- 9 Şubat 2018
- 1.738
- 3.490
- 83
- Konu Sahibi bombshells
Cnm insallh bi sonraki aya beraber bekleyelim benimde bugun yarin gelir beklemedeyim
Güzel bir sürpriz yaşarsın inşallah kuzum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm insallh bi sonraki aya beraber bekleyelim benimde bugun yarin gelir beklemedeyim
Gec yumurtlamissin canim.Yumutlamadan 12 ile 14 gun sonra anca cikiyor idrarda.Umutlandirmak istemem ama pazar tekrarla testiama umutsun pazar gunu adet gunum geç yumurtladım bu ay yınede cıkması gerekmezmıydı
Ahh ahhhh bugun sabah ümit gitti tamamen yıne bende ama adet olmazsam tekrarlayacagımGec yumurtlamissin canim.Yumutlamadan 12 ile 14 gun sonra anca cikiyor idrarda.Umutlandirmak istemem ama pazar tekrarla testi
Insallah cnm.Ama 3 gun ust uste test yaptim malesef golgesi bile yokGüzel bir sürpriz yaşarsın inşallah kuzum.
Insallah cnm.Ama 3 gun ust uste test yaptim malesef golgesi bile yok
Kizimda yerlesme kanamasi olmustu şuphelenip test yapmistim hemen cikmisti.Nasip artik
Üzüldüm ama yapacak tek şey dua etmek. Bu sabah hamilelik testi yapayım diye düşündüm bat 5 Ağustos sonra vazgeçtim. Çünkü hamilelik belirtileri yok ve üzüleceksem de bugün degil pazartesi uzuleyim dedim....Gunaydin canlar.Sabah kasik agrisiyla kalktim zor lavaboya kostum.Malesef kirmizilari gordum iki gun gecikmeyle.gogus agrisi kasikta batma,kirpiklerin karismasi uyku hali mide bulantisi hepsini yaşamistim.kesinlikle kendinizi dinlemeyin gununuzun gecmesini bekleyin.
Benimde bat 5 agustos canım bende gecmesini bekleyecegım dün erken gebelik yapmıstım yoktu umudum gitti o yuzden zaten adet olmazsamda büyük sürpriz olurGunaydin canlar.Sabah kasik agrisiyla kalktim zor lavaboya kostum.Malesef kirmizilari gordum iki gun gecikmeyle.gogus agrisi kasikta batma,kirpiklerin karismasi uyku hali mide bulantisi hepsini yaşamistim.kesinlikle kendinizi dinlemeyin gununuzun gecmesini bekleyin.
Bir once ki kacti canimKızlar merhaba tekrar,
Kan testi yaptırdım sonunda ama doktora vs soramadım netten gördüm sonucu 89.83 bende sormak istedim.
Adetim gecikeli 2-3 gün oldu. Değer normal mi?
İlk defa yaptırdım canimBir once ki kacti canim
2 gun sonra tekrarla 2 katina cikarsa sorun yok demektirİlk defa yaptırdım canim
Harika bir değer tebrik ederim iki gün sonra 2 katı olması gerek inşallah sağlıkla kucağına alırsınKızlar merhaba tekrar,
Kan testi yaptırdım sonunda ama doktora vs soramadım netten gördüm sonucu 89.83 bende sormak istedim.
Adetim gecikeli 2-3 gün oldu. Değer normal mi?
Bu ay olmadı inşallah önümüzde ki ay olur canım geç olsun güç olmasınArkadaslar adet oldum ve üzgünün. Umarım olmayanlar olmaz ve hamile kalırsınız. Herkese iyi geceler dilerim
Çok teşekkür ederiim inşallah en kısa zamanda aynı şekilde haberinii alırımHarika bir değer tebrik ederim iki gün sonra 2 katı olması gerek inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Allah sağlıklı bir şekilde kucaginiza almayi nasip etsinben de bir kere düşük yaşadım şuan denemelerdeyiz biz de. inşallah olurNormalde regl tarihim bugündü göğüslerim inanılmaz ağrıyor koku hassasiyetim hep vardır bu sefer astımım artmaya başladı anladım bir kere düşük oldu inş bunu rabbim bana bağışlar dua edin