• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık yeni ay yeni beklentiler ve belirtiler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirli günler kizlar ben yeni katildim araniza bütün yazismalari teker teker okudum ayni durumdayiz. Bende yarin büyük gün bundan bes gün önce test yaptim negativ cikti. Ikinci cocuk istiyoruz, hapi birakali üc ay oldu, ilk hamilelikte belirtilerimi hic hatirlamiyorum. Belim cok agriyo arada sirada sol kasigimda batma oluyor (nadir) son bir haftadir bacaklarim cok agriyo ve gögüslerimdede agri var elleyince sadece. Allahim insallah herkese nasip eder benim duamda önce bu duyguyu hissi tatmamislara rabbim nasip etsin sonra bana insallah

Hayirli günler kizlar ben yeni katildim araniza bütün yazismalari teker teker okudum ayni durumdayiz. Bende yarin büyük gün bundan bes gün önce test yaptim negativ cikti. Ikinci cocuk istiyoruz, hapi birakali üc ay oldu, ilk hamilelikte belirtilerimi hic hatirlamiyorum. Belim cok agriyo arada sirada sol kasigimda batma oluyor (nadir) son bir haftadir bacaklarim cok agriyo ve gögüslerimdede agri var elleyince sadece. Allahim insallah herkese nasip eder benim duamda önce bu duyguyu hissi tatmamislara rabbim nasip etsin sonra bana insallah
Amin inşallah 🤲 Rabbim bizlere ilk sizede ikinci meleğinizi en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah 😊

Merhabalar,

Yeni bir grup açıp birlikte beklemek istedim.
BAT'ları Ağustos ayında olanlar (şimdilik Ağustos) , belirti yaşayanlar hatta psikolojik olarak belirti yaşadığını zannedenler buraya :)
Bende ilk defa ciddi ciddi hamile olabilecegimi düşünüyorum suan ara ara adet olacakmisim gibi sancılar giriyor belime karnıma bazen bacaklarıma hafif kramplar da oluyor kasiklarimda krem renginde akintim da var oturdugum yerden kalkınca bian başım da dönüyor tedaviyi yarım bırakmıştık menogon iğne olmustum doktor tam buyumedi yumurtalarin demisti igne yazmisti tekrar beklenmedik maddi sıkıntı olunca alamadim ilaclarimi acaba kendi kendine catlayip tutundu mu ki diyorum bazen tedaviyi biraktiktan bi hafta sonra kahve akintim oldu üç dort gün sürdü biteli bi kacgun oldu onemsemedim pek ama şimdi acaba diyorum sizce ne kızlar (uzun oldu kusura bakmayın:( )

Asil ne zaman adet olmaniz gerekiyo ?
Bende ilk defa ciddi ciddi hamile olabilecegimi düşünüyorum suan ara ara adet olacakmisim gibi sancılar giriyor belime karnıma bazen bacaklarıma hafif kramplar da oluyor kasiklarimda krem renginde akintim da var oturdugum yerden kalkınca bian başım da dönüyor tedaviyi yarım bırakmıştık menogon iğne olmustum doktor tam buyumedi yumurtalarin demisti igne yazmisti tekrar beklenmedik maddi sıkıntı olunca alamadim ilaclarimi acaba kendi kendine catlayip tutundu mu ki diyorum bazen tedaviyi biraktiktan bi hafta sonra kahve akintim oldu üç dort gün sürdü biteli bi kacgun oldu onemsemedim pek ama şimdi acaba diyorum sizce ne kızlar (uzun oldu kusura bakmayın:( )
Asil ne zaman adet olmaniz gerekiyo

Bende ilk defa ciddi ciddi hamile olabilecegimi düşünüyorum suan ara ara adet olacakmisim gibi sancılar giriyor belime karnıma bazen bacaklarıma hafif kramplar da oluyor kasiklarimda krem renginde akintim da var oturdugum yerden kalkınca bian başım da dönüyor tedaviyi yarım bırakmıştık menogon iğne olmustum doktor tam buyumedi yumurtalarin demisti igne yazmisti tekrar beklenmedik maddi sıkıntı olunca alamadim ilaclarimi acaba kendi kendine catlayip tutundu mu ki diyorum bazen tedaviyi biraktiktan bi hafta sonra kahve akintim oldu üç dort gün sürdü biteli bi kacgun oldu onemsemedim pek ama şimdi acaba diyorum sizce ne kızlar (uzun oldu kusura bakmayın:KK43: )
Canım banada yerleşme kanaması gibi geldi inşallah hamilesindir🙏🏻

Back