- Konu Sahibi bunlardagecer1907
-
- #2.721
geçer cnm merak etme son 2 hafta nasıl geçiyır anlamıyorsun zaten çok az kalmış seninde. :))canım ne güzel ya Allah hiç bozmasın tadınızı keşke bir an önce gelse o zamanlar geçmiyor şuan zaman bize yaa
şekerler iyi akşamlar herkezeeee
evet allahıma şükürler olsun diyorum aramıyorumda hiç kimseyiallahım 4 gün önceden kim ne karışır yaa insanlar gerçekten ilginçler. En güzelini yapmışsın bundan sonrada hep sımsıkı sarılarak geçsin hayatınız inş :))
tamam kuzum albüm yap arkadaşların görsün sadece:)) foto çok bigün fırsat bulursam yüklicem sizler için inş :)
susun kızzzzzzzzzzz dolu dünya borcum var ödeyim söz doğurcmmm size hakketten önce kim doğurcakkkk benm tahminim sehkerrr doğurckkk ilk o hamşle kalckkkk
bunu okurken aklaıma bunlardageçer1907 geldi
gönlümden o geçti
bunlardageçer kızcak bize yahuuu
Yaa bu ilk gece işi ne olcak yaa
nasıl koruncaz
reglden sonra bende gitcem doktora
Kızlarrr iyi kötü yanlarını soranlarrr tek kötü yanııııııı kötü demeyeyim de sıkıcı yanıı temzlik yapmak :)))))))))))
onun dışında hiç bir şey olumsuz değil. beraber uyumak beraber uyanmak evden beraber işe gitmek gelmek ona yemek yapmak onun bana yapması misafirrimizi ağırlamak herşey gerçekten mükemmellDD şikayet etmio muyum arada ediorum ama dediğim gibi sadece temizlikden şikayetim onun dışında ii ki evlenmişim diyorum. Temizlik işini de birini tutarak hallettim çok şükür o yüzden benden mutlusu yok şu an
iyi akşamlar kuzuum
ıyı aksamlar tatlımmm
benımkını basmıslar dıyor aksam ne yapıcaz ya ne yazmıyosun
pekı mesela aradıgında suanda hangınız soguk konsuıan tarafsınız?
bız cok sık haberlesırız konusuruz mesajlasırız
bu aksam ıcınde bısey demedı cıkıp evemı gıdım oylşe
ustune dusmım dımı
ıs yerınde bısey oldumu fılan dıye sordu o kadar
emlakcının aradıgını soyleıdm o kadar
cevap verıyor tabı o
oyle
ama neyın var ne oldu demez
belkıde der
bakıcaz gorucez
ay cok canım sıkıldı bugun yaa
neden canım hayırdır:26:
iyi akşamlar balımmmmm
ay cok canım sıkıldı bugun yaa
geçer cnm merak etme son 2 hafta nasıl geçiyır anlamıyorsun zaten çok az kalmış seninde. :))
evet allahıma şükürler olsun diyorum aramıyorumda hiç kimseyi
acaba yanlışmı yapıyorum aramamakla:26::26:
tamam kuzum albüm yap arkadaşların görsün sadece
ohh ne güzell bende 2 ayda bir almak istiyorum zaten evimi haftada bir silip süpürüyorum sıkıntı yok benim için kendi evimm severek yapıyorummm
iyi akşamlar balımmmmm
iyi akşamlar datlummmmm benimmmm
sen herif yola gelcek merak etmeiyi akşamlar kuzum sanada
Bi soğuk bi güzel konuşuyor ama sert yani eski benm sevdiğim adam değil hemde hiç değil.
Canım geçecek elbet sonu iyi yada kötü hep böyle devam etmez dimi. Ben öyle düşünüyorum.
Dua et cnm dua sadece dua.
tamam cnm albüm yapcam en kısa zamada.
olayları tam bilmiorum o yüzden ara ya da arama die tavsiye de bulunamam ama her zaman ben büyüklük bende kalsın der ve inadına bişey yokmuş gibi davranırım bilmiyorum ii mi yapıorum :SS
2 ayda bir miicnm ben 15 günde bir alıyorum haftaiçi zaten hiçbişey yapamıyorum ancak yemek ve mutfak temizliği. tüm haftasonunu da temizlik yaparak geçirmek istemiyorum başlarda idare ederis sandım ama olmuyor c.tesim temizlikle geçiyor ee pazarda annemlere fln gidiorus haftaasonu bitiyor hiç bişe anlamadan :S
baglacolanki canımmmm 3 günüm kaldı valla allahımın izniyle bende sağ sağlim sorunsuz atlatayım o günü inşallah...bu arada bohçanı görmeye gelenmi oluyor anamm banadamı gelecekler hoş bizim kayınvalide bana bohça yaptımı meçhul
kızlar Bir fırsatını buldum girdim foruma ama kimsecikler yok.. geri sayımda son 4 günüm 2gün sonra kına gecem... yarın gelinliğimi alıyorum.. Şuan forumda oldugum gibi yapayalnız hissediyorum kendimi.. Annecim o kadar yoruldu ki kıyamamBelkide çok üzdüğüm günler oldu onu yani olmuştur... duygularım çok yogun... Adet oldum ayrı bir dert gerçi balayına bitmiş olacak gerçi... Belki yine yazma fırsatım olur olmaz bilemiyorum... Blackberry m de kırıldı cepten de giremem nete Aranıza Evli Mutlu olarak dönmek ümidiyle... Tüm kızlara rabbim kolaylık versin... Sizleri seviyorum...
Asıl koşturmaca şimdi bşlıyor şekerim...düğün yaklaşsın görücem senidenişanda neymiş be diyeceksin
dayım içinde iyi dileklerin için tşk ederim:26:
canım Allah kolaylık versin , nişan yine iyi atlatılıyorda düğün daha zor hazırlıklı ol. korkma sakın bir böyle diyoruz diye, tedbirli ol attığın her adımda diye diyoruz
kizlar yarin aksam kina gecem var hepinizz davetlisiniz :)
Bağlacolanki canım ben adanadayım:26:
Kızlar görmeyenler için tekrardan sorayım gelin başı için kuaföre karar verirken neye dikkat ediyosunuz??
Yaptıracağım gelin başı işte tam da aynen buu:44:Eki Görüntüle 448256
Zor bi model değil ama ya kötü yaparlarsa
Korkuyorum good heart ,wewonthelove ,bunlardageçer, bağlacolanki nerdesiniizzz
Bi de bu duvağın üstüne takılan taçları nerden temin edicez??
slm kızlar geç oldu burayı görmem 29 eylül düğünüm 101 gün kaldı çok heyecanlıyııııımmmmmmmmmmm
resımdekı senmısınn?
ne guzelsın masallah
sacın ne renk?
:) evet benim çok teşekkür ederimsoğan kabuğu üzerine sarı diebilrim deişik bi taban rengi var çünkü ama uçları tamamen sarı :)
evluılıkte tek korkmadıgım sey temızlık
cıddıyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?