Ben gaus yöntemini severdim... Oda okuldan intikam almış hikayesi yüzünden:) hani varya salakmış atmışlar bunu buda bi geri gelmiş elinde gaus yöntemi ama hakikaten salakmış
kesinlikle...
ben integral severdim zamanında ama unuttum tabii kaç yıl geçti aradan
Konuyu okumayacağım
Söyleyeceğim tek şey ise; evet gerçekten geçmişe perde çekmen gerekiyor leonela.
İnan bana eskileri gömmek o kadar da zor değil
Neleri alışmadık, nelere eyvallah demedik
Hayatımızı gerçekten mutlu olarak idame ettirmek istiyorsak, bazen herşeyden vazgçemeyi de öğrenmemiz gerekir.
:) Evet, aslında düşündüğümüz gibi zor bir şey değil. Çok haklısın.
Geçmişe perde çekmeye karar verdiğimizde bunu hiç düşünmeden yapmalıyız ....
:) Evet, aslında düşündüğümüz gibi zor bir şey değil. Çok haklısın.
Geçmişe perde çekmeye karar verdiğimizde bunu hiç düşünmeden yapmalıyız ....
Farukta ne basit bi insanmış.
Yani gelmeyeceksen neden buluşalım diyosun? Ne boş insanlar.
Böyle insanlarla takılma canım, arkadaşlık etme.
Facesine giripte Umutun profiline bakma
Benim eski sevgilimde
silinmiş oldugu için giripte neler yapıyor bakamıyordum
Arkadaşım bana Fake hesap aç öyle bak demişti. Öyle bir basitliğe kalkışmadım.
(bunu senin için demiyorum senin daha farklı sebeplerin varmış)
Onun profilini falanda merak etmiyorum, öyle olursa nasıl unuturumki?
Umuttan vazgeç Faruklada muhattab olma.
Umut ve Umuta dair tüm insanları, tüm herşeyi at bir kenara.
Bu şekilde mutlu olamazsın, önündeki fırsatları kaçırırsın.
Bu yazıyı görünce tekrardan konuya cevap vereyim dedim canım
Ben kendimden örnek vereyim altı yıl sevdim birisini çok mücadele verdim hiç vazgeçmedim.Sürekli ben de sen gibi faceden bakıyordum ne var ne yok diye.
Unutamıyordum unutamam sanıyordum zor geliyordu bana hem de çok zor.
Fakat kesin anlamda ciddi olarak karar verdim ve unuttum şimdi aklımın köşesinde dahi yok olamaz da.
Diyeceğim o ki onun hayatıa ulaşmak faceden bakma zorlaştırıyor işi sadece üzülüyoruz
Fakat kesin karar alınca da unutmak hayatımızdan çıkarmak emin ol hiçte zor değil.
Yeter ki sen adımını at ve iste canım.
Senin adına üzüldüm derler genellikle bu lafın üstüne, ama bir kadın 6 yılın üstüne birinden vazgeçiyorsa, o adam bunu hak etmiştir ...
O yüzden de kurtulmuşsun diye bakıyor ve hayırlısı bu olsun diye diliyorum canım.
Ben adımımı attım... Ve Faruk u sildim, şifresini değiştirmesini söyledim, Umutu ve Faruk u engelledim.
O eski sevgiliye de bir mesaj atıp hoşçakal dileyip o facebook u da kapıyorum ,bugün.
Kızlar , inşallah hepiniz görürsünüz ...
Faruk a mesaj attım, beni salak yerine koyduğunu her şeyi söyledim. Saçma sapan yalanlara gelemiyorum, yaşım büyüdü artık dedim.
İyiliklerin için sağol dedim yine de, hani olduysa diye.
Ben yalancı eş dost arkadaş değil, bir yalancı ile aynı otobüse bile binmek istemiyorum dedim.
Size tek bir önerim var; yarınınızı düşünerek hareket edin ki salak yerine koyduğunuz insanlar gerçekten salak olmayabilir dedim.
Söylemeyi düşündüğüm her şeyi güzel güzel söyledim.
Ondan gelen cevap;"Bu kadar hakaret edip, canının istediğini söyledikten sonra, karsı tarafında bir söz , birkaç cümle söz söylemeye hakkı var ama iste sen beni s.tir ettin ya Leonela, sadece bir şey söyleyeceğim çok üzüldüm anlatamam x) "
Ne diyorsunuz ? Cevap yazayım mı ?
Ayrıca hakaret dediği şeyler, gerçekler :) Yalancı , saçmasapan ı hakaret olarak algıladı. yazık...
Kızlar , inşallah hepiniz görürsünüz ...
Faruk a mesaj attım, beni salak yerine koyduğunu her şeyi söyledim. Saçma sapan yalanlara gelemiyorum, yaşım büyüdü artık dedim.
İyiliklerin için sağol dedim yine de, hani olduysa diye.
Ben yalancı eş dost arkadaş değil, bir yalancı ile aynı otobüse bile binmek istemiyorum dedim.
Size tek bir önerim var; yarınınızı düşünerek hareket edin ki salak yerine koyduğunuz insanlar gerçekten salak olmayabilir dedim.
Söylemeyi düşündüğüm her şeyi güzel güzel söyledim.
Ondan gelen cevap;"Bu kadar hakaret edip, canının istediğini söyledikten sonra, karsı tarafında bir söz , birkaç cümle söz söylemeye hakkı var ama iste sen beni s.tir ettin ya Leonela, sadece bir şey söyleyeceğim çok üzüldüm anlatamam x) "
Ne diyorsunuz ? Cevap yazayım mı ?
Ayrıca hakaret dediği şeyler, gerçekler :) Yalancı , saçmasapan ı hakaret olarak algıladı. yazık...
bu nasıl bir pişmişliktir!!! kesinlikle cevap yazma yazarsan senin vazgeçemediğini düşünür! Bırak o hakaret bilsin sen az bile demişşin... En güzelini yaptın tebrik ediyorum seni. Artık hedef gelecek, geçmişle bir işin kalmadı.
Yazma yazma, kudursun cevap gelmedikçe. Ohh iyi yapmışsın.
Faruk ikinizinde arkadaşı değil mi? Bence umutun her şeyden haberi oluyordur, faruka baştan çok güvenmeyecektin. Umutu takip ettiğini biliyorsan söylemiştir belki de kim bilir??
Her şeyi bir kenara bırak, aynen düşündüğün gibi kendine eskileri sepetleyerek yeni bir sayfa aç, irtibatını tamamen kes, faruktan sana hayır yok, dengesiz çünkü. Bence mesajlarına da cevap verme uzatacağa benziyor..
Evet :) Beni sinir etmek için demiş bence o son cümleyi. Sırf cevap vereyim diye. Ya da ikinci mesajı atıp,cevap vermesin, son mesajı ben atmış olayım diye... Allah aşkına, madem üzülmedin , tınlamadın niye cvp veriyorsun ? Hayır, onu s.tir ettiğimi söylemiş ya... Buna sevindim. Ulen şerefsiz sen beni bilmemnelemedin diye ben sana bunu yaptım. Gelecekle hiçbir bağım yok şuan ... Umutun, bana verdiği hediyelerin olduğu kutu hariç. 2-3 parça bir şey. Aylardır orda,2 kere açıp baktım. Atacağım ama ne zaman ?
Pek tabiki derhal öyle bir insanın hediyesi durmasın sende. Gördükçe geçmişi hatırlar sinirlenirsin derhal yok etmelisin
Yok zaten,şöyle söyleyeyim, Faruk'a söylediğim , onun haberi olmasına izin verdiğim her şeyi, Umutun haberi olurmuş gibi söyledim. Umutun haberi olsun istemediğim hiçbir şeyi, ona anlatmadım. Öyle bir saf değilim :) Duygular, niyetler konusunda safımdır. İyiniyet sonuna kdr sergilerim ama güvenim pek yoktur öyle aman aman. Zaten inşallah şifresini bildiğimi, bugüne kadar takip ettiğimi biliyordur, artık takip etmediğimi de öğrenince, otursun içine.
Artık içimde de mutlu olmak, güçlü olmak istiyorum. Sadece dışarıdan öyle gözükmek istemiyorum. Hayatta neler yaşıyor insanlar, bunlar ne ki yahu ?
Babamın oğlu değil kimse...
Evet :) Beni sinir etmek için demiş bence o son cümleyi. Sırf cevap vereyim diye. Ya da ikinci mesajı atıp,cevap vermesin, son mesajı ben atmış olayım diye... Allah aşkına, madem üzülmedin , tınlamadın niye cvp veriyorsun ? Hayır, onu s.tir ettiğimi söylemiş ya... Buna sevindim. Ulen şerefsiz sen beni bilmemnelemedin diye ben sana bunu yaptım. Gelecekle hiçbir bağım yok şuan ... Umutun, bana verdiği hediyelerin olduğu kutu hariç. 2-3 parça bir şey. Aylardır orda,2 kere açıp baktım. Atacağım ama ne zaman ?
Derhal yok et onlara ait ne varsa böyle şeyleri zamana bırakmamak lazım. Sil baştan yapıyorsak temizliğe başladın durma..
Aynen öyle, ben annemi kaybetmeden önce neleri dert edipte kafama takardım ağlar, üzülürdüm bilsen?
Şimdi her şey tııınn, hiç bir şey umurumda değil, bazılarının tepki gösterdiği şeylere ben tepkisiz kalıyorum mesela, sanırım acı insanı olgunlaştırıyor. Zaten düşününce asıl derdin, acının sevdiğin birini kaybetmek olduğunu görüyorsun, o dert sandıkların gülünç geliyor sana.