Yeni Bir Ben?..Özgürlük..

cnm seninki birazda alışkanlık gibi olmuş....karşısındaki insan bu kadar ezmesine rağmen ve o kadarda huzursuz bir ailede değilsin gibi hane annen baban ayrı olabilir ama sanki o kadarda huzursuz bir ortamda değilsin en azından ailen seni sahiplenecek yapıda kolay değil 4 yılını verdikten sonra niye ayrılacaksınki de diyebilirlerdi....ama sen o çocuk sana başka geldiği için sonra sahiplenmeye çalıştığı için ilkten ses etmemiş sonra alışmışda olabilirsin sanki o olmazsa kimse olmayacak gibi hayatında yane onu hem arkadaşın hem sevgilin yapmışın ona bağımlı gibi de hissedebilirsin inan şuan ama sen okuduğum kadarıyla birşeylerin farkına varmış artık sanki güçlenmek için sadece desteğe konuşmaya ihtiyacın var gibi...herşey gönlünce olsun ama inan o çocukdan EŞ olmaz....1-seni olduğu gibi kabullenmediği için 2-kafasına göre parmağında oynatacağı uşağı sandığı için 3-kısaca sana saygı duymadığı için.....
o çocukla tekrar başlarsan birdahaki yıkımın daha ağırr hasarlı olabilir biraz daha zaman kaybetterecek kendine olan güvenini kaybetterecektir çünkü....
şimdi silkelenip kendine gelmeyi ve onun alışkanlık olduğunnu bundan kurtulman gerektiğini düşün sürekli ilk 6 ay inan çook zorlanacaksın çünkü onun yüzünden doğru dürüt çevren kalmamış gibi nasıl herkesden soyutladıysan kendini şimdi bulduğun hobi yada meslek kurslarına katıl ark.larına mesaj at ve dışarı çıkalım mı de ama bunların hepsini hemen aynı anda yapmaya çalışma sonra kurs bitip ark.larının işi olduğunda yine o aklına gelecektir....herşeyi zamana bırak ama kendin içinde birşeyler yapmayı unutma....

Canım 2.5 sene birisiyle çıktım ve bende aynı şeyleri yaşadım hemen hemen, kıskançlıktan dolayı bakkala dahii gitme falan havalarındaydı ve ben en sonunda dayanamıcamı anladım ve bitti iyi ki de bitmiş, istediğimi rahatça giyebiliyorum istediğim kişiyle istediğim kadar takılabiliyorum. Nasıl yaşamışım 2.5 sene boyunca o şekilde hala aklım almıyor ama inan böylesi çok daha iyi canım sakın üzme kendiniii... zaman ver kendine atlatıcaksın hepsiniii umarım.

Son düzenleme:
Silenziyocugum tabi ki ne hayaller kurup sevmissin o kisiyi fakat özgürlügü insanin hazinesidir,düsün bir senin özgürlügünü kisitlayip el kaldiran adama insan ilerisi icin ne kadar güvenebilir ki?

hem düsünsene biraz seni etrafindan uzakta iken kiskanmamasi cok garip,yani bence seni sen oldugun icin sahiplenmeyipte sirf ailesi istiyor diye ve bi sevgilisi olsun diye,,,bak canim kendin diyorsun ya cogu negatif seyleri kabullenmissin ya iliskinizde-o zaman evet sen degerlisin,onun dedigini yapip boyun egerek özgürlügünü ona emanet edipte özgüvenini kaybederek sen onun icin ideal sevgiliymissin!!!

baksana simdi gücünü gösterince nasilda sana küfürler etmis...yani ileride evlilikte inan ki daha beter olurdu canim...

ne demek ya kardesinin nisanina gitmene izin vermemek.

ne yapti ki kardesin ona????

evet bu kesinlikle çok iyi bi gelişme...
eğer memurluğu kendinde istiyorsan, bu hedefinden kesinlikle vazgeçmeki görsün nekadar güçlü bi kız olduğunu...
dünyanın onun etrafında dönmediğini

karakteri çok değişken..Ve çok çok çıkarcı tanıdım artık onu..
mesaj atmak istemiyorum zaten ona atmamda..dediğin gibi böylesi iyi oldu galiba hayırlısı buymuş..
Buna çok inanırım her işte bir hayır vardır..zaten olay bariz ortada hayır mı şer mi olduğu..
bu konuyuda iyiki açmışım sizler çok iyi geldiniz bana:)

evet bu kesinlikle çok iyi bi gelişme...
eğer memurluğu kendinde istiyorsan, bu hedefinden kesinlikle vazgeçmeki görsün nekadar güçlü bi kız olduğunu...
dünyanın onun etrafında dönmediğini

memurluğu istiyorum evet ve senin dediğini düşünüyorum zaten canım bende.
Elimden geleni yapıcam benim için dua edin de oliyim..
O zaman peşimde dolanır artık..

ileride böyle olmıycakmış ona göre çünkü memur olucakmışım o zaman herşey düzelicekmiş hem o zaman karısı olduğumu herkes bilicekmiş kimse değişik gözle bakamazmış bunu demek istiyo yani açıkçası.
canım kardeşim bişey yapmadı nişan kalabalık olucak ya aklınca birileri beni görür beyenir falan diye korkuyo..
kıskançlık işte..Babaannemin komşusu oğluma istemeye gelicem dedi diye babaanneme bile göndermemeye kalktı ya düşünün..Böyle biri! ay sinir oldum yine!

Kesinlikle hayır mı şer mi olduğu belli...
Anlattıklarının şu kadarı bile ortaya koyuyo zaten bunu.
Bence atlatırsın sen bu durumu...Allah'ın izniyle..
Konun artık aboneliklerimde nasılsa.
Herzaman destek olmaya çalışırım

canım tüm söylediklerin doğru ve hepsinde haklısın..aile konusunda da her ailede ufak tefek olumsuzluklar olur.
Benimde oldu.Ama benim suçum olan şeyler değildi..benim yüzüme vurulucak şeyler değildi..
Babamın annemi aldatıp başka biriyle yaşaması benim mi hatam? annesi bile bunu söyledi durdu kulaklarımla duydum..dediğini yapıcam canım şuanlarda pek fazla üzülmüyorum hatta şuan hiç bişey hissetmiyorum bu iyi birşey mi kötü birşey mi zaman göstericek bakalım.
çok dua etmiştim birden soğuyim diye kabul oldu sanırım..arkadaş çevremi yine edinicem evet canım..teşekkür ederim yorumun ve tavsiyelerin için çok sağol..

Çok geçmiş olsun...Bi daha geri dönme canım bence de....Gerçi ben de kıskançlık ve kısıtlama dolu bi ilişkiye sahibim ve bugün yarın böyle bi konu açabilirimm....Gerçekten karakterimi sevdğine inanmıyorum beni istediği şekle sokmaya çalışıyor aynen seninki gibi....Ama işte nolacak bilemiyorum hayırlısı.....Cesaret sahibi olabilmek çok çok önemli....Kendine yeni bi yol çiz....Unutma ''HAYAT CESUR İNSANLARIN YANINDADIR''.....

aynen bende şu 3 günde bi kendime geldiğimi hissediyorum ya birilerine sormadan istediğim yere gitmek süper bir duyguymuş..ne güzel senin adına da sevindim tatlm..inşallah bende tamamen atlatıp yeni ve düzenli bir hayat kurabilirim en yakın zamanda..

çok teşekkür ederim gerçekteen..
Zaten ben her gelişmede,kendimi her kötü hissettiğimde ya da daha iyi hissettiğimde sizi haberdar eder ve yanımda olmanızı isterim..:)

Canım biliyorum seni yazdıklarından katipliğe hazırlanıyordun sanırım.
Bu adamın kendine hayrı yokki sana olsun.
Kişiliğini oturtamamıs insanların yaptığı şeydir, kıskançlık.
Karşısındakine güvenme duygusundan yoksun bir erkek her haltı yapar ki bu sana mutsuzluktan başka birşey getirmez.
Sen insansın. Demokratik bir ülkedeyiz kimse sevgilisinin kölesi olmasın.

Sana söyleyeceğim tek şey; kendi hayatına bak.
Bunlar çok klışe laflardır. Ama kalıplaşmış sözler yaşanmış tecrübelerin sonucudur.
Sende yaşayarak öğrenenlerden olma.
Herkesin bir nasibi vardır, olmasa da olur.
Aşk olmadan bişiy olmuyor mu?
Ben yıllardır yanlızım hiçte aramıyorum valla kafam o kadar rahat ki.
Çünkü benim bir ailem var. Annem, kardeşlerim...
Sevgiliden daha önemli olan bir de kendi isteklerim, hayatım.
çalış sınavına öyle bir çalış, öyle bir mutlu ol, öyle bir yere gel ki o şahıs vay be desin...
Ve sende dönüp asla bakma.
Düşünsene memur olmuşsun, ekonomik, duygusal, sosyal özgürlüğün ve tam bağımsızlığın of! düşüncesi bile güzel :))

Anliyorum sinirini sen degisip veya degisme yolunda yürüyen bir silenziyosun artik,cünkü suan cok daha iyi anliyorsun meger ne haksizliklar yapmis sana ve öfkeleniyoirsun ona ve kendine bunlara izin verdigin icin...ya canim pardon ama bu adam biraz dengesiz ve geri kafaliymis, ya nasil der kardesinin gitme nisanina tövbe tövbeeee sanki sen istesen yapamazsin...ne yani evlenseniz senin anlina EVLIDIR diye yazi mi yazacakti ki diyor evlenince farkliymis..

evet canım katipliğe hazırlanıyorum.
doğru canım kendi hayatıma bakmam lazım artık haklısın..aşık olmadan da yaşayabilirim..
Aslında sorun sadece o..Benim erkeklere karşı olan güvenimi de yok etti sayesinde kimseye güvenipte ilişki yaşayamam zaten..
Evet evet tek istediğim o işte..Allah nasip eder inşallah yaaaaa..
düşüncesi bile süper gerçekten :):) Sende kpssye hazırlanıyorsun sanırım istediğin yere gelirsin umarım canım:)

Ay sizlerdeki laflara onda çok karşılık var biliyomusun canım:):)
çünkü aynılarını bende söyledim :) sen geri kafalısın ne yapmaya çalışıyosun köle mi arıyosun kardeş bu dedim
ya da herhangi bir kıskançlığında geri kafalısın dediğimde evet ben geri kafalıyım ben böyle mutluyum o zaman sen daha modern bul..Ben ve benim ailem siz(ben ve ailem) kadar elit olamadık v.s v.s
Sanki bu tür düşünmeyenler afedersin namussuz ona göre..

Kızlar yanımda olduğunuz için gerçekten çok teşekkür ederim..Beni tanımıyorsunuz ama sanki en iyi arkadaşlarımmış gibi çoktan beri tanıyormuşsunuz gibi tavsiyeler veriyosunuz ve bunlar çok işe yarıycak..
Gerçekten çok teşekkür ederim..Umarım hepinizin hayatında tüm istedikleri gerçekleşir..
Ben şuan kendimi çok yorgun hissediyorum ve başım çok ağrıyo..
uyumam lazım sanırım..şimdi çıkıyım yarın görüşmek üzere..
Hepinizi çok seviyorum..

nişanlımlada ufak tefek problemler yasıyoruz her ilişkide oldgu gibi fakat nişanlımın bana olan sevgisinden sonra sunu anladım..
gerçek sevgi karsındaki kişinin mutlu olmasını sağlayabilbek...
o kişi senin özgürlüğünü kısıtlayarak seni mutsuzluğa sürüklemiş hep..
ve senin mutsuzluğunla mutlu olmuş oda..
sen onu seviyorsun bu yüzden kapandın bu yuzde onun istediği gibi yasadın,konservtuar okumadın...
peki ya o senin için ne yaptı canım?
bu soruyu sor kendine..
senin için kale değer bişey yaptımı?
karsına öyle biri çıkacakki senin başarınla mutlu olcak..
seni gerektiği kadar kısıtlayacak,
gerektiği kadar kıskanacak..
hep bunu düşün ben hep böyle düşündüm ve çok şükür karşıma böyle biri çıktı...
nişanlım benim geçmişimi bilmiyor yal bi ilşkim oldu yani sadece 3 yıl bi ilişkm oldu bitti dedim...
ve ötesini bilmez,adını nerde yasadgnı vs...
neden biliyormusun beni geçmişimle yargılamaktan korktgu için...
bu yuzde ne ben onun geçmişini didiklerim nede o...
geçmişimize büyük bir saygmızı var ve mükemmel bir gelecek için birbirmizi basarıylara yönlendryoruz...
benim basarımla mutlu oluyor bende onun basarısıyla...
hiç unutmam nişanlım bigün bana kapanmayı düşünürmüsün diye sordu?
şuan için böyle birsey düşünümüyorum ilerisi için birsey diyemem dedim..sen istermydin kapanmamı dedim?
seni şu halinlede çok beğeniyorum ama ilerde modern bi şekilde kapanmanı isterdim ama benim için değil allah için kapan demişti...
ve o konu orda kapandı gitti...
allaha çok şükredyorum..bunları sana niçin anlatıyorum çünkü belkide senden daha ağır seyler yasadım geçmişte ve bazı arakdaşlarım olamasaydı onların bana destekleri olmasaydı bugünlere gelemeyebilirdim..
ve o zamanlar bende senin gibi düşünüyordum..
hiç adam gibi adam yok..
herkes aynı..
herkes hasta ruhlu gibi..
ama şuan o zamanlar bana imkansız gelen bir hayatın içindeyim çok şükür
sende şuan bi süreçtesin ve 4 yıl yasamıssın ha diyincede bitmiyor elbette...
zamanla aşıcaksın ben inanıyorum güçlü karakterde birisin...
bende hergün mutlaka bakarım buraya canım sen istedğin için elimden gelen desteği vereceğime emin ol

Evet bende hazırlanıyorum:)
Düşünüyorum kaznınca ay kendi evim bile olabilir aman yarebbim
Daha bi sıkı sarılası geliyor insanın derslere.
Daha çok var sınava artık düşe kalka o mutlu günlere çalışıcam :)

canim ne okumakla kültürlü insan olunuyor ne de okumamakla geri kafali kaliniyor!

düsünsen seni daha henüz evli degilken kardesinin nisanina gitmeni istemeyen biri evlenince peki ne kisitlamalar getirmez ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…