• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni bir ben için...bebeğim için...

helal olsun sana canım çok güzel kilo vermişsin kutluyorum tebrik ediyorum darısı tüm bizim gibilerin başına diyorum :) canım benim dönüm noktam dündü çünkü dün yaşandı bu olaylar yani daha yeni 115im malesef...ah eşimin yanına yakışmıyorum bende valla 1 85 boyunda kas yığını hemde yakışıklı ablası gibi duruyorum yanında resmen.. başarmalıyım bunu başka yolu yok!!!
teşekkür ediyorum cmeanım :) inşallah tez zamanda sende saglikli bir sekilde cok zayiflarsin bende varim hep beraber zayiflayalim. sende motive olursun pes etme hic bir zaman zayif olmak saglik guc kuvvet moral guzellik ve özguven demektir. ben 85 kilolarda iken sabahki.ayak.alti acilarimdan kurtuldum yani verilen her iki kilo farkediliyor . istersen ilk mesajina isimlerimizi madde halinde yazip kilolarimizi yaz. arada hep beraber tartilio yeni kilolarimizi yazarsn tabi istersen

bende sabah 2 dilim etimek, 1 kibrit kutusu beyaz peyniş, 8 adet zeytin, 1 bardak ıhlamur içtim.
çekmecemde dünden kalan çikolatalar var onlar beni korkutuyor, her an şeytana uyabilirim gibi, yani patlamaya hazır bombalar var çekmecede ayyy ben napıcam :))))
öğünün çok iyi bence canım aynen dewammmm :) dayan kuzum yeme o çikolataları :)
Merhabalar :) Azimli ve istekli olman çok güzel, inşallah en kısa sürede hedefine ulaşır bebişini kucağına alırsın. Ben Neslihan bu arada. 1,5 senelik evliyim. Evlendiğimizde 64 kiloydum, bir sene içinde 9 kilo aldım. Evlilik bana kilo olarak yaramadı galiba :) Yavaş yavaş vererek 68 kiloya ulaştım. Bizde 2 aydır bebiş için uğraşıyoruz. Allah ne zaman kısmet ederse o zaman olur. Bende o süre içinde verebilirsem vermeye çalışıcam. Hamileliğimde kilonun kabusa dönüşmesini istemiyorum.Herkese başarılar bu yolculuğunda :KK9:
kilon iyimiş canım ama dahada vermek istiyorsan gel katıl bize tatlım :) tabiki Rabbim ne zaman verirse ozaman olucak orası kesin ...

canım herzaman yanındayım kurtulalım su kılodan daha sonrada bır bebegın olur ınsallah mutlu mesut buyutursun bu arada yas kac
inşallah canım benim desteğin için saolasın :) yaşım 24 canım
bende hala çekmecedeki çikolataları yememek için kendimi oyalıyorum. neyseki 1 saat sonra öğle yemeğim gelir, ayy karnım acıktı. bide benim telefonumda kalori ayma programı var, samsung android telefonu olanlar yükslesin süper bişey, günde ne yediysem oraya yazıyorum kalorisini hesaplıyor ve nekadar yeme hakkım kaldığını kolayca görüp ona göre davranıyorum.
programın ismi S Health
tavsiyen çok iyi canım kalori hesabı hemen indiricem telefonuma :) naptın canım çikolatayı yemedin sanıırm :)
bende dayanamıyorum zaten abur cubur bu hale getırdı benı
ah o tatlı krizleri olmasa zaten kilo almıycaz... biz hatunların dayanamadığı tek nokta sanırım :)
teşekkür ediyorum cmeanım :) inşallah tez zamanda sende saglikli bir sekilde cok zayiflarsin bende varim hep beraber zayiflayalim. sende motive olursun pes etme hic bir zaman zayif olmak saglik guc kuvvet moral guzellik ve özguven demektir. ben 85 kilolarda iken sabahki.ayak.alti acilarimdan kurtuldum yani verilen her iki kilo farkediliyor . istersen ilk mesajina isimlerimizi madde halinde yazip kilolarimizi yaz. arada hep beraber tartilio yeni kilolarimizi yazarsn tabi istersen
inşallah canım hepimiz kutluruz şu yağ tabakarından ... kilo olayı uygundur canım bana ;)

canım arkadaşlarım katılmak isterseniz bize kilo bildirimi yapalım ilk sayfaya yazayım bende birde ortak bir gün belirleyelim tartılmak için her hafta o gün tartılalım canlarım :) bugun tartılın hatunlar güncel kilonuzu bildirin liste yapalım ;)

Gökçecim ben hemen başlayayım;
Boy : 1,65 cm
Şuanki Kilom : 71 kg
hedef kilom : 63 kg
İsmim : Yasemin
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :) genelde tüm topiklerde tartılma günü cuma oluyor kuşum, istersen bizimkiside öyle olsun.

veeee çekmecedeki twixleri yedim :( ama şöyleki ben kalori hesabı yapıyorum ya, baktım kalorimde yer var, öğlen biraz az yedim kalorimde yer açtım çikolataya. o şekilde yani. günde 1780 kalorinin üzerine çıkmam lazım. tam osıradada bir müşteri beni kızdırmıştı o bahaneye sığınarak yedim :(((
ve kızlar benim geçen seneden 30 gün oruç borcum var, hamileyken tutamamıştım. büyük ihtimalle 1-2 güne kadar oruca başlayacağım bu kısa günlerden istifade etmek için. ama merak etmeyin hep burda olacağım çünkü iftarda abartmazsam kilo veririm inşallah buda vesile olmuş olur.

Gökçecim ben hemen başlayayım;
Boy : 1,65 cm
Şuanki Kilom : 71 kg
hedef kilom : 63 kg
İsmim : Yasemin
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :) genelde tüm topiklerde tartılma günü cuma oluyor kuşum, istersen bizimkiside öyle olsun.
tamam canım hemen ekliyorum :) cuma banada uygun
veeee çekmecedeki twixleri yedim :KK43: ama şöyleki ben kalori hesabı yapıyorum ya, baktım kalorimde yer var, öğlen biraz az yedim kalorimde yer açtım çikolataya. o şekilde yani. günde 1780 kalorinin üzerine çıkmam lazım. tam osıradada bir müşteri beni kızdırmıştı o bahaneye sığınarak yedim :KK43:((
ve kızlar benim geçen seneden 30 gün oruç borcum var, hamileyken tutamamıştım. büyük ihtimalle 1-2 güne kadar oruca başlayacağım bu kısa günlerden istifade etmek için. ama merak etmeyin hep burda olacağım çünkü iftarda abartmazsam kilo veririm inşallah buda vesile olmuş olur.
kalori hesabın o yöndeyse sorun yok canım . :) iftarda abartmazsan rahat kilo vereceğine inanıyorum canım şimdiden Rabbim kabul etsin

canım arkadaşlarım katılmak isterseniz bize kilo bildirimi yapalım ilk sayfaya yazayım bende birde ortak bir gün belirleyelim tartılmak için her hafta o gün tartılalım canlarım :) bugun tartılın hatunlar güncel kilonuzu bildirin liste yapalım :KK66:
Boy:1.68
Kilo:68,5
Hedef: 60
Haydi bakalm başarılar hepimize :)

Allahhhh gitsin kilolar gelsin sağlıklı ve güzel günler, ayy çok istiyorum şöyle bir bady giydiğim zaman göbek kısmı şöyle hani tişörtün kat kat olur ya hani içi boştur yani göbek yoktur, tişört gerilmemiştir:))) işte hayalim o görüntü

merhabalar,
ben de bebek sahibi olmak istiyorum, ben de pcos sahibiyim. birkaç kez düşük yaşadım. öncesinde verdiğim kiloların bir kısmını geri aldım falan tatsız bir hikaye... destek olmak ve destek almak isterim. hazirana kadar bu iş bitsin istiyorum. diyetisyene gidiyorum kilo vermeye başladım ve bu bu kez inancım tam. eminim hep beraber kilolardan kurtulup bebeklerimize sağlıkla kavuşacağız.

boy 1.65
kilo 88.7 kg
hedef 62 kg
yaş 31

Boy:1.68
Kilo:68,5
Hedef: 60
Haydi bakalm başarılar hepimize :)
hoşgeldin canım :)) oh oh ne güzel kalabalıklaşıyoruz :))) sanada başarılar canım :)
Allahhhh gitsin kilolar gelsin sağlıklı ve güzel günler, ayy çok istiyorum şöyle bir bady giydiğim zaman göbek kısmı şöyle hani tişörtün kat kat olur ya hani içi boştur yani göbek yoktur, tişört gerilmemiştir:))) işte hayalim o görüntü
o görüntüyü hangimiz istemiyor ki canım yaaaa ama inanıyorum ki başarıcaz kızlar
canım benımde yas 24 kılo 106 boy 163 suankı hedef 85benım ıcın
tamam canım ekliyorum senide :)))
merhabalar,
ben de bebek sahibi olmak istiyorum, ben de pcos sahibiyim. birkaç kez düşük yaşadım. öncesinde verdiğim kiloların bir kısmını geri aldım falan tatsız bir hikaye... destek olmak ve destek almak isterim. hazirana kadar bu iş bitsin istiyorum. diyetisyene gidiyorum kilo vermeye başladım ve bu bu kez inancım tam. eminim hep beraber kilolardan kurtulup bebeklerimize sağlıkla kavuşacağız.

boy 1.65
kilo 88.7 kg
hedef 62 kg
yaş 31
çok üzüldüm canım kayıpların için :( ozaman sende bizdensin bebk için kilo verenlerden... hoş geldin canım aramıza inanıyorum kızlar bu topiktekiler hefede ulaşıcak !!

günaydın arkadaşlar sabah yine 2 dilim etimek beyaz peynir ve 7 tane zeytin yedim, ıhlamur içtim.
sabahları iyi, öğlende iyi de akşamları eğer annem yemeğe çağırırsa sapıtıyorum. dün balık kızartmış, yanına bol patates kızartmış, üstüne 1 tane ekler yedim hiç memnun olmadım akşam menümden yani. ben en iyisi şu zayıflama dönemmde annemde yemek yemiyim hiç ona karar verdim.

günaydın arkadaşlar sabah yine 2 dilim etimek beyaz peynir ve 7 tane zeytin yedim, ıhlamur içtim.
sabahları iyi, öğlende iyi de akşamları eğer annem yemeğe çağırırsa sapıtıyorum. dün balık kızartmış, yanına bol patates kızartmış, üstüne 1 tane ekler yedim hiç memnun olmadım akşam menümden yani. ben en iyisi şu zayıflama dönemmde annemde yemek yemiyim hiç ona karar verdim.
kızzzz anaya gitmek yok artık :) naptın canım ya akşamı kaçırmışın ama olsun bugun daha iyi görmek istiyorum seni :)
kızlar sabah 2dılım kepek ekmek bır yumurta ve bol yesılık bırde yesıl cay
kızlar kahvaltılarınız çok iyi bence :)

Back