- 15 Aralık 2009
- 1.029
- 9
- 158
- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #3.041
amin kuzumm
saol canım hangisi daha uyumlu olurçekmeceli gibi olanmı yoksa diğerimi:44::44:
çekmece olursa anahtar vs içine koabilirim dağınık durmaz dimi:26:
saol balımm yemek yedim geldimm
aa nie maaşı yatırmadılar ne zaman yatrmaları gerekiyodu canım
şükür bizim öyle bi derdimiz yok o yandan iyi saolsun
gecemavisy isteme sözde canlı çiçek
nişanda yapay benim bildiğim
canım hoşgeldin.
ee sizde sözü istemeyi bir arada yapın getirsin çiçeğini çikolatayı, biz öyle yaptık .
ayrı ayrı olursada istemede çiçek çikolata sözdede tatlı getirilir diye biliyorum ben.
aynen.güzel olur cnm.
başla artık hazrılıklara kıs sıkışıcan sonra
aaa nasıl karıştırmış ortalığı böyle hem söz ver hemde sözü tutma olur mu yaaa elin ağzı durmaz konuşurlar şöyle böyle. düğünde karıştırma canım hiç. gerek yok boşver.
amin kuzumm
saol canım hangisi daha uyumlu olurçekmeceli gibi olanmı yoksa diğerimi:44::44:
çekmece olursa anahtar vs içine koabilirim dağınık durmaz dimi:26:
saol balımm yemek yedim geldimm
aa nie maaşı yatırmadılar ne zaman yatrmaları gerekiyodu canım
şükür bizim öyle bi derdimiz yok o yandan iyi saolsun
gecemavisy isteme sözde canlı çiçek
nişanda yapay benim bildiğim
canım hoşgeldin.
ee sizde sözü istemeyi bir arada yapın getirsin çiçeğini çikolatayı, biz öyle yaptık .
ayrı ayrı olursada istemede çiçek çikolata sözdede tatlı getirilir diye biliyorum ben.
aynen.güzel olur cnm.
aaa nasıl karıştırmış ortalığı böyle hem söz ver hemde sözü tutma olur mu yaaa elin ağzı durmaz konuşurlar şöyle böyle. düğünde karıştırma canım hiç. gerek yok boşver.
hoşgeldin balllımmmmmgeldim ben şekerimmmm
öğleden önce yoğundum biraz sonra yemeğe gittim geldimmm
evet ya onun gibi bişi bakınayımÇekmeceli olan daha toplu olur canım
anahtar filan koyarsın dediğin gibi
Biz de 2 katlı pasta yaptırmıştı sözlüm o getirilmişti ama o ikram için değil mi?
bana istemeye geldiklerinde canlı vazoda 40 tane gül geldi
nişan da da çikolata ve çiçek yapma oda devasal bişey
Pastada olur canım
bende de hem past ahem baklava vardı
yoğunum gelcem
Banada orkide getirmişlerdiiii. Çok zarif. Şuan budadım büyümesini bekliyorum yeniden.
Nişan provası dediler zaten sözümüze.
Ben hiç bilmiyorum ne yapılır ne edilir. Daha önce ilgimi çekmedi hiç şimdide cahil kaldım.
saol kuzummm inşşş sende yaparsın gönlüne göreegood-heart ya bayıldım o beyaz ahşap modellereçok lık kendi evim olursa bende isterim inş öle birşey yaptırmayı :26::26::26:
masatavimin naptın o salak kızı..ağzının payını verdinmi
sık dişini o zaman kuzum al paranıda sonra çıkcan zatencanım ayın 10 undan sonra yatıyor geçen ay 15 di yattığında bende yeniyim 2,5 ay oldu bu ay tam maaşımı alıcam tabi alabilirsem hala bir haber yok küçük bi işletmede değil bankaya yatıyor ama bi talimat veremediler.daha önce iş yerlerinde böyle sorun yaşamadım ama çok kötü bişey zaten burda çok kalmaya niyetim yok düğün olana kadar
sorma canım çok fena bir kadın herkesi birbirine düşürüyor herkesin arkasından konuşuyor uzak duruyorum zaten bakalım boşanma durumları var ama sonuç daha belli değil kayınpeder burda kalıyor
bekliyorum balllıımmmmyoğunum gelcem
bunlardagecer1907 [B .!.:aynen.güzel olur cnm.
başla artık hazrılıklara kıs sıkışıcan sonra [/B]
aaaa evett bendede baklava getirmişlerdii
çok garibime gitmiştii bak aklıma geldi
canım hoşgeldin.
aynen.güzel olur cnm.
offf yaaaa daraldımmmmm...birde hemen yan tarafımızda yine bir inşaat hali varrr...matkappp vınnn vınnn beynimi oydu
Canım ya daha ilk defa gelcekler o yüzden 2 kerede olcak hani bikere gelipde hemen yüzük takmak olmaz dedi annemler nebilim nasıl yapsak bende çok kararsız kaldım şimdi
harikasınnnn nazar:kızlar albüme bakın
offf yaaaa daraldımmmmm...birde hemen yan tarafımızda yine bir inşaat hali varrr...matkappp vınnn vınnn beynimi oydu
bugun de benim telefonlar durmuyor patronum olur olmaz beni arıyor gıcık etmek için
tatlım benimde bir kerede oldu...bize önce kadınlar geldi gündü oturmaya..öle kadınlar kendi aralarında konuştular..1 gün sonrada akşam erkeklerle geldiler..isteme oldu yüzük takıldı...bizim nişan gibi olacakatı ama babaannem yeni vefat ettiği için düz söz gibi olduşimdi içimde kalmasın diye kına-nişan birlikte olucak benim salonda
good-heart ya bayıldım o beyaz ahşap modellereçok lık kendi evim olursa bende isterim inş öle birşey yaptırmayı :26::26::26:
masatavimin naptın o salak kızı..ağzının payını verdinmi
hehe benim güller de kurudu o şekilde çok kurumuş gül var nişanlım bu konuda çok hassas herşeye gül gönderir
O zaman tanışmaya geliyolardır canım yine bi tatlı getirirler. Direk isticekler mi?Canım ya daha ilk defa gelcekler o yüzden 2 kerede olcak hani bikere gelipde hemen yüzük takmak olmaz dedi annemler nebilim nasıl yapsak bende çok kararsız kaldım şimdi
harikasınnnn nazar:
ayyy iğrenç bazen burda da makina çalışıyor tahammül edemiyorum sesine.
Allah yardımcın olsun
Bende de tam tersi cnm tlf bile çalmıyor nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?