- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.318
- 198
- 31
- Konu Sahibi bombshells
-
Yumurta dölleniyor, fakat sağlıksız olduğu için vücut embriyoya dönüşmeden dışarı atıyor adetle.Aminbirde bu kimyasal nasıl bir şey oluyor azcık anlatabilir misin
O zaman bunu yaşasak bile anlamayabiliriz yani.Yumurta dölleniyor, fakat sağlıksız olduğu için vücut embriyoya dönüşmeden dışarı atıyor adetle.
İnş olmaz bele yakı atmak çok iyi geliyormuş birde hayıt otu ve arı poleni inş hamilesinizdir değilseniz bir deneyin yengemlerinde 3 sene sonra oldu pko falan var mıKızlar bende bir buçuk senedir her ay buralarda araştırma yapıyorum yorumları okuyorum .Allah kucaklarımızı boş bırakmasın benim gibi çocuk sahibi olmak isteyenlere tez zamanda hayırlı evlat nasip etsinn.Bu ay adetim gecikti 3. gün kan testi nagatif çıktı şimdi 10 gün oldu hala adet olmadım.Pazartesi yine gidip bir umut kan testi yaptıracagım .İnşallah hayal kırıklığı olmaz bu sefer.
Hayıt otu,arslan perçemi ve arı poleni yumurtanın kalitesini arttıyormuş bir deneyinYumurta dölleniyor, fakat sağlıksız olduğu için vücut embriyoya dönüşmeden dışarı atıyor adetle.
Test yapmamış olsak adet gecikmesi sanabiliriz. Ben 2 gün gecikince test yaptım çıktı. Kan verdim 20 çıktı hcg. Sonra katlanmadı. 1 hafta sonra pıhtılı ve ağrılı bi adetle attım.O zaman bunu yaşasak bile anlamayabiliriz yani.
İlk denediğimde adetim hiç şaşmaz normalde yaklaşık adet tarihmden 8-9 gün önce pembe bi leke gelmişti. Sonrada 3 gün kahverengi devam etti ve hasta oldum. Çok şaşırmıştım. Belkide öyle bişey yaşadım :/
Hayıt otunu bi türlü içemedim. Ama aslan pençesi içiyorum. Çok faydasını gördüm.Hayıt otu,arslan perçemi ve arı poleni yumurtanın kalitesini arttıyormuş bir deneyin
Takvim bendede tutmadı yumutlamadanb10-18 gün arası önemli diyolar ben hiç gebe kalamadım öyle inş bu sefer bebişim beni bırakmaz iyi düşüncem diyorum korkudan ölüyorumBen hiç denemedim canım. Takvim tutmuyor bence. Ben de mi denesem acaba?
Arı polenide çok faydalı doktora gidip tüm değerlerine baktırdın mı eşinede çaksır otu içir bakalım nolcak bizim bilimsel makalelerde(hayvanlar üzerinde yapılmı)ikiz yavrulatı plmuşHayıt otunu bi türlü içemedim. Ama aslan pençesi içiyorum. Çok faydasını gördüm.
Biz 2 kez aşılama tedavisi olduk. 2. Tuttu ama 6+4te düşükle sonlandı. Düşükten sonra kendiliğinden gebelik oluştu kimyasal olarak sonlandı o da. Kan pıhtılaşması için trombofili testim normal çıktı. Genetikten kromozom analizi sonuçlarımızı bekliyoruz. Kısmet artık gerisi.Arı polenide çok faydalı doktora gidip tüm değerlerine baktırdın mı eşinede çaksır otu içir bakalım nolcak bizim bilimsel makalelerde(hayvanlar üzerinde yapılmı)ikiz yavrulatı plmuş
İnş olmaz bele yakı atmak çok iyi geliyormuş birde hayıt otu ve arı poleni inş hamilesinizdir değilseniz bir deneyin yengemlerinde 3 sene sonra oldu pko falan var mı
Benim araştırmalarıma göre en erken 2 ağustos sabahı yapmalıyız.Bence adet günü ve sonrası yapın erken gebelik testlerine çok güvenmiyorum
Sizinle aynıyız benim de bir kimyasal bir de düşüğüm varHayırlı olsun canım. Benimde 1 düşüğüm 1 kimyasal gebeliğim oldu. Bata 1 hafta var. İkinci kırmızı çizgiyi görmek banada isteyen herkesede nasip olsun inşallah. Ama senin adet gününe göre bayağı koyu ikinci çizgin. Değerin yüksek demekki. Gözün aydın..
Kan pıhtılaşması benimde negatif çıktı. Genetik kromozom analizini nerde yaptırdınız bilgi verebilir misiniz?Biz 2 kez aşılama tedavisi olduk. 2. Tuttu ama 6+4te düşükle sonlandı. Düşükten sonra kendiliğinden gebelik oluştu kimyasal olarak sonlandı o da. Kan pıhtılaşması için trombofili testim normal çıktı. Genetikten kromozom analizi sonuçlarımızı bekliyoruz. Kısmet artık gerisi.
O akıntıyı bende bir kere yakaladım sadece hiç görmüyorum.Bu arada ben aylardır o uzayan yumurta aki kıvamındaki akıntıyı göremedim..Nedeni ne olabilir acaba bilen var mı? Ama yumurtlama zamanı kaşık agrım da oldu olmadı değil..
Acaba diyorum yumurta yeterli olgunluğa erişmiyor mu? Fiziksel olarak kendinizi yoran bir insan mısınız? Acaba yorulunca tam olgunluga erismiyor mu bilemedim..Bu ay da hamile degilsem uzayan akintiyi görememe baglayacagim.. Ama daha önce sıklıkla görürdüm niyeyse çocuk istemeye başladığımdan beri hiç göremedim şansa bak ki..O akıntıyı bende bir kere yakaladım sadece hiç görmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?