• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
yaa good herart 3 sehker 5 maşallah rahatlayınca oluyo demekki canımm ya bendemi kilo alcmm yoksaaaaaaaaaa:10::10::10:

ben de biraz ters tepti kızlarrrr düğün yaklaştıkça daha çok yemek yedimm :DDD son 2 hafta 2-3 kilo aldım :DDD hatta gelinliğim 3 hafta önce bitmişti tam oturuodu almaya gittiğimde son hafta fermuar kapanmadı patladı :DD (gerçi ben onu fermuar ın bozukluğuna bağladım toz kondurmadım kendmee :21:) düğünden sonraa yaklaşık 3 kilo verdimm :DD

kızlar biz yaşlarımız konuştuk

beyler kaç yaşındalar bakalım:34:

benim ki aynı ben gibi yeni 25 bitti

ben 25 i doldurdum nişanlım 28 i aramızda 3 yaş var

Ankarada olacaksa Eymir i tavsiye ederim :))

:))) ona benzeten çok oluyor :D ama ben pek benzetemiyorum kendimi :9:

çok teşekkür ederim cnm. :)

ben 28 eşim 29 yaşında :))

ben istanbulda oturuyorum canım

teşekkür ederim canım :16::16:
çok güzel olmuşsun ya elbisene bayıldm:nazar::nazar:

ya bende stres oldukca zayıflıyorum:(

düğün stresinden son zamanlarda verirsem gelinlik olmazsa abooooo:44:
zayıflarsan kolayı var daraltırlar kilo almak fena :DDD ben her türlü yiyorum genel olarak mutlu olduumda mutsuz olduğumda stresli olduğumda yorgun olduğum da :9: hiç farketmio yeme potansiyelim çok yüksek bir tek sıcaklarda yiyemiorum

GÖRDÜM CANIM YORUMDA YAPTIM MAŞALLAH SİZE...:nazar: BAŞKA RESİM VARSA EKLE TABİİ.

eminim canım evlendikten sonra 5 kilo almışım zaten :17::17:

çok hoş olmusun canımmmm:16::16::16::16:
Bende 3 kilo almışım:1::1::1::1:

yaa good herart 3 sehker 5 maşallah rahatlayınca oluyo demekki canımm ya bendemi kilo alcmm yoksaaaaaaaaaa:10::10::10:

hepimiz alcaz canımmmm :12:

KESİN BENDE ALICAM KİLO:26::26:

ne ekliim şekerciklerim anlamadım :D

ŞEKERİM NİŞANLINLA RESİMLERİNİ :)

zayıflarsan kolayı var daraltırlar kilo almak fena :DDD ben her türlü yiyorum genel olarak mutlu olduumda mutsuz olduğumda stresli olduğumda yorgun olduğum da :9: hiç farketmio yeme potansiyelim çok yüksek bir tek sıcaklarda yiyemiorum

en güzeli arkasını fermuar değil ipli yaptırmak alsanda versende farketmiyo. benim nişanlığım öyleydi gelinliğimde öyle o yüzden korkmuyorum :10::9:

ben istanbulda oturuyorum canım

İst. neresinde cnm oraya gelin geliyorum bende kısmetse :34:

Ne güzel (bana göre) keşke bende yesem :24:

KESİN BENDE ALICAM KİLO:26::26:

Olsun cnm alalım :16:

en güzeli arkasını fermuar değil ipli yaptırmak alsanda versende farketmiyo. benim nişanlığım öyleydi gelinliğimde öyle o yüzden korkmuyorum :10::9:

ben fermuar patlamasından sonra düğmeye çevirttim :DDD bencede en güzeli ipli. Bnmde kına kıyafetim ipliydi hatta kınada son dk da başıma gelen olay pişmiş tavuğun başına gelmezz:DDD
kuaföreden geldim zaten geç kaldım evde üzerimi gycem ama elbisenin iplerini bulamıyoruz herkes her koldan arıyor yok uçtu gitti resmen :DDD sonuç olaraak bulamadık elbise üzerimde arkası açık kaldım öle artık elbisenin şalı vardı onu şerit halinde kesip ip yaptık :9::9:

kızlar yoğunummmm :3::3::3:

kolay gelsin canım,bende ara ara yoğunlaşıyorum

ben de biraz ters tepti kızlarrrr düğün yaklaştıkça daha çok yemek yedimm :DDD son 2 hafta 2-3 kilo aldım :DDD hatta gelinliğim 3 hafta önce bitmişti tam oturuodu almaya gittiğimde son hafta fermuar kapanmadı patladı :DD (gerçi ben onu fermuar ın bozukluğuna bağladım toz kondurmadım kendmee :21:) düğünden sonraa yaklaşık 3 kilo verdimm :DD

tam tersi olmuş, olsun alma hiç daha iyi.

bende ipli yaptırıyorum garanti olsun ne olur ne olmaz:1::1:

bende bir kaç foto ekledim :) yoğun ısrara dayanamadım ddermişim ama baktımda bu pc de hep kötü çıktığım fotolar varmış evdeki pcde düzgünleri napalım idare edices

Back
X