• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni bir ben için...bebeğim için...

soğan küründe bugün 5. günüm ama pes etmek üzereyim, sanki işe yaramıyor gibi hissediyorum :KK43: leslie yi ilk defa senden duydum inan ne olduğunu bilmiyorum, birazdan netten araştırıcam çok teşekkür ederim bilgilendirmen için. keşke bende de 2-3 gün gecikme olsa, zaten dr 2-3 gün gecikme sayılmaz demişti bana, ben geçen ay 46. gündü hala adet olmamıştım sonunda dr a gittim de tarlusal ile söküldüm.
senn ki biraz daha ileri sanırım canım. ben şiimdi bir ilaç kullanıyorum sen kullandın mı onu hiç glukophage diye birşey. şeker hapı pkoya iyi geliyor adet düzenliyormuş. ben 2 haftadır kullanıyorum ve normalde haftaya yumurtlamam gerekrken bugün yumurtlama akıntısı yoğun olarak geldi yani yumurtladım. herkes adeti vaktinde getirdiğini söylemişti gerçekten de öyle olacak sanırm hem kilo vermeyi de sağlıyormuş doktoruna bir sor istersen. çoğu kişi o ilaçtan sonra hatta adet olmayanlar bile adet olmaya başlamış hamileliğe de etkisi varmış. başta çok ishal ve bulantı yaptı ama işe yarayacağını düşündüğümden katlandım hepsine. niye şimdiye dek vermemişler dedim bugünkü etkisini görünce. leslie evde yürüyüş canım araştır ben koşu bandı almadan önce onu kullanıyordum çok iyi oluyordu

senn ki biraz daha ileri sanırım canım. ben şiimdi bir ilaç kullanıyorum sen kullandın mı onu hiç glukophage diye birşey. şeker hapı pkoya iyi geliyor adet düzenliyormuş. ben 2 haftadır kullanıyorum ve normalde haftaya yumurtlamam gerekrken bugün yumurtlama akıntısı yoğun olarak geldi yani yumurtladım. herkes adeti vaktinde getirdiğini söylemişti gerçekten de öyle olacak sanırm hem kilo vermeyi de sağlıyormuş doktoruna bir sor istersen. çoğu kişi o ilaçtan sonra hatta adet olmayanlar bile adet olmaya başlamış hamileliğe de etkisi varmış. başta çok ishal ve bulantı yaptı ama işe yarayacağını düşündüğümden katlandım hepsine. niye şimdiye dek vermemişler dedim bugünkü etkisini görünce. leslie evde yürüyüş canım araştır ben koşu bandı almadan önce onu kullanıyordum çok iyi oluyordu
işin garip tarafı pko var demiyor ki dr, stresten gecikmiştir deyip gönderiyor. iyi de her ay mı gecikir stresten anlamıyorum. bir ara spora gidiyordum ve kilo vermeye başlamıştım o zaman iki ay adetim çok düzenli olmuştu. aldığım kilolar adetimin gecikmesine sebep oluyor diye düşünüyorum

ayy evet bende glukophage isimli şeker ilacını kullanarak düzenli adet görüp sonra hamile olmuştum. ama ilk 1-2 hafta nasıl bulantı yapıyor varya inanamazsınız mutfağın kapısını kapatıp öyle geziniyordum evde. ama değer yani, gerçekten süper etkili mutlaka dr unuza danışıp için

dün iftar menüm:
çorba
karnıyarık
fırında makarna
incecik 1 dilim kek
sonra eve gitiim
2 kase puding + 2 ince dilim kek = işte buları yemeseydim de bunların yerine 1-2 meyve yeseydim çok başarılı bir gün olacaktı. ama önceki güne göre dün 1 derece daha iyiydim. inşallah bugün daha iyi olacağım.

dün iftar menüm:
çorba
karnıyarık
fırında makarna
incecik 1 dilim kek
sonra eve gitiim
2 kase puding + 2 ince dilim kek = işte buları yemeseydim de bunların yerine 1-2 meyve yeseydim çok başarılı bir gün olacaktı. ama önceki güne göre dün 1 derece daha iyiydim. inşallah bugün daha iyi olacağım.
canım allah kabul etsın

işin garip tarafı pko var demiyor ki dr, stresten gecikmiştir deyip gönderiyor. iyi de her ay mı gecikir stresten anlamıyorum. bir ara spora gidiyordum ve kilo vermeye başlamıştım o zaman iki ay adetim çok düzenli olmuştu. aldığım kilolar adetimin gecikmesine sebep oluyor diye düşünüyorum
normal insanlarda kilo alımı adet gecktirmez canım pko olduğunda geciktiriyor. zaten hepsi birbirine bağlı pko olyor inslin direnci oluyor kilo alınıyor adet gecikiyor. o yüzden kilo vermek hepsinin çözümü. banada haff düzeyde pko var diyorlar hep.

ayy evet bende glukophage isimli şeker ilacını kullanarak düzenli adet görüp sonra hamile olmuştum. ama ilk 1-2 hafta nasıl bulantı yapıyor varya inanamazsınız mutfağın kapısını kapatıp öyle geziniyordum evde. ama değer yani, gerçekten süper etkili mutlaka dr unuza danışıp için
bendede bulantı az oldu da canım ishal yoğun oldu ama sindirim sistemin rahatladı resmen. ve diyorum ya daha 2 haftadır kullanıyorum normalde haftaya yumurtlamam gerekirken dün yumurtladım eğer adette 1 hafta önce olursa periyodum 29 güne düşmüş olacak ki bu beni çok mutlu eder. canım doktor bana bilgi vermedi hamile kalındığında bebeğe zararı var mı? yani hiç bırakmadan kullanacak mıyım doktor en az 6 ay kullan dedi

canım allah kabul etsın
ALlah razı olsun tatlım amin.
bendede bulantı az oldu da canım ishal yoğun oldu ama sindirim sistemin rahatladı resmen. ve diyorum ya daha 2 haftadır kullanıyorum normalde haftaya yumurtlamam gerekirken dün yumurtladım eğer adette 1 hafta önce olursa periyodum 29 güne düşmüş olacak ki bu beni çok mutlu eder. canım doktor bana bilgi vermedi hamile kalındığında bebeğe zararı var mı? yani hiç bırakmadan kullanacak mıyım doktor en az 6 ay kullan dedi
hamile olduğunu öğrendiğin zaman keseceksin demişti dr, öyle yaptım bende. yani zaten Allahın izni ile inşallah 6 aya kadar çoktan hamile kalmış olursun.

canlarım ben yoktum çok üzgünüm... evde problemler çıktı çok acil evi taşımam gerekti gittim evi buldum toparlanıyorum bi yandan tutcağım evi temizliyorum bu yüzden giremedim üzgünüm ve ben yokken coşmuş topik :) sevindim bu duruma:)

canlarım ben yoktum çok üzgünüm... evde problemler çıktı çok acil evi taşımam gerekti gittim evi buldum toparlanıyorum bi yandan tutcağım evi temizliyorum bu yüzden giremedim üzgünüm ve ben yokken coşmuş topik :) sevindim bu duruma:)
tatlım hayırdır inşallah ev sahibi ile ilgili bir sorunmu? Allah kolaylık versin inşallah.
veeeee bu çok iyi bir haber biliyormusun, ben dahil olmak üzere etrafımdaki 10'larca kişi taşınınca hamile kaldı. tecrübe ile sabittir. tebdili mekanda ferahlık vardır ve bebek vardır. ayy çok sevindim inan. o problem neyse hiç kafana takma ve üzülme sakın, bu çok büyük bir hayra vesile olabilir inşallah

ben de aranıza katılmak istiyorum:KK54:
boy : 164
kilo : 110
hedef : 60
hoşgeldin canım aramıza :) benim uzun vadeli yoldaşlarımdan biri olcaksın sanırım :) az kiloları olan arkadaşlarımız hedeflerine ulaştıktan sonra biz gibiler kalıcak uzun vadeye :) tekrardan hoşgeldin :)
Canım benim de yaş bölümüm boş kalmış 27 yaşındayım. Bugün tartı günü olduğunu bilmiyordum ama dün tartıldım maalesef 500 gr almışım 69 olmuşum. Haftasonu baya ipin ucunu kaçırdım. Cumartesi konsere gidecektik ablamla ve eşimle. Öncesinde çay içelim dedik pastaneye oturduk. Ben hemen çayın yanında ne söylesem diye tatlılara bakmaya başladım. Öncesinde de koca bir hamburger hüpletmiştim. Eşim yeme boşver çok yiyorsun bu aralar dedi. Öyle üzüldüm öyle kırıldımki :KK43: Aslında çok haklı ama üzüldüğüm için daha da hırçınlaştım. Bugün karar verdim. Bebiş gelene kadar elimden geldiğince dikkat edicem, verebildiğim kadar kilo vermeye çalışıcam. Ye ye nereye kadar yine acıkıyoruz :KK43:
yaş bölünümü doldururum canım hemen .... evet canım bir öğünde tıkabasa yesek bile hemencik gene acıkıyoruz... bebiş olana kadar sabretcez canım başla yolu yok :S
Merhaba kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var :KK43: Hikayemi özetle anlatayım.
Kahvaltı dışında hayatımda hemen hemen hiç ekmek yok zaten, günlük su tüketimim max. 1 bardak. Spor salonuna yazıldım, gitmeye vaktim olmadığı için 6 aylık üyeliğim yandı, kısaca sporda yapamıyorum :KK43: Acilen kilo vermem lazım, bebiş istiyoruz 7 aydır ama olmadı henüz. Dr en son kilo verirsen adetlerin de düzene girer, hamile kalman da kolaylaşır dedi. Şimdi size birkaç soru sormak istiyorum.
1. Sizce evde mekik, yana eğilme.... gibi hareketler yapsam spor olarak yeterli mi?
2. Su tüketimimi artırmaya çalışıyorum, bu kilo vermeme yardımcı olur mu?
3. Soğan suyu kürüne başladım (adet düzensizliğimi için) bu da kilo verdirir mi?

boy : 161
kilo : 76
hedef : 66
canım sende hoşgeldin aramıza... su tüketimini arttırmanı tavsiye ederim kilo vermeni kolaylaştırıcaktır canım. hareket berekettir ya adım bile atsan kar kardır evde yapılan hareketlerde hiç yoktan iyidir ama leslie 3 mil tavsiye ederm oda yetersiz gelirse 5 milini yaparsın canım... soğan kürünü bende denemedim ama denemek isterim :)
inşallah canım rabbim hepimize nasip etsin o melekleri. verecek kilo az da canım birşey farketmiyor. çok çabuk pes ediyorum ben nasıl yapıcam bilmiyorum bugün sabah tartıldım 68.2 deyim. bugün öğretmenler günüydü öğle arası belediye yemek verdi akşam biz yemeğe çıktık derken bugün mahvoldum ama yarın başlıyorum :) bu da benm başlangıç kilom olsun inşalllah....herşey meleğim için ben şöyle düşünüyorum canım şimdi 60 kilo ile hamile kalırsam bebekten sonra 70 olurum 2 3 kilo verir bu halime dönersem normal olur yine. o yüzden vermek istiyorum bir de biliyorsun pko da kilo farketmiyor çözüm mutlaka kilo vermek 50 kilo bile olsan doktor kilo ver diyormuş.
:) tamam canım başlangıç kilonu güncellerim :))) doğru diosun pco olduktan sonra kilo farketmiyor... bizde veririz canım napalım
bu arada bugünkü menümü yazmayı unutmuşum :
sabah : açım
öğlen : açım
akşam : iftara Allah kerim :KK70:
Rabbim kabul etsin canım oruçlarını benide teşvik ettim bendemi başlasam acaba :)

dün iftar menüm:
çorba
karnıyarık
fırında makarna
incecik 1 dilim kek
sonra eve gitiim
afiyet olsun canım :) o kadar güzelken menün o pudingle kek olmamış canım ya...ama farkında olman çok ii bişey :) hergün yeni bir umut o yüzden düne takılıp kalmamak gerek :) bugün güzel bir iftar bekliyorum senden :)

tatlım hayırdır inşallah ev sahibi ile ilgili bir sorunmu? Allah kolaylık versin inşallah.
veeeee bu çok iyi bir haber biliyormusun, ben dahil olmak üzere etrafımdaki 10'larca kişi taşınınca hamile kaldı. tecrübe ile sabittir. tebdili mekanda ferahlık vardır ve bebek vardır. ayy çok sevindim inan. o problem neyse hiç kafana takma ve üzülme sakın, bu çok büyük bir hayra vesile olabilir inşallah
ev sahibinle atıştık biraz alttaki kiracılarıda problem çıkardı koşu bandının sesi gidiomuş sanırım sen git alt kattaki kiracı ev sahibine bunlar yüzünden terbiyemiz bozuldu de gece gündüz durmuyorlar yatak odalarından ses geliyor pat pat die de bide kocası yokkende geliyo biz çoluklu çocuklu aileyiz bizim terbiyemiz kaldırmıyor de ev sahibine...oda geldi bi ton tantana bana siz ne işler yapıyorsunuz bilmemne burası aile apartmanı dedi :( bizde aileyiz deedim oda belli 5 sene olmuş hala cocuk yapmamışınız kocan evde yokkende yatak odasından sesler gelio töbe töbe dedi kadın bana....sonra aklıma koşu bandı geldi çünkü yatak odamda koşu bandım ev sahibi kadına içeri gel dedim içeride girmio halimi bir görseydiniz kadını iktire iktire yatak odasına götürdüm koşu bandını çalıştırdım çıktım koşmaya işte bu ses aşağıya giden dedim..kadın özür diledi biz bilmiyoduk falan filan tabi benim kafa attı bikere... gittim giriş katı bi ev buldum şimdide taşıncam işte..

aa ciddenmi taşınınca olurmu ki :)))) böyle sıkıntıyla taşınıyom bidee üzülmeyim sevineyim ozaman :D

ev sahibinle atıştık biraz alttaki kiracılarıda problem çıkardı koşu bandının sesi gidiomuş sanırım sen git alt kattaki kiracı ev sahibine bunlar yüzünden terbiyemiz bozuldu de gece gündüz durmuyorlar yatak odalarından ses geliyor pat pat die de bide kocası yokkende geliyo biz çoluklu çocuklu aileyiz bizim terbiyemiz kaldırmıyor de ev sahibine...oda geldi bi ton tantana bana siz ne işler yapıyorsunuz bilmemne burası aile apartmanı dedi :KK43: bizde aileyiz deedim oda belli 5 sene olmuş hala cocuk yapmamışınız kocan evde yokkende yatak odasından sesler gelio töbe töbe dedi kadın bana....sonra aklıma koşu bandı geldi çünkü yatak odamda koşu bandım ev sahibi kadına içeri gel dedim içeride girmio halimi bir görseydiniz kadını iktire iktire yatak odasına götürdüm koşu bandını çalıştırdım çıktım koşmaya işte bu ses aşağıya giden dedim..kadın özür diledi biz bilmiyoduk falan filan tabi benim kafa attı bikere... gittim giriş katı bi ev buldum şimdide taşıncam işte..
ayy inanamıyorum yaa insanlar nekadar peşin hükümlü, nasıl görmeden etmeden hikaye yazmışlar yaa, ev sahibide ayrı bir utanmazmış, ben gidipte söyleyemem bir insanın yüzüne böyle bişey olsa bile ben kendim konuşmaya utanırım. amannn iyi olmuş kurtulmuşsun kuzum ordan. resmen seni nerdeyse kocanı bile aldatmakla suçlar olmuşlar. Allahım sen şu şeytan düşünceli insanların şerlerinden hepimizi koru muhafaza et.
valla şimdi 10 kat daha sevindim ordan taşınacağına, hem bebeğin olur, hem rahat koşu yaparsın, hemde böyle hastalıklı düşünceleri olan bir apartmandan kurtulmuş olursun.
ve bak inanki taşındıktan sonra birkaç ay içerisinde göreceksin inşallaaaaahh, bol bol tül as cam sil hiç uursamaz hareketler yap, ozaman kesin oluyor heleki, şaka değil yani, sen nezaman umursamaz davranırsan, nezaman o konuya yoğunlaşmadan kafan başka şeyler ile meşgul olursa tamda ozaman tutuyor bu bebek işi.

ayy inanamıyorum yaa insanlar nekadar peşin hükümlü, nasıl görmeden etmeden hikaye yazmışlar yaa, ev sahibide ayrı bir utanmazmış, ben gidipte söyleyemem bir insanın yüzüne böyle bişey olsa bile ben kendim konuşmaya utanırım. amannn iyi olmuş kurtulmuşsun kuzum ordan. resmen seni nerdeyse kocanı bile aldatmakla suçlar olmuşlar. Allahım sen şu şeytan düşünceli insanların şerlerinden hepimizi koru muhafaza et.
valla şimdi 10 kat daha sevindim ordan taşınacağına, hem bebeğin olur, hem rahat koşu yaparsın, hemde böyle hastalıklı düşünceleri olan bir apartmandan kurtulmuş olursun.
ve bak inanki taşındıktan sonra birkaç ay içerisinde göreceksin inşallaaaaahh, bol bol tül as cam sil hiç uursamaz hareketler yap, ozaman kesin oluyor heleki, şaka değil yani, sen nezaman umursamaz davranırsan, nezaman o konuya yoğunlaşmadan kafan başka şeyler ile meşgul olursa tamda ozaman tutuyor bu bebek işi.
inş dediğin gibi olurda bi bebişim olur canım :)))))
sorma ya çok sinirliyim inanki nasıl insanlara çattık böyle sizede bişey diyemedim giremedim internete konuşamadım sizlere vakit ayıramadım üzgünüm... 2 3 güne halleder taşınırsam size bol bol vakit ayırıcam canlarım :)
vallahi kırk yıl düşünsem aklıma gelmez insanların nasıl geliyor hayret...

ALlah razı olsun tatlım amin.

hamile olduğunu öğrendiğin zaman keseceksin demişti dr, öyle yaptım bende. yani zaten Allahın izni ile inşallah 6 aya kadar çoktan hamile kalmış olursun.
inşallah canım en büyük dileğim o zaten şubata kadar olmazsa tüp bebek denicez.

Y yeni bir ben hoşbuldum canım. birkaç gündür ölçülü su içmeye çalışıyorum, günde en az 2lt ye zorluyorum umarım kilo vermede işime yarar. sporsal olarak henüz hiçbir aktivite yapamıyorum, ne yapacağımı nasıl yapacağımı da bilmiyorum :KK43: leslie ye baktım güzel bişeymiş ama evde net yok o yüzden ona da başlayamadım.

ev sahibinle atıştık biraz alttaki kiracılarıda problem çıkardı koşu bandının sesi gidiomuş sanırım sen git alt kattaki kiracı ev sahibine bunlar yüzünden terbiyemiz bozuldu de gece gündüz durmuyorlar yatak odalarından ses geliyor pat pat die de bide kocası yokkende geliyo biz çoluklu çocuklu aileyiz bizim terbiyemiz kaldırmıyor de ev sahibine...oda geldi bi ton tantana bana siz ne işler yapıyorsunuz bilmemne burası aile apartmanı dedi :KK43: bizde aileyiz deedim oda belli 5 sene olmuş hala cocuk yapmamışınız kocan evde yokkende yatak odasından sesler gelio töbe töbe dedi kadın bana....sonra aklıma koşu bandı geldi çünkü yatak odamda koşu bandım ev sahibi kadına içeri gel dedim içeride girmio halimi bir görseydiniz kadını iktire iktire yatak odasına götürdüm koşu bandını çalıştırdım çıktım koşmaya işte bu ses aşağıya giden dedim..kadın özür diledi biz bilmiyoduk falan filan tabi benim kafa attı bikere... gittim giriş katı bi ev buldum şimdide taşıncam işte..
ne kadar terbiyesiz insanlar var Allahım yaaa, sinir oldum şimdi okuyunca

Yuh artık okurken ağzım açık kaldı. İnsanların içi ne kadar fesat, ne kadar kötü düşünceliler. İftira çok kötü bir şey. Taşınmana sevindim canım, böyle bir ev sahibiyle huzurlu da hissedemezdiniz zaten kendinizi. İnşallah yeni evinizde çok huzurlu ve mutlu olursunuz ;)

Back