hoşbuldum canım,
dimi günler su gibi akıp gidiyo vallaaaa.... :) 50 gün... yaaa şaka gibi vallaaa....
evlilik inanılmaz güzel bişey kızlar ya, sana ait bir dünya... kontrol sende... şuana kadar bir zorluğunu görmedim çok şükür, inşalllah da görmem :)
tek korkum yemekti (
malum tencerenin kapağını sadece "yemekte ne var diye" açan bir kızdım annemin evinde 
) ama daha 2 haftalık evliyken bir havuçlu kek yaptım... istesen öyle kabaran bi kek olmaz yanı :) acemi şansımıdır nedir.... bizimkilere hazır almadığıma inandırmak için akla karayı seçtim resmen :)
güzelliği saymakla bitmez .... ama hem çalışmak hem de ev idare etmek biraz yorucu olabiliyor kızlar
herşey toz pembe değil tabiii :) çamaşır... ardından gelen ütüleme faslı...
halılar yeni diye çıkan tüylerden dolayı hergün illa ki evi süpürmek silmek... mutfak muhabbetine hiç girmiyorum... gözünüz korkmasın fazla :)
ama herşey zamanla yerine oturacak diye düşünüyorum... illa ki eller hızlanacak, pratikleşicez
sen nasılsın canım? nası gidiyo hazırlıklar... çok bişey kalmadı seninkine dee...
hadi hayırlısı olsun güzelim...
ben varım 2 ay sonra 27 olucammmmmmmm :):):)
hoşbulduk tatlımmm....
kızlar facebook hesabınız varsa ekliymm.. tüm resimlri oraya koydummm :) adreslerinizi mesaj atarsanız eklerim sizi
msj attım bak cnmmm adresimi filannn