- 27 Temmuz 2019
- 520
- 333
- 103
- Konu Sahibi bombshells
-
Günaydın canim
Adet gibi ağrılara hiç takılmayın, bende çok adet ağrısı çektim. Ha oldum ha olcam dediim ama zaten o adet ağrısını hamile olsanız bile yaşayacaksınız yani..Günaydın herkeseeee , benim de 8 Ağustos zaman geçmiyorFakat adet olacakmışım gibi ağrılarım başladı. Tüm hevesim kaçtı
Beklemede olan kızlar kaç gününüz kaldıbenim bata son 3
Yüreğime öyle bir su serptin ki anlatamam sanaAdet gibi ağrılara hiç takılmayın, bende çok adet ağrısı çektim. Ha oldum ha olcam dediim ama zaten o adet ağrısını hamile olsanız bile yaşayacaksınız yani..
Hatta benim gibi belirti bile yaşamayabiliirsiniz.. ♥ Güzel haberlerinizi bekliyorum
Çok şükür canım çok sevindim Rabbimin izniyle sağlıcakla kucağına alacaksın bebeğiniGünaydın canim
Dün verdim 234 çıktı.. inşallah hep böyle yükselirDua edin ♥
Bu sabah normal gebelik testlerinden yaptım hani şu 5 liralık olanlardan,negatif canımErkenden gösteren idrar testlerinden yaptın mı hiç? Bende 2-3 gün kala göstermişti çünkü..
benim de 2 ağustos belirti yok fakat sürekli devam eden bir akıntım var,saçma sapan ishal falan olmaya başladım..
Hamileliğin ilk safhalarında ishal durumu oluyor mu ? Genelde kabız olunur diyorlar ama bu konuda tecrübeli iseniz tecrübelerinizi yazabilir misinizDediklerin zaten hamileliktede oluyo
Hamileliğin ilk safhalarında ishal durumu oluyor mu ? Genelde kabız olunur diyorlar ama bu konuda tecrübeli iseniz tecrübelerinizi yazabilir misiniz
Teşekkür ederim bilgilendirdiginiz içinOluyo oluyo bağırsak hareketleri artabiliyor
2 defa hamilelik geçirdim canım
En erken olabilecek belirtileri söyliyim
Akıntı artışı, gaz, şişkinlik, kasık ağrısı ve yerleşme kanaması ama kanamayı herkes yaşamaz
Teşekkür ederim bilgilendirdiginiz içinBenim reglime 1 gün kaldı ve bugün çok afedersiniz aşırı derecede ishaldim kasık ağrım zaten günlerdir geçmiyor ama tabi gebelik testi negatif çıktığı için ben yarın regl olacağımı düşünüyorum bakalım hayırlısı
İlgin ve bilgilerin için çok teşekkür ederimRica ederimhayırlısı olur inşâllah
İshalin başka nedenleri de vardır tabi
Enfeksiyon varsa veya üşütüncede olur
İshale çok etkili bişey söyliyim hemen keser
8-9 tane karanfili kırıp çiğnemeden suyla beraber yutuyosun prof.saraçoğlu hocanın kürüdür inanılmaz etkili ama eğer hamilelik varsa zararlı olurmu bilemem o yüzden adet olursan deneyebilirsin denenmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?