• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni bir ben için...bebeğim için...

canım tam gaz devam. malum haftasonu evde değildik gittiğimiz yerlerdede giremedim pek yarın full burdayım ayrılmayalım canlarım ya birlikte kalmadıktan sonra ne anlamı yaldı bu siteye girmenin :) demi ama?

aklımda canım sabah sabah tartılıp yazıcam kilomu :) sizlerde yazın kızlar kopuşmayalım :)

Rabbim inşallah hepimize verirde aratmaz....çok bekletmez umarım...
hoşgeldin canım aramıza :) yarın tartı günümüz o yüzden tam vaktinde geldin :)
iyimiş canım senin kilon ah keşke ben o kiloda olsam :))))) yolun kısa ama biz herzaman yanındayız :) sen hedefine ulaşırsın hemencikte verdimi Rabbimi meleğini sonra hamilelikten kalma kilocuklarını vermeye gelirsin bakarsın ozaman senin kilona ulaşmış olurum :))))
inşallah canım rabbim hepimize nasip etsin o melekleri. verecek kilo az da canım birşey farketmiyor. çok çabuk pes ediyorum ben nasıl yapıcam bilmiyorum bugün sabah tartıldım 68.2 deyim. bugün öğretmenler günüydü öğle arası belediye yemek verdi akşam biz yemeğe çıktık derken bugün mahvoldum ama yarın başlıyorum :) bu da benm başlangıç kilom olsun inşalllah....herşey meleğim için ben şöyle düşünüyorum canım şimdi 60 kilo ile hamile kalırsam bebekten sonra 70 olurum 2 3 kilo verir bu halime dönersem normal olur yine. o yüzden vermek istiyorum bir de biliyorsun pko da kilo farketmiyor çözüm mutlaka kilo vermek 50 kilo bile olsan doktor kilo ver diyormuş.

Merhaba kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var :KK43: Hikayemi özetle anlatayım.
Kahvaltı dışında hayatımda hemen hemen hiç ekmek yok zaten, günlük su tüketimim max. 1 bardak. Spor salonuna yazıldım, gitmeye vaktim olmadığı için 6 aylık üyeliğim yandı, kısaca sporda yapamıyorum :KK43: Acilen kilo vermem lazım, bebiş istiyoruz 7 aydır ama olmadı henüz. Dr en son kilo verirsen adetlerin de düzene girer, hamile kalman da kolaylaşır dedi. Şimdi size birkaç soru sormak istiyorum.
1. Sizce evde mekik, yana eğilme.... gibi hareketler yapsam spor olarak yeterli mi?
2. Su tüketimimi artırmaya çalışıyorum, bu kilo vermeme yardımcı olur mu?
3. Soğan suyu kürüne başladım (adet düzensizliğimi için) bu da kilo verdirir mi?

boy : 161
kilo : 76
hedef : 66
cnaım soğan kürü çok kilo verdiriyor diyetle birlikte ben 2 3 haftada 2 3 kilo vermiştim kullanırken. evde spor yapıyorsan leslie de olur 3 mili baya kalori yaktırıyor. su tüketimi çok önemli canım ben önceki yıl günde 1.5 saat yürüyordum ama su olmadığı için veremiyordum yağlar hep idrarla atılıyormuş bu yüzden su içmen lazım. bizde 1.5 yıldır bebek istiyoruz canım keşke diyorum geçen yıl verseydi bu kiloları çok pişmanım şimdi.pko hafif düzeyde adet 2 3 gün gecikiyor kilo verince tüm sorunlar gidiyormuş

Canım benim de yaş bölümüm boş kalmış 27 yaşındayım. Bugün tartı günü olduğunu bilmiyordum ama dün tartıldım maalesef 500 gr almışım 69 olmuşum. Haftasonu baya ipin ucunu kaçırdım. Cumartesi konsere gidecektik ablamla ve eşimle. Öncesinde çay içelim dedik pastaneye oturduk. Ben hemen çayın yanında ne söylesem diye tatlılara bakmaya başladım. Öncesinde de koca bir hamburger hüpletmiştim. Eşim yeme boşver çok yiyorsun bu aralar dedi. Öyle üzüldüm öyle kırıldımki :KK43: Aslında çok haklı ama üzüldüğüm için daha da hırçınlaştım. Bugün karar verdim. Bebiş gelene kadar elimden geldiğince dikkat edicem, verebildiğim kadar kilo vermeye çalışıcam. Ye ye nereye kadar yine acıkıyoruz :KK43:
canım seninle kilomuz da kadderimizde aynı sanırım sende bebek için zayıflamaya çalışıyorsun sanırım :(:( bende cok oburum yaaa kendime dur diyemiyorum niyeyse. sinir oluyorum bu halime.

cnaım soğan kürü çok kilo verdiriyor diyetle birlikte ben 2 3 haftada 2 3 kilo vermiştim kullanırken. evde spor yapıyorsan leslie de olur 3 mili baya kalori yaktırıyor. su tüketimi çok önemli canım ben önceki yıl günde 1.5 saat yürüyordum ama su olmadığı için veremiyordum yağlar hep idrarla atılıyormuş bu yüzden su içmen lazım. bizde 1.5 yıldır bebek istiyoruz canım keşke diyorum geçen yıl verseydi bu kiloları çok pişmanım şimdi.pko hafif düzeyde adet 2 3 gün gecikiyor kilo verince tüm sorunlar gidiyormuş
soğan küründe bugün 5. günüm ama pes etmek üzereyim, sanki işe yaramıyor gibi hissediyorum :( leslie yi ilk defa senden duydum inan ne olduğunu bilmiyorum, birazdan netten araştırıcam çok teşekkür ederim bilgilendirmen için. keşke bende de 2-3 gün gecikme olsa, zaten dr 2-3 gün gecikme sayılmaz demişti bana, ben geçen ay 46. gündü hala adet olmamıştım sonunda dr a gittim de tarlusal ile söküldüm.

soğan küründe bugün 5. günüm ama pes etmek üzereyim, sanki işe yaramıyor gibi hissediyorum :KK43: leslie yi ilk defa senden duydum inan ne olduğunu bilmiyorum, birazdan netten araştırıcam çok teşekkür ederim bilgilendirmen için. keşke bende de 2-3 gün gecikme olsa, zaten dr 2-3 gün gecikme sayılmaz demişti bana, ben geçen ay 46. gündü hala adet olmamıştım sonunda dr a gittim de tarlusal ile söküldüm.
günaydın canım hoşgeldin aramıza. sakın soğan kürünü bırakma, ben,m yıllar süren bir idrar yolu enfeksiyonum vardı ve hiçbirzaman kurtulamadım ilaç içiyordum 1 hafta düzeliyordu yine oluyordu. ama soğan küründen sonra resmen içim temizlendi, ardından birde incir havuçlu bir kür vardı onu yapmıştım filan bunlar gerçekten vucudu temizleyip düzene sokup hamileliğe hazırlıyor. pes etmemeni özellikle rica ediyorum.

gelelim bana, ben dün itibari ile oruca başladım biliyorsunuz. akşam negüzel çorba içtim 1 tane de bütün kabak dolması yedim, azda makarna yedim ve kalkacaktımki masadaki o taze ekmek gözüme ilişti ucundan yiyim derken peynirle birlikte yarım ekmeği yemişim, işte o fazla oldu kızdım kendime ama ne lezzetliydi ya :) ama bu akşam kendime hakim olacağım Allahın izniyle, dün ilk gün diye şımardım heralde.

canım seninle kilomuz da kadderimizde aynı sanırım sende bebek için zayıflamaya çalışıyorsun sanırım :KK43::KK43: bende cok oburum yaaa kendime dur diyemiyorum niyeyse. sinir oluyorum bu halime.
Evet canım. Aslında doktor kontrolünde bir sorunum çıkmadı. Kiloyu doktora sorduğumda sadece daha fazla alma dedi ver de demedi ama ben kendimi iyi hissetmek için vermek istiyorum. Çabuk kilo almaya müsait bir yapım var, inşallah hamilelikte de çok almam :110:

Dünkü menüm:
Sabah: 2 tane mısır patlağı, şekersiz çay
Öğlen: Çorba, kıymalı karnabahar, yoğurt
Ara: Soğuk nescafe (çok şekerli biliyorum ama uykum hala açılmamıştı)
Akşamüstü: 1 mandalina
Akşam: 1 enginar, 2 köfte, yoğurt
Ara: 3 kaşık aşure
Yemek sonrası tatlı isteklerimin artık sona ermesi gerekiyor :( Yine de kendimi rahat hissediyorum, fena beslenmedim :KK54:

günaydın canım hoşgeldin aramıza. sakın soğan kürünü bırakma, ben,m yıllar süren bir idrar yolu enfeksiyonum vardı ve hiçbirzaman kurtulamadım ilaç içiyordum 1 hafta düzeliyordu yine oluyordu. ama soğan küründen sonra resmen içim temizlendi, ardından birde incir havuçlu bir kür vardı onu yapmıştım filan bunlar gerçekten vucudu temizleyip düzene sokup hamileliğe hazırlıyor. pes etmemeni özellikle rica ediyorum.

gelelim bana, ben dün itibari ile oruca başladım biliyorsunuz. akşam negüzel çorba içtim 1 tane de bütün kabak dolması yedim, azda makarna yedim ve kalkacaktımki masadaki o taze ekmek gözüme ilişti ucundan yiyim derken peynirle birlikte yarım ekmeği yemişim, işte o fazla oldu kızdım kendime ama ne lezzetliydi ya :) ama bu akşam kendime hakim olacağım Allahın izniyle, dün ilk gün diye şımardım heralde.
günaydın canım hoşbulduuummmm :) benimde yıllardır süren bir idrar yolu enfeksiyonum var, antibiyotiği içerken iyi bırakınca tekrar başlıyor, kokulu akıntı da oluyor çıldırıcam artık. ilk başta hamileliğe niyetle başladım soğan kürüne ama artık hamilelikten umudumu kesip 2.plana attığım için enfeksiyon ve zayıflamak için yapıyorum. tabi zayıflatır mı hiç bilmiyorum, göreceğiz bakalım :) henüz pes etmedim :) çok saol desteğin için, inşallah 15 güne tamamlayabilirim.
Senin de orucunu Allah kabul etsin. Keşke o son peynir ekmek olayına girmeseymişsin iyiymiş :)

Dünkü menüm:
Sabah: 2 tane mısır patlağı, şekersiz çay
Öğlen: Çorba, kıymalı karnabahar, yoğurt
Ara: Soğuk nescafe (çok şekerli biliyorum ama uykum hala açılmamıştı)
Akşamüstü: 1 mandalina
Akşam: 1 enginar, 2 köfte, yoğurt
Ara: 3 kaşık aşure
Yemek sonrası tatlı isteklerimin artık sona ermesi gerekiyor :KK43: Yine de kendimi rahat hissediyorum, fena beslenmedim :KK54:
evet canım yemek sonrası şu tatlı isteği olayına benimde çok fena dur diyesim var, bir yol bulalım ya ne yapsak bilmiyorum yemin mi etsek ???? hiç olmazsa bozarsak 3 gün oruç tutacaz diye bozamayız :))
günaydın canım hoşbulduuummmm :) benimde yıllardır süren bir idrar yolu enfeksiyonum var, antibiyotiği içerken iyi bırakınca tekrar başlıyor, kokulu akıntı da oluyor çıldırıcam artık. ilk başta hamileliğe niyetle başladım soğan kürüne ama artık hamilelikten umudumu kesip 2.plana attığım için enfeksiyon ve zayıflamak için yapıyorum. tabi zayıflatır mı hiç bilmiyorum, göreceğiz bakalım :) henüz pes etmedim :) çok saol desteğin için, inşallah 15 güne tamamlayabilirim.
Senin de orucunu Allah kabul etsin. Keşke o son peynir ekmek olayına girmeseymişsin iyiymiş :)
,

canım soğan kürü beni zayıflatmamıştı ama enfeksiyona birebir, düşün soğan küründen sonra enfeksiyon bitti, zaten birkaç ay sonra hamile kaldım ve Allaha binlerce kere şükürler olsun ki hamileliek boyunca hiç oluşmadı, etrafımdaki tüm hamileler enfeksiyondan şikayet ederken ben hiç geçirmedim süperdi yani. biliyorsundur belki hamilelikte çnkü daha çok oluyor enfeksiyon ve bebek içinde tehlikeli oluyor tabiki. o yüzden soğan suyuna tam gaz ve tüm gücünle ve tüm inancınla devam et kuşum..

evet canım yemek sonrası şu tatlı isteği olayına benimde çok fena dur diyesim var, bir yol bulalım ya ne yapsak bilmiyorum yemin mi etsek ???? hiç olmazsa bozarsak 3 gün oruç tutacaz diye bozamayız :))
,

canım soğan kürü beni zayıflatmamıştı ama enfeksiyona birebir, düşün soğan küründen sonra enfeksiyon bitti, zaten birkaç ay sonra hamile kaldım ve Allaha binlerce kere şükürler olsun ki hamileliek boyunca hiç oluşmadı, etrafımdaki tüm hamileler enfeksiyondan şikayet ederken ben hiç geçirmedim süperdi yani. biliyorsundur belki hamilelikte çnkü daha çok oluyor enfeksiyon ve bebek içinde tehlikeli oluyor tabiki. o yüzden soğan suyuna tam gaz ve tüm gücünle ve tüm inancınla devam et kuşum..
ayyyy Allah razı olsun nasıl moral motivasyon veriyorsun sen insana yaaa :) bir bakıyormuşum soğan suyundan sonra birde hamileyim ayyyyy düşüncesi bile harika

Allah kabul etsin:)
Allah kabul etsin canım
Canlarım Allah razı olsun, inşallah Allah kabul eder, bu kısa günleri fırsat bildim başladım. bakalım hergün tutabilecekmiyim yoksa diyorum pazartesi perşembe mi tutsam karar aşamasındayım :)

ayyyy Allah razı olsun nasıl moral motivasyon veriyorsun sen insana yaaa :) bir bakıyormuşum soğan suyundan sonra birde hamileyim ayyyyy düşüncesi bile harika
ayy canım benim, tabiki hamile kalırsın, hamile kalmada pco ve kilo çok çok büyük bir etken değil Allahın izniyle, bendede pco vardı ve düşün 6 ayda bir adet olurdum o derece yani, üstüne birde sürekli devam eden enfeksiyon durumu vs vs. sonra dr a yumurta takibine başladım, o sırada birde bana şeker ilacı başladı neydi adı unuttum o böyle adeti düzensiz olanları düzene sokuyormuş, artı birde kilo verdiriyormuş. benim adetimi düzenli olmasını sağladı fakat kilo vermemiştim ama birçok kişide inanılmaz kilo verdirdiğini duydum. velhasıl işte yumurta takibine ilk ay olmadı, ikinci ay boş geçtik çünkü o yumurtalar kiste dönüşmüştü, bir sonraki ay yine yumurta takibine başladık ve o ay tutmuştu çok şükür. yani 1,5 sene beklemenin ardından soğan kürü, incir kürü, yumurta takibi derken oldu bitti.
hepiniz bugünleri göreceksiniz arkadaşlar sorununuz büyük değil umut dolu olun.

Canlarım Allah razı olsun, inşallah Allah kabul eder, bu kısa günleri fırsat bildim başladım. bakalım hergün tutabilecekmiyim yoksa diyorum pazartesi perşembe mi tutsam karar aşamasındayım :)

ayy canım benim, tabiki hamile kalırsın, hamile kalmada pco ve kilo çok çok büyük bir etken değil Allahın izniyle, bendede pco vardı ve düşün 6 ayda bir adet olurdum o derece yani, üstüne birde sürekli devam eden enfeksiyon durumu vs vs. sonra dr a yumurta takibine başladım, o sırada birde bana şeker ilacı başladı neydi adı unuttum o böyle adeti düzensiz olanları düzene sokuyormuş, artı birde kilo verdiriyormuş. benim adetimi düzenli olmasını sağladı fakat kilo vermemiştim ama birçok kişide inanılmaz kilo verdirdiğini duydum. velhasıl işte yumurta takibine ilk ay olmadı, ikinci ay boş geçtik çünkü o yumurtalar kiste dönüşmüştü, bir sonraki ay yine yumurta takibine başladık ve o ay tutmuştu çok şükür. yani 1,5 sene beklemenin ardından soğan kürü, incir kürü, yumurta takibi derken oldu bitti.
hepiniz bugünleri göreceksiniz arkadaşlar sorununuz büyük değil umut dolu olun.
ağzından bal damlıyor resmen, inşallah bizim de birgün senin gibi anlatabileceğimiz, şunu şunu yaptım sonra bebişim oldu diyebileceğimiz bir hikayemiz olur :(

,

Ben 3 gün orucu kesin tutarım o zaman :) Aslında sütün içine biraz tarçın atında tatlı ihtiyacını kesiyor diyorlar ama denemedim hiç :)

Ben 3 gün orucu kesin tutarım o zaman :) Aslında sütün içine biraz tarçın atında tatlı ihtiyacını kesiyor diyorlar ama denemedim hiç :)
ayy aslında çok mantıklı bir yöntem ama, şimdi hayalimde çeşit çeşit tatlılar varken sütün içine atılacak olan taçı hiç cazip gelmedi :))

bu arada iftar menümü sayim, şuanda işyerindeyim lokantayı aradım kalan yemekler arasından seçtim.
çorba
karnıyarık
makarna
su.
Allah kabul etsin :1: son 8 dakikam...

ayy aslında çok mantıklı bir yöntem ama, şimdi hayalimde çeşit çeşit tatlılar varken sütün içine atılacak olan taçı hiç cazip gelmedi :))

bu arada iftar menümü sayim, şuanda işyerindeyim lokantayı aradım kalan yemekler arasından seçtim.
çorba
karnıyarık
makarna
su.
Allah kabul etsin :KK1: son 8 dakikam...
afiyet olsun canım,Allah kabul etsin. Ne güzel erkenden akşam yemeğini yeme şansınız var. ben işten çıkıp eve gidip yemek yiyeyim diyene kadar saat 8 i geçiyor. tabi o saatten sonra da ne yersem direk kilo :( gel de kilo ver işte of offff

Evet canım. Aslında doktor kontrolünde bir sorunum çıkmadı. Kiloyu doktora sorduğumda sadece daha fazla alma dedi ver de demedi ama ben kendimi iyi hissetmek için vermek istiyorum. Çabuk kilo almaya müsait bir yapım var, inşallah hamilelikte de çok almam :110:
bende aynı durumdayım canım. banada doktorlar kiloml ilgili hiç birşey demedi şimdiye dek. ben şimdi verirsem diyorum 60 gibi hamile kalsam zaten hamilelik sonrası yine 69 70 olurum 1 2 kilo düşerim yine aynı kiloda olurum diye düşünüyorum rabbim nasip etsin de ne yapalım verriz bir şekilde

Back