Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

hayırlı uğurlu olur inşallah tatlımda şimdi arada da fazla zaman olmadığı için sadece aile arasında söz yapıcaz biz.
gelcekler isticekler pzartesi perşembe yada ctesi akşamıda yüzük takılacak istemeye geldiklerinde çiçek ve çikolata getircekler zaten ama söz akşamı ne getirseler doğru olur onu kestiremiyorum işte yada şimdi tatlı alıpta söz akşamımı çiçek çikolata getirsinler offfff çok kafam karışıkk benimmm

ne güzel.

bnmde geldiler istediler yüzük takıldı farklı şehir olduğu için.

Nişan yapmadım ama düğünde içimde kalan herşeyi Rabbim nasip ederse yapmak istiyorum

Canım benimde büyük nişan olmadı
Ama düğünde herşeyi yapmaya çalışıyoruz
En ince ayrıntısına kadar
Söz mendili bile yaptırdım valla

Söz mendilim

banada hiç saksı göndermez hep gül tanışma yıl dönümümüzde 48 tane gönderdi 4 yıl olduğundan ayları çarpmış akıllım

kızlar albüme bakın

Elbisene bayıldımm. Çok yakışmış.
Maşallah size
Ama canım pasta çekti.

Bizde 5-6 kez gidip geldiler ya bi an önce olsun bitsin dedim.:18:
Babam biraz sorun çıkardığı için.
Önce tanışmaya geldiler, sonra biz gittik, sonra yine geldiler, sonra erkeklerle geldiler, en son damatla geldiler. Bi ay sonra ancak istemeye gelebildiler onda bile sürekli aradılar..
Sözden sonra sürekli gidip gelmeler oldu zaten. :97:

banada hiç saksı göndermez hep gül tanışma yıl dönümümüzde 48 tane gönderdi 4 yıl olduğundan ayları çarpmış akıllım

Maşallah kuzum nazar değdirmeyelim şimdii
Sonra getirmiyo diye yakınmayalım

ayy sinir oldum yaaaa bu kıs çok kıskanç git söyle ben sana demiştim neden böyle yaptın dee anlat değiştirsin
harikasınnnn nazar:

ayyy iğrenç bazen burda da makina çalışıyor tahammül edemiyorum sesine.

Allah yardımcın olsun

Bende de tam tersi cnm tlf bile çalmıyor nerdeyse
saol kuzum allah razı olsun
şekerim harikasın sen yaaa
ayıp olmazsa bişi sorucam...nişanlığını ne kadara aldın şekerim ben burada buna benzer bir model beğenmiştim 1100 demişlerdide

saol kuzum allah razı olsun 1350 aldım ben kuzum

ayy sinir oldum yaaaa bu kıs çok kıskanç git söyle ben sana demiştim neden böyle yaptın dee anlat değiştirsin

saol kuzum allah razı olsun

saol kuzum allah razı olsun 1350 aldım ben kuzum

Hemde çoookk kıskanç çokkk
kıskançlığından kudursun inşallah

bakıyorum ve uygun olursa hemen sipariş veriyorum.

Cnm bunları dağıtıcan mı? nasıl değerlendiricen?

Dağıtmalıklar ayrı kesede
Nasıl değerlendircem bilmiyorum ki
2 tane yaptırdık bi nişanlımın bohçaya
bi benim
evde biryer bulurum ya herhalde

saol canım allah razı olsun canımmm
tüh ben pastayı görün die koymuştum:26::26:
kaldrdınmı hemen yawww ben göremedim :44:
eklerim yine kuzum

ayy böyle samimi olan ailelere nasıl imreniyorum..keşke benimkide böle osaydı gelin olduğumu anlasaydım hiçbirşeyim tam olmadı..nişanlanalı 2 seneyi geçti ancak 3 kez falan gelmişlerdir bayramları saymazsak...aileme çok mahcup oluyordum ama artık onlarda anladılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…