• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık yeni ay yeni beklentiler ve belirtiler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar benimde bat ağustos 15 daha çok var ama belirtilerim şöyle şu an ateşim 37.4 sağ kasık ağrısı ve arada tansiyon düşüklüğü yaşıyorum şüpheli ilişkiden 1 hafta geçti bilemicem belkide psikolojiktir.:KK76::lülülü:

Bat'ınıza 2 haftadan fazla var ve şüpheli ilişki 1 hafta önce olmuş 28 günlük bir döngünüzün olduğunu varsayarsak bu günlerde yumurtlamanızın gerçekleşiyor olması lazım erken yumurtlama olmadıysa.

Sık sık yapınca ona da sperm kalitesi düşüyor diyorlar..
Her kafadan ayrı ses çıkıyor valla.. insanı çok yoran bir süreçmiş. Birde sanırım biz hep kendimizi iilişkiye girince olacak gibi şartladığımız için şu an deneyip olmaması çok garip geliyor.
Çocuk düşünmediğim zaman en ufak şeyde bile olabileceğini düşünüyordum. Şu an ki durum o yüzden enteresan geliyor..
Aynen ilk evlendiğimizde korkuyordum hemen çocuk olursa diye. Denemelere başlayınca keşke hiç korunmasaydık diyorum

Bence adet günü ve sonrası yapın erken gebelik testlerine çok güvenmiyorum
Erken gebelik testindense normal testler daha güvenilir diyorlar zaten. Erken gebelik testi yanıltıyormuş.
Elimde ovülasyondan kalma ovülasyon testi var onu deneyeceğim oda belli ediyordiyorlar, gebelikten 1 tane var tedbirli kullanmak istiyorum 🙄😂

Kızlar bende bir buçuk senedir her ay buralarda araştırma yapıyorum yorumları okuyorum .Allah kucaklarımızı boş bırakmasın benim gibi çocuk sahibi olmak isteyenlere tez zamanda hayırlı evlat nasip etsinn.Bu ay adetim gecikti 3. gün kan testi nagatif çıktı şimdi 10 gün oldu hala adet olmadım.Pazartesi yine gidip bir umut kan testi yaptıracagım .İnşallah hayal kırıklığı olmaz bu sefer.

Kızlar bende bir buçuk senedir her ay buralarda araştırma yapıyorum yorumları okuyorum .Allah kucaklarımızı boş bırakmasın benim gibi çocuk sahibi olmak isteyenlere tez zamanda hayırlı evlat nasip etsinn.Bu ay adetim gecikti 3. gün kan testi nagatif çıktı şimdi 10 gün oldu hala adet olmadım.Pazartesi yine gidip bir umut kan testi yaptıracagım .İnşallah hayal kırıklığı olmaz bu sefer.
İnşallah canım🙏🏼 10 gün normal değil güzel haberlerini bekliyoruz.. Bazen kanda da geç gözükebiliyor değerler..

Belkide geç döllenmedir yani inşallah hamilesindir🤗

Bu arada 2 Ağustosu bekleyenler olarak biz testi ne zaman yapmalıyız ? 🤔
Yumurtlama günü üstünden 12 gün geçince adet oluyorum ben. Döngüm 35 gün geç yumurtluyorum. Aşılama yaptırmıştım sonuç 12 gün sonra çıkmıştı. 12 günde öğrenen çok.

31 temmuzda yapıyorum o zaman. Hadi bakalım 🤔 😊
Hayırlısı olsun. Ben 2 kez hamile kaldım biri aşılama biri doğal yolla oldu. Aşılamada 12 gün sonra öğrendim. Doğal yolla olanı 14 gün sonra öğrendim 12.gün negatifti. 2. kimyasal gebelik olduğu için değer çok düşüktü, o yüzden 12. gün çıkmadı sanırım.

Hayırlısı olsun. Ben 2 kez hamile kaldım biri aşılama biri doğal yolla oldu. Aşılamada 12 gün sonra öğrendim. Doğal yolla olanı 14 gün sonra öğrendim 12.gün negatifti. 2. kimyasal gebelik olduğu için değer çok düşüktü, o yüzden 12. gün çıkmadı sanırım.
Bu kimyasal gebelik olayını çok duymaya başladım :( korkuyorum

Bu kimyasal gebelik olayını çok duymaya başladım :KK43: korkuyorum
Rabbim hayırlısını versin. Düşükten sonra 1 kez adet oldum ikinci adetimde hamile kaldığımı öğrendim. Kimyasalmış maalesef. Rabbim sağlıklı hamilelikler, sağlıklı bebekler nasip etsin isteyen herkese.

Rabbim hayırlısını versin. Düşükten sonra 1 kez adet oldum ikinci adetimde hamile kaldığımı öğrendim. Kimyasalmış maalesef. Rabbim sağlıklı hamilelikler, sağlıklı bebekler nasip etsin isteyen herkese.
Amin 🙏🏼 birde bu kimyasal nasıl bir şey oluyor azcık anlatabilir misin 😔

Back