- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
- Konu Sahibi bombshells
-
İlgin ve bilgilerin için çok teşekkür ederimBenim 1 yıldır devam eden kalın bağırsak rahatsızlığım var 1 yıldır sürekli ishalim 2 ay önce kolonoskopi yaptırdım ve kolonoskopi esnasında polip tespit edilip polipektomi işlemi yapılmış çok şükür patoloji sonucu temiz çıktı ama ishalim devam ediyor belli ilaçlarım var devamlı kullandığım, bu ay gebelik olabilir şüphesi ile kullanmadım çünkü gebelikte sıkıntı yaratan türden ilaçlar belki de diyorum ilacı kullanmadığım için bu kadar yoğun ishal olmuştur bugün 1 yıldır devam eden gibi değil de daha farklıydı o yüzden acaba mi dedim Bu arada çok uzattım kusura bakma birde midenizi bulanirdiysam özür diliyorum hepinizden
Ateş yükselmesi hamilelik belirtisi mi canim benide ateş basıyor buaralar ilişkinin üzerinden 8 gun gectiMerhaba kızlar benimde bat ağustos 15 daha çok var ama belirtilerim şöyle şu an ateşim 37.4 sağ kasık ağrısı ve arada tansiyon düşüklüğü yaşıyorum şüpheli ilişkiden 1 hafta geçti bilemicem belkide psikolojiktir.
Allah razı olsun valla hemde çok çok zor hele ki dışarıdayken, iş yerindeyken hayat resmen zehir oluyor.Rica ederim ne kusuru... Geçmiş olsun ya Allah şifâ versin zor durum bu şekilde yaşamak
Benimde bat yarın ama yumurtlama günümden beri ateşim 36.8in altına düşmedi normalde hep 35.9dur şaşmazAteş yükselmesi hamilelik belirtisi mi canim benide ateş basıyor buaralar ilişkinin üzerinden 8 gun gecti
Allah razı olsun valla hemde çok çok zor hele ki dışarıdayken, iş yerindeyken hayat resmen zehir oluyor.
Benimde bat yarın ama yumurtlama günümden beri ateşim 36.8in altına düşmedi normalde hep 35.9dur şaşmaz
Amin Allah razı olsun Rabbim nerede şifa bekleyen varsa Şafi isminin yüzü suyu hurmetine şifa versin inşallahRabbim tez zamanda sağlık versin
Ama o dediğim karanfil gerçekten ishali durduruyo bende bir kere antibiyotik sonrası fena olmuştum neler denedim geçmedide karanfili denedim 1 günde düzeldi
İshal devamlı olan bir şey ya bende ben artık onunla yaşamaya alıştımBu iyiye işaretateş hamilelikteyken yükselir adet döneminde düşer
Ama ishal varya bide acaba ondanmı
Evet ama adet zamanın geldiğindede düşmemesi gerek canımAteş yükselmesi hamilelik belirtisi mi canim benide ateş basıyor buaralar ilişkinin üzerinden 8 gun gecti
Benim hala 37.1 lerde bata 6 gün kaldıEvet ama adet zamanın geldiğindede düşmemesi gerek canım
Benimde bata 1 gün var 36.7Evet ama adet zamanın geldiğindede düşmemesi gerek canım
İnşallah hamilesindirBenimde bata 1 gün var 36.7
Pek sanmıyorum çok sancım oldu bugün yarın gelecek gibi ama tabi yine de Allahtan hayırlısıİnşallah hamilesindir
Ateşinizi neyle olcuyorsunuz bende alim ya bende yok ateş olcerBenim hala 37.1 lerde bata 6 gün kaldı
Sagolasin canim. Istahimda cok açık.surekli patlayana kadar yemek yiyorum ins olurEvet ama adet zamanın geldiğindede düşmemesi gerek canım
Dijital çok iyi oluyo çünkü derece artışını azalışını daha güzel takip edebiliyorsun canımAteşinizi neyle olcuyorsunuz bende alim ya bende yok ateş olcer
İnşallah önümüzdeki ay Rabbim sevinçli haberlerini burdan duyurmayı nasip etsin canımGünaydınlar bu sabah şiddetli bir sancı ile regl oldum ama öyle böyle bir sancı değil ölüyorum sandımBenim umutlar önümüzdeki aya kaldı, bat bekleyen arkadaşlar inşallah regl olmazsınız inşallah hamilesinizdir
İnşallah canım Allah razı olsunİnşallah önümüzdeki ay Rabbim sevinçli haberlerini burdan duyurmayı nasip etsin canım☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?