- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #3.681
çok beğendimmmm maşallahhh size![]()
sağol tatlım ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok beğendimmmm maşallahhh size![]()
düğünü görmek istiyoruzzz![]()
sehker gelinlikle görmek istiyoruz seniiii![]()
sehker düğünü ekle cnmmm
bende bir kaç foto ekledim :) yoğun ısrara dayanamadım ddermişim ama baktımda bu pc de hep kötü çıktığım fotolar varmış evdeki pcde düzgünleri napalım idare edices
Merak ettim cnm ekleyebildin mi?
şişli yoğun bir ilçe ben orada iş görüşmesine gitmiştim divan otel de
hepsinde gayet güzelsin çok yakışmışsınız ömür boyu böyle mutlu olun inş :)![]()
BEN DE ŞİŞLİ
GÖRDÜM CANIM YORUMUMU EKLEDİM.OLSUN BİZ AZ RESİMLE GÜZELLİK GÖRDÜK
MAŞALLAH SİZE.![]()
Şişli cnm
bende bir kaç foto ekledim :) yoğun ısrara dayanamadım ddermişim ama baktımda bu pc de hep kötü çıktığım fotolar varmış evdeki pcde düzgünleri napalım idare edices
zayıflarsan kolayı var daraltırlar kilo almak fenaDD ben her türlü yiyorum genel olarak mutlu olduumda mutsuz olduğumda stresli olduğumda yorgun olduğum da
hiç farketmio yeme potansiyelim çok yüksek bir tek sıcaklarda yiyemiorum
ben fermuar patlamasından sonra düğmeye çevirttimDD bencede en güzeli ipli. Bnmde kına kıyafetim ipliydi hatta kınada son dk da başıma gelen olay pişmiş tavuğun başına gelmezz
DD
kuaföreden geldim zaten geç kaldım evde üzerimi gycem ama elbisenin iplerini bulamıyoruz herkes her koldan arıyor yok uçtu gitti resmenDD sonuç olaraak bulamadık elbise üzerimde arkası açık kaldım öle artık elbisenin şalı vardı onu şerit halinde kesip ip yaptık
![]()
Allah nazarlardan saklasın canımmmmm
en güzeli sırtı ipli ve sıkmalı olanlar benmde öyleydi
benimde kalçaya kadar dardı ve ordan sonra prenses etekti
beli ince olanlara çok hoş duruyor :)
yapamadım
Sitede yeniyim daha inşallah yükliycem :)
Canımmm düğünnn??
Bende evlenince orda yaşayacağımmmm
düğünü görmek istiyoruzzz![]()
bende pek bilmiyorum cnm.
Bakalım hayırlısı şişli merkez mi olur ilçemi bilmiyorum ama oralara bir yerlere gelicem
Şişli de iş alanı çok geniş bildiğim kadarıyla
en güzeli sırtı ipli ve sıkmalı olanlar benmde öyleydi
benimde kalçaya kadar dardı ve ordan sonra prenses etekti
beli ince olanlara çok hoş duruyor :)