- 26 Temmuz 2019
- 410
- 420
- 18
- 35
- Konu Sahibi bombshells
-
Benim göğüslerde tık yok cidden.Bat 1 ağustos daha bir hafta var ama benim şimdiden belim ağrımaya başladı.Bir de göğüslerim acıyor.
Test alıp yapasım var zor tutuyorum kendimi
Neden umut olmasın ki , umut her zaman varBen de bekliyem bari umut yok ama. 13 ağustos bat
Benimde normalde şişen göğüslerimden bu ay tık yok:/ sadece dokununca vs. Ama hala batmalar devam.. belkise üşüttüm..Benim 2 Ağustos kızlar..belirtim yok göğüslerim şiş ve ağrıyor ama adet öncesi de olabiliyor..
Geçen bir yerde önce ishal sonra kabıza dönen birinin hamilelik haberini okumuştum.. inşallah seninkini de burdan haber alırızbenim de 2 ağustos belirti yok fakat sürekli devam eden bir akıntım var,saçma sapan ishal falan olmaya başladım..
Aynı şeyleri bende yaşıyorum cnm ama bende korkuyomBat 1 ağustos daha bir hafta var ama benim şimdiden belim ağrımaya başladı.Bir de göğüslerim acıyor.
Test alıp yapasım var zor tutuyorum kendimi
Hayırlı olsun canım. Benimde 1 düşüğüm 1 kimyasal gebeliğim oldu. Bata 1 hafta var. İkinci kırmızı çizgiyi görmek banada isteyen herkesede nasip olsun inşallah. Ama senin adet gününe göre bayağı koyu ikinci çizgin. Değerin yüksek demekki. Gözün aydın..Normalde regl tarihim bugündü göğüslerim inanılmaz ağrıyor koku hassasiyetim hep vardır bu sefer astımım artmaya başladı anladım bir kere düşük oldu inş bunu rabbim bana bağışlar dua edin
Hep rüyamda bu ay gördüm olcagını kaptırmakta istemiyorum öbüründede çok agladım rüyamda ikiz brbek gördüm bilmiyorum gercek olur muHayırlı olsun canım. Benimde 1 düşüğüm 1 kimyasal gebeliğim oldu. Bata 1 hafta var. İkinci kırmızı çizgiyi görmek banada isteyen herkesede nasip olsun inşallah. Ama senin adet gününe göre bayağı koyu ikinci çizgin. Değerin yüksek demekki. Gözün aydın..
İmş saglıklı evlatlarımız olur tez zamandaHayırlı olsun canım. Benimde 1 düşüğüm 1 kimyasal gebeliğim oldu. Bata 1 hafta var. İkinci kırmızı çizgiyi görmek banada isteyen herkesede nasip olsun inşallah. Ama senin adet gününe göre bayağı koyu ikinci çizgin. Değerin yüksek demekki. Gözün aydın..
Ben rüyalara inanırım canım. Bende hamile kaldığım ay rüyamda test yaptığımı pozitif çıktığını gördüm. Uyandım test yaptım pozitifti. Bende korkuyorum inanki. Diğer bebeğim bir buçuk aylıktı kaybettiğimde. Hemen hayallere başlamıştık eşimle kaybetmek çok zordu. Günlerce ağladım. Hala aklıma geldikçede üzülüyorum. Düşmese doğuma 2 2.5 ay kalmıştı. Rabbim beterinden korusun. Aynı acıyla tekrar sınamasın inşallah.Hep rüyamda bu ay gördüm olcagını kaptırmakta istemiyorum öbüründede çok agladım rüyamda ikiz brbek gördüm bilmiyorum gercek olur mu
Normalde regl tarihim bugündü göğüslerim inanılmaz ağrıyor koku hassasiyetim hep vardır bu sefer astımım artmaya başladı anladım bir kere düşük oldu inş bunu rabbim bana bağışlar dua edin
Amin düşmeseydi benimde agustos ortası doğcaktı rabbimin takdiri ilahisi onun bir bildiği vardır bir daha hayal kurmuycam ve 3-4 aylıkken anneme söylüycem hele kayınvalideme doğunca naklen yayın yapıyorBen rüyalara inanırım canım. Bende hamile kaldığım ay rüyamda test yaptığımı pozitif çıktığını gördüm. Uyandım test yaptım pozitifti. Bende korkuyorum inanki. Diğer bebeğim bir buçuk aylıktı kaybettiğimde. Hemen hayallere başlamıştık eşimle kaybetmek çok zordu. Günlerce ağladım. Hala aklıma geldikçede üzülüyorum. Düşmese doğuma 2 2.5 ay kalmıştı. Rabbim beterinden korusun. Aynı acıyla tekrar sınamasın inşallah.
Gittiğimde yazarım inş minnoşum beni terketmezSüperrrDua edicem .. Allah sana bağışlasın inş.. haberlerini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?