• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Bir Hayat

Yeni Bir Hayat'ın Yaş Ortalaması...

• Ankete Katılan
    1.174
sabah oyle yazmıstın bedne hangı psıkolojıyle bılmem tatsızlık var gıbı algılamıstım canım
evet dogru buyuk esyaları ıstanbuldan alırsınız canım ama son 1 ayda ev bulabılecekmısınız gercı merkezı bı yer bulunabılır orada bız epey ugrastımız ıcın :27:

calısıyormusun pekı?

ewet cnm çalışıyorum.

Bir tane ev var cnm inş.8.ayda bitecek onu bekliyoruz güzel olursa tutulacak beğenmezsek ev bakmaya başlamamız lazım hayırlısı bakalım.

Son düzenleme:
su uyur kociş uyumazmı ne dio kız bu cilt abovvvvvv:17::17::17::17::17:

hoşgeldin cgdmim nerdesin sen yaaaa,çeyiz eğlencesinde ne giyin bakalım bi elbise gösteriyordun onumu giydin.
resimleri bekliyoruz canım:16:

aman canım dikkat et böyle durumlarda, ne demişler düş ama çaktırma, ben uydurdum bunu şimdi:1:
ben bir türlü payduşkayı öğrenemiom yaaa her havayı bilirim ona öğrenemedim:17:

canım senin ne zamandı kınan yaklaşınca yapallım daha heyecan olur
:52::52::52:

hoşgeldin canım.

bende erken oldu bu ay 7 gün ,stresten galiba

neden kötü canım hayırdır.

unuturmuyuz canım aşkolsun mucizem bak good_hearta demirbaş oooo:1::1:

benimde stresden aşamayacağımız bir sorun değil ama çok yıprattı bizi bu fikir ayrılıkları

prenses : gecmıte yazmıstım yemek tarıfı ıstıyorum canımm
köfteli bı tarıf olabılır
bırde mercımek
yesıl veyahut kırmızı ha?

Mercimek çorbası tarifi yazıyorum sana
Göz kararı mercimek haşla
haşlarken içine
1 patstes kabukları soyulmuş
doğra küçük küçük küp şekline
onuda at
içine büyük bir soğanı
bütünlüğnü bozmadan bıçakla 2 3 yerinden kes
onuda at suya
3-4 dal maydonuza yıka at içine
hepsi kaynadıktan sonra
soğan bütünü bozulmaz zaten soğanı ve maydonozu çıkar at çöpe
kalan malzemeyi blendrdan geçir
üstüne göz kararı çok sulu olmayacak şekilde su koy kaynamış olsun
ayrı tavada tereyağ ile nane yak kat içine
mükemmellll
zevkle yee

köfte tarifi en sevdiğimi yazayım

MALZEMELER (4 Kişilik):
500 gr. koyun ve dana karışımı kıyma
1 adet yumurta
2 küçük dilim bayat ekmek
1 baş soğan
150 gr. kaşar peyniri
Yeteri kadar kıyılmış maydanoz, tuz, kırmızı biber

HAZIRLANIŞI
Koyun ve dana karışımı 500 gr. kıymaya bir adet soğan rendeleyin. Islatılmış ekmek içini, bir yumurtayı, kıyılmış maydanozu, tuzu ve karabiberi de katarak iyice yoğurun. Yoğururken bir çorba kaşığı su ilave ederseniz köfte daha yumuşak olur. Hazırladığınız köfteleri, her iki taraflarını pembeleştirerek ayçiçek yağında ateşin altını fazla açmadan kızartın. Kızaran köfteleri bir tepsiye dizerek üstlerine küçük parçalar halinde kaşar peyniri koyun. Kızdırılmış fırına sokup, peynirler eriyinceye kadar 10 dakika bekletip, çıkarın, peynirilerin üstüne ince kırmızı biber ekin. Haşlanmış sebze ile servis edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Hepinize selam kızlaaaarrrrr:3:
Önce alıntıladan başlıycam malum geçmiş okumaktan yazamıyorum genelde:9:
Kimse beni dayak zoruyla burda tutmadı ama bende kimse için gitmedim rahatsız olduğu dile getirdim girmedim yazmadım.. Ama kimseyi de bunaltmadım..

İyi niyetine inandığım birkaç arkadaşın mesajı beni çok mutlu etti.. teşekkür ederim onlara..

Beklentiye girmeden gelip giderim..
Canım yaa hoşgeldiiinn çook mutlu oldumm kendi adımaaaa:52::52::52:
Sen yaz boşver takma yaa yazınca insan stres atıyor valla:9:

kızlar çok kötüyüm inanılmaz kötüyüm bu durumda buraya girilir miydi bilmiyorum ama birileriyle paylaşmadıkça daha beter olcam:43: düğünüm büyük ihtimalle ertelenecek babaannem safra kesesi kanseriymiş baya ilerlemiş doktorlar yaşamaz demişler eve yollamışlar ameliyat olur mu olmaz mı bilmiyoruz ceset gibi yatıyo evde çok kötü on gün ancak yaşar diyolar. düğünüm 2 eylüldü bir sürü hazırlık yapıldı salon tutuldu ertelenecek bişey olursa onu geçtim 15 gün sonra sınavım var bu sınav benim için çok önemliydi ama bu moralle o da güme gitti atanmak için en büyük şansımdı bu ama sınava yakın bir günde bişey olursa allah korusun sınav da biter benim için mahvoldum ben çook üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum dua edin kızlar bişey olmasın ameliyata girebilsin ve sağ salim çıkabilsin babaanneme mi üzülsem hayallerimin başıma geçtiğine mi üzülsem bilemedim kaynanam öylesine burnumdan getiriyo maraşta.izmire gidince en azından ondan kurtulurum diyodum şimdi işin gücün yoksa en az 6 ay daha onunla uğraş öyle fitne fesat bir kadın ki bizi ayırırsa diye bile korkuyorum bir sürü sorun çıktı başıma birdenbire yaa ne yapcam ben:43:
Canım çook geçmiş olsun çok üzüldüm yaa
Ama sen kendini topla sınavına çalış senin geleceğin o sonuçta:34:
Düğününe de daha var sonuçta babaannene de bol dua edelim
Çok kötü olmuş yazık yaa:50:

su pullu ayakkabı sana cok uyardı dımı masatakvımımm :)
gelınlıgın altına alsam cokmu abartı olur
dıgerı beyaz ıse ıncı rengıydı onunda kenarlarında cıceklerı oluyorda sadesını gıydım

bırde cok acık bı pudra bulduk ucuk toz pembede olabılır

bu bır turlu gelınlık seyınde uygun renk bulamadım:D
pulluyu begendım ama bılemedım ,

Kızlar günaydın:14::14::14: ama bana kapkara bir gün:14::14::14: dayım beyin kanaması geçirdi..gece yarısına kadar hastanedeydik dua edin bize ne olur...geçmiş falan okuyamadım henüz..umarım hepiniz iyisinizdir:14::14:
Şekerim senin gelinlikle en güzel pudra ayakkabı olur valla süper olur hatta:16:

güzeller bir haber aldım dün sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :44:
kayınpederimle üvey kaynana boşanmak istiyorlarmış o kadından kurtulacağı için seviniyorum ama kayınpeder başıma kalırsa diye de endişeleniyorum :50:
İnşallah öle bişey olmaz yaa ben de bazen düşünüyorum çok mu acımasızız diye ama sonuçta biz de kendimizi düşünmek zorundayız bi yerde
Gelmez yanınıza canım kayınpederin bence zaten
Kayınvalide olsa belki bi ihtimal gelebilir
Benim nişanlımın ailesinde de sorunlar var boşanabilirler:50:

Hepinize selam kızlaaaarrrrr:3:
Önce alıntıladan başlıycam malum geçmiş okumaktan yazamıyorum genelde:9:
Kimse beni dayak zoruyla burda tutmadı ama bende kimse için gitmedim rahatsız olduğu dile getirdim girmedim yazmadım.. Ama kimseyi de bunaltmadım..

İyi niyetine inandığım birkaç arkadaşın mesajı beni çok mutlu etti.. teşekkür ederim onlara..

Beklentiye girmeden gelip giderim..
Canım yaa hoşgeldiiinn çook mutlu oldumm kendi adımaaaa:52::52::52:
Sen yaz boşver takma yaa yazınca insan stres atıyor valla:9:

kızlar çok kötüyüm inanılmaz kötüyüm bu durumda buraya girilir miydi bilmiyorum ama birileriyle paylaşmadıkça daha beter olcam:43: düğünüm büyük ihtimalle ertelenecek babaannem safra kesesi kanseriymiş baya ilerlemiş doktorlar yaşamaz demişler eve yollamışlar ameliyat olur mu olmaz mı bilmiyoruz ceset gibi yatıyo evde çok kötü on gün ancak yaşar diyolar. düğünüm 2 eylüldü bir sürü hazırlık yapıldı salon tutuldu ertelenecek bişey olursa onu geçtim 15 gün sonra sınavım var bu sınav benim için çok önemliydi ama bu moralle o da güme gitti atanmak için en büyük şansımdı bu ama sınava yakın bir günde bişey olursa allah korusun sınav da biter benim için mahvoldum ben çook üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum dua edin kızlar bişey olmasın ameliyata girebilsin ve sağ salim çıkabilsin babaanneme mi üzülsem hayallerimin başıma geçtiğine mi üzülsem bilemedim kaynanam öylesine burnumdan getiriyo maraşta.izmire gidince en azından ondan kurtulurum diyodum şimdi işin gücün yoksa en az 6 ay daha onunla uğraş öyle fitne fesat bir kadın ki bizi ayırırsa diye bile korkuyorum bir sürü sorun çıktı başıma birdenbire yaa ne yapcam ben:43:
Canım çook geçmiş olsun çok üzüldüm yaa
Ama sen kendini topla sınavına çalış senin geleceğin o sonuçta:34:
Düğününe de daha var sonuçta babaannene de bol dua edelim
Çok kötü olmuş yazık yaa:50:

su pullu ayakkabı sana cok uyardı dımı masatakvımımm :)
gelınlıgın altına alsam cokmu abartı olur
dıgerı beyaz ıse ıncı rengıydı onunda kenarlarında cıceklerı oluyorda sadesını gıydım

bırde cok acık bı pudra bulduk ucuk toz pembede olabılır

bu bır turlu gelınlık seyınde uygun renk bulamadım:D
pulluyu begendım ama bılemedım ,

Kızlar günaydın:14::14::14: ama bana kapkara bir gün:14::14::14: dayım beyin kanaması geçirdi..gece yarısına kadar hastanedeydik dua edin bize ne olur...geçmiş falan okuyamadım henüz..umarım hepiniz iyisinizdir:14::14:
Şekerim senin gelinlikle en güzel pudra ayakkabı olur valla süper olur hatta:16:

güzeller bir haber aldım dün sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :44:
kayınpederimle üvey kaynana boşanmak istiyorlarmış o kadından kurtulacağı için seviniyorum ama kayınpeder başıma kalırsa diye de endişeleniyorum :50:
İnşallah öle bişey olmaz yaa ben de bazen düşünüyorum çok mu acımasızız diye ama sonuçta biz de kendimizi düşünmek zorundayız bi yerde
Gelmez yanınıza canım kayınpederin bence zaten
Kayınvalide olsa belki bi ihtimal gelebilir
Benim nişanlımın ailesinde de sorunlar var boşanabilirler:50:

inatla birbirimizi anlayamıoruz bana ters gelen ona gelmeye biliyor
aynı şekilde onunda gerçekten ağzının tadı olmayınca hiç birşey olmuyor
kimseye faydam olamıyor

Allah sana yardımcın olsun tatlım benim yaaa benim dayımın kızının basına gelmişti zor sonradan anlastılar ama zamanla sizde asarsınız

Back