Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

ayyyyyyyyyy ben ağustosta 25 oluyorum şaka gibiiiii... zaman nasıl geçiyorrr kendimi hiiiiçççç 24 25 hissetmiyorum şuan liseli ler gibi aşık mutlu deli bişeyim.... 20yaşında içi geçmiş uyuz hayattan hiç zevk almazdm 30 yaşında gibiydimmmm....Allahıma şükürler olsun yüzümü gönlümü ömrümü güldreni nasip etti bana çoook şükür

bu güzellik ve iyi niyet temiz kalplilik şımartılır

Herkese iyi akşamlar ben gidiyorum yarın görüşürüz inş.

Öpüldünüzz

iyi akşamlar canım kendine iyi bak, sevdiğinle mutlu bir akşam diliyorum

ağustosa benim 27 biticek canım aboowww yaşlanmışım yaşlı gelin olucam

Gayet güzel yaşlarınız
ben hiç evliliği düşünmediğim bir yaşta evleniyorum
25-26 da evlencektim güyaa
Kısmetmiş

bende öle 25ten once asla evlenmem dıodum ama 23 umde gıdıom kocaya
bende hiç evlenmem diyodummm eşimi görüncee evlenmeye karar verdimmmm
5 yıl olmuşşş sanki daha 1 yıl oluyo gibi geliyoo

bende önce evlenmem diyordum sonra 24 te evlenirim dedim ama kısmet işte

ne yaşlısı yaa bn 26da evlendim....2 yıllık evliyim şuan...yaşlarınız gayet normal....

laurana hoşgeldin canım, bence de gayet normal2 yıl geçmiş senin maşallah

TRİANKA hoşgeldin canım benimmmm. ayyy 50 günmü olmuş ne çabuk daha dün gibi, nasıl gidiyor evlilik bakalım. baya alışmışsın evine Allah ağzınızın tadını bozmasın canım benim...
hoşbuldum canım,
dimi günler su gibi akıp gidiyo vallaaaa.... :) 50 gün... yaaa şaka gibi vallaaa....

evlilik inanılmaz güzel bişey kızlar ya, sana ait bir dünya... kontrol sende... şuana kadar bir zorluğunu görmedim çok şükür, inşalllah da görmem :)
tek korkum yemekti ( malum tencerenin kapağını sadece "yemekte ne var diye" açan bir kızdım annemin evinde ) ama daha 2 haftalık evliyken bir havuçlu kek yaptım... istesen öyle kabaran bi kek olmaz yanı :) acemi şansımıdır nedir.... bizimkilere hazır almadığıma inandırmak için akla karayı seçtim resmen :)

güzelliği saymakla bitmez .... ama hem çalışmak hem de ev idare etmek biraz yorucu olabiliyor kızlar
herşey toz pembe değil tabiii :) çamaşır... ardından gelen ütüleme faslı...

halılar yeni diye çıkan tüylerden dolayı hergün illa ki evi süpürmek silmek... mutfak muhabbetine hiç girmiyorum... gözünüz korkmasın fazla :)

ama herşey zamanla yerine oturacak diye düşünüyorum... illa ki eller hızlanacak, pratikleşicez

sen nasılsın canım? nası gidiyo hazırlıklar... çok bişey kalmadı seninkine dee...

hadi hayırlısı olsun güzelim...

anam en büyük ben miyim yaaa 25'im bitti bu ay
ben varım 2 ay sonra 27 olucammmmmmmm :):):)

cnmmm hoşgeldinnnn bizde seni merak ediyordujkkkkkkkk resim bekliyosssssssss
hoşbulduk tatlımmm....
kızlar facebook hesabınız varsa ekliymm.. tüm resimlri oraya koydummm :) adreslerinizi mesaj atarsanız eklerim sizi

50 gün mü ne çabuk yahuu
dün gibi..

aynen canım.... :)

ama benim face adresim yokki buraya eklesen albüm olarak kuzum

canlarımmmm öptüm sizleri hepinize iyi akşamlaaarrrrrr

iyi akşamlar kuzum

zaman çabuk geçiyor zuzum..
Allahım yüzüne gülmüş hep böyle mutlu ol inşallah

Bunlardageçerimmmm
Teşekkürler canım

Ben çıkıyorum
iyi akşamlar öpüldünüzz

iyi akşamlar güzellik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…