• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni bir ben için...bebeğim için...

ev sahibinle atıştık biraz alttaki kiracılarıda problem çıkardı koşu bandının sesi gidiomuş sanırım sen git alt kattaki kiracı ev sahibine bunlar yüzünden terbiyemiz bozuldu de gece gündüz durmuyorlar yatak odalarından ses geliyor pat pat die de bide kocası yokkende geliyo biz çoluklu çocuklu aileyiz bizim terbiyemiz kaldırmıyor de ev sahibine...oda geldi bi ton tantana bana siz ne işler yapıyorsunuz bilmemne burası aile apartmanı dedi :KK43: bizde aileyiz deedim oda belli 5 sene olmuş hala cocuk yapmamışınız kocan evde yokkende yatak odasından sesler gelio töbe töbe dedi kadın bana....sonra aklıma koşu bandı geldi çünkü yatak odamda koşu bandım ev sahibi kadına içeri gel dedim içeride girmio halimi bir görseydiniz kadını iktire iktire yatak odasına götürdüm koşu bandını çalıştırdım çıktım koşmaya işte bu ses aşağıya giden dedim..kadın özür diledi biz bilmiyoduk falan filan tabi benim kafa attı bikere... gittim giriş katı bi ev buldum şimdide taşıncam işte..
cidden çok kötü bir durum bbu. ne kadar da meraklıyız yargılamaya. birde gelip hesap soruyr laflara bak ya alt kattaki komşun da iki çift sözi haketmiş yani o nasıl bir iftira ya. hakkınıa girmiş resmen. kul hakkından haberi yok mu böyle insanların.

günaydın arkadaşlar
dün akşamki iftar menüm:
2 tane tavuk butu + çok azıcık patates + çeğrek ekmek
4-5 kaşık yoğurt
*** çikolata bisküvi kek yemedim (evde yoktu zaten çok iyi oldu)
1 portakal + 1 elma

işte kendimden bu performansı bekliyordum

günaydın arkadaşlar
dün akşamki iftar menüm:
2 tane tavuk butu + çok azıcık patates + çeğrek ekmek
4-5 kaşık yoğurt
*** çikolata bisküvi kek yemedim (evde yoktu zaten çok iyi oldu)
1 portakal + 1 elma

işte kendimden bu performansı bekliyordum
Çok güzel bir menü olmuş, tekrar Allah kabul etsin canım :)

Dünkü menüm:
Sabah: 1 kase nesfit
Öğlen: Kekikli tavuk, 2 kaşık makarna
Akşam: Köri soslu tavuk, 2 kaşık erişte
Ara: 5 minik tulumba tatlısı
Makarna ve tatlı hiç hoş görünmüyor menümde :oops:

ev sahibinle atıştık biraz alttaki kiracılarıda problem çıkardı koşu bandının sesi gidiomuş sanırım sen git alt kattaki kiracı ev sahibine bunlar yüzünden terbiyemiz bozuldu de gece gündüz durmuyorlar yatak odalarından ses geliyor pat pat die de bide kocası yokkende geliyo biz çoluklu çocuklu aileyiz bizim terbiyemiz kaldırmıyor de ev sahibine...oda geldi bi ton tantana bana siz ne işler yapıyorsunuz bilmemne burası aile apartmanı dedi :KK43: bizde aileyiz deedim oda belli 5 sene olmuş hala cocuk yapmamışınız kocan evde yokkende yatak odasından sesler gelio töbe töbe dedi kadın bana....sonra aklıma koşu bandı geldi çünkü yatak odamda koşu bandım ev sahibi kadına içeri gel dedim içeride girmio halimi bir görseydiniz kadını iktire iktire yatak odasına götürdüm koşu bandını çalıştırdım çıktım koşmaya işte bu ses aşağıya giden dedim..kadın özür diledi biz bilmiyoduk falan filan tabi benim kafa attı bikere... gittim giriş katı bi ev buldum şimdide taşıncam işte..
canim gecmis olsun neler yasamisin ya yeni evin hayirli olsun buarada

nesnesly canım amin çok sağol.
seninde menün gayet iyi, makarnalar az miktarda olduğu için bence hiç sakıncası yok, ekmek yerine makarna yemişsin yani.
sadece tulumbalar fazla ama onuda abartmamışsın bence gayet başarılı bir gün olmuş tebrik ediyorum. tulumbalar yerine meyveyi koyduğun gün bayramındır ;)

BENDE VARIM KISLARR

BOY:1,74
KİLO:96
BENDE UZUN VADEDE BURDYIM GİBİ GÖZKÜYOR.

SABAH KEPEK EKMEĞİNE SANDVİCH ,ÖĞLEN AZ ÇORBA,KARNI BAHAR,YOĞURT YEDİM :)

BENDE VARIM KISLARR

BOY:1,74
KİLO:96
BENDE UZUN VADEDE BURDYIM GİBİ GÖZKÜYOR.

SABAH KEPEK EKMEĞİNE SANDVİCH ,ÖĞLEN AZ ÇORBA,KARNI BAHAR,YOĞURT YEDİM :)
günaydın arkadaşlar sevdaazra tatlım hoşgeldin aramıza, çok kalabalık değil ama çok huzurlu bir topik bence burası iyi ettinde geldin. bu arada menün gayet güzel, ben oruçlu olduğum için iftar menümü sayacağım:
kurufasulye
pilav
2 dilim ekmek
cacık
1 kase aşure

SARI MI BEYAZ MI? ÇÜNKÜ BEYAZ LEBLEBİ BİLİYOSUNUZ NİŞASTADAN YAPILIYO VE NİŞASTA KİLO DOSTU :)

selam arkadaşlar. bende sizinle diyet yapmak istiyorum. dün başladım diyete. kilom 73.5
bende hamile kalmak için zayıflayacağım inşallah kararlıyım busefer.
bugün yediklerim.
sabah şekeresiz 1 bardak siyah çay
1 dilim ekmek
yarm domates
beyaz peynir
1 buçuk haşlanmış yumurta.

öğlen bi tabak patates salatası yağ yok tuz çok az attım sıfıra yakın
bi kase tuzsuz cacık yedim.

aralarda su içiyorum

ayrıca haftada üç gün 1 er saat spor salonuna gidiyorum. koşu bandı bisiklet. plates. egzersiz çalışmaları yapıoruz ip atlıoruz. evdede boş günlerde yapıcam inş.
haftada üç gün de ismke dikiş kursum var tam gün

selam arkadaşlar. bende sizinle diyet yapmak istiyorum. dün başladım diyete. kilom 73.5
bende hamile kalmak için zayıflayacağım inşallah kararlıyım busefer.
bugün yediklerim.
sabah şekeresiz 1 bardak siyah çay
1 dilim ekmek
yarm domates
beyaz peynir
1 buçuk haşlanmış yumurta.

öğlen bi tabak patates salatası yağ yok tuz çok az attım sıfıra yakın
bi kase tuzsuz cacık yedim.

aralarda su içiyorum
hosgeldın cnm

tüm gün yediklerimi yazayım

sabah 1 dilim ekmek