• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık yeni ay yeni beklentiler ve belirtiler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın herkeseeee , benim de 8 Ağustos zaman geçmiyor 🤦‍♀️Fakat adet olacakmışım gibi ağrılarım başladı. Tüm hevesim kaçtı 😞

Günaydın herkeseeee , benim de 8 Ağustos zaman geçmiyor 🤦‍♀️Fakat adet olacakmışım gibi ağrılarım başladı. Tüm hevesim kaçtı 😞
Adet gibi ağrılara hiç takılmayın, bende çok adet ağrısı çektim. Ha oldum ha olcam dediim ama zaten o adet ağrısını hamile olsanız bile yaşayacaksınız yani..
Hatta benim gibi belirti bile yaşamayabiliirsiniz.. ♥️ Güzel haberlerinizi bekliyorum

Adet gibi ağrılara hiç takılmayın, bende çok adet ağrısı çektim. Ha oldum ha olcam dediim ama zaten o adet ağrısını hamile olsanız bile yaşayacaksınız yani..
Hatta benim gibi belirti bile yaşamayabiliirsiniz.. ♥ Güzel haberlerinizi bekliyorum
Yüreğime öyle bir su serptin ki anlatamam sana 🙏🙏 güzel dileklerin için teşekkür ederim .inşallah seninde gebeliğin böyle sorunsuz devam eder . sağlıkla kucağına alırsın♥️♥️♥️

Benim çok şiddetli regl sancısı gibi sancım başladı bacaklarıma kadar iniyor ağrısı.Bata 3 gün var ama sanırım bu ay 3 gün önceden regl olacağım 😕😕😕

Hamileliğin ilk safhalarında ishal durumu oluyor mu ? Genelde kabız olunur diyorlar ama bu konuda tecrübeli iseniz tecrübelerinizi yazabilir misiniz 😊

Oluyo oluyo bağırsak hareketleri artabiliyor
2 defa hamilelik geçirdim canım
En erken olabilecek belirtileri söyliyim
Akıntı artışı, gaz, şişkinlik, kasık ağrısı ve yerleşme kanaması ama kanamayı herkes yaşamaz

Oluyo oluyo bağırsak hareketleri artabiliyor
2 defa hamilelik geçirdim canım
En erken olabilecek belirtileri söyliyim
Akıntı artışı, gaz, şişkinlik, kasık ağrısı ve yerleşme kanaması ama kanamayı herkes yaşamaz
Teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için 😊 Benim reglime 1 gün kaldı ve bugün çok afedersiniz aşırı derecede ishaldim kasık ağrım zaten günlerdir geçmiyor ama tabi gebelik testi negatif çıktığı için ben yarın regl olacağımı düşünüyorum 🙄 bakalım hayırlısı 🤲

Teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için 😊 Benim reglime 1 gün kaldı ve bugün çok afedersiniz aşırı derecede ishaldim kasık ağrım zaten günlerdir geçmiyor ama tabi gebelik testi negatif çıktığı için ben yarın regl olacağımı düşünüyorum 🙄 bakalım hayırlısı 🤲

Rica ederim 😊 hayırlısı olur inşâllah
İshalin başka nedenleri de vardır tabi
Enfeksiyon varsa veya üşütüncede olur
İshale çok etkili bişey söyliyim hemen keser
8-9 tane karanfili kırıp çiğnemeden suyla beraber yutuyosun prof.saraçoğlu hocanın kürüdür inanılmaz etkili ama eğer hamilelik varsa zararlı olurmu bilemem o yüzden adet olursan deneyebilirsin denenmiştir

Rica ederim 😊 hayırlısı olur inşâllah
İshalin başka nedenleri de vardır tabi
Enfeksiyon varsa veya üşütüncede olur
İshale çok etkili bişey söyliyim hemen keser
8-9 tane karanfili kırıp çiğnemeden suyla beraber yutuyosun prof.saraçoğlu hocanın kürüdür inanılmaz etkili ama eğer hamilelik varsa zararlı olurmu bilemem o yüzden adet olursan deneyebilirsin denenmiştir
İlgin ve bilgilerin için çok teşekkür ederim 🥰 Benim 1 yıldır devam eden kalın bağırsak rahatsızlığım var 1 yıldır sürekli ishalim 2 ay önce kolonoskopi yaptırdım ve kolonoskopi esnasında polip tespit edilip polipektomi işlemi yapılmış çok şükür patoloji sonucu temiz çıktı ama ishalim devam ediyor belli ilaçlarım var devamlı kullandığım, bu ay gebelik olabilir şüphesi ile kullanmadım çünkü gebelikte sıkıntı yaratan türden ilaçlar belki de diyorum ilacı kullanmadığım için bu kadar yoğun ishal olmuştur bugün 1 yıldır devam eden gibi değil de daha farklıydı o yüzden acaba mi dedim 🤰 Bu arada çok uzattım kusura bakma birde midenizi bulanirdiysam özür diliyorum hepinizden 🙈

Back