- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #2.741
bugünde aşırıııı yoğundum sabahtandır hiç oturamadım desem yeridir ...ama güzel birşey oldu müdürümle açık açık konuştum beni ne kadar hırpaladığını sinir sistemimin ne kadar bozulduğunu işlerimi yetiştirebilmek için ne kadar çaba sarfettiğimi hepsni birşey değişir yada değişmez önemli değil içim çok rahatladı sonradA müdürden hellalik istedim çünkü 1 ayır adamın arkasından konuşuyordum o yüsden içim rahat oldu walla sabahtandır eşşek gibi çalışsamda bu yorgunluk vız gelir tırıs gider mühim değil
bugünde aşırıııı yoğundum sabahtandır hiç oturamadım desem yeridir ...ama güzel birşey oldu müdürümle açık açık konuştum beni ne kadar hırpaladığını sinir sistemimin ne kadar bozulduğunu işlerimi yetiştirebilmek için ne kadar çaba sarfettiğimi hepsni birşey değişir yada değişmez önemli değil içim çok rahatladı sonradA müdürden hellalik istedim çünkü 1 ayır adamın arkasından konuşuyordum o yüsden içim rahat oldu walla sabahtandır eşşek gibi çalışsamda bu yorgunluk vız gelir tırıs gider mühim değil
kıskandımmm sımdı bende uclarına balyaj yaptıracaktım roflelı sacımı kahveye cevırdım ama rofle rengı ıle bu renk arasında cok fark var
cok merak ettım evdemı boyadın ucları acıldımı ozellıklemı yapıldı
gelınlıgınde cok guzel bellıkı
yok kuaförüm yaptı taban rengi hemen hemen kendi doğal saç rengim ama bnmki soluk durduğu için boyuyoruz daha canlı dursun diye.uçlarını öözlelikle sarı yaptık diplerinden direk sarı olunca bana yakışmıyor çok solgun gösteriyor o yüzden daha uçlara doğru saırlar yapıyoruz.
çok teşekkür ederim gelinliğim ilk karar verdiğim halinden sonra baya deişikliğe uğradı ama sonunda güzel oldu sanırımDD
evet canım çok fazla kullanmıyorum cumarteside temizliyorum pazar eşimleyim ütülerimide akşamları yapıyorum kaçamak bi şekilde eşim tv izliyo ben 2 parça ütüleyip gidiyorum sonra yine aynıtamam cnm albüm yapcam en kısa zamada.
olayları tam bilmiorum o yüzden ara ya da arama die tavsiye de bulunamam ama her zaman ben büyüklük bende kalsın der ve inadına bişey yokmuş gibi davranırım bilmiyorum ii mi yapıorum :SS
2 ayda bir miicnm ben 15 günde bir alıyorum haftaiçi zaten hiçbişey yapamıyorum ancak yemek ve mutfak temizliği. tüm haftasonunu da temizlik yaparak geçirmek istemiyorum başlarda idare ederis sandım ama olmuyor c.tesim temizlikle geçiyor ee pazarda annemlere fln gidiorus haftaasonu bitiyor hiç bişe anlamadan :S
kuzum geçen sen demiştin 8 ay vardı die bak şimcik az kaldııgecmıyo gunler hayatım ya ızne cıkmak ıstıyorum
cok ta sıcak ıstanbul malumm
kredı ıcınde hala cevap gelmedı ayyyy
pekı aılevı sorunlar oluyormu aranızda bızımkı gıbı bızımkı maddıyata dayalıb ısey var ya evden bısey dıyolar soylıyemıyor
yada bılmıyorum cımrı yanı bu adam
bılemedım cozemedım henuz pes edıp dokmesı lazım ıcını
sızın ne zamandır var boyle sorunlarınız
Ne zaman ayrılıyorusn izne_???
Aşka geldim aradım nişanlımı açar açmaz seni çoookkk seviyorum dedimm şaşırdı önce sessiz kaldı ben bende seni çok ama çok seviyorum hayatım dedinormalde de zaten hep derim her tel. konuşmamızın sonunda mutlaka birbirimizi sevdiğimizi söyleriz ayrıca fac.b.. tan da güzel paylaşımlar yaparım paşama ayyy ama ben çok seviyoruummm yaaa
benim nişanlımda öyle
ismiyle bi kaç ağız tartışmadında söyledimde küstü bana yaa
Düğün işine kimseyi karıştırmıyor kimsenin dediğini dinlemez kendi istediğini alır yani bana sorar bu nasıl şu nasıl vs die. Beraber karar veririz istediğimiz olur o yönden sıkıntımız yok tabi daha büyük eşya vs girmedik ama daha başlamadan tavrını koydu herkese.
Düğün tarihi aldık ertesi hafta başladı bu tavrı, konuşması hatta bir müddet hiç konuşmadık.
İş stresi var biraz da anlamadım gitti
Ama bekliyorum susuyorum sabrediyorum inş. doğruyu görecek.
ya ben patronuma nasıl diyeceğim ya tazminatımı isterim diye
benımde kuaförüm cok hamaretlı sozum ona bır su uclara dogru sarı ısını algılayamadı
ben boyuyayım ucları acılacak altında rofle var deyıp durdu
cok guzeldır sac rengın buradan bıle guzel gozukuyor normalde sarı sacı gelınlıkte begenmıyorum
esım calıstırmıyor dıyeceksın
hadı optummm sızııı
moonlıght sanada dua etcem sekerım ya
hepınızı kokulu kokulu opuyorumm kızlarrrrr
yarına daha guzel bır gunde gorusmek uzereee
bunlardagecer bugun bızı ıhmal ettı hadıı neysee
masatakvımııı tatlım hoscakaalll
cıtl good ısyannnnn mucızemmm tutııı baglarco
aklımda olan ama nıckını dogrulatamadım arkadaslarrrrr gıttım bennnnn
ya ben patronuma nasıl diyeceğim ya tazminatımı isterim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?