günaydınnn, haftanın ilk kilo bildirimini ben yapayım diye kargalar kahvaltısını etmeden topiğe koştum :)) e tabi ben bile daha kahvaltı etmedim. Geçen hafta tartıldığımda 71 kg idim, bugün tartıldım çok şükür 70.1 kg olmuşum. kızlar bakın sabah normal ekmek yiyordum onu kestim hani marketlerde satılan etimek varya ondan yedim 1 haftadır sabahları 2 dilim. inanın o bile farketti. herkese tavsiye ederim.
dün uğrayamadım kusura bakmayın çok yoğun stresli sinirli bir gündü işyerinde.
platinus tatlım çok iyi gidiyorsun maşallah sana.
kırmızıbalık ayy ben senin nikini yerim öncelikle onu diyeyim, her gördüğümde yüzümde tebessüm oluşuyor, o şarkıyı ben çok severim kızımada dinletiyorum bol bol :)) ve sabah kahvaltısında 3 adet karnıyarık yeme performansının önünde saygıyla eğiliyorum
kız maşallah sana iyi miden bulanmadı hani sabah mide boş olur ya ağır gelir belki diye düşündüm. ama tabiki gerçektende akşam yemekten 100 kat iyidir. ama yine güldürdün beni valla çok sevdim seni
ve tabi evlenmeden bebek olayı zaten lafın gelişiymiş, insan bebek düşünüpte birtürlü olmayınca herşeyi düşünüyor kızlar, ben çok hak veriyorum yenibirben'e. bende 1,5 yıl bekledim olsun diye , çevre baskısı ve insanların düşüncesizce sormaları yorum yapmaları beni çok kırıyordu ve üzüyordu. Rabbim kimseyi üzmesin kimseyi evlatsız bırakmasın ve kimseyi bu konuda çok bekletmesin inşallah.