Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
allahım 4 gün önceden kim ne karışır yaa insanlar gerçekten ilginçler. En güzelini yapmışsın bundan sonrada hep sımsıkı sarılarak geçsin hayatınız inş :))
evet allahıma şükürler olsun diyorum aramıyorumda hiç kimseyi
acaba yanlışmı yapıyorum aramamakla:26::26:
:)) foto çok bigün fırsat bulursam yüklicem sizler için inş :)
tamam kuzum albüm yap arkadaşların görsün sadece
susun kızzzzzzzzzzz dolu dünya borcum var ödeyim söz doğurcmmm size hakketten önce kim doğurcakkkk benm tahminim sehkerrr doğurckkk ilk o hamşle kalckkkk
sehkermii duymasınnn daha yeni evlii

bunu okurken aklaıma bunlardageçer1907 geldi
gönlümden o geçti

bunlardageçer kızcak bize yahuuu

Yaa bu ilk gece işi ne olcak yaa
nasıl koruncaz
reglden sonra bende gitcem doktora
kıslar en hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşşş
eşiniz korunsuz

ohh ne güzell bende 2 ayda bir almak istiyorum zaten evimi haftada bir silip süpürüyorum sıkıntı yok benim için kendi evimm severek yapıyorummm

Bi soğuk bi güzel konuşuyor ama sert yani eski benm sevdiğim adam değil hemde hiç değil.

ay cok canım sıkıldı bugun yaa

Canım geçecek elbet sonu iyi yada kötü hep böyle devam etmez dimi. Ben öyle düşünüyorum.
Dua et cnm dua sadece dua.

tamam cnm albüm yapcam en kısa zamada.
olayları tam bilmiorum o yüzden ara ya da arama die tavsiye de bulunamam ama her zaman ben büyüklük bende kalsın der ve inadına bişey yokmuş gibi davranırım bilmiyorum ii mi yapıorum :SS

2 ayda bir mii cnm ben 15 günde bir alıyorum haftaiçi zaten hiçbişey yapamıyorum ancak yemek ve mutfak temizliği. tüm haftasonunu da temizlik yaparak geçirmek istemiyorum başlarda idare ederis sandım ama olmuyor c.tesim temizlikle geçiyor ee pazarda annemlere fln gidiorus haftaasonu bitiyor hiç bişe anlamadan :S

pekı aılevı sorunlar oluyormu aranızda bızımkı gıbı bızımkı maddıyata dayalıb ısey var ya evden bısey dıyolar soylıyemıyor
yada bılmıyorum cımrı yanı bu adam
bılemedım cozemedım henuz pes edıp dokmesı lazım ıcını

sızın ne zamandır var boyle sorunlarınız

evluılıkte tek korkmadıgım sey temızlık
cıddıyımm

Ufak bişeylerde olsa yapmıştır bence. Yok canım özellikle bohca görmeye değil. Nişana gelemeyenler geliyo, gelmişkende bohcaya bakıyolar.

Allah yardımcın olsun canım..
Mutluluklar.

Asıl koşturmaca şimdi bşlıyor şekerim...düğün yaklaşsın görücem senide nişanda neymiş be diyeceksin
dayım içinde iyi dileklerin için tşk ederim:26:

canım Allah kolaylık versin , nişan yine iyi atlatılıyorda düğün daha zor hazırlıklı ol. korkma sakın bir böyle diyoruz diye, tedbirli ol attığın her adımda diye diyoruz

Teşekkür ederim kızlarr..
Sonucu için sıkıntılarına katlanmaya hazırım.

kizlar yarin aksam kina gecem var hepinizz davetlisiniz :)

Kına gecende yapılmış ohh.
Mutluluklar canım.Bol bol eğlen.

Bağlacolanki canım ben adanadayım:26:

Kuzum ben bu modeli sevdim. Önüne gelinliğinden aplik yaptırıcağını söylemişsin öyle daha hoş olabilir. Bu biraz sade kalmış. Ben İstanbulda olsan kuaför önericektim sana.
Nişan için Msa' ya gittim. Çok ilgilendiler ve herşey tam istediğim gibi oldu.
Titiz ve güzel işleri var. Salonda aynı şekilde çok güzel.
Tesettür bölümü boş kalan herhangi bi oda gibi değil. ( bi kaç kuaför gezdim kötüydü tesettür bölümleri.)
Ben randevu için gittiğimde caddenin başından başladım hepsine girdim nerdeyse. Tek tek konuştum bunu böyle istiyorum şu şöyle olucak diye.
kimileriden tatmin edici cevaplar alamadım, bazı salonlardan hoşlanmadım.
Birde referans olarak yaptıkları türban modellerine bakmalısın. Ben istediğimde gerçekten fazlaca kuaförü eledim aklımdan.
Benim için önemliydi ve istediğim gibi oldu. Yorulduğuma değdi.
Gerçi çok bi zorluğu yoktu türbanımın ama o rüzgarda fotoğraf çekiminde bozulmadı ve akşama kadarda aynı şekilde kaldı.
Ben türbanımın üzerindekini şerit şeklinde satılanlardan aldım. Kuaförlerde olabiliyo ama çok fazla çeşit yok tabikii.
Genelde gelinlikci ve bu tür taç satan yerlere bakman lazım. Bu konuda pek bilgim yok.
:26:
Sende müsait olduğun bi gün kuaför işlerini halledebilirsin.
İnşAllah güzel bi yer bulursun.

slm kızlar geç oldu burayı görmem 29 eylül düğünüm 101 gün kaldı çok heyecanlıyııııımmmmmmmmmmm

Hoşgeldin canımm.

bugünde aşırıııı yoğundum sabahtandır hiç oturamadım desem yeridir ...ama güzel birşey oldu müdürümle açık açık konuştum beni ne kadar hırpaladığını sinir sistemimin ne kadar bozulduğunu işlerimi yetiştirebilmek için ne kadar çaba sarfettiğimi hepsni birşey değişir yada değişmez önemli değil içim çok rahatladı sonradA müdürden hellalik istedim çünkü 1 ayır adamın arkasından konuşuyordum o yüsden içim rahat oldu walla sabahtandır eşşek gibi çalışsamda bu yorgunluk vız gelir tırıs gider mühim değil

:) evet benim çok teşekkür ederim soğan kabuğu üzerine sarı diebilrim deişik bi taban rengi var çünkü ama uçları tamamen sarı :)

kıskandımmm sımdı bende uclarına balyaj yaptıracaktım roflelı sacımı kahveye cevırdım ama rofle rengı ıle bu renk arasında cok fark var
cok merak ettım evdemı boyadın ucları acıldımı ozellıklemı yapıldı
gelınlıgınde cok guzel bellıkı

evluılıkte tek korkmadıgım sey temızlık
cıddıyımm

Ben de hiç korkmuyordum ama korkulu rüyam oldu ne kdr titiz bi insan olduumu evlendikden sorna anladım annemlerleyken hiç iş yapmazdım anneme de kızardım ne çok iş yapıosun dinlen die meğer ev temizmiş hep de rahatmışım şimdi ufacık toza kafayı takıyorum öle oluncada işkenceye dönüşüyor :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…