Yeni başlangıcım için yardım istiyorum (!) Eskiyi gömebilmek ...

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.684
3.220
Kızlar , selam. Gecenin bu vakti bu konuyu açıyorum. Fikirlerinizi almak isterim.
Şimdi benim bir arkadaşım var , erkek. Normal arkadaşım. Zaten eski sevgilimin , kankası. İsmi Faruk olsun. Hatta bi kere daha Bu ismi koymuştum :)
Şimdi Faruk'un bir tek pazarları boş. Ve 3tür. Bana pazar görüşelim deyip, ekiyor. Ben de görüşelim diye program yapıldığı için , pazar günümü boş bırakıyorum.Plan yapmıyorum.
Haliyle sonra o ekince, evde geçiriyorum pazarımı, bir de sinirlerim bozuluyor yani ektiğim başka insanlar aklıma gelince,pazar için.
Ben de Faruk'un şifresi var, arada girip eski sevgilime bakıyorum. Eski sevgilimin ismi de, Umut olsun.
Neyse, ben de her beni ektiği bu 3 buluşma kararında da, onun faceinden bana yalan söylediğini öğrendim. İlk ikisinde kıvırdı.
Ama üçüncüsünde kıvırabilecek bir yeri yok.
Bana 1 hafta öncesinden , "işte Leonela küs müyüz? Niye görüşmüyoruz ?" dedi. Ben de "oğlum sen hep ekiyorsun" dedim.
"İyi bu pazar görüşelim " dedi. "Tamam bak ekme " filan dedim. "Yok ekmem gerekirse her gün arıcam seni" dedi.
Tabi pazar geldiiiiii , bizim Faruk'tan ses yok.Beni şeytan dürttü, daha önce yalanlarını yakaladım ya, yine hakkım olmayarak mesaj kutusuna girip, pazar günü bir konuşma var mı ? diye baktım.
Evet vardı ! Bir kızla konuşmuş, kıza "bugün benle kahve içer misin ?" filan demiş. Yani pazar günü boşmuş ve kıza teklif etmiş. Umurumda değil kimle olduğu.
Ama ben ona kalkıp trip attığımda bana "pazar günü de çalıştım" deyip, yağ gibi üste çıkmaya çalıştı, ne bir özür ne birşey. Ben ona, "arkadaş olarak senden soğudum Faruk,yaptıkların yüzünden" dedim , o da "peki leonela iyi geceler" dedi. Ben de dayanamadım, "hala yalan söylüyorsun,pazar günü çalıştığın hakkında" dedim. Geri dönüpte "evet yalan söyledim" diye bir özür yok !
Mesela az önce de girip baktım, yine o kızla konuşmuş ve başka bir pazar için kahve içelim demiş.
Kız da, "cumartesi çıkabilirim anca" demiş. Faruk da, "tamam o da olur" demiş.
Kısacası , ulen bu erkekler ne bilmemne budalası oluyorlar yahu !? Ben normal arkadaşıyım diye mi benimle görüşelim diyip diyip ekiyor.
Kızdan çıkarı var herhalde, bir yalvarmadığı kalmış. Neyse kızlar kısacası ben bu duruma çok sinir oldum.
Bir de bugün Umutla konuşmuşlar, Umut askerde. Umut, bir kere olsun beni sormamış ! Hatta askerlik yaptığı yerdeki hayat kadınlarından bahsetmiş filan.
Nasıl sinirlendim. Zamanında, beni Faruktan kıskanırdı, aramız kötü diyordu, ama bildiğiniz konuşuyorlar. Bunu da görünce iyice delirdim.
Ben Faruk 'u silmek istiyorum. Silmeli miyim sizce de? Yoksa ona bu değeri bile vermemeli miyim ?
Kısacası hem bu durumdan dolayı sinirlendiğim için hem de Umutla ilgili hayatımdaki her şeyi,hayatımdan çıkartmış olurum diyorum.
Umut'un hayatında başkası olduğu için ayrılmıştık ... Ben burda ayrılığın üstünden 7 ay geçmesine rağmen üzüldüğüm halde, bir tane kız onun sayfasına bir şeyler gönderiyor filan.Şarkı markı, tamam Umut karşılık vermiyor ama deliriyorum gördükçe. Kendime eziyet yani...
Ne dersiniz ? Faruk'a diyeyim, "şifreni de değiştir ona bakmayacağım artık" . "Seni de şundan şundan siliyorum?" nasıl fikir ?
Bir de Umut'un teyzesinin kızı olan, eskiden sevgilisi olduğu hatunu da başka ,yabancı bir face e eklemiştim. Kız nişanlandı :) Evlenecek önümüzdeki ay.
Kıza herşeyi anlattım, benim Umut'un ondan sonraki sevgilsi olduğumu filan. Kız numarasını verdi,Türkiye'ye gelince görüşürüz diye, o face i de kapatayım ?
Ben onu hala düşünür, bazen hüzünlenir ve maalesef de ağlarken, o hayatında ben varken de olan kızlarla takılmaya devam ediyor... Beni hiç düşündüğünü sanmıyorum. Numarasını da değiştirmiş filan. Gücüme gidiyor ... Ben de onunla ilgili her şeyi hayatımdan çıkararak gücümü göstermek istiyorum.
Hayatımdan Umutla ilgili herşeyi def edeyim ki ? Hayatıma yeni bir enerji, yeni biri girmesi için yer açmış olayım. Ne dersiniz?

Ve Faruk'a nasıl bir şey söyleyip onu silmeliyim? Sonuçta hakkım olmayarak mesajını okudum Yalanını nasıl yüzüne vurmalıyım ?

Ve çok zor olacak benim için Umut'un profiline girip, napmış netmiş bakmamak ... Nasıl düşünürsem aşabilirim sizce ? Bu verdiğim karardan pişman olmamam için bir şeyler söyleyin :) Güç istiyorum sizden kızlar.

Çok uzun oldu özür dilerimmmm....

Son düzenleme:
Ne karmaşık bir ilişkidir bu böyle amaaanınnn... duruma bakılırsa kaçam kovalanır çıkıyor ortaya faruk üzerinden konuşursak.. Sen nasılsa peşindesin her zaman '' elde var 1'' konumundasın onun gözünde... O da komşudan sayı almanın peşinde... Klasik türk erkeği hareketleri bunlar:) Faruktan uzak Allaha yakın ol..

Gelelim umut efendiye.... Zinhar uzaklaştır yoruma bile gerek yok...

Herşeyi söyle yüzlerine karşı ayrıca sen böyle böye yaptın falan filan...

Son düzenleme:
Farukla ilişkiyi koparman en doğrusu gibi bu durumda.. Yani Faruk çok iyi süper bir insan olsa şifresini değiştirt ama arkadaş kal derdim ben ama farukta bildiğin sorumsuz bir insan.. Artı senin derdin sana yetiyor birde hem o sana teklif edip hemde kendi seni ekerek durup durup dahada sinirlerini bozuyor.. Kısaca faruğu hayatından çıkarman sana eksi birşey getirmicek aksine artılar katacağından eminim :)
Buraya yazdığın yeni kararların hepsini destekliyorum kısaca :)

oof...
bıdı bıdı bıdı : )

saydığın herkesi ve şu saçmalıkların tamamını hayatından çıkar.ve bunu yaparken kendini birilerine açıklama yapmak zorunda hissetme.
ki seninki açıklama yapmak değil.şöyle böyle diceksin onlarda "aa kız aptal değilmiş.farkındaymış." diyecekler: )
bu olunca kendini daha iyi hissediceğini falan düşünüyorsun.
yani gerek yok.
bitti gitti.bu kadar.

Canim benim, farukla seni ekip durdugu icin konusmak istemedigini ve sifresini degistirmesi gerektigini soyle.
Bence eski sevgilinide engelleme zamanin geldi. Diger facei de dondur.
Ben eski nisanlimi facede engelleyeli daha az takip eder oldum.
Once gunluk takip ediyordum, gerci bazen bana ima ettigi seyler yuzunden takip etmeyi birakamadim.
Onu engelledikden sonrada mevlanin meshur sozunu paylasmis, gun gelir en sevdigin bile yabanci olur felan diye.
Salak kendi istedi bana sitem ediyo..

bence faruğa hiçbir şey söyleme direk arana mesafe koy görüşme seni şundan şundan siliyorum demen bile anlamsız yok yere kendini yorma bu düşüncelerle :) ayrıca o eski sevgilinin profiline girmen kızları görmen falan kendini üzmen dışında hiçbir işe yaramıyor. sen çok temiz kalpli dürüst bi kızsın ama karşındaki insanlar senin tam tersin neyazıkki..kendini başka şeylere ver ne bileyim gez kendine yeni yeni ciciler al emın ol cok işe yarıyor

Kız , geri gelmişsin. Hoşgeldin :) Ban yemiştin geçen gün.
Benim tüm ilişkilerim karmakarışık Ben onu kovalamıyorum sorun orda zaten, geliyor bana görüşelim edelim, sonra ben ona dönüyorum, ortada yok. Dengesiz midir? Salak mıdır? Çözemedim !
Evet söylemek niyetim :)

Evet, çok fazla sorumsuz ! Ben de eksiler ile artıları düşündüğümde artılar daha yüksek gibi. Bir kere enerjimin değişeceğini hissediyorum. Desteğin için teşekkür ediyorum, ALLAH razı olsun, çok tatlısın :)

Çok incik cincik geldi dimi ? Şeytan ayrıntıda gizlidir e çok inanırım. EN ince ayrıntısına kadar anlatmam lazımdı. Aslında ennnnnnnnnnn ince ayrıntısına kadar anlatsam, kimse okumaz 3 sayfa sürerdi herhalde :)
Saçmalıkları kabul ediyorummm.. Başka zaman olsa, biri saçmalık deseydi bunlara sinirlenirdim. Ama çok haklısın. :) Sağol :)
Ama niye kendimi iyi hissetmiyim ? Düşünsene çok uzun bir zamandır, bu saçmalıkların hepsini kalbimde taşıdım. Rahatlamış, iyileşmeye bir adım atmış olmayacak mıyyım ?

Bir klasiğe imza atıyorum ve s..tir et geç diyorum :) Hepsini boşvermenin dayanılmaz hafifliğini yaşa, bu insanlar hayatında olmasa sen ne kaybediceksin ki şekerim? Faruk u fazla takma, Umut u da hiç sallama derim. Onlar olmadan bence daha rahat olur hayatın.
Özetle hepsini toptan s..tir et, geç rahatla. En çok da Umut bey hazretlerini...

Yorumunu sevdim :)
Onu da engelleyeyim mi ki ? Hani bu sefer de, "kendi kendine triplere girdi" olmasın ?
Şimdi nasılsın? Takip etme sıklığın nedir ? :)
Son cümlene güldüm, çok şeker
Değil mi, herkesi kendi istekleriyle baş başa bırakalımm?
Umut numarasını değiştirmiş, ben de onla ilgili ne varsa hayatımdan çıkarayım da, o da mesajı alsın ?

Herhangi bir açıklama yapmadan, direk silmelisin bence..
Bir daha o hesaba girip, eski sevgilini takip etme..
Belki senin onu takip ettiğini biliyordur. Faruk söylemiştir.

Yoluna bak, hayatına bak... 7 ay geçmiş üzerinden..Daha fazla uzatıp kendini harab etme..

Dediğin gibi, eskiyi unutman lazım ki, yeniye yer açılsın

Mesafe koy derken? silmeyeyim mi? Evet o profile girmem, kendimi üzmem dışında bir işe yaramıyor. Ama kendi kendimi engellemek biraz zor, çünkü meraklı biriyim. Dİyorum ki, işte Faruk'u hayatımdan çıkarırken, söylerim şifresini değiştirir. Kendi kendimi zorunlu engellemiş olurum :)
Teşekkür ederim güzel cümlen için, aynen ben ne kadar doğru olursam karşımdaki o kadar eğri oluyor. (ama artık olmayacak)
Ooo benden çok gezen, alışveriş manyağı yoktur ya... Benim kafamdaki tilkiler susmuyor.

Son düzenleme:
Umutun facesine felan bir türlü ulaşman sana anca üzüntü veriri üzülürsün hatırladıkça yani.O yüzden bence onunla ilgili her bağlantıyı kaldır.Faruğu dahi sil yani hatta elinde olmadan baakrsın bu merak yenilmez çünkü.Faruğa aslında sebep söylemene gerek bile yok bana göre ama yine de kendin bilirsin.Bu çocukta kendi statüsüyle sinir ediyor seni belli ki hayatında dursa sıkıntı bşver böye pürüz çıkartanları silmek en iyisi knedin için.

Hahaha :) En güzel tanım, "s...tir et" . Zaten yaptığım şeyin, onlarda bu izlenimi yaratmasını istiyorum.
Öyle şeyler söylemeliyim ki, ya da öyle bir hal almalıyım ki " aaa resmen s...tir etti" olmalı etkisi.
Umut ... 15 ay askerlik sonucu umarım adam olur.
Askere giderken numarasını değiştirmesi, ben hayatından gittiğim andan itibaren onun hayatında yeni birisi olması bana çok koydu.
Doğru insan ben olduğum halde, bak benim yanım boş ... Ama onun hayatında biri(leri) var.
Nasıl da elinin tersiyle iter gibi numarasını değiştirdi ? Belki ben ona mesaj atıp kendine iyi bak diyecektim.
Bunu bile beklemediğini gösterdi bana...
İçime oturdu bu davranışı gerçekten...

Haftada bir. Gerci yakinda askere gidicek, merak ediyorum helallesmek icin cesaret edecekmi? Etmeyecegimi biliyor.
Engellememde koydu ona, Bence senin umutada koyar, hayat devam ediyor modundan devam et sen iyisi.
Ben oyle yapiyorum. Nasibimizde onlar varsa cikarlar yine karsimiza, kendimizi baskalarina,
onlardan daha iyilerine ve yakisiklilarina kapatmamiza gerek yok

farukla konusursan eminim üzgün oldugunu dile getirecektir ve onu nekadar cok kaale aldığını düşünecektir bu yüzden bence ne sil ne ne konuş. yani bilmiyorum böyle düşündüm ben

Haftada bir. Gerci yakinda askere gidicek, merak ediyorum helallesmek icin cesaret edecekmi? Etmeyecegimi biliyor.
Engellememde koydu ona, Bence senin umutada koyar, hayat devam ediyor modundan devam et sen iyisi.
Ben oyle yapiyorum. Nasibimizde onlar varsa cikarlar yine karsimiza, kendimizi baskalarina,
onlardan daha iyilerine ve yakisiklilarina kapatmamiza gerek yok

Kesinlikle

Direk silersem, şifresini değiştirmesini söyleyemem ?
O zaman da kendime engel olamadığım bir gün, o salak Faruk'un profiline girip, Umut'a bakmak istemiyorum...
Ve bir de, ben Faruk'u sildiğimde, o salak şifresini değiştirerek beni gıcık ettiğini sanacak ki, oysa ben mutlu olacağım :)
Bunu bilmesini istiyorum.
Kendimi harap etmiyorum aslında. Ara ara yokluyor. Ölüp bitiyorum'culardan değilim. Ama ,ince bazı nüanslar içimi acıtmadan geçmiyor.
Şimdi güzel bir noktaya değindin. Sonuçta bunlar bir zamanın çok yakın kankaları. Daha bugün konuşmuşlar.
Ben Umut u, Faruk un face ten takip ettiğimi Umut biliyor mudur sence?

Ya arkadaşım sen çok bile geç kalmışsın, ne umutun sayfasına bak ne farukla diyologa gir. Umuttan ayrıldığına dua et bence öyle bir izlenim aldım anlattıklarından kaybettiğin için fazla üzülünecek biri gibi değil. Faruk dersen sana defalarca yalan söyleip ekmiş olması yeterli silmek için. Herkesin tarzı farklıdır ciddiye almamış gibi yapayım dersen faceten silmesen bile diyologu minimuma getir. Ama ben olsam sen de böyle böyle yalancı adi herifsin daha da yüzünü göresim yok o yüzden siliyorum derdim biraz doğrucu davutum öyle rahatlıyorum. Şifreyi bildiğini hatırlayınca o kendi değiştirir herhalde normal bir insansa. Çocuğun eski sevgilileriyle falanda konuşup boşuna efor sarfetme. Zamanına yazık be güzelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…