- 18 Temmuz 2019
- 2.083
- 3.939
- 83
- Konu Sahibi bombshells
-
Bat 1 Ağustos çok stres olmaya başladım yaklaştıkça yarın sabah test alıp yapmayı düşünüyorum ilk idrarda yoksa da rahatlar adetimi beklerim.Kaç gün var bata? Ya o kadar garip ki bir yandan bu adet belirtisi diyoruz ama o kadar çok adet belirtisi hamilelik belirtisine benziiyor diyorlar ki o yüzden içten içe acaba mı dediğiimize eminim
Anladım teşekkürlerAnkara gata hastanesinde tıbbı genetik bölümünde yaptırdık. Hala sonuç çıkmadı. Eşimden ve benden kal aldılar sonucu bekliyoruz.
O bendede var kasıklarım batıyor resmen eşim bişey mi oluyor sana diyor farkında değilim suratım asıkmış bugün tekrar test yaptım gene pozitif her wcye giderken korkuyorum rabbim korkularımdan uzak tut beniBelim ağrımaya başladı adet olacakmış gibi
Ayy gerçekten mi çokk sevindim bat ne zaman?O bendede var kasıklarım batıyor resmen eşim bişey mi oluyor sana diyor farkında değilim suratım asıkmış bugün tekrar test yaptım gene pozitif her wcye giderken korkuyorum rabbim korkularımdan uzak tut beni
Korkma hiç hep pozitif düşün tadını çıkar. Test pozitif sende pozitif olO bendede var kasıklarım batıyor resmen eşim bişey mi oluyor sana diyor farkında değilim suratım asıkmış bugün tekrar test yaptım gene pozitif her wcye giderken korkuyorum rabbim korkularımdan uzak tut beni
Bende 2 ağustosu bekliyorum.Bat 1 Ağustos çok stres olmaya başladım yaklaştıkça yarın sabah test alıp yapmayı düşünüyorum ilk idrarda yoksa da rahatlar adetimi beklerim.
Durumumuz aynı,sadece kabızlık değil,ishal durumundayım ve 3 ağustostn önce test yapmıycam..Benimde bat 2 ağustos. Sadece bel ağrım var ara ara. Kendim mi belirti arıyorum, bilerek mi abartıyorum bilmiyorum. Göğüslerim gayet normal, hiç bi acı,sızı yok. Kabızım günlerdir. Çok saçma, çünkü bağırsaklarımın guruldadığını duyuyorum resmen. Buna rağmen kabızlık ilginç.Yumurtlama dönemi sonrası biten ıslak dönem bitmedi ama hala. Ara ara beyaz çok akışkan olmayan akıntım oluyo. Bilmiyorum ne olacak. Evde 2 gebelik testim var. Söz verdim kendime en erken 3 ağustosta yapıcam diye..
9 agustos :)
26 agustosta yumurtam catlamis o gun iliski yasadik ve 27 si...
Oncesinde iliski yok o yuzden pek umudum yok ama belirtim olursa paylasirim.
[/QUO
GünaydıınGünaydın kızlar..
Güzel bir hafta olsun hepimiz için
Ağustos başını bekleyenler durumlar nasıl??
Ben çift çizgi rüyamda bile göremiyorumgünaydın kızlar.. bat 2 ağustos,rüyamda çift çizgi gördüm,sanrım psikoloji yerle bir..
hahahahha,bende ilk defa gördüm,malum oluoyr olsun inş..Ben çift çizgi rüyamda bile göremiyorum
İnşallahhahahahha,bende ilk defa gördüm,malum oluoyr olsun inş..
çok fazla akıntım dışında hiç bişey yok..İnşallahrüya haricinde belirti var mı peki? :)
inş hamilesindir,belirtilern bayağı iyi,bende hiçbişey yok..Kızlar benim bat 1 ya da 2 ağustos. Göğüslerim yumurtlama zamanından beri aşırı şiş ve ağrıyor üstüne yatamıyorum sütyen takıp çıkarırken falan baya ağrıdan kalakalıyorum. Onun dışında sık idrara çıkıyorum süreki sabah 5.5 da wc deyim bi baktım bi haftadır. Başka bir belirtim yok. Elimde predictor early testler var, ne zaman yapsam bilemiyorum. Hep ilk idrarımı 5.5 da yaptığım için o saatte hiç yapmak istemedim günlerdir hemen geri dönüp uyumak istiyorum :)
Sonrada ilk idrar gitti artık yapmamın anlamı yok diye yapmadım test.
Aynen bencede baya belirti var.Kızlar benim bat 1 ya da 2 ağustos. Göğüslerim yumurtlama zamanından beri aşırı şiş ve ağrıyor üstüne yatamıyorum sütyen takıp çıkarırken falan baya ağrıdan kalakalıyorum. Onun dışında sık idrara çıkıyorum süreki sabah 5.5 da wc deyim bi baktım bi haftadır. Başka bir belirtim yok. Elimde predictor early testler var, ne zaman yapsam bilemiyorum. Hep ilk idrarımı 5.5 da yaptığım için o saatte hiç yapmak istemedim günlerdir hemen geri dönüp uyumak istiyorum :)
Sonrada ilk idrar gitti artık yapmamın anlamı yok diye yapmadım test.
al benden de o kadar.. tık yok..Aynen bencede baya belirti var.
Göğüs olsun, wc olsun.. hayırlısı valla ağustosun ilk talihlisisindir umarım
Gerçi benimde aynı tarih ama bedenim nuh diiyor peygamber demiyor. O kadar normal ki herşeyiitık yok, hiçbir gariplik yok çok ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?