- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
- 448
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #3.101
Rahatlar canımmm
arada olan bize oluyor
Ailelerimzi saolsun saymadılar hiç
belli etmesemde gerçekten üzülüyorum aslında

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahatlar canımmm
arada olan bize oluyor
Ailelerimzi saolsun saymadılar hiç
ben sinirlerniorum yaaa düğüne 2,5 ay kalmış...napıcaz diye aranmazmı yaaa
![]()
off valla gün geçtikçe daralıyorum yanii...ya oğlan eviler..hiçmi aramazlar napıcaz neler yapalım..eksik neelr var diyeannem arada bir sinirleniyor üstüme geliyor..
hayır yaniii oğlunu evlendiremiceksen çek herşeyden elini ayağını tam olarak
![]()
belli etmesemde gerçekten üzülüyorum aslındanişanlımlada sürekli bunları konuşuğ tartışmak istemiyorum artık...kendi kendimi yiyiorum...dediğin gibi olan bize oluyor
![]()
ben geldimmmmm...çok uykum war :18::18::18::18::18::18:![]()
Bizimkilerde aynı öyle
napcaklar bilmiyorum
Benimde nişanımda kuzenim saks maviisi giymişti
O da beni kıskannalardan
Kısknaıdğını söylemişti bana daha öncede aynı valla
Şükür ki böyle huyum yok
Ama bana sormadı beyaz giyeyeim mi diye ki
geçen yıl ablasının düğünü vardı
beyaz elbise beğenmişti almamıştı
Kuzenin istemiş birşey olmaz gönlü razı gelmiş
maşallah maşallah çok güzel olmuşsunAllah mesut etsin canım
canlar merhaba...geçmişe göz atamadım ama bu sayfada masatakviminin yazısını gördüm senin özel gününde senden başka kimse beyaz giyemez canım tepkini kesinlikle koy derim benim başıma gelirse böyle bişey düğün yerine sokmam onu isterse kralın kızı olsun...benimde nişanda lila giyeceğimi bilmiyordu görümcem tesadüf bana ben lila giyicem dedi bende giyemezsin çünkü elbisemi diktiriyorum lila dedim oda o zaman ben başka renk alayım dedi saks mavisi almış benimki biraz anlayışlı çıktı..
sözlüm şuan ailesiyle beraber yolda akşama bize yemeğe gelecekler,ama ben çok halsizim griptim iyi olmuştum yine nüksetti kaldı 1 gün ne yapacağım bilmiyorum bugünde dip boyamı yaptırdım aradan çıktı yatağımda uzanıyorum çok halsizim dünde elbisemi teslim aldım az kaldı,alyansları ve sözlümün saatinide aldık birde anneannemle-dedem inci seti aldı banaçok halsizim kızlar yaaa ağlamak istiyorum nazarmı değiyor ne
![]()
oofff offf canım aynı dertten muzdaribiz benimde çok canım sıkılıyor ama yapcak bişi yok takmamaya çalışıyorum. dün nişanlımla konuştuk da o da annem olsaydı seni el üstünde tutardı ama kader işte dedi.
belli etmesemde gerçekten üzülüyorum aslındanişanlımlada sürekli bunları konuşuğ tartışmak istemiyorum artık...kendi kendimi yiyiorum...dediğin gibi olan bize oluyor
![]()
Ben bi kaç kere nişanlıma söylendim ama sonuç aynı değişmiyor![]()
Ben bi kaç kere nişanlıma söylendim ama sonuç aynı değişmiyor![]()
oofff offf canım aynı dertten muzdaribiz benimde çok canım sıkılıyor ama yapcak bişi yok takmamaya çalışıyorum. dün nişanlımla konuştuk da o da annem olsaydı seni el üstünde tutardı ama kader işte dedi.
Banada sormadı ve başka rengi varken inatla onu aramış olması hiçte iyi niyetli değil.
İsyan seninki farklı bi durum.
Ben iyi niyetli olduğunu düşünsem bu kadar rahatsız olmazdım belki. Tesadüf der geçerdim ama özellikle araması ve pembenin binlerce tonu varken onu alması ki ben daha öncesinde kimse pembe giymesin demiştim şakayla karışık.
Neyse artık o onun kalitesi.
Masatakvimi hayatım sen git uyar anlasın ne demek beyaz ve uzun elbise giymek ya. Heves mi alıcakmış senin düğünde.
Gelmesin daha iyi.
Teşekkür ederim tatlım. Amin hepimiz mutlu mesut olalım inşAllah.
Dikkat et kuzum kendinee. Bu seninki heyecanla karışık bol stres.
Gelmelerine yakın bi duş al bide sevdiceğini görünce geçer hepsii.
Aldıklarını güle güle kullan.![]()
hoşgeldin zuzumm
albümü görmeyen kızlarrrr bi bakınn![]()
canlar merhaba...geçmişe göz atamadım ama bu sayfada masatakviminin yazısını gördüm senin özel gününde senden başka kimse beyaz giyemez canım tepkini kesinlikle koy derim benim başıma gelirse böyle bişey düğün yerine sokmam onu isterse kralın kızı olsun...benimde nişanda lşla giyeceğimi bilmiyordu görümcem tesadüf bana ben lila giyicem dedi bende giyemezsin çünkü elbisemi diktiriyorum lila dedim oda o zaman ben başka renk alayım dedi saks mavisi almış benimki biraz anlayışlı çıktı..
sözlüm şuan ailesiyle beraber yolda akşama bize yemeğe gelecekler,ama ben çok halsizim griptim iyi olmuştum yine nüksetti kaldı 1 gün ne yapacağım bilmiyorum bugünde dip boyamı yaptırdım aradan çıktı yatağımda uzanıyorum çok halsizim dünde elbisemi teslim aldım az kaldı,alyansları ve sözlümün saatinide aldık birde anneannemle-dedem inci seti aldı banaçok halsizim kızlar yaaa ağlamak istiyorum nazarmı değiyor ne
![]()
Banada sormadı ve başka rengi varken inatla onu aramış olması hiçte iyi niyetli değil.
İsyan seninki farklı bi durum.
Ben iyi niyetli olduğunu düşünsem bu kadar rahatsız olmazdım belki. Tesadüf der geçerdim ama özellikle araması ve pembenin binlerce tonu varken onu alması ki ben daha öncesinde kimse pembe giymesin demiştim şakayla karışık.
Neyse artık o onun kalitesi.
Masatakvimi hayatım sen git uyar anlasın ne demek beyaz ve uzun elbise giymek ya. Heves mi alıcakmış senin düğünde.
Gelmesin daha iyi.
Teşekkür ederim tatlım. Amin hepimiz mutlu mesut olalım inşAllah.
Dikkat et kuzum kendinee. Bu seninki heyecanla karışık bol stres.
Gelmelerine yakın bi duş al bide sevdiceğini görünce geçer hepsii.
Aldıklarını güle güle kullan.![]()
off valla gün geçtikçe daralıyorum yanii...ya oğlan eviler..hiçmi aramazlar napıcaz neler yapalım..eksik neelr var diyeannem arada bir sinirleniyor üstüme geliyor..
hayır yaniii oğlunu evlendiremiceksen çek herşeyden elini ayağını tam olarak
![]()
hoşgeldin zuzumm
albümü görmeyen kızlarrrr bi bakınn![]()
biz kaç defa tartıştık durum aynı...nasıl değiştirsinki...kendini herşeyi bilen sanan ama cahil olan bir insana ne yapabilirki
bende anne varda ne oluyor tatlım...aynı sözüde nişanlım bana babam hayatta olsaydı annem bunları yapamazdı diye avutuyor beni![]()
tatlışımmm kesinlikle haklısınnn sanırım ben strestten böyle oldum ya inşallah geçer tatlım sözlümü görünce yoksa kayınvalide çürük gelin aldım diyecek bana yoksa hahahateşekkürler tatlım daha güzelleri senin olsun...
good-heart canım bende merak ettim seni ekledim arkadaş olarak istersen sonra silebilirsin beni albümüne baktıktan sonra çok merak ettim albümünü...
bagalacolanki ve good_heart ikinizde çok güzel olmuşsunuz :)))) maşallahhh![]()
tatlışımmm kesinlikle haklısınnn sanırım ben strestten böyle oldum ya inşallah geçer tatlım sözlümü görünce yoksa kayınvalide çürük gelin aldım diyecek bana yoksa hahahateşekkürler tatlım daha güzelleri senin olsun...
good-heart canım bende merak ettim seni ekledim arkadaş olarak istersen sonra silebilirsin beni albümüne baktıktan sonra çok merak ettim albümünü...
Saçmalık ötesi bu kızın yaptığı dış kapının dış mandalı
daha davet etceğim bile meçhul gitmiş elbise almış
2 ay önceden hey yaa
çok samimide değilim
iş arkadaşı sadce işte görüşrüyoruz
Kendininde düğünü olcak bende ona aynısı yapmazsamm
eğer o elbiseyi bi giysin görür o![]()
canım neler yaptın ne ikramlar hazırladın kayınvalidene![]()
Teşekkür ederimm.
bana nişandan sonra demiş olabilir bile pertim çıkmıştı
Çağırmasanda gelir o bu yüzsüzlükle.
Allah kıskanç insanlardan korusun bizi yaa.
Bi düşünüceğimiz bu kalmıştı sanki.
Sıkma canını uyarırsın anlamazsa davet etmezsin.![]()