- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben varim neyine yetmiyorum :)
daha yapmadim ama oryantalimi :) yapicam ama
Kilo almadan yetemezsin kuzum, kilo al yeteceksin inşAllah..
Ben de yapamadım bugün henüz sporumu..
Arkadaşımın annesi ameliyat olmuştu, geçmiş olsuna gittik..
gecmis olsun canim
hihiiii pazartesi gunu goruceksin erken tartildim guzel bi sonuc gordum ama solemem surpriz
MaşAllah canım, pazartesi sana da güzel bir sürpriz olsun inşAllah.. (;
2 günde biraz daha aş kendini..
Hepsini büyük bir kavanoza karıştırdım canım, yiyeceğim zaman süt ilave ediyorum porsiyona.. (;
Gayet güzel oldu ama mutlaka tavsiye ediyorum.. (;
Yulaf ezmesi almayacaksın ama yulaf kepeği alacaksın..
Birçok yer yulaf ezmesi satıyor, onun da undan bir farkı yok, tüm faydası alınmış bir gıda.. (;
Geçmiş olsun canım, regl mi?
MaşAllah canım, bugün güzel bir tablo koyarsın önümüze artık..
Ben bugün keyifsizceyim biraz ama geçer muhtemelen..
oyh çok yoruldum sonunda oturabildim kızlar 30 dakika callanetics yaptım 1 buçuk saat pilates ve 15 dakika zumba çıldırmış olmalıyım üstüne ev temizledim yemek yaptım bulaşık yıkadım ütü yaptım ve hala iyiyim bütün yorgunluğma rağmen
Merhaba kızlar
Yazmadığımı görüp atmayın haa beni burdan
Her gün yazamıyorum, bilgisayardan uzak durmaya çalışıyorum, hem gözlerimde alerji var, hem de başımı fena ağrıtıyor..
Ama bildirimlerimi mutlaka yazıcam :)
kızlar bi türlü uğrayamıyorum 2 gündür yatıya misafirim var eşim evde alışveriş iş güç çocuklar derken feleğim şaştı resmen....
sporumu da yapamadım 2 gündür tüm bunlar yetmezmiş gibi bi de üstüne diş ağrısı ve migrenle cebelleşiyorum...
ama yarın bildirimimle buradayım inşallah hepiniz allaha emanet olun sağlıcakla ve sporla kalın
canlarımmm hepinize çok teşekkür ederim diyerek başlamak istiyorum
evet gelelim asıl konuya ben derslerimi aksatmaya başladım buraya giriyorum konu okuyorum falan ama bu hafta cidden iyi spor yaptım demekki bi hikmeti varmış son haftammış
kısacası hem asistanlık-öğrencilik hemde holdingin projeleri ve bu projelerin tamamı bana bakıyo sadece günlük kontrol ediliyo yaptıklarım her şeyin bi saati var birde en zoru bu dakik olmam buna avantaj sağladı ama yinede cidden zormuş!
ben kesinlikle yakınmıyorum bu şimdiki konumuma gelmek için aylarımı yıllarımı gecelerimi verdim ve fazla bi kaç kilomu taktıgım için bu işleri aksatıyorum inanaılmaz değil mi
o yüzden bende biraz ara vermeye karar verdim düzenli bildirim yapamıycam spor yapamıycam ama tamamende kendimi koymayacağım
eğer bu bölümü kaybetmezsem 1:) işlerim hafiflerse tekrar aranızda olmayı kendime görev bilirimm çıtır hatunlarr
kendinize fit bakın
esen kalmanız dileğiyle efenim
Sende regl baya farkettiriyormus canim, ben regl olmadan once bi gobusum siser, ki bugun yarin olmam gerekiyor o bile gitmis :)
Oryantalin gucu diyorum :)
Uzulme bu hafta biraz daha yuklenirsin, dedigim gibi regldendir tum kalinlasmalarin
Yok canım yaa, alt tarafın kalınlaşması yememle alakalı bence, ne bulduysam yedim bu hafta..
Bir de sağ kaburgamda batma var, son birkaç gün çok yüklenemedim spora..
Yediğim hemen yağ olmuş resmen..
Kaburgamdaki ağrı geçseydi artık hayırlısıyla..
Safrada mı sorun var diyeceğim ama annem yen batması da olabilir diyor..
Kaburga ete batıp orada bir süre ağrı yapabiliyormuş..
Umarım öyledir..
Benim de mi bacaklar o yuzden aldi acaba ne buldumsa yedim tabiri bana da cok yakisabilir bu hafta
Gecmis olsun canim, ben de annene katiliyorum, safra olsa Allah korusun, mide bulantisi falan yapar diye biliyorum