• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni bir ben için...bebeğim için...

canım affıyet olsun
bugunümü yazmak istiyorum kızlar dışarıdaydım ona göre beslendim
sabah
1 bardak süt içtim evden çıktım
öğle
40 gr hoşbeş çilekli
akşamı biraz önce yedim
2 dilim ekmek 1 kibrit kutusu peynir

dışarıdaki koşuşturmalarımdan toplamda 2 saat tempolu olarak yürüdüm :)
cnm affıyet olsun bende aksama karnı bahar yaptım bırde yanına yogurt yeter bana bıran once gıttsın ıstıyorum uzerımdekı kılocuklar

kızlar napıyorsunuz nerelerdesiniz hepiniz birer birer gittiniz. bende dün giremedim nete çünkü hiç evde değildim kusuruma bakmayın. devam etmicekseniz söyleyin bileyim kızlar

her mutlu evli çift gibi birkaç gün önce bizde artık çocuk sahibi olmanın zamanı geldiğini düşündük. 5 yıldır evliydik çocuk istemedik ve artık istiyorduk.
ne olur ne olmaz diye dün kadın doğuma gittim. ilk defa gidişimdi bu çünkü adetim düzenliydi hiç bir problemim olmamıştı bu zamana kadar gitmemi gerektirecek..
içeri girdim doktor ne için geldiğimi sordu. genel kontrol dedim.doktor ultasonla baktı ve pco olduğumu söyledi. ablamda pcoluydu ve az çok bilgim vardı sonuçta tedavisiz hamile kalmıştı bu yüzden pco beni korkutmadı..
doktora biz bebek istiyoruz dedim. doktor direk olarak hamile kalamazsın dedi ve o an başımdan kaynar sular döküldü... merak edip sebebini sordum. kaç kilosun dedi bilmiyorum dedim tartıya çık dedi çıktım ve bir şok daha yaşadım doktor tekrar kaç kilosun dedi o an ağzımdan kekeleyerek çıkan bir sayı oldu 115... işte bu yüzden kalamazsın dedi git kilo ver pco zaten kilo verince düzelir 65 kilo ol ozaman hamile kalırsın 65 olduğunda 6 ay kadar deneyip hamile kalamazsan ozaman gel ne yapacağımıza bakarız dedi.. ve o an benim için artık dönüm noktasıydı. en son 90lardaydım tartıldığımda onca zaman okadar kilo almış ve bu noktaya geldğimi farketmemiştm. tamam kabul pantolonlarım gelmiyordu bir iki beden büyük giyiyordum ama 100ü geçtiğimi hiç düşünmedim. onca zaman çocuk istemiyorken neden zayıflamadım ki sanki!!!! ozamanlar vermem gereken kilo 25 iken şimdi 50ye çıkmış durumda ve ben ne yapacağımı bilmemekteyim... tek bildiğim zayıflamam gerektiğim... bugünden itibaren porsyonlarımı küçülterek zayıflama marotonuma başlayacağım. aslında bebeğim olsun diye çıktığım bu yolda ve kendi sağlığım içinde yeni bir ben olmak içinde zayıflamayılım vebunu başarıcam...18 kasım 115 ile başlıyalım bakalım...

BAŞLANGICIMIZ 19.11.2014
yeni bir ben : boy : 168
kilo : 115 ------ 21.11.2014 --:114.2
hedef : 65

graphicdesigner : boy : 165
kilo : 71 ---- 21.11.2014: 70.1
hedef : 63 kg

kirmizibalikkac : boy : 164
kilo : 77.7
hedef : 54
anotherme : boy : 165
kilo : 88.7
hedef : 65

Platinus : boy : 163
kilo : 106
hedef : 85

nesnesly : boy : 168
kilo : 68.5
hedef : 60
canım bende aynı durumdayım. 1.5 senedir istiyoruz ama olmuyor sıkıntı yok genel anlamda ufak tefk bahanelerin hepsini çözdük ama işte. stres stres ve stres bende hat safhada. pko var. ben artık sorunun o olduğuna inanmaya başladım her ay olan 1 2 günlük gecikmeler önce umutlandırıp sonra büyük hayal kırklığı yaşatıyor bize. bu ay 1 hafta gecikti heh dedik oldu galiba. ama hüsran tabi ki. bende o zaman karar verdim zayıflamaya. net olarak 71 kiloydum şuan 68 67 arasında gidip geliyorum hedefim 59 bakalım artık. ideal kilomda 62 zaten. benide ekle listeye. ben günlük 1 saate yakın yrüyüş yapıyorum ekmek çok çok az tüketiyorum.
boy : 165
hedef : 59

canım bende aynı durumdayım. 1.5 senedir istiyoruz ama olmuyor sıkıntı yok genel anlamda ufak tefk bahanelerin hepsini çözdük ama işte. stres stres ve stres bende hat safhada. pko var. ben artık sorunun o olduğuna inanmaya başladım her ay olan 1 2 günlük gecikmeler önce umutlandırıp sonra büyük hayal kırklığı yaşatıyor bize. bu ay 1 hafta gecikti heh dedik oldu galiba. ama hüsran tabi ki. bende o zaman karar verdim zayıflamaya. net olarak 71 kiloydum şuan 68 67 arasında gidip geliyorum hedefim 59 bakalım artık. ideal kilomda 62 zaten. benide ekle listeye. ben günlük 1 saate yakın yrüyüş yapıyorum ekmek çok çok az tüketiyorum.
cnm hosgelın aramıza verılel kılon bıze gore azmıs olsun verırsın ınsallah

canım ben herzaman yazarım bırakmam senı nasıl gıttıyo dıyet
canım tam gaz devam. malum haftasonu evde değildik gittiğimiz yerlerdede giremedim pek yarın full burdayım ayrılmayalım canlarım ya birlikte kalmadıktan sonra ne anlamı yaldı bu siteye girmenin :) demi ama?
canım yarın tartı gunumuz unutma :KK47:
aklımda canım sabah sabah tartılıp yazıcam kilomu :) sizlerde yazın kızlar kopuşmayalım :)
Rabbim inşallah hepimize verirde aratmaz....çok bekletmez umarım...
hoşgeldin canım aramıza :) yarın tartı günümüz o yüzden tam vaktinde geldin :)
iyimiş canım senin kilon ah keşke ben o kiloda olsam :))))) yolun kısa ama biz herzaman yanındayız :) sen hedefine ulaşırsın hemencikte verdimi Rabbimi meleğini sonra hamilelikten kalma kilocuklarını vermeye gelirsin bakarsın ozaman senin kilona ulaşmış olurum :))))

ben de aranıza katılmak istiyorum:KK54:
boy : 164
kilo : 110
hedef : 60

yenı bır ben bugun benım yatılı mısafırlerım gelcek onlarla ılgılıncem ama ara ara gırerım sende bızı bırakma sabah tartıldım 103 cıktım 20sınde baslamısdım dıyete buyuk ıhtımal su dur ama olsun sevındım

kızlar napıyorsunuz nerelerdesiniz hepiniz birer birer gittiniz. bende dün giremedim nete çünkü hiç evde değildim kusuruma bakmayın. devam etmicekseniz söyleyin bileyim kızlar
Canım benim de yaş bölümüm boş kalmış 27 yaşındayım. Bugün tartı günü olduğunu bilmiyordum ama dün tartıldım maalesef 500 gr almışım 69 olmuşum. Haftasonu baya ipin ucunu kaçırdım. Cumartesi konsere gidecektik ablamla ve eşimle. Öncesinde çay içelim dedik pastaneye oturduk. Ben hemen çayın yanında ne söylesem diye tatlılara bakmaya başladım. Öncesinde de koca bir hamburger hüpletmiştim. Eşim yeme boşver çok yiyorsun bu aralar dedi. Öyle üzüldüm öyle kırıldımki :( Aslında çok haklı ama üzüldüğüm için daha da hırçınlaştım. Bugün karar verdim. Bebiş gelene kadar elimden geldiğince dikkat edicem, verebildiğim kadar kilo vermeye çalışıcam. Ye ye nereye kadar yine acıkıyoruz :(

Canım benim de yaş bölümüm boş kalmış 27 yaşındayım. Bugün tartı günü olduğunu bilmiyordum ama dün tartıldım maalesef 500 gr almışım 69 olmuşum. Haftasonu baya ipin ucunu kaçırdım. Cumartesi konsere gidecektik ablamla ve eşimle. Öncesinde çay içelim dedik pastaneye oturduk. Ben hemen çayın yanında ne söylesem diye tatlılara bakmaya başladım. Öncesinde de koca bir hamburger hüpletmiştim. Eşim yeme boşver çok yiyorsun bu aralar dedi. Öyle üzüldüm öyle kırıldımki :KK43: Aslında çok haklı ama üzüldüğüm için daha da hırçınlaştım. Bugün karar verdim. Bebiş gelene kadar elimden geldiğince dikkat edicem, verebildiğim kadar kilo vermeye çalışıcam. Ye ye nereye kadar yine acıkıyoruz :KK43:
canım bende cok acıkıyorum yatarken mıdemden garıp sesler cıkıyor ama kendımı tutmaya calısıyorum :eek:

merhaba arkadaşlar, ben haftasonları pek gelemiyorum, ama hafta içi buralardayım.
ben 70 kg ım. zaten bugün oruca başladım, şu kazaya kalmış oruçlarımı tutayım diyorum şu kısa günlerde inşallah. bakalım belki zayıflamama da etkisi olurmu acaba. ama bugün düşündüm, yaş 30 u geçti artık diyet işe yaramıyor bende galiba, spor şart, evde koşu bandı mekik sehpası var ama bende tık yok. çünkü kızımdan hiç fırsat yok, mız mız mız sürekli peşimde, onun uyku saatini sayar oldum her akşam... uykusuzum bitkinim açım bugün fenayım :)

Merhaba kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var :( Hikayemi özetle anlatayım.
Kahvaltı dışında hayatımda hemen hemen hiç ekmek yok zaten, günlük su tüketimim max. 1 bardak. Spor salonuna yazıldım, gitmeye vaktim olmadığı için 6 aylık üyeliğim yandı, kısaca sporda yapamıyorum :( Acilen kilo vermem lazım, bebiş istiyoruz 7 aydır ama olmadı henüz. Dr en son kilo verirsen adetlerin de düzene girer, hamile kalman da kolaylaşır dedi. Şimdi size birkaç soru sormak istiyorum.
1. Sizce evde mekik, yana eğilme.... gibi hareketler yapsam spor olarak yeterli mi?
2. Su tüketimimi artırmaya çalışıyorum, bu kilo vermeme yardımcı olur mu?
3. Soğan suyu kürüne başladım (adet düzensizliğimi için) bu da kilo verdirir mi?

boy : 161
kilo : 76
hedef : 66

Back