- 29 Ekim 2013
- 4.026
- 2.933
- 248
- 34
- Konu Sahibi yeni bir ben
cidden çok kötü bir durum bbu. ne kadar da meraklıyız yargılamaya. birde gelip hesap soruyr laflara bak ya alt kattaki komşun da iki çift sözi haketmiş yani o nasıl bir iftira ya. hakkınıa girmiş resmen. kul hakkından haberi yok mu böyle insanların.ev sahibinle atıştık biraz alttaki kiracılarıda problem çıkardı koşu bandının sesi gidiomuş sanırım sen git alt kattaki kiracı ev sahibine bunlar yüzünden terbiyemiz bozuldu de gece gündüz durmuyorlar yatak odalarından ses geliyor pat pat die de bide kocası yokkende geliyo biz çoluklu çocuklu aileyiz bizim terbiyemiz kaldırmıyor de ev sahibine...oda geldi bi ton tantana bana siz ne işler yapıyorsunuz bilmemne burası aile apartmanı dedi bizde aileyiz deedim oda belli 5 sene olmuş hala cocuk yapmamışınız kocan evde yokkende yatak odasından sesler gelio töbe töbe dedi kadın bana....sonra aklıma koşu bandı geldi çünkü yatak odamda koşu bandım ev sahibi kadına içeri gel dedim içeride girmio halimi bir görseydiniz kadını iktire iktire yatak odasına götürdüm koşu bandını çalıştırdım çıktım koşmaya işte bu ses aşağıya giden dedim..kadın özür diledi biz bilmiyoduk falan filan tabi benim kafa attı bikere... gittim giriş katı bi ev buldum şimdide taşıncam işte..