• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
Hemde çoookk kıskanç çokkk
kıskançlığından kudursun inşallah

Dağıtmalıklar ayrı kesede
Nasıl değerlendircem bilmiyorum ki
2 tane yaptırdık bi nişanlımın bohçaya
bi benim
evde biryer bulurum ya herhalde:1::1::1:

Cnm bohçalık süper de siteye bakıyorum şimdi seninkinden yok sanırım :(

Kodu nedir cnm hatırlıyormusun?

ayy böyle samimi olan ailelere nasıl imreniyorum..keşke benimkide böle osaydı gelin olduğumu anlasaydım :50::50::50: hiçbirşeyim tam olmadı..nişanlanalı 2 seneyi geçti ancak 3 kez falan gelmişlerdir bayramları saymazsak...aileme çok mahcup oluyordum ama artık onlarda anladılar:31::31::31::31:

Bende imreniyorum ama kültür farkı çok yaşanıyor bizde yani hiç bir zaman samimi olmaları mümkün değil
Zaten ben samimi olamıyorum yaa:1::1::1:

Bizim ki de böyleymiş canım
Hayırlısı buymuş demek ki..

Konuşmuyorum yaa
umrumda değil
Nişanlıma anlattım çok kızdı
söyle yaptığın ayıp git değiştir de diyorda
Nasıl dicem ki kendi ayıbı hadi nişanı geçmtim
Düğünümde beyaz uzun elbise giymek ne demek!!!
Kardeşim giymek istedi ona giyme dedim bu kızın yaptığına bak
bu tarz bi elbise
ama onda sarı detaylar var:31:
Eki Görüntüle 448955

valla ben gider sölerdim..kendi kendimi yiyeceğim yere onun beynin yerdim yani..banane bende bir kere evleniyorum ve bu şekilde dabranmasını istemiyorum yaniii :22::22::22: kuzum git söle..kavga çıkarsada haber ver gelelim :1::1::1::1:

ayy böyle samimi olan ailelere nasıl imreniyorum..keşke benimkide böle osaydı gelin olduğumu anlasaydım :50::50::50: hiçbirşeyim tam olmadı..nişanlanalı 2 seneyi geçti ancak 3 kez falan gelmişlerdir bayramları saymazsak...aileme çok mahcup oluyordum ama artık onlarda anladılar:31::31::31::31:

İnsanları anlamak çok çok zor malesef. Sen üzülme hiç. Herkes neyin ne olduğunu bildikten sonra..
Hayırlısı.

Masatakvimi

Benim nişanımda da aynısı oldu. Ben aylar öncesinden toz pembe giyicem dedim o son gün elbise almaya gitti ve bi geldi :53: tonunu bile tutturmuş.
Kardeşi parlementi vardı ama 2 magaza gezdi toz pembe alıcak diye dedi. :53:
Ortalarda dolandı durdu. Herkes baya bozmuştu onu anladılar niyetini gerçi sorun yok ama insan ister istemez sinirleniyo. :27:
Sırf benim rahatsız olmam için telef oldu. :ssz:

aman bizimkide öyle. önce kadınlar geldi tanışmaya sonra bizimkiler sonraki gelişlerinde isteme söz bir arada oldu. oda biz öyle olucak gelinip gidilicek dediğimiz için. şimdi kimse kimseyi aramıyo kimsenin kimseden haberi yok. hiçççç sallamıyorum hiçççççç :19::ssz:

valla ben gider sölerdim..kendi kendimi yiyeceğim yere onun beynin yerdim yani..banane bende bir kere evleniyorum ve bu şekilde dabranmasını istemiyorum yaniii :22::22::22: kuzum git söle..kavga çıkarsada haber ver gelelim :1::1::1::1:

Düğünde beyaz giymemesi gerektiğini söyleyeceğim
nişanlığını da değişitrmesini söylicem ama yarın
çünkü bugün kalbini kırarım foç kötü bir şekilde

İnsanları anlamak çok çok zor malesef. Sen üzülme hiç. Herkes neyin ne olduğunu bildikten sonra..
Hayırlısı.

Masatakvimi

Benim nişanımda da aynısı oldu. Ben aylar öncesinden toz pembe giyicem dedim o son gün elbise almaya gitti ve bi geldi :53: tonunu bile tutturmuş.
Kardeşi parlementi vardı ama 2 magaza gezdi toz pembe alıcak diye dedi. :53:
Ortalarda dolandı durdu. Herkes baya bozmuştu onu anladılar niyetini gerçi sorun yok ama insan ister istemez sinirleniyo. :27:
Sırf benim rahatsız olmam için telef oldu. :ssz:

Arkadaşın mı bunu yapan?

aman bizimkide öyle. önce kadınlar geldi tanışmaya sonra bizimkiler sonraki gelişlerinde isteme söz bir arada oldu. oda biz öyle olucak gelinip gidilicek dediğimiz için. şimdi kimse kimseyi aramıyo kimsenin kimseden haberi yok. hiçççç sallamıyorum hiçççççç :19::ssz:
:22::22::22::41::41::41::41: ben sinirlerniorum yaaa düğüne 2,5 ay kalmış...napıcaz diye aranmazmı yaaa :47::47::47:

Arkadaşın mı bunu yapan?

Hayır tatlım dahada kötüsü kuzenim.
Hiç iyi olmadı aramız.
Kıskandığını açık açık söyleyen biri ayrıca. :27:

Arkadaşın mı bunu yapan?

bende kuzenimim düğününde beyaz giymiştim...ama elbiseyi beğendim kuzenime hakaret olmasın diye almadım..sonra beraber gezdik..bak bunu beğenmiştim ama almadım diye gösterdim..kuzenimde çok beğendi..tam beyaz değild rengi ve zorla aldırttı bana ...zaten burada kına-düğün olmuştu o yüzden fark etmez dedi...bende giydim..ama bir daha giymem başkasınınkine :19::19::19:

:22::22::22::41::41::41::41: ben sinirlerniorum yaaa düğüne 2,5 ay kalmış...napıcaz diye aranmazmı yaaa :47::47::47:

Bizimkilerde aynı öyle
napcaklar bilmiyorum

Hayır tatlım dahada kötüsü kuzenim.
Hiç iyi olmadı aramız.
Kıskandığını açık açık söyleyen biri ayrıca. :27:

Benimde nişanımda kuzenim saks maviisi giymişti
O da beni kıskannalardan
Kısknaıdğını söylemişti bana daha öncede aynı valla
Şükür ki böyle huyum yok

bende kuzenimim düğününde beyaz giymiştim...ama elbiseyi beğendim kuzenime hakaret olmasın diye almadım..sonra beraber gezdik..bak bunu beğenmiştim ama almadım diye gösterdim..kuzenimde çok beğendi..tam beyaz değild rengi ve zorla aldırttı bana ...zaten burada kına-düğün olmuştu o yüzden fark etmez dedi...bende giydim..ama bir daha giymem başkasınınkine :19::19::19:

Ama bana sormadı beyaz giyeyeim mi diye ki
geçen yıl ablasının düğünü vardı
beyaz elbise beğenmişti almamıştı
Kuzenin istemiş birşey olmaz gönlü razı gelmiş

Bizimkilerde aynı öyle
napcaklar bilmiyorum

Benimde nişanımda kuzenim saks maviisi giymişti
O da beni kıskannalardan
Kısknaıdğını söylemişti bana daha öncede aynı valla
Şükür ki böyle huyum yok

Ama bana sormadı beyaz giyeyeim mi diye ki
geçen yıl ablasının düğünü vardı
beyaz elbise beğenmişti almamıştı
Kuzenin istemiş birşey olmaz gönlü razı gelmiş

off valla gün geçtikçe daralıyorum yanii...ya oğlan eviler..hiçmi aramazlar napıcaz neler yapalım..eksik neelr var diye :47::47::47: annem arada bir sinirleniyor üstüme geliyor..:20::20::20: hayır yaniii oğlunu evlendiremiceksen çek herşeyden elini ayağını tam olarak :47::47::22::22::22::22:

goog_heart bende göremedim canımm kaldırmışsın
ekliyorum:34:

Arkadaşın mı bunu yapan?
bence çok geç olmdan söyle yoksa ölçü aldırırsa imkan olmaz gülüm:34::34::34::34:
good_heartım ben görmedim gene yaaaa resimlerini.

baglacolanki kısss burdayım sende eklede görim yaff hala göremedim.:50::50:

hemen ekliyorum balımmm:32::32:

canlar merhaba...geçmişe göz atamadım ama bu sayfada masatakviminin yazısını gördüm senin özel gününde senden başka kimse beyaz giyemez canım tepkini kesinlikle koy derim benim başıma gelirse böyle bişey düğün yerine sokmam onu isterse kralın kızı olsun...benimde nişanda lşla giyeceğimi bilmiyordu görümcem tesadüf bana ben lila giyicem dedi bende giyemezsin çünkü elbisemi diktiriyorum lila dedim oda o zaman ben başka renk alayım dedi saks mavisi almış benimki biraz anlayışlı çıktı..

sözlüm şuan ailesiyle beraber yolda akşama bize yemeğe gelecekler,ama ben çok halsizim griptim iyi olmuştum yine nüksetti kaldı 1 gün ne yapacağım bilmiyorum bugünde dip boyamı yaptırdım aradan çıktı yatağımda uzanıyorum çok halsizim dünde elbisemi teslim aldım az kaldı,alyansları ve sözlümün saatinide aldık birde anneannemle-dedem inci seti aldı bana :nazar: çok halsizim kızlar yaaa ağlamak istiyorum nazarmı değiyor ne :43::nazar:

off valla gün geçtikçe daralıyorum yanii...ya oğlan eviler..hiçmi aramazlar napıcaz neler yapalım..eksik neelr var diye :47::47::47: annem arada bir sinirleniyor üstüme geliyor..:20::20::20: hayır yaniii oğlunu evlendiremiceksen çek herşeyden elini ayağını tam olarak :47::47::22::22::22::22:

Rahatlar canımmm
arada olan bize oluyor
Ailelerimzi saolsun saymadılar hiç

Back
X