• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
senin evinin anahtarı başkasında ne işi varyaaaaa millet bi alem fazlalaını aldımmm ben nişanlımdannnnnn :15::15::15::15::16::16::16::16::16:

valla bncede ne işi var baskasında anahtarın ama :1::1::1::1:

ypk kuzum burda konusmayacanda napacannnn ya kafanı dağıtyusnn aşk olsunnnn:16::16::16:

saol tatlım ya dogru söluosun aslında ama napıyım uzuluyorum habıre dert anlattıkca
gercı artık gercekten bazı seylere karsı duyarsızlastım sallamıyorum pek
ama ıster ıstemez bı durgunluk cokuo ustume

valla bncede ne işi var baskasında anahtarın ama :1::1::1::1:

saol tatlım ya dogru söluosun aslında ama napıyım uzuluyorum habıre dert anlattıkca
gercı artık gercekten bazı seylere karsı duyarsızlastım sallamıyorum pek
ama ıster ıstemez bı durgunluk cokuo ustume

bazı şeyleride sallla yaaa aman boşverrrr valla önceden ailesiyle ilgili çok kavga ediyodum sallıyorumm şimdiiii

ayyyyyyyyyy ben ağustosta 25 oluyorum şaka gibiiiii... :53::53::53::53::53::53::53: zaman nasıl geçiyorrr:14: kendimi hiiiiçççç 24 25 hissetmiyorum şuan liseli ler gibi aşık mutlu deli bişeyim....:nazar: 20yaşında içi geçmiş uyuz hayattan hiç zevk almazdm 30 yaşında gibiydimmmm....Allahıma şükürler olsun yüzümü gönlümü ömrümü güldreni nasip etti bana çoook şükür:nazar::nazar::nazar:

:17::17:

Şımarttınız beni
good_heart ve bunlardageçerim
Küçüğüm emmme 10 parnağımda 10 marifet :1::1::1::1:
Annem küçüklükten zor yetiştirdi valla
Çalıştığı için ütü bulaşık yemek temilzik fatura işlerine okuldan sonra hep ben ilgilenirdim ondan tecrübeliyim
birde kardeş baktım :nazar::nazar::nazar:

good_heart sne kaç yaşındaydın canım

bu güzellik ve iyi niyet temiz kalplilik şımartılır :16:

Herkese iyi akşamlar ben gidiyorum yarın görüşürüz inş.

Öpüldünüzz :16:

iyi akşamlar canım kendine iyi bak, sevdiğinle mutlu bir akşam diliyorum

ağustosa benim 27 biticek canım :31: aboowww yaşlanmışım yaşlı gelin olucam :52:

Gayet güzel yaşlarınız
ben hiç evliliği düşünmediğim bir yaşta evleniyorum
25-26 da evlencektim güyaa
Kısmetmiş

bende öle 25ten once asla evlenmem dıodum ama 23 umde gıdıom kocaya :1:
bende hiç evlenmem diyodummm eşimi görüncee evlenmeye karar verdimmmm :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
5 yıl olmuşşş sanki daha 1 yıl oluyo gibi geliyoo

bende önce evlenmem diyordum sonra 24 te evlenirim dedim ama kısmet işte:16:

ne yaşlısı yaa bn 26da evlendim....2 yıllık evliyim şuan...yaşlarınız gayet normal....

laurana hoşgeldin canım, bence de gayet normal:16:2 yıl geçmiş senin maşallah:nazar:

:17::17:

Canım boya ve parke işi bitsin ekleyeceğim
sonrada yerleşmiş hallerini eklerim
ev şuan inşşat gibi

:16::16::16::16:
22 yaş güzeldir
Evlenirken ama 23 olcam:ssz::ssz:

Sen mükemmel bir eş ve gelinsin
çok iyi niyetli güzel kalplisin
Allah ömür boyu ağzınızın tadını bozmasın:nazar::nazar:

Şımarttınız beni
good_heart ve bunlardageçerim
Küçüğüm emmme 10 parnağımda 10 marifet :1::1::1::1:
Annem küçüklükten zor yetiştirdi valla
Çalıştığı için ütü bulaşık yemek temilzik fatura işlerine okuldan sonra hep ben ilgilenirdim ondan tecrübeliyim
birde kardeş baktım :nazar::nazar::nazar:

good_heart sne kaç yaşındaydın canım
23 yaşındayım canım:34::34:
ama daha tam doldurmadım eylülde tam olacam:16::16::16::16::16::16:

:nazar::nazar:
maşallah kuzuma

mekik istesen bu kadar tepki vermez zaten:1:

iyi akşamlar canım bunlardagecer bir gün elbet.. üzme tatlı canını :16: aslan gibi oğlun var en önemli destek o olacak sana büyüyünce.

o zmaan yiyelim, eniştemiz yapmış pastayı haydin kızlar:56:

Eki Görüntüle 449189

çok güzel bir açıklama olmuş şeker:46::46::46::46:karşılıklı saygı çok önemli:46:

ayy bende gelim yaaaa acayip denizde giresim varrrr,:12::12:
:16::16::16::16:
merhaba arkadaşlar,

konumuz taşınmış nerelere gelmişizz :))))
epey olmuş demek girmeyeli nete.....

nasılsınız kızlar,
gün sayanlar..... heyecanlar doruktadır.... :) Allah utandırmasın kızlar, umarım herşey yolunda geçer biter .... yuvanızda huzurla oturursunz...

şaka maka ben evleneli neredeyse 50 gün oldu :)))

50 koca gün......

son 60 / son 70 gün diye şafak saydığımızı dün gibi hatırlıyorummm.... :31:

çok şükür evime alıştım,

artık telaş yapmadan yemeklerimi de yetiştirebiliyorum...
evimi evirip çevirebiliyorum yanii anlayacağınız :)

Allah bugünlerimizi aratmasın inşallaah...

hepimize ağız tadı ve huzur versin Rabbim....

buaradaaa " Good_heart" gelinlik resimlerini çoook merak ediyorummmm... :) eklersen haber ver olur mu ;)
ayy kız o zaman ben 49 günlük gelinmiyim
40 çıkmış kızlarrr:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::9::9::9::9::9:
eklerim canım ne zaman istersen:34:
anam en büyük ben miyim yaaa 25'im bitti bu ay:16::16::16:
bende 23 yaşındayım balımm :16::16::16:
Gayet güzel yaşlarınız
ben hiç evliliği düşünmediğim bir yaşta evleniyorum
25-26 da evlencektim güyaa
Kısmetmiş
:1::1::1:kısmet kuzum
bende öle 25ten once asla evlenmem dıodum ama 23 umde gıdıom kocaya :1:

anammm kıs aynıyız hangi ay:16::16::16:

TRİANKA hoşgeldin canım benimmmm. ayyy 50 günmü olmuş ne çabuk daha dün gibi, nasıl gidiyor evlilik bakalım. baya alışmışsın evine Allah ağzınızın tadını bozmasın canım benim...:16:
hoşbuldum canım,
dimi günler su gibi akıp gidiyo vallaaaa.... :) 50 gün... yaaa şaka gibi vallaaa....

evlilik inanılmaz güzel bişey kızlar ya, sana ait bir dünya... kontrol sende... şuana kadar bir zorluğunu görmedim çok şükür, inşalllah da görmem :)
tek korkum yemekti ( malum tencerenin kapağını sadece "yemekte ne var diye" açan bir kızdım annemin evinde :9: ) ama daha 2 haftalık evliyken bir havuçlu kek yaptım... istesen öyle kabaran bi kek olmaz yanı :) acemi şansımıdır nedir.... bizimkilere hazır almadığıma inandırmak için akla karayı seçtim resmen :)

güzelliği saymakla bitmez .... ama hem çalışmak hem de ev idare etmek biraz yorucu olabiliyor kızlar :(
herşey toz pembe değil tabiii :) çamaşır... ardından gelen ütüleme faslı...

halılar yeni diye çıkan tüylerden dolayı hergün illa ki evi süpürmek silmek... mutfak muhabbetine hiç girmiyorum... gözünüz korkmasın fazla :)

ama herşey zamanla yerine oturacak diye düşünüyorum... illa ki eller hızlanacak, pratikleşicez ;)

sen nasılsın canım? nası gidiyo hazırlıklar... çok bişey kalmadı seninkine dee...

hadi hayırlısı olsun güzelim...

anam en büyük ben miyim yaaa 25'im bitti bu ay:16::16::16:
ben varım 2 ay sonra 27 olucammmmmmmm :):):)

cnmmm hoşgeldinnnn bizde seni merak ediyordujkkkkkkkk resim bekliyosssssssss
hoşbulduk tatlımmm....
kızlar facebook hesabınız varsa ekliymm.. tüm resimlri oraya koydummm :) adreslerinizi mesaj atarsanız eklerim sizi ;)

50 gün mü ne çabuk yahuu
dün gibi..

:34:
aynen canım.... :)

hoşbuldum canım,
dimi günler su gibi akıp gidiyo vallaaaa.... :) 50 gün... yaaa şaka gibi vallaaa....

evlilik inanılmaz güzel bişey kızlar ya, sana ait bir dünya... kontrol sende... şuana kadar bir zorluğunu görmedim çok şükür, inşalllah da görmem :)
tek korkum yemekti ( malum tencerenin kapağını sadece "yemekte ne var diye" açan bir kızdım annemin evinde :9: ) ama daha 2 haftalık evliyken bir havuçlu kek yaptım... istesen öyle kabaran bi kek olmaz yanı :) acemi şansımıdır nedir.... bizimkilere hazır almadığıma inandırmak için akla karayı seçtim resmen :)

güzelliği saymakla bitmez .... ama hem çalışmak hem de ev idare etmek biraz yorucu olabiliyor kızlar :(

halılar yeni diye çıkan tüylerden dolayı hergün illa ki evi süpürmek silmek... mutfak muhabbetine hiç girmiyorum... gözünüz korkmasın fazla :)

ama herşey zamanla yerine oturacak diye düşünüyorum... illa ki eller hızlanacak, pratikleşicez ;)

sen nasılsın canım? nası gidiyo hazırlıklar... çok bişey kalmadı seninkine dee...

hoşbulduk tatlımmm....
kızlar facebook hesabınız varsa ekliymm.. tüm resimlri oraya koydummm :) adreslerinizi mesaj atarsanız eklerim sizi ;)

:34:
aynen canım.... :)

ama benim face adresim yokki:50::50::50::50::50::50: buraya eklesen albüm olarak kuzum:34::34::34:

canlarımmmm öptüm sizleri hepinize iyi akşamlaaarrrrrr :16:

iyi akşamlar kuzum:16:
ayyyyyyyyyy ben ağustosta 25 oluyorum şaka gibiiiii... :53::53::53::53::53::53::53: zaman nasıl geçiyorrr:14: kendimi hiiiiçççç 24 25 hissetmiyorum şuan liseli ler gibi aşık mutlu deli bişeyim....:nazar: 20yaşında içi geçmiş uyuz hayattan hiç zevk almazdm 30 yaşında gibiydimmmm....Allahıma şükürler olsun yüzümü gönlümü ömrümü güldreni nasip etti bana çoook şükür:nazar::nazar::nazar:

zaman çabuk geçiyor zuzum..
Allahım yüzüne gülmüş hep böyle mutlu ol inşallah:16:

Bunlardageçerimmmm
Teşekkürler canım

Ben çıkıyorum
iyi akşamlar öpüldünüzz

iyi akşamlar güzellik...:16:

hoşbuldum canım,

hoşbulduk tatlımmm....

msj attım bak cnmmm adresimi filannn

Back
X