- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi ezgi_canan
-
Hoşgeldin İlknur ablaa :) cok iyi olur yazarsan yanlız bırama beni beraber kilo verelimcanım topiğin hayırlıolsun ben burayada yazarım artık çok iyi olmuş böyle.. Demek uni ye başladın hadi hayırlıolsun canım hangi üni ve bölüm
Hoşgeldin İlknur ablaa :) cok iyi olur yazarsan yanlız bırama beni beraber kilo verelim
Hoşbuldum canım.. Bırakmam birtanem burada menülerimizi paylaşır birlikte değerlendiririz.. Ben başka bir topiğe daha yazıyorum bugün tartılma günümüzdü sen tartılma günü belirledinmi
[/B]
Çook iyi olur gerçekten :) ben cuma günü bildirim yapacagım ablacım öyle ayarladım gecen yıldan alışkanlık oldu :)
Bugünlük menüm
sabah 1dilim cavdar 2 siyah zeytin beyaz peynir 6 dilim kendi yagında sucuk sekersiz cay
ara sekersiz türk kahvesi
10 badem
öğlen 1 kase tavuk çorbası pulbiberli
limonlu salata
ara 1 portakal
1 kupa beyaz cay
akşam 1 tabak pırasa yemeği
karalahana salatası
Su 3lt Spor 45 dk leslie 3 mil...
menün çok iyi olmuş canım
Artık bu sekilde olcak ablacım ideal kiloma gelene kadar... inşallah bu sekilde devam eder
sende bu azim olduktan sonra korksun kilolar kaçsın hepsiolacak canım neden olmasın yeterki bz bıkmadan usanmadan devam edelim herşey bizim elimizde..
Merhaba Kızlar
Müsade varsa bende aranıza katılmak isterim. 13 Şubat'ta 77.3 olarak başladım diyet ve spor yapmaya . Şuan 73 e indim ama indikçe yiyesim geliyor çok zor dayanıyorum. Beni de aranıza alın birbirimize destek olalaım.
günaydın hatunlar..
sabah yürüyüşe gittim geldim şimdi kahvaltı yapıyorum..
tabiki hoş geldin :) Her akşam menülerini yaz ilknur abla ile ben destek oluruz sana
Günaydınnnn ablacım
bende geç uyandım biraz kahvaltımı yaptım simdi spora gidiyorum
Merhaba Kızlar
Müsade varsa bende aranıza katılmak isterim. 13 Şubat'ta 77.3 olarak başladım diyet ve spor yapmaya . Şuan 73 e indim ama indikçe yiyesim geliyor çok zor dayanıyorum. Beni de aranıza alın birbirimize destek olalaım.
Sabah kahvaltıyı 8.30 9.00 arası kahvaltı yapıorum 11 de ara ögün 1 de ögle yemegi 3 de tekrar ara ögün akşam yemeginide 4 te yiyorum akşamı 6 ya dogru yemek isterdim ama okula gittigim için erken yemek zorundayım yoksa cok acıkıyorum okuldan 8 de geliyorum eve geç oluyor hiç bişey yemiyorum bu şekilde ayarladım mecburen..
sabah kahvaltıdan biraz sonra türk kahvesi içip sporumu yapıorum aralarda, yemek öncesi ılık suyumu içiyorum ama sürekli tuvalete gitmek bana çin işkencesi gibi geliyor
canım topiğin hayırlıolsun ben burayada yazarım artık çok iyi olmuş böyle.. Demek uni ye başladın hadi hayırlıolsun canım hangi üni ve bölüm
Bugünlük menüm
sabah 1dilim cavdar 2 siyah zeytin beyaz peynir 6 dilim kendi yagında sucuk sekersiz cay
ara sekersiz türk kahvesi
10 badem
öğlen 1 kase tavuk çorbası pulbiberli
limonlu salata
ara 1 portakal
1 kupa beyaz cay
akşam 1 tabak pırasa yemeği
karalahana salatası
Su 3lt Spor 45 dk leslie 3 mil...
Merhaba Kızlar
Aynenn canım ya sorma bana da
Hoşgeldin İlknur ablaa
Maşallahh
Hoşgeldin
hoşbuldum canım benim nasılsın..
İyiyim ablam ama biraz hastayım bu aralar, hiçbir şey yiyesim yok, diyet de yapamıyorum tabi :2:
Sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?