- Konu Sahibi bunlardagecer1907
- #2.881
son 100 gün ahhhhh ıslanıyoruuuuuuuummmmmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok guzel soylemıssın sanada cok tesekkur ederımc anım
soyledıklerını aklımda tutucam cnaım
suanda mesaj yazmaya baslamıs ıste ne var ne yok dıye
varmı bı sıkıntı demıs gıbı seyler soylemıs
bakalım hayırlısı kısa surede cozum deıgl anlaması lazım aslında bu ısın nasıl oldugunu
fılan
buarad abende resımlerıne baktım cok begendım sacınn rengınede ozellıkle baktım![]()
Allah mutlu mesut etsın good'un dedıgı gıbı masallah demek az kalır![]()
o nişana iş yerinden ark katılcak ama
ve benim kına düğünede gelcekler
naparsın peki
ben ondan görüp almış olcam benim ki dah asonra olduğu için
Hiç onure olmam kıskanç işte
wc gitsem peşimdem geliyor
Allah bilir ben ne yaparsam wcde oonuda yapıyordur
Tövbe tövbe yaaa
Haklısın cnm ama bazen ağzımın tadı kalmıyor
Bende diyorum ya ne var herşey güzel olsa güle oynaya yapsak herşeyi olan olur olmayan olmaz desek kırmasak birbirimizi
ama işte olmuyor bazen. Hayırlısı bakalım.
Bu arada resimelrin harika cnm çok güzel bir gelin olmuşsun bayıldım![]()
Günaydınnnn,
ben geldim bugün ilk iş günüm ve çok zor geldi işe gelmek yaa,biter mi bu koskoca gün şimdi![]()
Ayy sormaa yaa
kendine özgü tarzı yok ne alsam nasıl giyinsem bakıyor kopyalıyor resmen
kahrolcam sinirimden şimdi
Canım biz nişanda ailelere yaptık
Düğünde kocama yapcam sadce
Senin ailene yapadılarsa bohça sende yapma boşver
Onun nişanı var temmuzun 14 de
Napcam ben şimdi en yakın arkadasımı aradım
o tanıyor iş arkadaşımı
çok sinirlendi bunun amacı ne neden hep seni takip eidyor diyo
Çok kızdı o da
Ben nişanı var bilerek gösterdim ki alamsın benim elbisemden diye
Ve özelliklede belirttim ba giidp benimkinden alma diye
sanki ben böyle dememişim git al demişim
Napcam ben
şimdi elbiseyide dğeiştirmezler![]()
değiştirebilme imkanın malesef yokAyy sormaa yaa
kendine özgü tarzı yok ne alsam nasıl giyinsem bakıyor kopyalıyor resmen
kahrolcam sinirimden şimdi
Canım biz nişanda ailelere yaptık
Düğünde kocama yapcam sadce
Senin ailene yapadılarsa bohça sende yapma boşver
Onun nişanı var temmuzun 14 de
Napcam ben şimdi en yakın arkadasımı aradım
o tanıyor iş arkadaşımı
çok sinirlendi bunun amacı ne neden hep seni takip eidyor diyo
Çok kızdı o da
Ben nişanı var bilerek gösterdim ki alamsın benim elbisemden diye
Ve özelliklede belirttim ba giidp benimkinden alma diye
sanki ben böyle dememişim git al demişim
Napcam ben
şimdi elbiseyide dğeiştirmezler![]()
Günaydınnnn,
ben geldim bugün ilk iş günüm ve çok zor geldi işe gelmek yaa,biter mi bu koskoca gün şimdi![]()
teşekkür ederim cnm darısı başına çok az kaldı eminim sende çok güzel bi gelin olacaksın. Bak yavaş yavaş başlamış mesajlara eminim dün den dolayı pişmandır o da.
yaa gerçekten çok can sıkıcı bence iş yerinden gelecek olan arklarına bi şekilde snein elbiseni çok önceden aldığını onunda aynı yerden sonrada aldığını söleehatta 1 kişiye bunu farkettirsen bile yeter o herkese yayar
DD
çok teşekkür ederimm cnm.
Hiçbirşeyi zorlamamak akışına bırakmak gerek her şer de bir hayır vardır mutlaka bu tarz şeyleri kafaya takıp üzülmek hiçbir zaman çözüm olmuyor. anın keyfini çıkarın![]()
lovelady ve ebrumm KINASINA HOŞGELDİNİZZZZZZZZ![]()
Günaydınnnn,
geçmişi okuyamadım daha canım hayırdır ne kavgası üzme kendini,bak benim kınamda düğünümde yaptı yapacagı rezıllıgı geriekalı görümcemin teki aksam kapıya gelmiş ben annemden dönüyordum eşim malzeme almaya cıkmıs onu ararken yukarı cıktı kapıdayım ben de konusmaya calısıyo,tatil nasıldı felan filan sadece sorduguna ıyıdı, evet gıttık,diye iki üç cevap verdim konusmadım indi aşağıdaki kapıda da annemle karsılasmıslar anneme hıcbısey yokmus gibi nasılsın demıs konusmaya calısmıs annemde sen nasılsın demedım dıyor,hatasını anlasın benden büyük olabilir ama asla eskisi gibi davranmıyam ona karşı en mutlu günlerimi rezil etti banabenımde aksam o kavga esnasında aklıma sen geldın
dugunde cok kotu seyler olmus cnaım cok uzuldum cok cırkın seyler
nısanlınla konusmamısmıydın takıyı almasınlar dıye ya :S
cok sınır bozucu okudugumda cok etkılenmıstım
Hayırlı olsun cnmm.
Burda takıl bizimle zaman çabuk geçsin.
hoşgeldin canımmmGünaydınnnn,
kızlar dün gece zaten yeterince ağlamıştı biizm için kına yaptığınızı görünce biraz daha ağladım...çokk mutlu ettiniz beni..çok teşekkür ederim...
ayrıntıları size uzun uzun balayı dönüşü anlatıcam inşallah...bu sırada ben gelmeden önce kınası olan olursa tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle kuaföre 1-2 gibi gitmiş olsunlar..ben 4te gittim..çok geç kaldım..
kızlar çok acil yardıma ihtiyacım var..bu gün imam nikahını kıydırıcaz...ama ne istesem bilemiyorum..ona bakmak için giridm nete..kımi altın istiyo kimi bieziklerini kimi umre vs vs..mantıklı ve bir o kadarda benim yararıma bişey istiyorum..bana yardım edin canlarım..![]()
aaaaaaaaaa aptalmı oo neee deliye bak yaaaa gelinden başkası beyaz giymemelii bendece
benim bile sinirlerim bozulduuuuu
valla bu kız seni deli gibi kıskanıyoo
kendi yerime koyuyorum kuzum senii
sen giy kıyafetini dersin sende aaaaa benim elbisemin aynısından almışş demek benden gördü dersinnnn
bidahada gösterme kuzum aldıklarını alacaklarını
Çok güldüm ya![]()
teşekkür ederim cnm darısı başına çok az kaldı eminim sende çok güzel bi gelin olacaksın. Bak yavaş yavaş başlamış mesajlara eminim dün den dolayı pişmandır o da.
yaa gerçekten çok can sıkıcı bence iş yerinden gelecek olan arklarına bi şekilde snein elbiseni çok önceden aldığını onunda aynı yerden sonrada aldığını söleehatta 1 kişiye bunu farkettirsen bile yeter o herkese yayar
DD
çok teşekkür ederimm cnm.
Hiçbirşeyi zorlamamak akışına bırakmak gerek her şer de bir hayır vardır mutlaka bu tarz şeyleri kafaya takıp üzülmek hiçbir zaman çözüm olmuyor. anın keyfini çıkarın![]()
ayy valla sinir oldum...gitme nişanına...sen o nişana gidersen elbisenden dahada soğuyacaksın..aptalmıdır nedir yaanapsakki acaba :44::44::44: söle o kıza değiştirsin...yok isyan123 seni gelip paralayacak de
![]()
değiştirebilme imkanın malesef yok
ayy bu kadar kıskanç olur insan yaaaa
white_butterflies çok doğru söylüyorsun şimcik napıyorsun yemek arasında X kişi benim kına elbisemin aynısından almış rengi farklı benimi kıskandı ne de bak bütün şirket duyarr
rezil olur kız yerin dibine girer bencee![]()
ohh iyi yaptın kuzum konuşmada onunlaaŞimdi söyleidm iş yerinden bi blaya
oda geçen yıl evlendi
o da çok sinirlendi
artık kanıtladı snein kıskandığını dedi
konuşmucam onunla biraz tavır yapayım da anlasın uyuz
pişttttttttttttt kızlar ne yapıyosunuz bakalım ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kırımızıgül tebrik ederim tatlım senin son 100 gün nasıl gececek anlamıcaksın bile
ohh iyi yaptın kuzum konuşmada onunlaa
bak şirket çalkalanacak
günaydın canımmhoşgeldinn
isyanım nasılsın cnm dayınla ilgili bi gelişme varmı![]()
İsyan cnm nasılsın dayın nasıl oldu.
Şimdi söyleidm iş yerinden bi blaya
oda geçen yıl evlendi
o da çok sinirlendi
artık kanıtladı snein kıskandığını dedi
konuşmucam onunla biraz tavır yapayım da anlasın uyuz