Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174

Ne zaman ayrılıyorusn izne_???

ne kadarr sanslısınnn ya super olmuss
adam ne deıd
cevap verebıldımıı?

white_butterflies ; haklısın aılenden zaman calmamak ıcın ıyı yapmıssın elbette boylelıkle delı gıbı dagılmaz evın
bende tutarım temızlık ıcın dıyodum ama para durumumuz musaıt olmayacak muhtemelen bı 6 ay 1 sene
:44:

adam ne deıd
cevap verebıldımıı?

white_butterflies ; haklısın aılenden zaman calmamak ıcın ıyı yapmıssın elbette boylelıkle delı gıbı dagılmaz evın
bende tutarım temızlık ıcın dıyodum ama para durumumuz musaıt olmayacak muhtemelen bı 6 ay 1 sene

adam ne deıd
cevap verebıldımıı?

yok kuaförüm yaptı taban rengi hemen hemen kendi doğal saç rengim ama bnmki soluk durduğu için boyuyoruz daha canlı dursun diye.uçlarını öözlelikle sarı yaptık diplerinden direk sarı olunca bana yakışmıyor çok solgun gösteriyor o yüzden daha uçlara doğru saırlar yapıyoruz.
çok teşekkür ederim gelinliğim ilk karar verdiğim halinden sonra baya deişikliğe uğradı ama sonunda güzel oldu sanırım DD

benımde kuaförüm cok hamaretlı sozum ona bır su uclara dogru sarı ısını algılayamadı
ben boyuyayım ucları acılacak altında rofle var deyıp durdu

cok guzeldır sac rengın buradan bıle guzel gozukuyor normalde sarı sacı gelınlıkte begenmıyorum

evet canım çok fazla kullanmıyorum cumarteside temizliyorum pazar eşimleyim ütülerimide akşamları yapıyorum kaçamak bi şekilde eşim tv izliyo ben 2 parça ütüleyip gidiyorum sonra yine aynı
fatura çok gelecek heralde bu yüzdenn
gecmıyo gunler hayatım ya ızne cıkmak ıstıyorum
cok ta sıcak ıstanbul malumm
kredı ıcınde hala cevap gelmedı ayyyy
kuzum geçen sen demiştin 8 ay vardı die bak şimcik az kaldıı

kolay gelsin kuzum iyi yapmışsın helallik almakla hakkı kalmaz üzerinde boşver
yorma kendini daha fazla dünya işi bitez

Düğün işine kimseyi karıştırmıyor kimsenin dediğini dinlemez kendi istediğini alır yani bana sorar bu nasıl şu nasıl vs die. Beraber karar veririz istediğimiz olur o yönden sıkıntımız yok tabi daha büyük eşya vs girmedik ama daha başlamadan tavrını koydu herkese.

Düğün tarihi aldık ertesi hafta başladı bu tavrı, konuşması hatta bir müddet hiç konuşmadık.

İş stresi var biraz da anlamadım gitti

Ama bekliyorum susuyorum sabrediyorum inş. doğruyu görecek.

buarada bırı sormustu dun sen kınayı napcan dıye
valla kızlar bızde adetler agır dısarıda kına yaparsan alacakları salvarları bız odıyecegımız ıcın nısanlım herhalde vazgectı su kına ısınden

muhtelemen evde yapıcaz kınayı aıle arasında
bırde bekarlıga veda yaparım

dugun zaten tamam

balayı ısınıde hıc ama hıc acmıyacagım

ee baskaa
goodcum aynen oyle ama olsun be anlarsın halden nısanlılık donemı streslı anacım yaa
ne guzel anlatıyorsun utu yapıyorum gıdıyorum gelıyorum dıye masallah aıle yuva yanı orası

bende çooook seviyorummmm

benim nişanlımda öyle
ismiyle bi kaç ağız tartışmadında söyledimde küstü bana yaa

bizde hiç isimle hitap etmeyiz canım hep aşkım bebeğim

ne kadar bır sure yanı
cok sabırlısın gerçekten dılerım hersey duzelır en kısa zamanda
keske sana suprız yapsa cıkıp gelse
sehırlerde ayrı olunca baska turlu
yada sen yapıcaksın ben konusmak ıstıyorum bıseymı var dıyeceksın bu halımız benı mutsuz edıuyor
evlılıge daır bıseyler fıkır paylasıyormusunuz pekı o bahsettıgın donemden berı suna kadar

hadı optummm sızııı

moonlıght sanada dua etcem sekerım ya
hepınızı kokulu kokulu opuyorumm kızlarrrrr
yarına daha guzel bır gunde gorusmek uzereee
bunlardagecer bugun bızı ıhmal ettı hadıı neysee
masatakvımııı tatlım hoscakaalll
cıtl good ısyannnnn mucızemmm tutııı baglarco
aklımda olan ama nıckını dogrulatamadım arkadaslarrrrr gıttım bennnnn

:)) kuaförlerin çoğu kafalarında ne tasarlıyorlarsa onu yapıolar snein ne deiğini duymuolar bile
şansıma bnm kuaförüm çok iyi bnm nikahım kına gecem ank da düğünüm bursadaydı saolsun bnmle bursaya kdr geldi hem ank da hem bursada gelin saçımı o yaptı başkasına güvenemezdim. o yönden çok şanslıyım.

iiyi akşamlar canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…