- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.318
- 198
- 31
- Konu Sahibi bombshells
-
Benim kvde de öğrenir öğrenmez bizi tanıyan tanımayan herkese duyurmuştu.Amin düşmeseydi benimde agustos ortası doğcaktı rabbimin takdiri ilahisi onun bir bildiği vardır bir daha hayal kurmuycam ve 3-4 aylıkken anneme söylüycem hele kayınvalideme doğunca naklen yayın yapıyor
Genelde yumurtlamadan önce olursa oda iyi.. öyle düşünme. Yumurtlama gününde 1 gün 2 gün öncede gayet iyi günler . Takvim mi kullanıyorsun sadece yoksa ovülasyon testi de kullanıyor musun?Yumurtlama günüm yarın en yüksek takvime göre. Bugün yola çıkıyorum. En önemli gün o yüzden umudum yok.
Her zaman belirti olacak diye de bir şey yok.. sen içini rahat tut, aynen hayırlısı Allah’tan..Selam benimde bat 8 Ağustos doktor kan testi veya idrar yapmadan direk kontrole çağırdı . Çok heyecanlıyım henüz belirtim yok bu biraz motel düşüklüğü yapmıyor değil. Ama her şeyin hayırlısı
Sadece takvim ovulasyon kullanmadım. Bu ay düzenli uyduk, yumurtlama zamanı uyamayacağız sadece. Önümüzdeki aydan sonra yumurta takibi yaptırcam.Genelde yumurtlamadan önce olursa oda iyi.. öyle düşünme. Yumurtlama gününde 1 gün 2 gün öncede gayet iyi günler . Takvim mi kullanıyorsun sadece yoksa ovülasyon testi de kullanıyor musun?
Ovülasyon testide baya net belli ediyor.Sadece takvim ovulasyon kullanmadım. Bu ay düzenli uyduk, yumurtlama zamanı uyamayacağız sadece. Önümüzdeki aydan sonra yumurta takibi yaptırcam.
Merhabalar,Benim 23 ağustos ve sogan kürüne baslicam 3 gün sonra. 1 sene doldu beklemedeyiz hala
Ben hiç denemedim canım. Takvim tutmuyor bence. Ben de mi denesem acaba?Ovülasyon testide baya net belli ediyor.
Bu ay ona başlamıştım. Takvimden bir iki gün önceye denk geldi..Bakalım
Umudunu tüketme bu ay olmazsa bir dahaki ay doktora gidersin bir şey varsa onu öğrenir çözersiniz.. Herşeyin bir zamanı var işte, belki de sadece zamanını bekliyor..Hayır gitmedim 12 doldu 13. ayda sogan kuru oda olmazsa eylül de gidicem dedim öyle karar verdik. Yani ne var ne yok bilmiyorum acikcasi panik yapmayalim dedik ama olacağı yok gibi umudum da tükeniyor
Herkese takvim uymuyor zaten. Çünkü herkesin yumurtasının çatlama süresi bir değil.. örnek veriyorum belki 28 günde 1 adet oluyoruz ikimiz ve yumurtlama günümüz aynı gösteriyor takvimde 14.gün ama benim yumurtam geç çatlıyor ben 14.gün zannediyorum oysaki 20.günde..Ben hiç denemedim canım. Takvim tutmuyor bence. Ben de mi denesem acaba?
Evet takvimde döngü uzunluğu var ama onu ayarlayınca farklı çıkıyor. Tabi gene de bünye farklı otomatik adetten 10 gün sonrasını söylüyor o. En iyisi çocuk olana kadar 2 günde bir değerlendirmek lazım. Ovulasyon ben de alayım bari. Daha iyi olurHerkese takvim uymuyor zaten. Çünkü herkesin yumurtasının çatlama süresi bir değil.. örnek veriyorum belki 28 günde 1 adet oluyoruz ikimiz ve yumurtlama günümüz aynı gösteriyor takvimde 14.gün ama benim yumurtam geç çatlıyor ben 14.gün zannediyorum oysaki 20.günde..
anlatabildim mi bilmiyorum.
O yüzden ovülasyon testini her gün yaparsan anlayabiliyorsun evet bugün diyebilyorsun yani..
Sık sık yapınca ona da sperm kalitesi düşüyor diyorlar..Evet takvimde döngü uzunluğu var ama onu ayarlayınca farklı çıkıyor. Tabi gene de bünye farklı otomatik adetten 10 gün sonrasını söylüyor o. En iyisi çocuk olana kadar 2 günde bir değerlendirmek lazım. Ovulasyon ben de alayım bari. Daha iyi olur
Beklenen adet tarihin 15 se bu ara yumurtlama döneminde olabilir misin?Merhaba kızlar benimde bat ağustos 15 daha çok var ama belirtilerim şöyle şu an ateşim 37.4 sağ kasık ağrısı ve arada tansiyon düşüklüğü yaşıyorum şüpheli ilişkiden 1 hafta geçti bilemicem belkide psikolojiktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?