Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

canım ayın 10 undan sonra yatıyor geçen ay 15 di yattığında bende yeniyim 2,5 ay oldu bu ay tam maaşımı alıcam tabi alabilirsem hala bir haber yok küçük bi işletmede değil bankaya yatıyor ama bi talimat veremediler. daha önce iş yerlerinde böyle sorun yaşamadım ama çok kötü bişey zaten burda çok kalmaya niyetim yok düğün olana kadar

sorma canım çok fena bir kadın herkesi birbirine düşürüyor herkesin arkasından konuşuyor uzak duruyorum zaten bakalım boşanma durumları var ama sonuç daha belli değil kayınpeder burda kalıyor

canım ayın 10 undan sonra yatıyor geçen ay 15 di yattığında bende yeniyim 2,5 ay oldu bu ay tam maaşımı alıcam tabi alabilirsem hala bir haber yok küçük bi işletmede değil bankaya yatıyor ama bi talimat veremediler. daha önce iş yerlerinde böyle sorun yaşamadım ama çok kötü bişey zaten burda çok kalmaya niyetim yok düğün olana kadar

sorma canım çok fena bir kadın herkesi birbirine düşürüyor herkesin arkasından konuşuyor uzak duruyorum zaten bakalım boşanma durumları var ama sonuç daha belli değil kayınpeder burda kalıyor

bana istemeye geldiklerinde canlı vazoda 40 tane gül geldi
nişan da da çikolata ve çiçek yapma oda devasal bişey

Banada orkide getirmişlerdiiii. Çok zarif. Şuan budadım büyümesini bekliyorum yeniden.

Pastada olur canım
bende de hem past ahem baklava vardı

Nişan provası dediler zaten sözümüze.
Ben hiç bilmiyorum ne yapılır ne edilir. Daha önce ilgimi çekmedi hiç şimdide cahil kaldım.

hehe benim güller de kurudu o şekilde çok kurumuş gül var nişanlım bu konuda çok hassas herşeye gül gönderir

good-heart ya bayıldım o beyaz ahşap modellere çok lık kendi evim olursa bende isterim inş öle birşey yaptırmayı :26::26::26:
masatavimin naptın o salak kızı..ağzının payını verdinmi
saol kuzummm inşşş sende yaparsın gönlüne göree
sık dişini o zaman kuzum al paranıda sonra çıkcan zaten
bekliyorum balllıımmmm

bunlardagecer1907 [B .!.:
aynen.güzel olur cnm.
başla artık hazrılıklara kıs sıkışıcan sonra
[/B]

Başlıcam cnm ıvır vızırları çıkartıcam aradan

aaaa evett bendede baklava getirmişlerdii
çok garibime gitmiştii bak aklıma geldi

Siz böyle yazınca aklıma geldi kızlar rüyamda baklava yiyordum çok güzeldi

Canım ya daha ilk defa gelcekler o yüzden 2 kerede olcak hani bikere gelipde hemen yüzük takmak olmaz dedi annemler nebilim nasıl yapsak bende çok kararsız kaldım şimdi

offf yaaaa daraldımmmmm...birde hemen yan tarafımızda yine bir inşaat hali varrr...matkappp vınnn vınnn beynimi oydu

Canım ya daha ilk defa gelcekler o yüzden 2 kerede olcak hani bikere gelipde hemen yüzük takmak olmaz dedi annemler nebilim nasıl yapsak bende çok kararsız kaldım şimdi

tatlım benimde bir kerede oldu...bize önce kadınlar geldi gündü oturmaya..öle kadınlar kendi aralarında konuştular..1 gün sonrada akşam erkeklerle geldiler..isteme oldu yüzük takıldı...bizim nişan gibi olacakatı ama babaannem yeni vefat ettiği için düz söz gibi oldu şimdi içimde kalmasın diye kına-nişan birlikte olucak benim salonda

kızlar albüme bakın
harikasınnnn nazar:

offf yaaaa daraldımmmmm...birde hemen yan tarafımızda yine bir inşaat hali varrr...matkappp vınnn vınnn beynimi oydu

ayyy iğrenç bazen burda da makina çalışıyor tahammül edemiyorum sesine.

Allah yardımcın olsun

bugun de benim telefonlar durmuyor patronum olur olmaz beni arıyor gıcık etmek için

Bende de tam tersi cnm tlf bile çalmıyor nerdeyse

ne güzel.

bnmde geldiler istediler yüzük takıldı farklı şehir olduğu için.

Nişan yapmadım ama düğünde içimde kalan herşeyi Rabbim nasip ederse yapmak istiyorum

good-heart ya bayıldım o beyaz ahşap modellere çok lık kendi evim olursa bende isterim inş öle birşey yaptırmayı :26::26::26:
masatavimin naptın o salak kızı..ağzının payını verdinmi

Konuşmuyorum yaa
umrumda değil
Nişanlıma anlattım çok kızdı
söyle yaptığın ayıp git değiştir de diyorda
Nasıl dicem ki kendi ayıbı hadi nişanı geçmtim
Düğünümde beyaz uzun elbise giymek ne demek!!!
Kardeşim giymek istedi ona giyme dedim bu kızın yaptığına bak
bu tarz bi elbise
ama onda sarı detaylar var

Son düzenleme:
hehe benim güller de kurudu o şekilde çok kurumuş gül var nişanlım bu konuda çok hassas herşeye gül gönderir

İlk görüşmelerimizde sürekli çiçekle gelirdi.
Annemle tanıştığı gün 51 tane yaptırmıştı o son oldu.
Ömrünün gülünü yolladım dedi bide utanmaz

Ben de gülü çok seviyorum ama sevdiceğim çiçeklerin kurumasına razı değilmiş saksı çiçekleri gönderiyo. Ev botanik bahçesi gibi.
Kendi balkonuda öyle çok fazla çiçeği var.

O zaman tanışmaya geliyolardır canım yine bi tatlı getirirler. Direk isticekler mi?

harikasınnnn nazar:

ayyy iğrenç bazen burda da makina çalışıyor tahammül edemiyorum sesine.

Allah yardımcın olsun

Bende de tam tersi cnm tlf bile çalmıyor nerdeyse

ne güzel kızlar sanırım ben çok fena bunalımdayım çıkıcam topikten biraz kendime gelince gelirim hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…