• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık yeni ay yeni beklentiler ve belirtiler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gec yumurtlamissin canim.Yumutlamadan 12 ile 14 gun sonra anca cikiyor idrarda.Umutlandirmak istemem ama pazar tekrarla testi :KK9:
Ahh ahhhh bugun sabah ümit gitti tamamen yıne bende ama adet olmazsam tekrarlayacagım :KK55:

Insallah cnm.Ama 3 gun ust uste test yaptim malesef golgesi bile yok:KK43:
Kizimda yerlesme kanamasi olmustu şuphelenip test yapmistim hemen cikmisti.Nasip artik

Benim de bat pazartesiydi normalde.
Pazar günü pembe bi lekelenmem olmuştu, yerleşme kanamasına yormuştum ama vakti var demekki canım nasip ne diyelim..

Kızlar benim bu ay hiç olmadığı kadar göğüslerim şişti dolgunlasti ve aşırı derecede ağrıdi. Bundan dolayı umutlanmıştım ama gebelik yok. Yani adet gecikmesi olmadan belirti aramak saçmaymış.

Gunaydin canlar.Sabah kasik agrisiyla kalktim zor lavaboya kostum.Malesef kirmizilari gordum iki gun gecikmeyle.gogus agrisi kasikta batma,kirpiklerin karismasi uyku hali mide bulantisi hepsini yaşamistim.kesinlikle kendinizi dinlemeyin gununuzun gecmesini bekleyin. :KK43: :KK42:

Gunaydin canlar.Sabah kasik agrisiyla kalktim zor lavaboya kostum.Malesef kirmizilari gordum iki gun gecikmeyle.gogus agrisi kasikta batma,kirpiklerin karismasi uyku hali mide bulantisi hepsini yaşamistim.kesinlikle kendinizi dinlemeyin gununuzun gecmesini bekleyin. :KK43: :KK42:
Üzüldüm ama yapacak tek şey dua etmek. Bu sabah hamilelik testi yapayım diye düşündüm bat 5 Ağustos sonra vazgeçtim. Çünkü hamilelik belirtileri yok ve üzüleceksem de bugün degil pazartesi uzuleyim dedim....

Benimde bat 5 agustos canım bende gecmesini bekleyecegım dün erken gebelik yapmıstım yoktu umudum gitti o yuzden zaten adet olmazsamda büyük sürpriz olur :lülülü:

Kızlar merhaba tekrar,
Kan testi yaptırdım sonunda ama doktora vs soramadım netten gördüm sonucu 89.83 bende sormak istedim.
Adetim gecikeli 2-3 gün oldu. Değer normal mi?

Normalde regl tarihim bugündü göğüslerim inanılmaz ağrıyor koku hassasiyetim hep vardır bu sefer astımım artmaya başladı anladım bir kere düşük oldu inş bunu rabbim bana bağışlar dua edin
Allah sağlıklı bir şekilde kucaginiza almayi nasip etsin🙏ben de bir kere düşük yaşadım şuan denemelerdeyiz biz de. inşallah olur 🙏

Back