Yeni başlangıcım için yardım istiyorum (!) Eskiyi gömebilmek ...

leonela ; canım senin mutlu olmanı canı gönülden istiyorum ,

çünkü sen bunu hakediyorsun .fakat canım sen bile bile kendıne

işkence cektırıyorsun :KK43: ılışkın bıtelı 7 ay olmus ama sen kankasının

facesınden onu takıp edıyorsun ,bu senı cok acıtır tatlım .

ayrıca umutun kankasıyla gorusmeye devam etmekle karsı tarafta

yanı umutta hıc merak duygusu bırakmıyorsun .senın ılıskının bıle olmadıgını

faruk sayesınde ogrenıyor umut.belkı de yerı geldı farukla umut hakkında

dertlestın ,umut ıcın agladın .farukta yememıs ıcmemıstır emın ol umuta

anlatmıstır .adamın o egosunu tavan yapıyorsun cnm benım .

bence sen gecmısıne sunger cek ve hepsını cıkar hayatından ,eger sen

bunları hayatından cıkarmazsan bu acın senınle bırlıkte hep yasayacaktır .

Direk silersem, şifresini değiştirmesini söyleyemem ?
O zaman da kendime engel olamadığım bir gün, o salak Faruk'un profiline girip, Umut'a bakmak istemiyorum...
Ve bir de, ben Faruk'u sildiğimde, o salak şifresini değiştirerek beni gıcık ettiğini sanacak ki, oysa ben mutlu olacağım :)
Bunu bilmesini istiyorum.
Kendimi harap etmiyorum aslında. Ara ara yokluyor. Ölüp bitiyorum'culardan değilim. Ama ,ince bazı nüanslar içimi acıtmadan geçmiyor.
Şimdi güzel bir noktaya değindin. Sonuçta bunlar bir zamanın çok yakın kankaları. Daha bugün konuşmuşlar.
Ben Umut u, Faruk un face ten takip ettiğimi Umut biliyor mudur sence?

Biliyordur emin ol :KK42:

Bence umut senin onu farugun faceinden takip ettigini bilmiyodur.
Kim derki, kanka senin eski manitana sifremi verdim seni takip etsin diye.
Kimse demez bence, hic mantikli degil..

Kızlar , selam. Gecenin bu vakti bu konuyu açıyorum. Fikirlerinizi almak isterim.
Şimdi benim bir arkadaşım var , erkek. Normal arkadaşım. Zaten eski sevgilimin , kankası. İsmi Faruk olsun. Hatta bi kere daha Bu ismi koymuştum :)
Şimdi Faruk'un bir tek pazarları boş. Ve 3tür. Bana pazar görüşelim deyip, ekiyor. Ben de görüşelim diye program yapıldığı için , pazar günümü boş bırakıyorum.Plan yapmıyorum.
Haliyle sonra o ekince, evde geçiriyorum pazarımı, bir de sinirlerim bozuluyor yani ektiğim başka insanlar aklıma gelince,pazar için.
Ben de Faruk'un şifresi var, arada girip eski sevgilime bakıyorum. Eski sevgilimin ismi de, Umut olsun.
Neyse, ben de her beni ektiği bu 3 buluşma kararında da, onun faceinden bana yalan söylediğini öğrendim. İlk ikisinde kıvırdı.
Ama üçüncüsünde kıvırabilecek bir yeri yok.
Bana 1 hafta öncesinden , "işte Leonela küs müyüz? Niye görüşmüyoruz ?" dedi. Ben de "oğlum sen hep ekiyorsun" dedim.
"İyi bu pazar görüşelim " dedi. "Tamam bak ekme " filan dedim. "Yok ekmem gerekirse her gün arıcam seni" dedi.
Tabi pazar geldiiiiii , bizim Faruk'tan ses yok.Beni şeytan dürttü, daha önce yalanlarını yakaladım ya, yine hakkım olmayarak mesaj kutusuna girip, pazar günü bir konuşma var mı ? diye baktım.
Evet vardı ! Bir kızla konuşmuş, kıza "bugün benle kahve içer misin ?" filan demiş. Yani pazar günü boşmuş ve kıza teklif etmiş. Umurumda değil kimle olduğu.
Ama ben ona kalkıp trip attığımda bana "pazar günü de çalıştım" deyip, yağ gibi üste çıkmaya çalıştı, ne bir özür ne birşey. Ben ona, "arkadaş olarak senden soğudum Faruk,yaptıkların yüzünden" dedim , o da "peki leonela iyi geceler" dedi. Ben de dayanamadım, "hala yalan söylüyorsun,pazar günü çalıştığın hakkında" dedim. Geri dönüpte "evet yalan söyledim" diye bir özür yok !
Mesela az önce de girip baktım, yine o kızla konuşmuş ve başka bir pazar için kahve içelim demiş.
Kız da, "cumartesi çıkabilirim anca" demiş. Faruk da, "tamam o da olur" demiş.
Kısacası , ulen bu erkekler ne bilmemne budalası oluyorlar yahu !? Ben normal arkadaşıyım diye mi benimle görüşelim diyip diyip ekiyor.
Kızdan çıkarı var herhalde, bir yalvarmadığı kalmış. Neyse kızlar kısacası ben bu duruma çok sinir oldum.
Bir de bugün Umutla konuşmuşlar, Umut askerde. Umut, bir kere olsun beni sormamış ! Hatta askerlik yaptığı yerdeki hayat kadınlarından bahsetmiş filan.
Nasıl sinirlendim. Zamanında, beni Faruktan kıskanırdı, aramız kötü diyordu, ama bildiğiniz konuşuyorlar. Bunu da görünce iyice delirdim.
Ben Faruk 'u silmek istiyorum. Silmeli miyim sizce de? Yoksa ona bu değeri bile vermemeli miyim ?
Kısacası hem bu durumdan dolayı sinirlendiğim için hem de Umutla ilgili hayatımdaki her şeyi,hayatımdan çıkartmış olurum diyorum.
Umut'un hayatında başkası olduğu için ayrılmıştık ... Ben burda ayrılığın üstünden 7 ay geçmesine rağmen üzüldüğüm halde, bir tane kız onun sayfasına bir şeyler gönderiyor filan.Şarkı markı, tamam Umut karşılık vermiyor ama deliriyorum gördükçe. Kendime eziyet yani...
Ne dersiniz ? Faruk'a diyeyim, "şifreni de değiştir ona bakmayacağım artık" . "Seni de şundan şundan siliyorum?" nasıl fikir ?
Bir de Umut'un teyzesinin kızı olan, eskiden sevgilisi olduğu hatunu da başka ,yabancı bir face e eklemiştim. Kız nişanlandı :) Evlenecek önümüzdeki ay.
Kıza herşeyi anlattım, benim Umut'un ondan sonraki sevgilsi olduğumu filan. Kız numarasını verdi,Türkiye'ye gelince görüşürüz diye, o face i de kapatayım ?
Ben onu hala düşünür, bazen hüzünlenir ve maalesef de ağlarken, o hayatında ben varken de olan kızlarla takılmaya devam ediyor... Beni hiç düşündüğünü sanmıyorum. Numarasını da değiştirmiş filan. Gücüme gidiyor ... Ben de onunla ilgili her şeyi hayatımdan çıkararak gücümü göstermek istiyorum.
Hayatımdan Umutla ilgili herşeyi def edeyim ki ? Hayatıma yeni bir enerji, yeni biri girmesi için yer açmış olayım. Ne dersiniz?

Ve Faruk'a nasıl bir şey söyleyip onu silmeliyim? Sonuçta hakkım olmayarak mesajını okudum :KK43: Yalanını nasıl yüzüne vurmalıyım ?

Ve çok zor olacak benim için Umut'un profiline girip, napmış netmiş bakmamak ... Nasıl düşünürsem aşabilirim sizce ? Bu verdiğim karardan pişman olmamam için bir şeyler söyleyin :) Güç istiyorum sizden kızlar.

Çok uzun oldu özür dilerimmmm....

Farukla normal bir arkadaş olduğun için ve başka kızlarıda kendine ayarlamak için seni sürekli ekiyo..Aynı şey benimde başıma gelmişti çünkü..Ama bakılırsa faruk sana değer vermiyo ve senle buluşmak yerine başka kızlarla takılmayı seçiyo..Umursama bence.Eski sevgilinlede arkadaş.Bence faruğu hayatından çıkarmalısın..Çıkarmadığın sürece umutta hep seninle olacaktır..Bence yalanını yüzüne vurma küçük düşürme kendini...Hayatına yeni bir plan çiz.Ararsa faruk açma,cevap verme mesajlara..Kendi hayatına bak bi zaman sonra umutla konuşmalarında emin olki senin adın geçecektir :KK34:

Direk silersem, şifresini değiştirmesini söyleyemem ?
O zaman da kendime engel olamadığım bir gün, o salak Faruk'un profiline girip, Umut'a bakmak istemiyorum...
Ve bir de, ben Faruk'u sildiğimde, o salak şifresini değiştirerek beni gıcık ettiğini sanacak ki, oysa ben mutlu olacağım :)
Bunu bilmesini istiyorum.
Kendimi harap etmiyorum aslında. Ara ara yokluyor. Ölüp bitiyorum'culardan değilim. Ama ,ince bazı nüanslar içimi acıtmadan geçmiyor.
Şimdi güzel bir noktaya değindin. Sonuçta bunlar bir zamanın çok yakın kankaları. Daha bugün konuşmuşlar.
Ben Umut u, Faruk un face ten takip ettiğimi Umut biliyor mudur sence?

Hımm o halde şifresini değiştirmesini ve artık hesabına girmeyeceğini belirt.
Sonra da silersin.. Ama seni siliyorum demeden sil...Yani bilgi verirsen değer verdiğin anlaşılır. Öyle olunca da maalesef bir tarafları kalkıyor. :KK51:

Bence Umut biliyor onu takip ettiğini. Yüzde 99 diyeyim.. Çünkü onlar arkadaşlar, illa ki söylemiştir.

Ya arkadaşım sen çok bile geç kalmışsın, ne umutun sayfasına bak ne farukla diyologa gir. Umuttan ayrıldığına dua et bence öyle bir izlenim aldım anlattıklarından kaybettiğin için fazla üzülünecek biri gibi değil. Faruk dersen sana defalarca yalan söyleip ekmiş olması yeterli silmek için. Herkesin tarzı farklıdır ciddiye almamış gibi yapayım dersen faceten silmesen bile diyologu minimuma getir. Ama ben olsam sen de böyle böyle yalancı adi herifsin daha da yüzünü göresim yok o yüzden siliyorum derdim biraz doğrucu davutum öyle rahatlıyorum. Şifreyi bildiğini hatırlayınca o kendi değiştirir herhalde normal bir insansa. Çocuğun eski sevgilileriyle falanda konuşup boşuna efor sarfetme. Zamanına yazık be güzelim.

Evet , geç bile kaldım. O da benim yüzümden , fazla anlayışlı bir insanım. Gereksiz bir şekilde !
Ben de senin gibiyim, sessiz gittim mi içimde kalıyor ...
Öyle sövüğ gideceğim, ama sakin söveceğim... :) Sinirli olduğumu çaktırmayacağım.

Umutun facesine felan bir türlü ulaşman sana anca üzüntü veriri üzülürsün hatırladıkça yani.O yüzden bence onunla ilgili her bağlantıyı kaldır.Faruğu dahi sil yani hatta elinde olmadan baakrsın bu merak yenilmez çünkü.Faruğa aslında sebep söylemene gerek bile yok bana göre ama yine de kendin bilirsin.Bu çocukta kendi statüsüyle sinir ediyor seni belli ki hayatında dursa sıkıntı bşver böye pürüz çıkartanları silmek en iyisi knedin için.

Aynen, o statü beni sinir ediyor. Ona her baktığımda, söz konusu o ise hep Umut aklıma geliyor. ONunla dışarı çıktım mı, Umuttan bahsedesim geliyor ...

Haftada bir. Gerci yakinda askere gidicek, merak ediyorum helallesmek icin cesaret edecekmi? Etmeyecegimi biliyor.
Engellememde koydu ona, Bence senin umutada koyar, hayat devam ediyor modundan devam et sen iyisi.
Ben oyle yapiyorum. Nasibimizde onlar varsa cikarlar yine karsimiza, kendimizi baskalarina,
onlardan daha iyilerine ve yakisiklilarina kapatmamiza gerek yok :KK37:

Askere giderken, askerdeyken, ya da dönünce muhakkak arayacağını düşünüyorum seni :)
Tabi Umut a da koyacak! Benden böyle bir şey beklemez, ben hep anlayışlı biri oldum çünkü...
Aynen, ben enerji meselesine inanıyorum. BU enerjileri hayatımdan çıkarmadıkça, diğer iyi ve yakışıklı enerjiler girmeyecek :p

farukla konusursan eminim üzgün oldugunu dile getirecektir ve onu nekadar cok kaale aldığını düşünecektir bu yüzden bence ne sil ne ne konuş. yani bilmiyorum böyle düşündüm ben :KK31:

Yok yok, ama bu sefer de ben iyileşmekte zorluk çekeceğim.Zaten, onu o an silmediysem insanlığımdan. Mesafe koyup ,hiç konuşmayacaktım. Ama profilimde bile durmasın bence.

leonela ; canım senin mutlu olmanı canı gönülden istiyorum ,

çünkü sen bunu hakediyorsun .fakat canım sen bile bile kendıne

işkence cektırıyorsun :KK43: ılışkın bıtelı 7 ay olmus ama sen kankasının

facesınden onu takıp edıyorsun ,bu senı cok acıtır tatlım .

ayrıca umutun kankasıyla gorusmeye devam etmekle karsı tarafta

yanı umutta hıc merak duygusu bırakmıyorsun .senın ılıskının bıle olmadıgını

faruk sayesınde ogrenıyor umut.belkı de yerı geldı farukla umut hakkında

dertlestın ,umut ıcın agladın .farukta yememıs ıcmemıstır emın ol umuta

anlatmıstır .adamın o egosunu tavan yapıyorsun cnm benım .

bence sen gecmısıne sunger cek ve hepsını cıkar hayatından ,eger sen

bunları hayatından cıkarmazsan bu acın senınle bırlıkte hep yasayacaktır .

Ne isabetli bir yorum ...
Erkeklerin ilgisini gizem çeker diye okudum geçen bir yerde.
Ben umut'a hiç gizem bırakmıyorum. Her bir b.kumu hala daha haber alıyordur eminim !
Doğru söylüyorsun.
İşte ben de kendime artık işkence çektirmek istemediğim için hayatımdan çıkarma kararı aldım ... :) Sağol canım analizin için , seviyorum seni :)
Ben de senin çok çok mutlu olmanı istiyorum :)

kız leonea ne kadar uzun yazmıssın.
bu saatte algılarım kapalı oluyor :KK1:
özet gecse ya biri hayrına:26:

Biliyordur emin ol :KK42:

Hmmmmmmmmmmmm................ Peki neden böyle bir şeye izin versin ki? Ben Umut'a önceden kimden baktıysam hepsini sildi.
Gerçi onlar Faruk kadar yakın kankası değil, daha çok benim arkadaşlarımdı.
Onun profiline bakıyor olmam Umut'u deli ediyordu, takip ediyor olmam :)

Aynen, o statü beni sinir ediyor. Ona her baktığımda, söz konusu o ise hep Umut aklıma geliyor. ONunla dışarı çıktım mı, Umuttan bahsedesim geliyor ...

O zaman yeni bir bbaşlangıç adına üzülmemek adına onu silmek en iyisi senin için canım.Yoksa umut hatırlar acıların depreşir üzülürsün

Sevgili Leonela,
7 ay uzun bir zaman dilimi gibi görülse de sonuçta 1 yıldan az ve ona olan hislerinin hala taze kalması çok normal ama hayatına devam etmen lazım seni kırmış gücüme gitti demişsin bence sen de onu sallamadığını göster
Faruk da aslında belki seni Umut yüzünden elinde tutmaya çalışıyordur arkadaş olarak ama baktı ki ekilsen de bekliyorsun ha dedi bu kız zaten affediyor ve kullanıyor iyi niyetini...
Yapabileceğin şey, eee yine ektin deyip kusurunu yüzüne vurup ne kadar kızdığını belli edersin yine kem küm edecektir sen de neyse ne artık görüşmeyelim deyip hayatından çıkarabilirsin Umuta da bakma düşünmemeye çalış, hayatına bir yol çizmeye çalış yazık giden zamana...
O seni sallamıyorsa sen hiç umursamayacaksın
Umut yüzünden de kimseyle muhatapo olma komple temizle onları faceinden:KK34:
Herşy gönlünce olsun
Sevgiler...:KK16:

Askere giderken, askerdeyken, ya da dönünce muhakkak arayacağını düşünüyorum seni :)
Tabi Umut a da koyacak! Benden böyle bir şey beklemez, ben hep anlayışlı biri oldum çünkü...
Aynen, ben enerji meselesine inanıyorum. BU enerjileri hayatımdan çıkarmadıkça, diğer iyi ve yakışıklı enerjiler girmeyecek :p

]

Evet, negatifleri sende at, pozitif biri gelsin. Bakarsin umutta paylasir mevlananin sozunu
Allah, der ki; Kimi benden çok seversen onu senden alırım...
Ve ekler , O'nsuz yaşayamam deme, seni O'nsuz da yaşatırım...
Ve mevsimler geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın Yar bile bir gün el olur..
Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya işte..
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur..
Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın..
En garibi de budur ya, öldüm der durur, yine de yaşarsın.

Allah onlari pismanlikla sinasin, ve bizi pismanliklarina sahit etsin.
Allah sanada banada cok daha iyi cok daha yakisikli bir es nasip etsiiin.
Ikiside kiskancliktan kudursunlar:KK37:

Bence umut senin onu farugun faceinden takip ettigini bilmiyodur.
Kim derki, kanka senin eski manitana sifremi verdim seni takip etsin diye.
Kimse demez bence, hic mantikli degil..

Bana da şurdan uzak geliyor, umut onu takip etmemden hiç hoşlanmıyordu.
Daha önce 4 ortak arkadaşımız vardı. İlk birinden takip ettim, onu sildi anlayınca, sonra diğerinden ettim onu da sildi, en son asıl benim arkadaşım olanları sildi :KK70:
Yani acaba Faruk u biliyorsa, kendi arkadaşı diye silmiyor olabilir.
Ya da bir şekilde kendinden haber almamı istiyor olabilir.

Farukla normal bir arkadaş olduğun için ve başka kızlarıda kendine ayarlamak için seni sürekli ekiyo..Aynı şey benimde başıma gelmişti çünkü..Ama bakılırsa faruk sana değer vermiyo ve senle buluşmak yerine başka kızlarla takılmayı seçiyo..Umursama bence.Eski sevgilinlede arkadaş.Bence faruğu hayatından çıkarmalısın..Çıkarmadığın sürece umutta hep seninle olacaktır..Bence yalanını yüzüne vurma küçük düşürme kendini...Hayatına yeni bir plan çiz.Ararsa faruk açma,cevap verme mesajlara..Kendi hayatına bak bi zaman sonra umutla konuşmalarında emin olki senin adın geçecektir :KK34:

Son cümlen süper ... Güçlü davranmış olacağım :) Ve bu yüzden adım geçecek. Kimsenin benden beklemeyeceği bir şeyi yapacağım hayatımdan çıkararak :)

Hımm o halde şifresini değiştirmesini ve artık hesabına girmeyeceğini belirt.
Sonra da silersin.. Ama seni siliyorum demeden sil...Yani bilgi verirsen değer verdiğin anlaşılır. Öyle olunca da maalesef bir tarafları kalkıyor. :KK51:

Bence Umut biliyor onu takip ettiğini. Yüzde 99 diyeyim.. Çünkü onlar arkadaşlar, illa ki söylemiştir.

Evet bu çok mantıklı oldu. İlk önce bu konuşmayı yapayım. "Faruk naber? Şifreni değiştirebilirsin. Artık hesabına girmeyeceğim.Şifre için sağol" derim. O da tamam der büyük ihtimal.Sonraki gün de onu silerim.
Benim kankam da, aynı şeyi söylüyor. Şimdi ben şifremi versem Umut'a sana söylemesem olur mu? Diyor. Sonra Umut sana gelip, X bana şifresini verdi, ondan bakıyordum dese bana güvenin gitmez mi? Böyle bir risk e girer miyim sence? Demişti.

Hmmmmmmmmmmmm................ Peki neden böyle bir şeye izin versin ki? Ben Umut'a önceden kimden baktıysam hepsini sildi.
Gerçi onlar Faruk kadar yakın kankası değil, daha çok benim arkadaşlarımdı.
Onun profiline bakıyor olmam Umut'u deli ediyordu, takip ediyor olmam :)

Peki neden? bunun cevabı çok uzun olur kromozomlara kadar ineriz lakin kısacası şudur bunu sende anlamışsındır...
Ortada bir dümen dönüyor... Biri askerde (onun psikolojisini bilemicem)diğeri ise seni devamlı eken biri! ya insan arkadaşına söz veripte her seferinde ekermi? bunun adı arkadaşlıkmı olur insaflar diliyorum... diyelimki umut bilmiyor ama faruk onu takip ettiğini biliyor... Madem umut bu konuda o kadar sert tavırlı, faruk neden böyle bir riske girsinde gizlice iş çevirsin? Bide bu tarafından bakmalısın...

Ne isabetli bir yorum ...
Erkeklerin ilgisini gizem çeker diye okudum geçen bir yerde.
Ben umut'a hiç gizem bırakmıyorum. Her bir b.kumu hala daha haber alıyordur eminim !
Doğru söylüyorsun.
İşte ben de kendime artık işkence çektirmek istemediğim için hayatımdan çıkarma kararı aldım ... :) Sağol canım analizin için , seviyorum seni :)
Ben de senin çok çok mutlu olmanı istiyorum :)

dogru bır karar vermıssin canım ,gerıye sadece kararını uygulamak kalıyor :KK6:

.

Evet, negatifleri sende at, pozitif biri gelsin. Bakarsin umutta paylasir mevlananin sozunu
Allah, der ki; Kimi benden çok seversen onu senden alırım...
Ve ekler , O'nsuz yaşayamam deme, seni O'nsuz da yaşatırım...
Ve mevsimler geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın Yar bile bir gün el olur..
Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya işte..
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur..
Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın..
En garibi de budur ya, öldüm der durur, yine de yaşarsın.

Allah onlari pismanlikla sinasin, ve bizi pismanliklarina sahit etsin.
Allah sanada banada cok daha iyi cok daha yakisikli bir es nasip etsiiin.
Ikiside kiskancliktan kudursunlar:KK37:

Gece gece ağzından bal damlıyor baaaaaaaaaaal ! :KK16::KK16::KK16:
ALLAH ONLARI PİŞMANLIKLA SINASIN VE BİZİ PİŞMANLIKLARINA ŞAHİT ETSİN. Ne güzel bir cümledir Ya Rabbimmmm ....
Ne güzel bir cümle kurdun canım benim sen ya? Maşallah.
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiin dilerim ki, öyle iyi niyetli, sevgi dolu , vefalı,merhametli , yakuşukluuuu eşlerimiz olur ki, onlarla olmadığımıza her gün şükürler ederiz :)

Bana da şurdan uzak geliyor, umut onu takip etmemden hiç hoşlanmıyordu.
Daha önce 4 ortak arkadaşımız vardı. İlk birinden takip ettim, onu sildi anlayınca, sonra diğerinden ettim onu da sildi, en son asıl benim arkadaşım olanları sildi :KK70:
Yani acaba Faruk u biliyorsa, kendi arkadaşı diye silmiyor olabilir.
Ya da bir şekilde kendinden haber almamı istiyor olabilir.

Son cümlen süper ... Güçlü davranmış olacağım :) Ve bu yüzden adım geçecek. Kimsenin benden beklemeyeceği bir şeyi yapacağım hayatımdan çıkararak :)

Evet bu çok mantıklı oldu. İlk önce bu konuşmayı yapayım. "Faruk naber? Şifreni değiştirebilirsin. Artık hesabına girmeyeceğim.Şifre için sağol" derim. O da tamam der büyük ihtimal.Sonraki gün de onu silerim.
Benim kankam da, aynı şeyi söylüyor. Şimdi ben şifremi versem Umut'a sana söylemesem olur mu? Diyor. Sonra Umut sana gelip, X bana şifresini verdi, ondan bakıyordum dese bana güvenin gitmez mi? Böyle bir risk e girer miyim sence? Demişti.

Erkekleri anlamak zor,
Benimde 10 ay oldu. Yaza kadar iyidim, sonra mektup felan yazdi umit verdi gene basa dondum.
Onlar istese akan suyu bile durdururlar, bence biz onlarin umrunda degilmisiz gibi hareket etmeliyizki,
onlar aceba bizi artik niye umursamiyor diye merak etmeye baslamali.
Baslamasalar bile eyvallah, napalim, beddua ya devam yenisini bulana kadar:KK37:

bence arkana bakmadan ikisindende kaç bu ne yahu okurken gözlerim :KK53: böyle oldu. anlamaya çalışırken kafam :KK37: oldu

O zaman yeni bir bbaşlangıç adına üzülmemek adına onu silmek en iyisi senin için canım.Yoksa umut hatırlar acıların depreşir üzülürsün

Aynen canım silmek en iyisi :)

Gece gece ağzından bal damlıyor baaaaaaaaaaal ! :KK16::KK16::KK16:
ALLAH ONLARI PİŞMANLIKLA SINASIN VE BİZİ PİŞMANLIKLARINA ŞAHİT ETSİN. Ne güzel bir cümledir Ya Rabbimmmm ....
Ne güzel bir cümle kurdun canım benim sen ya? Maşallah.
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiin dilerim ki, öyle iyi niyetli, sevgi dolu , vefalı,merhametli , yakuşukluuuu eşlerimiz olur ki, onlarla olmadığımıza her gün şükürler ederiz :)

Beddua ede ede, guzel beddualar etmek uzmanlik alanim oldu :KK16:
Senin duanada cani gonulden amiiiin diyorum.
Hatta kurban bile kesilir kizz sukur etmek yetmez:KK37:
Kesmisken okuz keselim, genelde ismini anmak battigi icin okuz diye hitap ediyorum kendilerine:KK53:

X