• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık yeni ay yeni beklentiler ve belirtiler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlgin ve bilgilerin için çok teşekkür ederim 🥰 Benim 1 yıldır devam eden kalın bağırsak rahatsızlığım var 1 yıldır sürekli ishalim 2 ay önce kolonoskopi yaptırdım ve kolonoskopi esnasında polip tespit edilip polipektomi işlemi yapılmış çok şükür patoloji sonucu temiz çıktı ama ishalim devam ediyor belli ilaçlarım var devamlı kullandığım, bu ay gebelik olabilir şüphesi ile kullanmadım çünkü gebelikte sıkıntı yaratan türden ilaçlar belki de diyorum ilacı kullanmadığım için bu kadar yoğun ishal olmuştur bugün 1 yıldır devam eden gibi değil de daha farklıydı o yüzden acaba mi dedim 🤰 Bu arada çok uzattım kusura bakma birde midenizi bulanirdiysam özür diliyorum hepinizden 🙈

Rica ederim ne kusuru... Geçmiş olsun ya Allah şifâ versin zor durum bu şekilde yaşamak😕

Merhaba kızlar benimde bat ağustos 15 daha çok var ama belirtilerim şöyle şu an ateşim 37.4 sağ kasık ağrısı ve arada tansiyon düşüklüğü yaşıyorum şüpheli ilişkiden 1 hafta geçti bilemicem belkide psikolojiktir.:KK76::lülülü:
Ateş yükselmesi hamilelik belirtisi mi canim benide ateş basıyor buaralar ilişkinin üzerinden 8 gun gecti

Allah razı olsun valla hemde çok çok zor hele ki dışarıdayken, iş yerindeyken hayat resmen zehir oluyor.

Rabbim tez zamanda sağlık versin 🤲
Ama o dediğim karanfil gerçekten ishali durduruyo bende bir kere antibiyotik sonrası fena olmuştum neler denedim geçmedide karanfili denedim 1 günde düzeldi

Rabbim tez zamanda sağlık versin 🤲
Ama o dediğim karanfil gerçekten ishali durduruyo bende bir kere antibiyotik sonrası fena olmuştum neler denedim geçmedide karanfili denedim 1 günde düzeldi
Amin Allah razı olsun Rabbim nerede şifa bekleyen varsa Şafi isminin yüzü suyu hurmetine şifa versin inşallah 🤲 Onu mutlaka deneyeceğim ❤

Bu iyiye işaret😍 ateş hamilelikteyken yükselir adet döneminde düşer
Ama ishal varya bide acaba ondanmı🤔
İshal devamlı olan bir şey ya bende ben artık onunla yaşamaya alıştım 🤣🤣🤣 Önceleri bu kadar ateş basmazdı ama bu ara baya yüksek,vücudumun yandığını hissediyorum tabi ki takdir Rabbimin belkide baska bir sebebi vardır bu ateş basmasının illa ki bebişe yormuyorum çünkü tüm belirtileri yaşayıp da regl olan çok kişinin hikayesini okudum bende kendimi kaptırıp üzülmek istemiyorum ne de olsa bu daha ilk deneme 🤭

Günaydınlar bu sabah şiddetli bir sancı ile regl oldum ama öyle böyle bir sancı değil ölüyorum sandım 😔 Benim umutlar önümüzdeki aya kaldı, bat bekleyen arkadaşlar inşallah regl olmazsınız inşallah hamilesinizdir 😊

Günaydınlar bu sabah şiddetli bir sancı ile regl oldum ama öyle böyle bir sancı değil ölüyorum sandım 😔 Benim umutlar önümüzdeki aya kaldı, bat bekleyen arkadaşlar inşallah regl olmazsınız inşallah hamilesinizdir 😊
İnşallah önümüzdeki ay Rabbim sevinçli haberlerini burdan duyurmayı nasip etsin canım☺️

Back