- 27 Temmuz 2019
- 520
- 333
- 103
- Konu Sahibi bombshells
-
Bu ayı güzelce değerlendirip sonucunda da buradan güzel haberler verelim birbirimize inşallah ☺bende regl oldum
Canım benim 5 gün kaldı ben sanmıyorum hamile olduğumu çünkü grip oldum ateş yüksekliğim ondandır kesinİnşallah canım Allah razı olsun❤ Sen ne durumdaydın
Hamilelikte de grip olma olasılığı çok yüksek vücut direnci düşüyor çünkü.Inşallah hamilesindir hayırlı haberlerle gel bize❤Canım benim 5 gün kaldı ben sanmıyorum hamile olduğumu çünkü grip oldum ateş yüksekliğim ondandır kesin
Bakalım haber veririm canım inşallah bi süpriz olur olmasada üzülmem Allah zamanı gelince versin hayırlısıyla hepimizeHamilelikte de grip olma olasılığı çok yüksek vücut direnci düşüyor çünkü.Inşallah hamilesindir hayırlı haberlerle gel bize❤
İnşallah canımBakalım haber veririm canım inşallah bi süpriz olur olmasada üzülmem Allah zamanı gelince versin hayırlısıyla hepimize❤
Amin inşallahHayirli günler kizlar ben yeni katildim araniza bütün yazismalari teker teker okudum ayni durumdayiz. Bende yarin büyük gün bundan bes gün önce test yaptim negativ cikti. Ikinci cocuk istiyoruz, hapi birakali üc ay oldu, ilk hamilelikte belirtilerimi hic hatirlamiyorum. Belim cok agriyo arada sirada sol kasigimda batma oluyor (nadir) son bir haftadir bacaklarim cok agriyo ve gögüslerimdede agri var elleyince sadece. Allahim insallah herkese nasip eder benim duamda önce bu duyguyu hissi tatmamislara rabbim nasip etsin sonra bana insallah
Amin canim insallahAmin inşallahRabbim bizlere ilk sizede ikinci meleğinizi en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Bende ilk defa ciddi ciddi hamile olabilecegimi düşünüyorum suan ara ara adet olacakmisim gibi sancılar giriyor belime karnıma bazen bacaklarıma hafif kramplar da oluyor kasiklarimda krem renginde akintim da var oturdugum yerden kalkınca bian başım da dönüyor tedaviyi yarım bırakmıştık menogon iğne olmustum doktor tam buyumedi yumurtalarin demisti igne yazmisti tekrar beklenmedik maddi sıkıntı olunca alamadim ilaclarimi acaba kendi kendine catlayip tutundu mu ki diyorum bazen tedaviyi biraktiktan bi hafta sonra kahve akintim oldu üç dort gün sürdü biteli bi kacgun oldu onemsemedim pek ama şimdi acaba diyorum sizce ne kızlar (uzun oldu kusura bakmayınMerhabalar,
Yeni bir grup açıp birlikte beklemek istedim.
BAT'ları Ağustos ayında olanlar (şimdilik Ağustos) , belirti yaşayanlar hatta psikolojik olarak belirti yaşadığını zannedenler buraya :)
Asil ne zaman adet olmaniz gerekiyo ?
Asil ne zaman adet olmaniz gerekiyoBende ilk defa ciddi ciddi hamile olabilecegimi düşünüyorum suan ara ara adet olacakmisim gibi sancılar giriyor belime karnıma bazen bacaklarıma hafif kramplar da oluyor kasiklarimda krem renginde akintim da var oturdugum yerden kalkınca bian başım da dönüyor tedaviyi yarım bırakmıştık menogon iğne olmustum doktor tam buyumedi yumurtalarin demisti igne yazmisti tekrar beklenmedik maddi sıkıntı olunca alamadim ilaclarimi acaba kendi kendine catlayip tutundu mu ki diyorum bazen tedaviyi biraktiktan bi hafta sonra kahve akintim oldu üç dort gün sürdü biteli bi kacgun oldu onemsemedim pek ama şimdi acaba diyorum sizce ne kızlar (uzun oldu kusura bakmayın)
Ben normalde ilacsiz adet olmuyorum bu adet gormemi saglayan ilaç başka pahali bisey degil ama suan kullanmiyorum beklemek istiyorum biraz tedaviye tekrar baslicam zaman kullancam çünkü doktor adetliyken basliyor tedaviyeAsil ne zaman adet olmaniz gerekiyo
Aslında hiç inancim yok hamilelige ama o kahve akinti bu agrilar bilmiyorum kafami karistiriyor hadi düşünsem düşüne düşüne psikolojik diycem ama psikolojik degil biliyorum ben çoktan gectim onlariAsil ne zaman adet olmaniz gerekiyo
30 ağustos benim de
Canım banada yerleşme kanaması gibi geldi inşallah hamilesindirBende ilk defa ciddi ciddi hamile olabilecegimi düşünüyorum suan ara ara adet olacakmisim gibi sancılar giriyor belime karnıma bazen bacaklarıma hafif kramplar da oluyor kasiklarimda krem renginde akintim da var oturdugum yerden kalkınca bian başım da dönüyor tedaviyi yarım bırakmıştık menogon iğne olmustum doktor tam buyumedi yumurtalarin demisti igne yazmisti tekrar beklenmedik maddi sıkıntı olunca alamadim ilaclarimi acaba kendi kendine catlayip tutundu mu ki diyorum bazen tedaviyi biraktiktan bi hafta sonra kahve akintim oldu üç dort gün sürdü biteli bi kacgun oldu onemsemedim pek ama şimdi acaba diyorum sizce ne kızlar (uzun oldu kusura bakmayın)
Merhaba acaba aslan pençesi ictiginiz ayda adet düzeniniz ve ağrınız oldumuHayıt otunu bi türlü içemedim. Ama aslan pençesi içiyorum. Çok faydasını gördüm.
Adetim ve yumurtlamam düzene girdi. Adetim hep ağrılı olur.Merhaba acaba aslan pençesi ictiginiz ayda adet düzeniniz ve ağrınız oldumu
adet agrilari icin hayit tohumunu arastirin derim.Merhaba acaba aslan pençesi ictiginiz ayda adet düzeniniz ve ağrınız oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?