• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni bir ben için...bebeğim için...

24 yasnda ve 5yllk evlisn biraz fazla cnm.. çok gençsin...istersen basarırsn.

kahvaltıya uymamış menün canım :KK43: ama yarına kadar tek lokma yemeden durmak zor baya o yüzden az biraz geçiştirici bi menüyle toparlayabilirsin
bazen kahvaltida yemek hosuma gidiyr.bugun ayari kacirdim yarina kadar anca acikirim zaten normalde 5 ten sonra yemiyrm

24 yasnda ve 5yllk evlisn biraz fazla cnm.. çok gençsin...istersen basarırsn.
erken evlendim canım :) 19 yaşındaydım .. etrafımda gördüğüm kadarıyla genel olarak bu şekilde erken evlenenler çocuk dolayısıyla oluyor. yakın akrabalardan en az 10 tane sayabilirim hamile kaldığı için erkenden evlenen. biz o hatayı yapmadık sevdikte evlendik gerçi ozamanlar ciddi anlamda zayıftım şu bir kaç gündür keşke hamile kalıp evleneydim o hatayı yapaydım diyorum şimdi çocuk için beklemek zorunda kalmazdım :)
bazen kahvaltida yemek hosuma gidiyr.bugun ayari kacirdim yarina kadar anca acikirim zaten normalde 5 ten sonra yemiyrm
tercih meselesi tabiki ama aslındada iyi yağlıları sabaha yiyip akşamı hafif geçiştirmekninde kilo verdireceğine eminim

iyi yapmissin bende cok severim :)
:))))
canım afıyet olsun banada getırmısler bır ıkı kasık aldım gerısını kızıma verdım keske yemeseydın hepsı :KK45:
saol canım :) ufacık bi kaseydi zaten :))))
Hamle kalıp evlenmektense...kilolu olmk iyidir. Hiç etik bulmyorm..
zaten işin şakasındayım... etik bulsaydım bende o şekilde evlenirdim şimdide kapı kapı çocuk için aranmazdım ama hani genel anlamda erken evlenenler bu yüzden evleniyo ya o yüzden dedim açıkçası benim çevremdekiler öyle diğerlerini bilemem kaldı ki yargılayamamda kişisel düşünce olarak karşıyım. ama şu an bakıyorumda onlar mis gibi çocuk büyütürken mutlularken ben böyle bebk hasreti çekiyorum o yüzden dedim beni yanlış anlamayın yani ...dediğim gibi banada aykırı bir durum o.
Kizlar aksam patates yemegi ve salata yedim bu aksamlik bu kadar
afiet olsun canım iyi geçirmişsin

:))))

saol canım :) ufacık bi kaseydi zaten :))))

zaten işin şakasındayım... etik bulsaydım bende o şekilde evlenirdim şimdide kapı kapı çocuk için aranmazdım ama hani genel anlamda erken evlenenler bu yüzden evleniyo ya o yüzden dedim açıkçası benim çevremdekiler öyle diğerlerini bilemem kaldı ki yargılayamamda kişisel düşünce olarak karşıyım. ama şu an bakıyorumda onlar mis gibi çocuk büyütürken mutlularken ben böyle bebk hasreti çekiyorum o yüzden dedim beni yanlış anlamayın yani ...dediğim gibi banada aykırı bir durum o.

afiet olsun canım iyi geçirmişsin
Valla biz harama girmemek için evlendik. Bizm toplmda gizli saklı görüşmekde zor.haramdan kastm o ztn yasımız kücük işimiz yoktu.birimiz 20 diğeri 23...okulda tanstk baktık olmuo patt evlendik.patt bide bebek...3aylk bile evli değildko da baskı ürünü toplum baskısı..
Siz biraz fazla korunmssnz 5yıl ne demek... bi iki yıl neysede...

günaydınnn, haftanın ilk kilo bildirimini ben yapayım diye kargalar kahvaltısını etmeden topiğe koştum :)) e tabi ben bile daha kahvaltı etmedim. Geçen hafta tartıldığımda 71 kg idim, bugün tartıldım çok şükür 70.1 kg olmuşum. kızlar bakın sabah normal ekmek yiyordum onu kestim hani marketlerde satılan etimek varya ondan yedim 1 haftadır sabahları 2 dilim. inanın o bile farketti. herkese tavsiye ederim.
dün uğrayamadım kusura bakmayın çok yoğun stresli sinirli bir gündü işyerinde.
platinus tatlım çok iyi gidiyorsun maşallah sana.
kırmızıbalık ayy ben senin nikini yerim öncelikle onu diyeyim, her gördüğümde yüzümde tebessüm oluşuyor, o şarkıyı ben çok severim kızımada dinletiyorum bol bol :)) ve sabah kahvaltısında 3 adet karnıyarık yeme performansının önünde saygıyla eğiliyorum :1: kız maşallah sana iyi miden bulanmadı hani sabah mide boş olur ya ağır gelir belki diye düşündüm. ama tabiki gerçektende akşam yemekten 100 kat iyidir. ama yine güldürdün beni valla çok sevdim seni :-)
ve tabi evlenmeden bebek olayı zaten lafın gelişiymiş, insan bebek düşünüpte birtürlü olmayınca herşeyi düşünüyor kızlar, ben çok hak veriyorum yenibirben'e. bende 1,5 yıl bekledim olsun diye , çevre baskısı ve insanların düşüncesizce sormaları yorum yapmaları beni çok kırıyordu ve üzüyordu. Rabbim kimseyi üzmesin kimseyi evlatsız bırakmasın ve kimseyi bu konuda çok bekletmesin inşallah.

canım, yaşım 31 bu arada listede eksik kalmış. ayy sabah sabah bir laf geldi aklıma çok komik biraz kötü ama gülün diye yazıyorum.
erkeklerin aralarında kullandıkları bir söz geldi aklıma 31 değince. "31 olsan çekilmezsin" diye bir lafları var :))))) yani gıcık olduğu kişilere böyle diyorlarmış :)))))

Bu arada tarti gunu nezaman olcak
günaydınnn, haftanın ilk kilo bildirimini ben yapayım diye kargalar kahvaltısını etmeden topiğe koştum :)) e tabi ben bile daha kahvaltı etmedim. Geçen hafta tartıldığımda 71 kg idim, bugün tartıldım çok şükür 70.1 kg olmuşum. kızlar bakın sabah normal ekmek yiyordum onu kestim hani marketlerde satılan etimek varya ondan yedim 1 haftadır sabahları 2 dilim. inanın o bile farketti. herkese tavsiye ederim.
kırmızıbalık ayy ben senin nikini yerim öncelikle onu diyeyim, her gördüğümde yüzümde tebessüm oluşuyor, o şarkıyı ben çok severim kızımada dinletiyorum bol bol :)) ve sabah kahvaltısında 3 adet karnıyarık yeme performansının önünde saygıyla eğiliyorum :KK1: kız maşallah sana iyi miden bulanmadı hani sabah mide boş olur ya ağır gelir belki diye düşündüm. ama tabiki gerçektende akşam yemekten 100 kat iyidir. ama yine güldürdün beni valla çok sevdim seni :-)
ve tabi evlenmeden bebek olayı zaten lafın gelişiymiş, insan bebek düşünüpte birtürlü olmayınca herşeyi düşünüyor kızlar, ben çok hak veriyorum yenibirben'e. bende 1,5 yıl bekledim olsun diye , çevre baskısı ve insanların düşüncesizce sormaları yorum yapmaları beni çok kırıyordu ve üzüyordu. Rabbim kimseyi üzmesin kimseyi evlatsız bırakmasın ve kimseyi bu konuda çok bekletmesin inşallah.
sagol canım kendımı tutmaya calısıyorum sımdılık ıyı gıdıyor

Valla biz harama girmemek için evlendik. Bizm toplmda gizli saklı görüşmekde zor.haramdan kastm o ztn yasımız kücük işimiz yoktu.birimiz 20 diğeri 23...okulda tanstk baktık olmuo patt evlendik.patt bide bebek...3aylk bile evli değildko da baskı ürünü toplum baskısı..
Siz biraz fazla korunmssnz 5yıl ne demek... bi iki yıl neysede...
anlıyorum canım sizi.. bizdede benzer durumlar vardı 5 yıl istemedik işgüç eşimin askerliği vb durumlardan erteledik. Allahtan ilaçla vs korunmadık kendimizce korunduk işte :D
kırmızıbalık ayy ben senin nikini yerim öncelikle onu diyeyim, her gördüğümde yüzümde tebessüm oluşuyor, o şarkıyı ben çok severim kızımada dinletiyorum bol bol :)) ve sabah kahvaltısında 3 adet karnıyarık yeme performansının önünde saygıyla eğiliyorum :KK1: kız maşallah sana iyi miden bulanmadı hani sabah mide boş olur ya ağır gelir belki diye düşündüm. ama tabiki gerçektende akşam yemekten 100 kat iyidir. ama yine güldürdün beni valla çok sevdim seni :-)
canım iyi gidiyorsun 900 gr bir haftada gayet iyi bence. bende bugun sabahtan beri dışarıdaydım şimdi geldim evede hemen koştum girdim :) arkadaşlardan ptesiye istek var napsak ptesiye alsakmı tartı gününü???
çocuk konusunda evet işin şakasındayım ama etraftan gelen laflar ciddi anlamda beni çıldırtıyor. özelliklede kayınvaldenin lafları!!! bakalım zayıflayalımda ne olcak Rabbim çok beketmez inşallah...
canım, yaşım 31 bu arada listede eksik kalmış. ayy sabah sabah bir laf geldi aklıma çok komik biraz kötü ama gülün diye yazıyorum.
erkeklerin aralarında kullandıkları bir söz geldi aklıma 31 değince. "31 olsan çekilmezsin" diye bir lafları var :))))) yani gıcık olduğu kişilere böyle diyorlarmış :)))))
:D:D:D o lafı bende duymuştum. tamam canım eklerim yaşını kimi istemez die üstelemek istemedim malum bayanların yaşı sorulmaz mantığı :)))) ama hemen ekliyorum tatlım :)

kızlar yaşı eksik olanlarda bildirmek isterlerse hemencik ekleyiveririm :)))
bence tartı gunumuz pazartesı olsun yenı bır haftaya mutlu baslamıs oluruz hem
banada uygun canım diğer arkadaşlarada uyarsa ptesi yapalım

bugunümü yazmak istiyorum kızlar dışarıdaydım ona göre beslendim
sabah
1 bardak süt içtim evden çıktım
öğle
40 gr hoşbeş çilekli
akşamı biraz önce yedim
2 dilim ekmek 1 kibrit kutusu peynir

dışarıdaki koşuşturmalarımdan toplamda 2 saat tempolu olarak yürüdüm :)

Back