Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Yulaf kepeği aldım aktardan canım, tarifimi yazayım:
2,5 su bardağı yulaf kepeği, 1,5 su bardağına yakın ceviz, 1,5 su bardağı doğranmış tepeleme kuru incir ve kuru kayısı.. (;
Ceviz 1 su bardağı yetermiş ama ben çok koymuşum, onun tadını almak için biraz daha incir ve kayısı ekleyeceğim ya da siyah kuru üzümüm var, ondan koyacağım.. (;
Mutlaka yapmalısın, incir,kayısı filan harika bir tat yapıyor.. (;
Hem hazırlarının ne kadar sağlıklı olduğu muamma..
Hiç değilse kendin hazırlar yersin..
Oldukça tok tutuyor, yulaf kepeği inanılmaz faydalı zaten...
Bol miktarda da lif içeriyor.. (;

Spor yaparken seni geçirdim aklımdan, uğramadı bu kız birkaç gündür diye.. :-)
Hoşgeldin.. (;

Başlamadın mı?? :KK53:
Pazartesi günü senden en az 3 saat spor istiyorum, hemen başla kuzum kalk bakalım.. :KK53:
Videolarını müsait vaktinde indirip şimdi spor saati yapmalısın.. :KK51:

yok canım başladım spora bildirim de yaptım hatta dün :KK1:sadece henüz bugünkü sporumu yapmadım ne yapacağıma karar veremedim ama michael le 30 dakika var bir onu yaparım bi de pilates yaparım sanırım bitirince bildirim için geri geleceğim :KK34:

yok canım başladım spora bildirim de yaptım hatta dün :KK1:sadece henüz bugünkü sporumu yapmadım ne yapacağıma karar veremedim ama michael le 30 dakika var bir onu yaparım bi de pilates yaparım sanırım bitirince bildirim için geri geleceğim :KK34:

Allah iyiliğini versin, ben de şaşırdım bir an.. :KK17:
Tamam canım, hadi bakalım, yağların cayır cayır yansın, kolay gelsin.. :KK51:

Hanımlar yaa benim bacak kalça inanılmazz yumoşş..
Napıcam benn.. ):
Bu ayı şimdiki programımla tamamlayıp olmadı spora gideceğim, çok taktım, bu sefer hedefe ulaşmalıyım!
Resmen hiçç sıkı değilim.. :/
Bu ay da sabredeyim bakalım, umarım bir sonuca ulaşabilirim.. :KK31:

ebru şallının sadece kalça bacak videoları vardı yapınca cayır cayır yanıyorsun ona bi bak derim :KK34:

ebru şallının sadece kalça bacak videoları vardı yapınca cayır cayır yanıyorsun ona bi bak derim :KK34:

O da topla falan yapıyor, benim topum yok.. :/
O kısımları atlamak da istemiyorum, o zaman yarım yamalak oluyor gibi hissediyorum..
Ne yapacağım benn.. :KK5:
Regl de yaklaştı..
Gıcık bir ağrı gezip gidiyor karnımda.. :/

Çevremde bayan bir eğitmen bulsam açıp bacaklarımı göstereceğim, benden ekmek çıkar mı diye ama hepsi erkek.. :KK47:
Biryerde denk gelirsem hemen girip göstereceğim bacaklarımı bayan bir eğitmene.. :KK51:

Spor yaparken seni geçirdim aklımdan, uğramadı bu kız birkaç gündür diye.. :-)
Hoşgeldin.. (;

Bu hafta oyle bosladim ki spor b yapiyorum ama eksik giden biseyler de var sanki :KK1: dun aksam egzersiz yaptim 50 ip 40 squat aklima yemek geldi sporu biraktim mutfaga hemen.yedim biseyler ekmek dahill sonra uyku :KK14: bugunde cok erken uyandim uyuyamadim isim vardi disari ciktim 5 de evdeydim yemek icin firsatim olmadi cok dengesiz bi hafta gecirdim :KK14: onumuzdeki hafta cok cok yogun spor yapmam lazim bayramda kesinlikle firsatim olmaz evde olmicam..bu arada cikolata yapimina basliyorummmm siparis verdim malzemeleri.yapinca burda paylasirim sizin yorumlarinizda onemli benim icin :13: en guzel yani yaptiklarimi kesinlikle yiyemiyorum :KK9:

O kısımları atlamak da istemiyorum, o zaman yarım yamalak oluyor gibi hissediyorum..
Regl de yaklaştı..

topsuz olan var aslında youtubeden link paylaşabiliyorsam göndereyim hemen

Bu hafta oyle bosladim ki spor b yapiyorum ama eksik giden biseyler de var sanki :KK1: dun aksam egzersiz yaptim 50 ip 40 squat aklima yemek geldi sporu biraktim mutfaga hemen.yedim biseyler ekmek dahill sonra uyku :KK14: bugunde cok erken uyandim uyuyamadim isim vardi disari ciktim 5 de evdeydim yemek icin firsatim olmadi cok dengesiz bi hafta gecirdim :KK14: onumuzdeki hafta cok cok yogun spor yapmam lazim bayramda kesinlikle firsatim olmaz evde olmicam..bu arada cikolata yapimina basliyorummmm siparis verdim malzemeleri.yapinca burda paylasirim sizin yorumlarinizda onemli benim icin :13: en guzel yani yaptiklarimi kesinlikle yiyemiyorum :KK9:

Oo bizim hatun gelmemiş ama ticarete el atmış.. (;
Hayırlı uğurlu olsun canım.. (;
Paylaş tabi biz bir güzel yorumlarız..
Gerçi çikolatanın şekli şemali önemli değil benim için, her türlü gideri vardır tarafımca.. :KK53:
Ben de iyice yumuşadım sanki anlamadım ki..
Bugün iç çamaşırlarımla spor yaptım, aynada baktım, etlerim inanılmaz yumuşak..
Ne yapacağım bilmiyorum vallahi..
Az daha dişimi sıkacağım sonra bir spor salonuna gidebilirim..
Onuda hiç istemiyorum, evde düzenimi sağladım, kendi kendime yapıyorum ne güze.. );

Regl de yaklaştı..

Yerde yaptigi egzersizleri en son topun uzerinde yapiyo benim topum var ama yapmiyorum basla sen o video ya topu bosver bende var yapmiyorum bile bak ben o egzersizlerden secme yapiyorum dogru yaparsan hic sorun yok..basla yarinn gercekten cok iyi 2 hafta dene en azindan hisediceksin :KK34: yaptigim egzersizleri arkadasima soyledim 4 ayda senin isin biter dedi.

Çevremde bayan bir eğitmen bulsam açıp bacaklarımı göstereceğim, benden ekmek çıkar mı diye ama hepsi erkek.. :KK47:
Biryerde denk gelirsem hemen girip göstereceğim bacaklarımı bayan bir eğitmene.. :KK51:

:KK1::KK1::KK1: çok güldüm canım tabiki olur bacak ve basenler için en iyi şey tempolu yürüyüş:KK34:

Oo bizim hatun gelmemiş ama ticarete el atmış.. (;
Hayırlı uğurlu olsun canım.. (;
Paylaş tabi biz bir güzel yorumlarız..
Gerçi çikolatanın şekli şemali önemli değil benim için, her türlü gideri vardır tarafımca.. :KK53:
Ben de iyice yumuşadım sanki anlamadım ki..
Bugün iç çamaşırlarımla spor yaptım, aynada baktım, etlerim inanılmaz yumuşak..
Ne yapacağım bilmiyorum vallahi..
Az daha dişimi sıkacağım sonra bir spor salonuna gidebilirim..
Onuda hiç istemiyorum, evde düzenimi sağladım, kendi kendime yapıyorum ne güze.. );

Her zaman taytla spor yap :KK34: ip + squat + yuruyus (yapabiliyosan ) + ebru salli selulitsavar bunlari 6 gun yap 4 ay sureyle seninde sorunun kalmaz cunku ikimzin derdi ayni

Yerde yaptigi egzersizleri en son topun uzerinde yapiyo benim topum var ama yapmiyorum basla sen o video ya topu bosver bende var yapmiyorum bile bak ben o egzersizlerden secme yapiyorum dogru yaparsan hic sorun yok..basla yarinn gercekten cok iyi 2 hafta dene en azindan hisediceksin :KK34: yaptigim egzersizleri arkadasima soyledim 4 ayda senin isin biter dedi.

Arkadaşına söylesen de bana sert bir program hazırlasa olur mu? :KK53:
Şuanki egzersizlerime de çok alıştım, hissetmiyorum hiç..
Gerçi yeni programıma başlayalı 1 hafta oldu..

Arkadaşına söylesen de bana sert bir program hazırlasa olur mu? :KK53:
Şuanki egzersizlerime de çok alıştım, hissetmiyorum hiç..
Gerçi yeni programıma başlayalı 1 hafta oldu..
Hani bana hazirladigi program var ya onun setlerini yaziyim onu yapar misin ? Tamamen bacak kalca ic bacak her yer icin ben yapmadim tabi ben kendi yaptiklarimi soyledim benzer seyler demisti ?

Her zaman taytla spor yap :KK34: ip + squat + yuruyus (yapabiliyosan ) + ebru salli selulitsavar bunlari 6 gun yap 4 ay sureyle seninde sorunun kalmaz cunku ikimzin derdi ayni

Sayı olarak neler yapıyorsun bunlarda canım?
Şu 17 dakikalık bacak videosu varya, onu yapıyorum zaten, onda 1oo squat var toplamda..
Aynen canım ama benim durumum daha vahim..
Ama şikayetlerimiz aynı..
Senin programdan kopya çekeyim bari.. :-)

Hani bana hazirladigi program var ya onun setlerini yaziyim onu yapar misin ? Tamamen bacak kalca ic bacak her yer icin ben yapmadim tabi ben kendi yaptiklarimi soyledim benzer seyler demisti ?

Sen kendi programının tamamını da arkadaşının verdiğini de söyleyebilirsen çok memnun olurum canım..
Tabi set sayıları ile.. :KK31:

Çookk teşekkür ederim canım, hepsine tek tek bakacağım.. (;

Son düzenleme:

Sayı olarak neler yapıyorsun bunlarda canım?
Şu 17 dakikalık bacak videosu varya, onu yapıyorum zaten, onda 1oo squat var toplamda..
Aynen canım ama benim durumum daha vahim..
Ama şikayetlerimiz aynı..
Senin programdan kopya çekeyim bari.. :-)

Sen kendi programının tamamını da arkadaşının verdiğini de söyleyebilirsen çok memnun olurum canım..
Tabi set sayıları ile.. :KK31:

Çookk teşekkür ederim canım, hepsine tek tek bakacağım.. (;

rica ederim canımm :KK55::KK8:

Yulaf kepeği aldım aktardan canım, tarifimi yazayım:
2,5 su bardağı yulaf kepeği, 1,5 su bardağına yakın ceviz, 1,5 su bardağı doğranmış tepeleme kuru incir ve kuru kayısı.. (;
Ceviz 1 su bardağı yetermiş ama ben çok koymuşum, onun tadını almak için biraz daha incir ve kayısı ekleyeceğim ya da siyah kuru üzümüm var, ondan koyacağım.. (;
Mutlaka yapmalısın, incir,kayısı filan harika bir tat yapıyor.. (;
Hem hazırlarının ne kadar sağlıklı olduğu muamma..
Hiç değilse kendin hazırlar yersin..
Oldukça tok tutuyor, yulaf kepeği inanılmaz faydalı zaten...
Bol miktarda da lif içeriyor.. (;

Imm güzelmiş yarın yulaf kepegî alıyım bari diğer malzemeler var zaten
Sen yoğurtla mı sütle mi hazırladın?
Bugün rest yaptım mecburen çünkü karnım ağrıyordu :KK43:(

Günaydınnn kızlarrr :KK3: ben bugün kendimi çok enerji dolu hissediyorum sizler nasılsınız daha uyanmadınız mı ??

Imm güzelmiş yarın yulaf kepegî alıyım bari diğer malzemeler var zaten
Sen yoğurtla mı sütle mi hazırladın?
Bugün rest yaptım mecburen çünkü karnım ağrıyordu :KK43:(

Hepsini büyük bir kavanoza karıştırdım canım, yiyeceğim zaman süt ilave ediyorum porsiyona.. (;
Gayet güzel oldu ama mutlaka tavsiye ediyorum.. (;
Yulaf ezmesi almayacaksın ama yulaf kepeği alacaksın..
Birçok yer yulaf ezmesi satıyor, onun da undan bir farkı yok, tüm faydası alınmış bir gıda.. (;
Geçmiş olsun canım, regl mi?

Günaydınnn kızlarrr :KK3: ben bugün kendimi çok enerji dolu hissediyorum sizler nasılsınız daha uyanmadınız mı ??

MaşAllah canım, bugün güzel bir tablo koyarsın önümüze artık.. :KK31:
Ben bugün keyifsizceyim biraz ama geçer muhtemelen.. :KK6:

X