• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
:22::22::22::41::41::41::41: ben sinirlerniorum yaaa düğüne 2,5 ay kalmış...napıcaz diye aranmazmı yaaa :47::47::47:

off valla gün geçtikçe daralıyorum yanii...ya oğlan eviler..hiçmi aramazlar napıcaz neler yapalım..eksik neelr var diye :47::47::47: annem arada bir sinirleniyor üstüme geliyor..:20::20::20: hayır yaniii oğlunu evlendiremiceksen çek herşeyden elini ayağını tam olarak :47::47::22::22::22::22:

oofff offf canım aynı dertten muzdaribiz benimde çok canım sıkılıyor ama yapcak bişi yok takmamaya çalışıyorum. dün nişanlımla konuştuk da o da annem olsaydı seni el üstünde tutardı ama kader işte dedi.

Bizimkilerde aynı öyle
napcaklar bilmiyorum

Benimde nişanımda kuzenim saks maviisi giymişti
O da beni kıskannalardan
Kısknaıdğını söylemişti bana daha öncede aynı valla
Şükür ki böyle huyum yok

Ama bana sormadı beyaz giyeyeim mi diye ki
geçen yıl ablasının düğünü vardı
beyaz elbise beğenmişti almamıştı
Kuzenin istemiş birşey olmaz gönlü razı gelmiş

Banada sormadı ve başka rengi varken inatla onu aramış olması hiçte iyi niyetli değil.
İsyan seninki farklı bi durum.
Ben iyi niyetli olduğunu düşünsem bu kadar rahatsız olmazdım belki. Tesadüf der geçerdim ama özellikle araması ve pembenin binlerce tonu varken onu alması ki ben daha öncesinde kimse pembe giymesin demiştim şakayla karışık.
Neyse artık o onun kalitesi. :31:
Masatakvimi hayatım sen git uyar anlasın ne demek beyaz ve uzun elbise giymek ya. Heves mi alıcakmış senin düğünde.
Gelmesin daha iyi. :47:

maşallah maşallah çok güzel olmuşsun:nazar::nazar: Allah mesut etsin canım

Teşekkür ederim tatlım. Amin hepimiz mutlu mesut olalım inşAllah. :54:

canlar merhaba...geçmişe göz atamadım ama bu sayfada masatakviminin yazısını gördüm senin özel gününde senden başka kimse beyaz giyemez canım tepkini kesinlikle koy derim benim başıma gelirse böyle bişey düğün yerine sokmam onu isterse kralın kızı olsun...benimde nişanda lila giyeceğimi bilmiyordu görümcem tesadüf bana ben lila giyicem dedi bende giyemezsin çünkü elbisemi diktiriyorum lila dedim oda o zaman ben başka renk alayım dedi saks mavisi almış benimki biraz anlayışlı çıktı..

sözlüm şuan ailesiyle beraber yolda akşama bize yemeğe gelecekler,ama ben çok halsizim griptim iyi olmuştum yine nüksetti kaldı 1 gün ne yapacağım bilmiyorum bugünde dip boyamı yaptırdım aradan çıktı yatağımda uzanıyorum çok halsizim dünde elbisemi teslim aldım az kaldı,alyansları ve sözlümün saatinide aldık birde anneannemle-dedem inci seti aldı bana :nazar: çok halsizim kızlar yaaa ağlamak istiyorum nazarmı değiyor ne :43::nazar:

Dikkat et kuzum kendinee. Bu seninki heyecanla karışık bol stres. :1:
Gelmelerine yakın bi duş al bide sevdiceğini görünce geçer hepsii.
Aldıklarını güle güle kullan. :54:

oofff offf canım aynı dertten muzdaribiz benimde çok canım sıkılıyor ama yapcak bişi yok takmamaya çalışıyorum. dün nişanlımla konuştuk da o da annem olsaydı seni el üstünde tutardı ama kader işte dedi.

belli etmesemde gerçekten üzülüyorum aslında :50::50::50: nişanlımlada sürekli bunları konuşuğ tartışmak istemiyorum artık...kendi kendimi yiyiorum...dediğin gibi olan bize oluyor :50::50::50:

Ben bi kaç kere nişanlıma söylendim ama sonuç aynı değişmiyor:50::50:

canlarım sıkmayın kendinizi eden eder etmeyen etmez boşverin eşlerinzile mutluluğunuz önemli artık. sürekli konuşmakta sıkar bu konuları. düşünmekten keyfnize bakamazsınız.

en iyisimi takmayın gitsin biz eşimle öyle yaptık. herkese çektik resti baktık hayır yok kimseden.kimseyi takmadık eden eder etmeyen etmez. edenden de Allah razı olsun,etmeyenden de..

Ben bi kaç kere nişanlıma söylendim ama sonuç aynı değişmiyor:50::50:

biz kaç defa tartıştık durum aynı...nasıl değiştirsinki...kendini herşeyi bilen sanan ama cahil olan bir insana ne yapabilirki :50::50:

bende anne varda ne oluyor tatlım...aynı sözüde nişanlım bana babam hayatta olsaydı annem bunları yapamazdı diye avutuyor beni :50::50:

Banada sormadı ve başka rengi varken inatla onu aramış olması hiçte iyi niyetli değil.
Ben iyi niyetli olduğunu düşünsem bu kadar rahatsız olmazdım belki. Tesadüf der geçerdim ama özellikle araması ve pembenin binlerce tonu varken onu alması ki ben daha öncesinde kimse pembe giymesin demiştim şakayla karışık.
Masatakvimi hayatım sen git uyar anlasın ne demek beyaz ve uzun elbise giymek ya. Heves mi alıcakmış senin düğünde.

tatlışımmm kesinlikle haklısınnn sanırım ben strestten böyle oldum ya inşallah geçer tatlım sözlümü görünce yoksa kayınvalide çürük gelin aldım diyecek bana yoksa hahaha:1:teşekkürler tatlım daha güzelleri senin olsun...

good-heart canım bende merak ettim seni ekledim arkadaş olarak istersen sonra silebilirsin beni albümüne baktıktan sonra çok merak ettim albümünü...

canlar merhaba...geçmişe göz atamadım ama bu sayfada masatakviminin yazısını gördüm senin özel gününde senden başka kimse beyaz giyemez canım tepkini kesinlikle koy derim benim başıma gelirse böyle bişey düğün yerine sokmam onu isterse kralın kızı olsun...benimde nişanda lşla giyeceğimi bilmiyordu görümcem tesadüf bana ben lila giyicem dedi bende giyemezsin çünkü elbisemi diktiriyorum lila dedim oda o zaman ben başka renk alayım dedi saks mavisi almış benimki biraz anlayışlı çıktı..

sözlüm şuan ailesiyle beraber yolda akşama bize yemeğe gelecekler,ama ben çok halsizim griptim iyi olmuştum yine nüksetti kaldı 1 gün ne yapacağım bilmiyorum bugünde dip boyamı yaptırdım aradan çıktı yatağımda uzanıyorum çok halsizim dünde elbisemi teslim aldım az kaldı,alyansları ve sözlümün saatinide aldık birde anneannemle-dedem inci seti aldı bana :nazar: çok halsizim kızlar yaaa ağlamak istiyorum nazarmı değiyor ne :43::nazar:

Saçmalık ötesi bu kızın yaptığı dış kapının dış mandalı
daha davet etceğim bile meçhul gitmiş elbise almış
2 ay önceden hey yaa
çok samimide değilim
iş arkadaşı sadce işte görüşrüyoruz

Kendininde düğünü olcak bende ona aynısı yapmazsamm
eğer o elbiseyi bi giysin görür o:47::47::47:

off valla gün geçtikçe daralıyorum yanii...ya oğlan eviler..hiçmi aramazlar napıcaz neler yapalım..eksik neelr var diye :47::47::47: annem arada bir sinirleniyor üstüme geliyor..:20::20::20: hayır yaniii oğlunu evlendiremiceksen çek herşeyden elini ayağını tam olarak :47::47::22::22::22::22:

Canım maalesef ki oluyor böyle şeyler benim nişanlımın tarafıda benim ailemi pek saymadı okadar çok arada kaldım ki anlatamam, şu kalan 3 buçuk ayı en az hasarla atlatsam diye ne dualar ediyorum bilemezsin, umarım sende de çok fazla sorunlar olmadan yuvanı kurarsın bir an önce.. Olan biz kızlara oluyor başka kimseye değil

biz kaç defa tartıştık durum aynı...nasıl değiştirsinki...kendini herşeyi bilen sanan ama cahil olan bir insana ne yapabilirki :50::50:

bende anne varda ne oluyor tatlım...aynı sözüde nişanlım bana babam hayatta olsaydı annem bunları yapamazdı diye avutuyor beni :50::50:

:31::31::31::31:

tatlışımmm kesinlikle haklısınnn sanırım ben strestten böyle oldum ya inşallah geçer tatlım sözlümü görünce yoksa kayınvalide çürük gelin aldım diyecek bana yoksa hahaha:1:teşekkürler tatlım daha güzelleri senin olsun...

good-heart canım bende merak ettim seni ekledim arkadaş olarak istersen sonra silebilirsin beni albümüne baktıktan sonra çok merak ettim albümünü...

canım neler yaptın ne ikramlar hazırladın kayınvalidene:1::1:

good-heart ben göremedim tatlım albümünü :14:

bu arada kızlar sıkmayın canınınızı hayata bir kere geliyorsunuz herşeyin tadını çıkarın inanın üzüntünüzü kendinize yapıyorsunuz sizi üzenler taıkyormu sanki o yüzden boşverinnnnnnn bu günlerinizin keyfini çıkarın allah evlenenlere yardım edermiş...

bagalacolanki ve good_heart ikinizde çok güzel olmuşsunuz :)))) maşallahhh :nazar:

Teşekkür ederimm. :54:

bana nişandan sonra demiş olabilir bile pertim çıkmıştı :9::9::9:

Saçmalık ötesi bu kızın yaptığı dış kapının dış mandalı
daha davet etceğim bile meçhul gitmiş elbise almış
2 ay önceden hey yaa
çok samimide değilim
iş arkadaşı sadce işte görüşrüyoruz

Kendininde düğünü olcak bende ona aynısı yapmazsamm
eğer o elbiseyi bi giysin görür o:47::47::47:

Çağırmasanda gelir o bu yüzsüzlükle. :9:
Allah kıskanç insanlardan korusun bizi yaa.
Bi düşünüceğimiz bu kalmıştı sanki. :19:
Sıkma canını uyarırsın anlamazsa davet etmezsin. :31:

:31::31::31::31:

canım neler yaptın ne ikramlar hazırladın kayınvalidene:1::1:

bebeğim inan bana hiç bişey yapmadım ben annem yaptı yemekleri :1:,tembel gelin diyeceksiniz ama hastayım içimden gelmiyor bişey yapmak bu seferlik öyle olsun zaten adanada ben yapıyorum zaten bişeyler :1:çok fazla samimi değilim canım kendisiyle uzaktan uzağa iyiyiz böyle boşver :9:

offf çok sıcak...canım dondurmalı revani çekti...olsada yesek :56::56::56::56:

$revani.webp

Teşekkür ederimm. :54:

bana nişandan sonra demiş olabilir bile pertim çıkmıştı :9::9::9:

Çağırmasanda gelir o bu yüzsüzlükle. :9:
Allah kıskanç insanlardan korusun bizi yaa.
Bi düşünüceğimiz bu kalmıştı sanki. :19:
Sıkma canını uyarırsın anlamazsa davet etmezsin. :31:

Sabah çok sinirliydim
geçti artık
kendi herşeyin farkında gerisi kendinin ayıbı

Back
X