsa ağrımıyr diye ama gitmem gerekiyor
ve bende cumartesi çalışmaktan nefret ediyoorruuummm hatta burda çalışmak bile istemiyorum artıkkkk maaşlar hala yatmadı ve bu ay beklemeyin demişlerr sinirlerim alt üst oldu
olur canım olur benımkı dısarda yapmam etmem diye konusuyo bana da dıyor kı bırak oyle bilsinler erkekliğime laf ettirmem ama eve gelince herseyye yardım ederım ben ıkımız bıleleım dıyo,ben de sesımı cıkartmıyorum severek yapıyo inşallah boyle gıder hep,
soyadı konusu cok üzüyo beni yaa aileme karsı suc işlemiş gibi hissediyorum sankı bıze aıt bıseyı terkedıyo gıbıyım ne var sankı sonunda onun soyadını kullanıcam neden basında yıne eskı soyadım kalamıyo cok kızıyorum bu konuda yaa erkek milleti işte neymıs evlendıgım anlasılacakmıs
evet eminönüne fatihe falan bakıcam , ama hiç halim yok bugün yaa
Bizi kimse davet etmedi 1 kez görümcem davet etti yemeğe bende sadece onu çağırdım kimseyi çağırmayı düşünmüyorum şimdilik ama gelin mevlütü yapmak istiyorum:26::26:
Ben cumartesi bütün işlerimi bitirmeye çalışıyorumki pazara kalmasın dieAma şuanda çok ütüm var
Biz hala seçmedik resimlerimizi vee almaya gitmedik nikah salonundakileride
Vee ben halaaaaaa kimliğimi değiştirmedim
Acaba sorun olurmu:26:
olmaz cnm. Benm arkadaş nerdeyse 1 sene sonra değiştirmişti
Evlilik cüzdanın varya sorun olmaz ama sen yinede biran önce değiştirmeye bak
sorun olmaz ben sormuştum nüfüstaki adama kimliğimi değiştirirken belki biri bana sorarsa dieee ben değiştirdim evelendikten bir hafta sonraaaa
tekrar günaydın kızlarr
benimde çok uykum varrrr
20lik diş çok ağrıyor ya nişanımdan önce çektim o ağrıyı ilaç kullandım birazı patladı ama yarısı kaldı çıkmadı bende hep erteliyorum nasılsa ağrımıyr diye ama gitmem gerekiyor
ve bende cumartesi çalışmaktan nefret ediyoorruuummm hatta burda çalışmak bile istemiyorum artıkkkk maaşlar hala yatmadı ve bu ay beklemeyin demişlerr sinirlerim alt üst oldu
biz evlendikten 1 hafta sonra kimliği değiştirdik, fotoları aldık şimdi büyütülcek olana karar veremedik
hepsi bana göre birbirnden güzel
Soyismine gelincede tek eşimin soyadını kullanıyorum
ama şirket maillerimde hala eski soyadım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?