• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
kızlarrr bugün ii bi günümde değilim ALLAH'IM beterinden korusun.ama beni çok mutlu ettiniz yüzüm güldürdünüz.bu sıcaklarda ıslanmakta çok ii oldu.ALLAH'TA sizin yüzünüzü güldürsün.

bende ekliyorum şimdi foto yahuu

fotoğraflarımı ekledimmmmmm:16::16::16:

bence şöyle yapalım ismi

miss kk yeni bir hayat türkiye:52::52:

turkey , yazmıcam ben türkiye yazıcam:72::72::72:

good_heart nerdeeee???

Isyan biliyor beni zaten
good_heart görsün kaldırcam albümü:3::3::3:

aynen yaa dikkat çekmeyelim :1::1::1:

Good nerdeeeee???
geldim geldimmmmmmmmmmmmm zor dayandım resimlerini gördüm bayıldım resmen harikasın canım bu ne güzelliktir maşllahhhhhhhhhhhhhhhh:52::52::52::32::32::32::32::32::16::16::16::16::16::16::16:
ama çok güzelsin maşallah. Ben hala çıkarmaya çalışıyorum sen birine benziyorsun ama kime yaaaa:52:

evet dikkat çekmek yok:20:

Yemekte galiba canım gelir şimdi..

kızlar biz yaşlarımız konuştuk

beyler kaç yaşındalar bakalım:34:

benim ki aynı ben gibi yeni 25 bitti
ben geldimmmmmmmmmm:3::3::3::3:

EŞİM 25 OLACAK BEN 23 :16:

Son düzenleme:
:)) şehker kulakların çınladımı kıssss

ayy tatlım aklım hep burda neler konuştunuz çok merak ediyorum neler yaptınız ama giremedim bi kaç gündür 200 sayfadan fazla gerideyim ama siz burdayken sohbet edeyim sonra okurum:17::17::17:
neler yapıyorsunuz şekerlerimmm :16::16:

WeWonTheLove
çok güzekk ve gözalıcı bir gelin olmuşsunnnnn :nazar: ömürr bıyu mutlu olun inş :)))

sağol canım,ben de resimlerine bayıldım orumyazdımmı hatırlamıyorum tekrar soyleyeyım cok güel cıkmıssın bende neslihan a benzettim senı ama sen daha guzelsın canım

kızlar biz yaşlarımız konuştuk

beyler kaç yaşındalar bakalım:34:

benim ki aynı ben gibi yeni 25 bitti
ben 25 eşimde 28 yasında tabı ona kalsa 29 hatta 30 dıyecek yakında:1:

ayy tatlım aklım hep burda neler konuştunuz çok merak ediyorum neler yaptınız ama giremedim bi kaç gündür 200 sayfadan fazla gerideyim ama siz burdayken sohbet edeyim sonra okurum:17::17::17:
neler yapıyorsunuz şekerlerimmm :16::16:

gecen konsutuk dedikki hayatımm ilk önce kşm kalır hamile olru dedik bazıları beni söeldi bende ilk aklıma gelen sendinnn dedimmki iilk sehker hamile kalckkk:1::1::1::1::1::1:

gecen konsutuk dedikki hayatımm ilk önce kşm kalır hamile olru dedik bazıları beni söeldi bende ilk aklıma gelen sendinnn dedimmki iilk sehker hamile kalckkk:1::1::1::1::1::1:

geçen günde öyle dediler kuzenlerim dalga geçiyor evlenmiş olmanın verdiği rahatlıkla o kadar çok yemek yiyiyorum ki anlatamam herkes bana bakıp hamilesin dedi ben kaldım öyle çok komikti :9::9:
değilim yaa hamile şimdi erken daha :1::1:

Kızlar cvp yazamıyorum sadece beğenmekle yatiniyorum :26::26: Kusurumabakmayın maaşlar için ıbanları yazmam lazım arada yoklarım siziiii canlarımmmm:54::54::54:
Masatakvimim harikasın maşallah izmirin gerçektende kızları güzeller yavvvvvv:1::1::1:
Ama 2012 gelinleri daha güzellllllllllllllllllll:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::123::123:

Back
X