Gebeliğe Hazırlık yeni ay yeni beklentiler ve belirtiler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 1 ağustos daha bir hafta var ama benim şimdiden belim ağrımaya başladı.Bir de göğüslerim acıyor.
Test alıp yapasım var zor tutuyorum kendimi

Bat 1 ağustos daha bir hafta var ama benim şimdiden belim ağrımaya başladı.Bir de göğüslerim acıyor.
Test alıp yapasım var zor tutuyorum kendimi
Benim göğüslerde tık yok cidden.
Tek ve tek sorun bu kadar devam eden batmalarım olmadı. Normal değil diye düşünüyorum :/

Benim 2 Ağustos kızlar..belirtim yok göğüslerim şiş ve ağrıyor ama adet öncesi de olabiliyor..

benim de 2 ağustos belirti yok fakat sürekli devam eden bir akıntım var,saçma sapan ishal falan olmaya başladım..

Benimde bat 2 ağustos. Sadece bel ağrım var ara ara. Kendim mi belirti arıyorum, bilerek mi abartıyorum bilmiyorum. Göğüslerim gayet normal, hiç bi acı,sızı yok. Kabızım günlerdir. Çok saçma, çünkü bağırsaklarımın guruldadığını duyuyorum resmen. Buna rağmen kabızlık ilginç.Yumurtlama dönemi sonrası biten ıslak dönem bitmedi ama hala. Ara ara beyaz çok akışkan olmayan akıntım oluyo. Bilmiyorum ne olacak. Evde 2 gebelik testim var. Söz verdim kendime en erken 3 ağustosta yapıcam diye..

Bu arada benimde 2 ağustos.

Eklentiler

• 5F5EAA73-94EE-4FBC-9CA7-104ACEBB6F0B.png
    349,1 KB · Görüntüleme: 122
Normalde regl tarihim bugündü göğüslerim inanılmaz ağrıyor koku hassasiyetim hep vardır bu sefer astımım artmaya başladı anladım bir kere düşük oldu inş bunu rabbim bana bağışlar dua edin
Hayırlı olsun canım. Benimde 1 düşüğüm 1 kimyasal gebeliğim oldu. Bata 1 hafta var. İkinci kırmızı çizgiyi görmek banada isteyen herkesede nasip olsun inşallah. Ama senin adet gününe göre bayağı koyu ikinci çizgin. Değerin yüksek demekki. Gözün aydın..

Hep rüyamda bu ay gördüm olcagını kaptırmakta istemiyorum öbüründede çok agladım rüyamda ikiz brbek gördüm bilmiyorum gercek olur mu

İmş saglıklı evlatlarımız olur tez zamanda

Hep rüyamda bu ay gördüm olcagını kaptırmakta istemiyorum öbüründede çok agladım rüyamda ikiz brbek gördüm bilmiyorum gercek olur mu
Ben rüyalara inanırım canım. Bende hamile kaldığım ay rüyamda test yaptığımı pozitif çıktığını gördüm. Uyandım test yaptım pozitifti. Bende korkuyorum inanki. Diğer bebeğim bir buçuk aylıktı kaybettiğimde. Hemen hayallere başlamıştık eşimle kaybetmek çok zordu. Günlerce ağladım. Hala aklıma geldikçede üzülüyorum. Düşmese doğuma 2 2.5 ay kalmıştı. Rabbim beterinden korusun. Aynı acıyla tekrar sınamasın inşallah.

Normalde regl tarihim bugündü göğüslerim inanılmaz ağrıyor koku hassasiyetim hep vardır bu sefer astımım artmaya başladı anladım bir kere düşük oldu inş bunu rabbim bana bağışlar dua edin

Süperrr Dua edicem .. Allah sana bağışlasın inş.. haberlerini bekliyoruz.

Amin düşmeseydi benimde agustos ortası doğcaktı rabbimin takdiri ilahisi onun bir bildiği vardır bir daha hayal kurmuycam ve 3-4 aylıkken anneme söylüycem hele kayınvalideme doğunca naklen yayın yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…