- 20 Eylül 2011
- 4.479
- 1.844
Kuantum yaptım kuantum :) Cismi belli değil. Ben kafamda oluşturdum daha , maddeye dönüşmedi
Kuantum ne?? Faydasi olacaksa bende denemek isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuantum yaptım kuantum :) Cismi belli değil. Ben kafamda oluşturdum daha , maddeye dönüşmedi
Kuantum ne?? Faydasi olacaksa bende denemek isterim
Oda böyle sıkıntılı olmasın ama:))
Şu link:http://www.kadinlarkulubu.com/kisis...inizi-degistirecek-ask-olumlamasi-9829-a.htmlOlmasını istediğin bir şeyi, varmış gibi yapma.
Mutlu olmak istiyorsan, mutluyum.
Zengin olmak istiyorsan, zenginim.
Sevgilin olmasını istiyorsan: ben, beni çok seven, nazik, beyfendi, aynı zamanda gözü kara,cesaretli,aşkı sevgisi için herkesi karşına alabilecek,bana aşık,delikanlı,mert,vefalı,çalışkan,ALLAH inancı olan,idealist bir eşe sahibim.
Gibi diyeceksin :)
Asla "istiyorum" yok. yoksa istemeyi istersin hep. Sana url atıcam, bizim sitede kızların paylaştığı şeyleri. Yarın atarım :) BUlup. Unutursam sen bana msj at hatırlat.
hayır kimse seni sallamıyor ortada takılıyorsun kendince birde utanmadan şifresi var girip kontrol ediyorsun yahu istenmiyorsun işte bu kadar basit.Faruk seni istemiyor hala neyin peşindesin hiçte kendini ucuz hissetmiyormusun :)
anlam veremedim gerçekten helal olsun birde yazmışsın o kadar uzun uzun bende ciddi birşey var sanıp okudum ha..
polemikmi yaratmaya çalışıyorsun sen? kendini ucuz hissetmiyorsunda ne demektir? sen çok hissetmişsinki biliyorsun bu durumları.. Ama dikkatli baktıysan konuya editörde burada haberin olsun.
okudum konuyu ve ilk aklıma gelenleri yazdım..
ortada bir kız var eski erkek arkadaşının kankasının face ine girip özelini okuyor takip ediyor sonra ona neden beni ekiyorsun diye sitem ediyor neden diğer kızlara gidiyorda benle görüşmüyor diye burada ağlaşıyor..yahu bir insan neden başkasının facebook una bakar? hadi kardeşi olsa neyse diyeceğimde elin adamı sonuçta
çok çocukca bunlar çook :) benim 6-7 yıllık bir ilişkim var bir kere erkek arkadaşım bana yada ben ona ver facebook şifreni kontrol edicem dememişimdir..
bunu geçtim çocuk sevgilisi bile değil yahu
sonra ağlanıyor neden istenmiyorum diye..
yalnız facebook 2008'de kuruldu onu bir belirteyim 6-7 yıl dedin ya oraya açıklık getirelim... haa bi sen bu yorumla en mantıklısı ve doğrusunu düşünüyorsun biz değil dimi:)) sende haklısın
hayır kimse seni sallamıyor ortada takılıyorsun kendince birde utanmadan şifresi var girip kontrol ediyorsun yahu istenmiyorsun işte bu kadar basit.Faruk seni istemiyor hala neyin peşindesin hiçte kendini ucuz hissetmiyormusun :)
anlam veremedim gerçekten helal olsun birde yazmışsın o kadar uzun uzun bende ciddi birşey var sanıp okudum ha..
umutuda faruk'uda bosver gitsin egerki hayatına yeniden baslamak istiyorsan eski sevgilinle irtibatı olan kimseylede gorusme konusma gercekten insanı tuketiyor boyle durumlar surekli napıyor ne ediyor diye takip etme durumu oluyor engelle gitsin ya
seni 3 kez ektiyse , sen de bir kez ek bakalim ne diycek :) ayrica yeni bir hayat istiyorsan eskilerle niye ugrasiyorsun ki ? eski sevgilinin arkadasinin facesini cok takip etme..bence sil gitsin ama sanirim meraklisin ve eski sevgilinin hayatini merak ediyorsun ve kendine haksizlik ediyorsun..onlar seni umursamiyorsa kendini neden yipratiyorsun..seni sormasini istiyorsun belki de..senin gibi merak etmesini..bos zamanlarin icin baska bir ugras bul ve onlari hayatindan, aklindan cikar bence..
Geç bile kalmışsınız bence, silin gitsin
Umut sizin sevginizi hak etmiyor
Zaten Faruk ta pek tekin bir tip değil
Detay vermenize gerek yok ille de , Umutla ilgili herşeyi siliyorum ama seni kendi karakterinden ötürü siliyorum dersiniz Faruk'a.. Ben sözünde durmayanlarla arkadaşlık edinmem deseniz kafi zaten..
Zaten şu face çıktı çıkalı ilişkiler daha bi karmaşık, arayıp bulamayacağınız herşey elinizin altında çünkü.. O eski sevgilisini de eklediğiniz hesabı silin gitsin..
Bi süre kendi profilinizden onları aratıp ne haldeler diye bakarsınız, ekli olmadıları için kısıtlı şeyler görürsünüz zamanla sıkılır aratmazsınız bile..
İşte leonun sırrı:)) kuantum fiziği..
Demekki neymiş? Kuantum, integral ve gaus yöntemi sadece sınavlarda değil hayatın her alanında işimize yarıyormuş Lise öğrencisi kardeşciklerimiz bu deneyimlerimizden bir ders cıkarsınlar nefret etmesinler
http://www.kadinlarkulubu.com/kisis...inizi-degistirecek-ask-olumlamasi-9829-a.html
Basite indirgenişini yukarıda paylaştım arkadaşlar, kuantumu bilmeyenler o linke tıklasın
Demekki neymiş? Kuantum, integral ve gaus yöntemi sadece sınavlarda değil hayatın her alanında işimize yarıyormuş Lise öğrencisi kardeşciklerimiz bu deneyimlerimizden bir ders cıkarsınlar nefret etmesinler