- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #3.201
bu konuda taviz verirsen ömür boyu taviz vermek zorunda kalırsın tatlım...küçük birşey değil bu ev eşyası...hadi elbise falan desemde onların istediği olsun desem ama bu eşya birkez alınacak birşey...sen bilirsin tabii :44::44::44:
Allah yardımcın olsun bende uzak olamsını isterim.
valla bu işleri good herart daha iyibilir oda aynı binadaydıı ona soralımmm en iyisi iyimi kötümü
bıde bu ınsandan ınsanada degısır hem karsı taraf hem gelın hemde es
benım yengem mısal rahatsız olmuyor ona ıyı gelıyor yemek olmkasa bız uzatıyoruz bızde yıyolar kımı zaman 2.cocuk olmadan hep bızde yerlerdı msıafır olsa kolaylık benım yengem cok uyumlu ben mısal yapamazdım
valla bu işleri good herart daha iyibilir oda aynı binadaydıı ona soralımmm en iyisi iyimi kötümü
Ewt bizi bilgilendirise çok sevinirizz
bastan nasıl gıderse oyle gecer gıder bız abımlerle altlı ustlu oturuyoruz cok zor
yanı bız her dk ona ınebılıyoruz o gelebılıyor bız nısanlıyız onlarda var 2 cocuk benım oglum uslu erken uyuyor onlarınkı gelınce ev savas alanına donuyor ıkı cıft laf edılmıyor zor oluyor
onlar acısındanda tek ozel yasam dılımı gece cocuklar uyuyunca zor ya cok zor umarım o kadar yakın degılsınızdır
banada 20 dk kaldııı
ıyı aksamlar kızlarrrr
ewt iç içe olmakkk zorrrr bende istemezdimmmmm allahtan uzakkk
Doğum günün kutlu olsun canımmmm
Hayırlısı neyse hakkında o olsun canımmm
Canım düğün arifesi olur bu sıkıntılar
ama keşke aile ile yaşamayı yani yakın olmayı kabul etmeseydin derim
İyi akşamlar kzuuucuukkk
Alışkınım yaa
birde ben nişanlıma çoookkk düşkünüm Allah nazarlardan saklasın
Kimseyi böyle sevip bağlanmadım onun ilgisi şefkati bambaşka birşey çokk huzur verici
Allah ömür boyu ayırmasın
Alışkınım şikayette etmiyorum
Faturalar filan böyle şeyleri takip etmeyi seviyorum
Zorlanmıyorumda söz konusu nişanlım ise akan sular durur
Onun temiz giyinmesi ütülerinin yapılması filan hoşuma gidiyor
Miiissss gibi
22 yaşındayım
altımda eltım ve gorumcem oturuyo ve ıkısınınde 2 ser tane cocugu var. kayınvalıdem de ıkı sokak arkamda.
dusundukce ezıyet gelıyo bazı seyler
bende ıstemezdım hatta hep buyuk konustum asla yakın oturmam dıye allah yasattı
tatlım bn ogrecıyım calısmıyorum nısanlımın aldıgı maasta öle cok mukemmel degıl.
burası kendı evımız eger baska yere tasınıcak olsaydık kıra odemek zorunda kalıcaktık
ve kayınpederım o kadr cıns kı bnm evımı begenmeyıp baska eve cıkıyorsanız burasının kırasını sıze vermem dedı.
o yuzden bı kac zaman orda oturmak zorundayım
altımda eltım ve gorumcem oturuyo ve ıkısınınde 2 ser tane cocugu var. kayınvalıdem de ıkı sokak arkamda.
tatlım bn ogrecıyım calısmıyorum nısanlımın aldıgı maasta öle cok mukemmel degıl.
burası kendı evımız eger baska yere tasınıcak olsaydık kıra odemek zorunda kalıcaktık
ve kayınpederım o kadr cıns kı bnm evımı begenmeyıp baska eve cıkıyorsanız burasının kırasını sıze vermem dedı.
o yuzden bı kac zaman orda oturmak zorundayım
ne demekkk keselimmm yiyelimmm hepinizeee bir dilim yoolluyorum kızlarrrEki Görüntüle 449156
citl, isyan123, good_heart+, YenidenDogdum, mmousee, butterfly_01, cgdm16+, tritonissa, afra23
- moonlight_night+,
- bunlardagecerimmm,
- citl,
- YenidenDogdum,
- mmousee+,
- butterfly_01+,
- cgdm16, masatakvimim, good-heartımmmmm ve tüm gelinler hepinize İYİ AKŞAMLARRR
Alışkınım yaa
birde ben nişanlıma çoookkk düşkünüm Allah nazarlardan saklasın
Kimseyi böyle sevip bağlanmadım onun ilgisi şefkati bambaşka birşey çokk huzur verici
Allah ömür boyu ayırmasın
Alışkınım şikayette etmiyorum
Faturalar filan böyle şeyleri takip etmeyi seviyorum
Zorlanmıyorumda söz konusu nişanlım ise akan sular durur
Onun temiz giyinmesi ütülerinin yapılması filan hoşuma gidiyor
Miiissss gibi
22 yaşındayım
anam bana pasta yokmu:26::26:
var var sohbette kim varsa onu yazmıştımmm dolu pastaaaa eniştem,izden aldımmm good herart gil yapmışşşşkoicşiylee aşçı eniştemizyaaa
kaynanna yokmuş kuuzm oda yeterli diğerlerini alıştırma yüz göz olma gelemezler çokkk anladınmı çiğdemcimmmm
Ewt bizi bilgilendirise çok sevinirizz
canlarım bu kişiden kişiye değişir benim eşim tek erkek haliyle bende tek gelin oluyorum.
biz ayrı yemek düşünmüştük önce eşimle
ama sonra tekrar düşündük bir yemek daha iyi bizim için
kayınvalidem eşime çok düşkündür tek erkek olduğu için hepimiz gözünün içine bakarız eşimin
benim ailemdekiler yani halamlar amcamlar hep şöyle diyolardı bu insanlar seni üzerler bu insanlar seni ezerler seni hor görürler
bi gün kayınvalidemde evde oturuyoduk konu nasıl açıldı anlamadım kayınvalidem yemein etti seni oğlumdan kızımdan ayırmam die ki dediğim gibi eşime acayip düşkünler
senden tek isteğimiz bu saygını kaybetme illa tartışmalar çıkar insan oğluyuz ama sen benim kızımsın dedi başladık ağlamaya ikimizde
küçük görümceme ne alsa banada alır
kendisine ne alsa banada alır
hiç ayırmaz allah razı olsun hepsindende
anlatabildimmi kızlar bu insandan insana deiğişir
iki taraflı saygı önemli
Anladım canm
biraz sık dişini Allah büyüktür canm
en bastan kabul ettınmı yoksa nısanlınmı ıkna ettı
3.kısı zordur ama ınsallah zorluk yasamazsın sınırı cızmeyı bılcen bıde o sınırı cızdıgını anlıcaklar
yargılamıcaklar
emınım ustesınden geleceksındır kotu dusunmeyelım
YenidenDogdum,mesaisi bitti gidiyor kuaföre sac boayatabılır kas bıyık aldırabılır :)
BaharKenan35, pek konusma fırsatımız olmadı sımdıye kadar ama olsunn
good_heart+, canımm hoscakall
masatakvimi+, evın resımleırnı ıstıyoruzzzz
cgdm16+, gorusuruz tatlım bunlara kafa yorma sımdılık buyutmemeye calıs
moonlight_night+, hoscakal canımm hoscakalsın kavurucu sıcak sehrındekı bayan
citl, sen evdekı ceyızını cekmıcekmısın bıze yoksa dırek evınımı gostercenn
isyan123, sen gıttın bende gelıyommm
baglacolanki+, valla nıckını tellafuz edmeıyorum yahu manası ne merak ettım
bunlardagecer1907+,senıde nıckname kendıme ıtaf edıyorum
butterfly_01+dogumg unun kutlu olsunn nıce mutlu yıllara yas kac oldu
ıyı aksamlar gelınler
YenidenDogdum,mesaisi bitti gidiyor kuaföre sac boayatabılır kas bıyık aldırabılır :)
BaharKenan35, pek konusma fırsatımız olmadı sımdıye kadar ama olsunn
good_heart+, canımm hoscakall
masatakvimi+, evın resımleırnı ıstıyoruzzzz
cgdm16+, gorusuruz tatlım bunlara kafa yorma sımdılık buyutmemeye calıs
citl, sen evdekı ceyızını cekmıcekmısın bıze yoksa dırek evınımı gostercenn
isyan123, sen gıttın bende gelıyommm
baglacolanki+, valla nıckını tellafuz edmeıyorum yahu manası ne merak ettım
bunlardagecer1907+,senıde nıckname kendıme ıtaf edıyorum
butterfly_01+dogumg unun kutlu olsunn nıce mutlu yıllara yas kac oldu
ıyı aksamlar gelınler
kaynanna yokmuş kuuzm oda yeterli diğerlerini alıştırma yüz göz olma gelemezler çokkk anladınmı çiğdemcimmmm
tatlım kaynanam da dıbımde sayılı ıkı dk yurume mesafesı yanı cok bısı fark etmıo :)))
bıde saolsunlar eltım kayınvalıdem falan acayıpler bı gun bı bakmıssın can cıger bı bakmıssın dusman kesılmısler o yuzden ıdare etmesı daha zor.
kayınvalıdem zaten bısı kızmasın yada bozulmasın hemen pat dıye sokuverır lafı bıde surat bı karıs gezer
bakalım nasıl olucak bırlıktelık
canlarım bu kişiden kişiye değişir benim eşim tek erkek haliyle bende tek gelin oluyorum.
biz ayrı yemek düşünmüştük önce eşimle
ama sonra tekrar düşündük bir yemek daha iyi bizim için
kayınvalidem eşime çok düşkündür tek erkek olduğu için hepimiz gözünün içine bakarız eşimin
benim ailemdekiler yani halamlar amcamlar hep şöyle diyolardı bu insanlar seni üzerler bu insanlar seni ezerler seni hor görürler
bi gün kayınvalidemde evde oturuyoduk konu nasıl açıldı anlamadım kayınvalidem yemein etti seni oğlumdan kızımdan ayırmam die ki dediğim gibi eşime acayip düşkünler
senden tek isteğimiz bu saygını kaybetme illa tartışmalar çıkar insan oğluyuz ama sen benim kızımsın dedi başladık ağlamaya ikimizde
küçük görümceme ne alsa banada alır
kendisine ne alsa banada alır
hiç ayırmaz allah razı olsun hepsindende
anlatabildimmi kızlar bu insandan insana deiğişir
iki taraflı saygı önemli
Çok güzel anlatmışsın cnm.
hayırlısını versin bizlere de
serdik cnm fotolaırnı çektim yüklemeyemedim kendi evim yerşelsin çekecem inş.. sizlere göstercemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?