Yeni başlangıcım için yardım istiyorum (!) Eskiyi gömebilmek ...

Eden bulur her zaman... Ama sen güçlü durmalısın ve hiçbirşey yapmadan da onlar pişman olabilmeli...O zaman sana yaptığı haksızlığa üzülse de iş işten geçmiş olacak ve af dilemeye bile yüzü olmayacak.

kız leonea ne kadar uzun yazmıssın.
bu saatte algılarım kapalı oluyor
özet gecse ya biri hayrına:26:

Bugün bir üye arkadaşımız, nişanlısı ona "ağzını kırarım senin" dedi diye konu açmış ya...
Sen de yarın, "leonela bana parmaklarını kırarım dedi" diye konu açarsın haaaaaaaaaaa...
Kızzzzzzzzz oku çabuk, işin ne ? Yorum yapacaksın, yap dedim yapacaksın
Yorgunsan bugün okuma bebeğim, sorun değil hehehe :)

bende gördüm onu

7 ay onun gibi birine, o kadar şeyi yapan birine çok aslında.Eski konularımı okusan anlarsın canım:) Ama onlar da uzun tabi :)
Çok güzel söylemişsin, şöyle yorumladım ben bunu Faruk önceden bana daha nazikti, böyle ekmezdi, demek ki Umut için elinde tutuyormuş. Şimdi Umut benden vazgeçti galiba ki bana böyle davranıyor.
Hepsini komple temizleyeceğim

Doğru söylüyorsun canım !
Bu riske girmezdi herhalde ...

Benim yenisi yolda, bekliyorum ben Önümüzdeki 1-2 ay içinde yanımda olur sıcacık kollarıyla, malum kış geldi
En güzel taktik, senin bilmemne me bile takmıyorum taktiği :)

Eski konuları okumadım ama bir ara okuyacağım inşallah merak ettim
İnsan sevince yıllar bile az geliyor bazen
hakkında hayırlısı neyse o olsun ama onu sil at ki kalbini başka aşklara açabilesin

bence arkana bakmadan ikisindende kaç bu ne yahu okurken gözlerim böyle oldu. anlamaya çalışırken kafam oldu

Az kalsın doğurtturuyordum sana yaniiiii hahahaha ? şu şekilde : :84:

Hihihi

Sonra bebişimiz de , benim konumdan etkilendiği için senin karnında böyle gelirdi herhalde

Bizim dualar olsunnnnnn param olursa ben deve bile keserim kızzzzzzzzzzzzz.

Az kalsın doğurtturuyordum sana yaniiiii hahahaha ? şu şekilde : :84:

Hihihi

Sonra bebişimiz de , benim konumdan etkilendiği için senin karnında böyle gelirdi herhalde

ben de yorumu okuyunca kızın doğumuna ramak kalmış algılayamaması normal dedim kıyamam yaaaa..........[/QUOTE]

Eski konuları okumadım ama bir ara okuyacağım inşallah merak ettim
İnsan sevince yıllar bile az geliyor bazen
hakkında hayırlısı neyse o olsun ama onu sil at ki kalbini başka aşklara açabilesin

Af dilemeye yüzü olmaz demişsin ya canım, yüzsüz o valla gelir yine kapıma :)
Hehe , okursan mutlaka bana yorum bildir :) Sağol canım :)
Valla o kadar zaman nasıl geçti bilmem.
Ama bizim ilişki demeye bin şahit isteyen ilişkimiz hiç monoton değildi, ayrılıp-barışma gibi atraksiyon, "her gün yeni bir bilgi" gibi çıkardığı istekleri vardı :)

Benim yenisi yolda, bekliyorum ben Önümüzdeki 1-2 ay içinde yanımda olur sıcacık kollarıyla, malum kış geldi
En güzel taktik, senin bilmemne me bile takmıyorum taktiği :)

Oh ne guzel, allah hayirli ve mutluluklarla dolu evlilige dogru giden bir iliski nasip etsin.
Hatta mezara kadar diyelim..
Darisi banaa.. civi civiyi soker diyolar, insallah dogrudur,..

ben de yorumu okuyunca kızın doğumuna ramak kalmış algılayamaması normal dedim kıyamam yaaaa..........

[/QUOTE]

Valla ,kendi heyecanı arasında bana yorum yapmasına bile sevindim :)
Ben zaten 39. haftayı görünce anladım onu hehe :) Çok tatlı...

tamam okuyunca bildiririm

Oh ne guzel, allah hayirli ve mutluluklarla dolu evlilige dogru giden bir iliski nasip etsin.
Hatta mezara kadar diyelim..
Darisi banaa.. civi civiyi soker diyolar, insallah dogrudur,..

Kuantum yaptım kuantum :) Cismi belli değil. Ben kafamda oluşturdum daha , maddeye dönüşmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…