Gebeliğe Hazırlık yeni ay yeni beklentiler ve belirtiler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin düşmeseydi benimde agustos ortası doğcaktı rabbimin takdiri ilahisi onun bir bildiği vardır bir daha hayal kurmuycam ve 3-4 aylıkken anneme söylüycem hele kayınvalideme doğunca naklen yayın yapıyor
Benim kvde de öğrenir öğrenmez bizi tanıyan tanımayan herkese duyurmuştu.

Selam benimde bat 8 Ağustos doktor kan testi veya idrar yapmadan direk kontrole çağırdı . Çok heyecanlıyım henüz belirtim yok bu biraz motel düşüklüğü yapmıyor değil. Ama her şeyin hayırlısı

Yumurtlama günüm yarın en yüksek takvime göre. Bugün yola çıkıyorum. En önemli gün o yüzden umudum yok.

Yumurtlama günüm yarın en yüksek takvime göre. Bugün yola çıkıyorum. En önemli gün o yüzden umudum yok.
Genelde yumurtlamadan önce olursa oda iyi.. öyle düşünme. Yumurtlama gününde 1 gün 2 gün öncede gayet iyi günler . Takvim mi kullanıyorsun sadece yoksa ovülasyon testi de kullanıyor musun?

Her zaman belirti olacak diye de bir şey yok.. sen içini rahat tut, aynen hayırlısı Allah’tan..

Genelde yumurtlamadan önce olursa oda iyi.. öyle düşünme. Yumurtlama gününde 1 gün 2 gün öncede gayet iyi günler . Takvim mi kullanıyorsun sadece yoksa ovülasyon testi de kullanıyor musun?
Sadece takvim ovulasyon kullanmadım. Bu ay düzenli uyduk, yumurtlama zamanı uyamayacağız sadece. Önümüzdeki aydan sonra yumurta takibi yaptırcam.

Sadece takvim ovulasyon kullanmadım. Bu ay düzenli uyduk, yumurtlama zamanı uyamayacağız sadece. Önümüzdeki aydan sonra yumurta takibi yaptırcam.
Ovülasyon testide baya net belli ediyor.
Bu ay ona başlamıştım. Takvimden bir iki gün önceye denk geldi..Bakalım

Benim 23 ağustos ve sogan kürüne baslicam 3 gün sonra. 1 sene doldu beklemedeyiz hala

Hayır gitmedim 12 doldu 13. ayda sogan kuru oda olmazsa eylül de gidicem dedim öyle karar verdik. Yani ne var ne yok bilmiyorum acikcasi panik yapmayalim dedik ama olacağı yok gibi umudum da tükeniyor

Hayır gitmedim 12 doldu 13. ayda sogan kuru oda olmazsa eylül de gidicem dedim öyle karar verdik. Yani ne var ne yok bilmiyorum acikcasi panik yapmayalim dedik ama olacağı yok gibi umudum da tükeniyor
Umudunu tüketme bu ay olmazsa bir dahaki ay doktora gidersin bir şey varsa onu öğrenir çözersiniz.. Herşeyin bir zamanı var işte, belki de sadece zamanını bekliyor..

Ben hiç denemedim canım. Takvim tutmuyor bence. Ben de mi denesem acaba?
Herkese takvim uymuyor zaten. Çünkü herkesin yumurtasının çatlama süresi bir değil.. örnek veriyorum belki 28 günde 1 adet oluyoruz ikimiz ve yumurtlama günümüz aynı gösteriyor takvimde 14.gün ama benim yumurtam geç çatlıyor ben 14.gün zannediyorum oysaki 20.günde..
anlatabildim mi bilmiyorum.
O yüzden ovülasyon testini her gün yaparsan anlayabiliyorsun evet bugün diyebilyorsun yani..

Bakıyorum bazen herkes hemen hamile kalıyor. 2 çocuğu var üçüncüyü istiyor şak diye oluyor. Bizim niye olmuyor. Allah sınıyor sanırım. Dua ediyoruz uğraşıyoruz gene de nasip olmuyor. Dış gebelik geçirdim üstelik o ay eşimle bir kere ilişki yaşamıştık nasıl tuttu diye şaşıyorum, tüpüm de alındı. Çok üzülüyorum ama nasip olmuyor. Vardır her şerde bir hayır diyorum.
Öğretmenim velilerin benden küçük 3 4 çocukları var. Erken evlenmişler. 45 yaşında torunları olup da hamile kalan velim vardı. Kızıyla aynı anda doğum yaptı. O yaşta bile hamile kalıyorlar. Herşey nasip yani. Demekki bize kısmet değil diyorum.

Evet takvimde döngü uzunluğu var ama onu ayarlayınca farklı çıkıyor. Tabi gene de bünye farklı otomatik adetten 10 gün sonrasını söylüyor o. En iyisi çocuk olana kadar 2 günde bir değerlendirmek lazım. Ovulasyon ben de alayım bari. Daha iyi olur

Uygulamaya göre 18inde ovülasyonun gerçekleşmesi lazımdı ama bu ay ovü testiyle dün ve bugün olduğunu öğrendim. Geç yumurtluyormuşum 25.günde ve bat 2 ağustos.

Merhaba kızlar benimde bat ağustos 15 daha çok var ama belirtilerim şöyle şu an ateşim 37.4 sağ kasık ağrısı ve arada tansiyon düşüklüğü yaşıyorum şüpheli ilişkiden 1 hafta geçti bilemicem belkide psikolojiktir.

Sık sık yapınca ona da sperm kalitesi düşüyor diyorlar..
Her kafadan ayrı ses çıkıyor valla.. insanı çok yoran bir süreçmiş. Birde sanırım biz hep kendimizi iilişkiye girince olacak gibi şartladığımız için şu an deneyip olmaması çok garip geliyor.
Çocuk düşünmediğim zaman en ufak şeyde bile olabileceğini düşünüyordum. Şu an ki durum o yüzden enteresan geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…