• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık yeni ay yeni beklentiler ve belirtiler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BENİM DAHA 7 GÜN VAR ve kasıklarım ve gögüslerim çok ağrıyor Allah ım inşallah :)
Ben bel ve kasık ağrısından şüphelendim de yaptım😊 yalnız kasıkta ara ara bir balıklanma durumu oluyor .o da belli ediyor kendini...

Kızlar adet gunune kadar hergun ovulasyon testi yapmaya devam edıyorum aynı saatte ve su alımına dıkkat ederek, hergun dahada koyulaşma oluyor t çizgisinde bu belirti olabılırmı hamilelik için bu koyuluk normalmı koyulastıkta mutlu oluyorum sanki🤗

Eklentiler

• 03F0F884-B2FA-488C-B621-B03F6F3811BA.png
    03F0F884-B2FA-488C-B621-B03F6F3811BA.png
    372,8 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar adet gunune kadar hergun ovulasyon testi yapmaya devam edıyorum aynı saatte ve su alımına dıkkat ederek, hergun dahada koyulaşma oluyor t çizgisinde bu belirti olabılırmı hamilelik için bu koyuluk normalmı koyulastıkta mutlu oluyorum sanki🤗
ovulasyon testi dediin nedir acaba hamilelik testi mi oluyor ?

ovulasyon testi dediin nedir acaba hamilelik testi mi oluyor ?
Hayır canım yumurtlamayı belırlemeye yarayan test ama elınde eger hamıleleık testı yoksa ovulasyon testi ile adet tarıhıne yakın baktıgında koyulasma goruluyor dedı kızlar, bende suan onu deniyorum :dondurma:

evet ya gerçekten pahalı elim titreye titreye ödedim eczaneye :KK70: ya ben internetten sipariş ediyordum ne güzel daha uygun oluyordu. merak ettim ya şimdi aldım.. o yüzden parayı bayıldım ne yazık ki :KK53:

Ben ilk gebeliğimde dayanamayıp 55₺ bayılmıştım erken teste🤣🤣
Şimdi kıyamadım yoksa yazık olur paraya diye😂😂
Al bi güvenilir bi marka mı acaba? Ben eczacıya ucuz olsun demiştim öyle aldım

Geç döllenme nasıl oluyor? Onu hiç bilmiyorum.
Ya hamileyimdir diye de hissediyordum ama 3 test de negatif olunca bi yıkıldım.😕
Aslaa yıkılma Rabbim ol derse neler neler olur inşaAllah şöyleki geç yumurtlamış olabilirsin ve o güne döllenme olmuş olabilir inşaAllah Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin o teste güvenme ben çok okudum öyle negatif çıkıp hamile olanı rabbimden ümit kesilmez ama kesin böyledir demiyorum beş altı gün gecikince kanda baktır

Kızlar size bişey soracağım, ovulasyon testinde pik gec gorulduğü zaman yine adet tarıhı normal zamanda mı olur pik tarıhı 25 temmuz oldu, bat tarıhı 5 agustos bu tarıhte gelır mı adet bebek yoksa, peki döllenme olmussa ne zaman bellı olur benım bu ay yumurtlama gec oldu :KK12:
Benm arkadaşım adete beş gün kala yumurtluyormuş teste öğrendi ve değerlendirdi elhamdülillah hamile şuan 7 aylık

Evet aslında bu konularda bende çok bilgisizim adet takip programları varya telefonda onu kullanıyorum ovülasyon gününü ona göre takip ettim bu ay belkide hatalıdır
Telefon uygulamaları belli bi güne göre ilerler adet başlangıcından sonra ki.haftayo söyler genelde başka bi sorunum yoksa ovulasyon testi en mantıklısı olur dene istersen

Benm arkadaşım adete beş gün kala yumurtluyormuş teste öğrendi ve değerlendirdi elhamdülillah hamile şuan 7 aylık
Benimde 25 temmuzda yumurtlama oldu bende testle o tarıhte oldugunu ögrendim, bişey sorucam arkadasınız adete 5 gun varken yumurtlamıs ya o ay adet gordu mü yoksa adeti gecıktımı bıde ne zaman gebelik oldugunu tespit etti arkadasınız hatırlarmısınız bilmiyorum 🤗

Ben ilk gebeliğimde dayanamayıp 55₺ bayılmıştım erken teste🤣🤣
Şimdi kıyamadım yoksa yazık olur paraya diye😂😂
Al bi güvenilir bi marka mı acaba? Ben eczacıya ucuz olsun demiştim öyle aldım
Cnm al-bi de yanilma payi cok oluyor.Pek guvenilir degil laboguick iyi bir marka tavsiye ederim

Ayy gerçekten mi çokk sevindim bat ne zaman?
Eşinize söylediniz mi pozitif çıktığını?
Kasık batması bel ağrısıda gebeliğin ilk haftalarında olan bişey korkma inşallah sıkı sıkı tutunur 😍 Benim de pozitif çıkar inşallah yaa:dua:
27 haziranda en son olmuştum.ocakta bebek kaynımız oldu adetim 28 günde birken 30güne çıktı 4+5kan verdim 3697 çıktı haftalık beta aralığına bakıyorum 6.hafta gibi😁ayın 15ine randevu aldık hayırlısı bakalım.senin beta kaç çıktı gittin mi doktora göbeğim oluşuyor hemen benim ya çok yersin ya onun gibi göğüslerim ağrıyor azalınca korkuyorum hemen😁keseni gördünüz mü

Benimde 25 temmuzda yumurtlama oldu bende testle o tarıhte oldugunu ögrendim, bişey sorucam arkadasınız adete 5 gun varken yumurtlamıs ya o ay adet gordu mü yoksa adeti gecıktımı bıde ne zaman gebelik oldugunu tespit etti arkadasınız hatırlarmısınız bilmiyorum 🤗
Adet olup olmadığını hatırlamıyorum inanki ama gecikince gitti doktora onu hatırlıyorum. Bi de başka hiç bi sorunu olmayan bi arkadaşım daha var o hamile kalmış üzerine adet görmüştü normal adet üstelik kahverengi kanama falan da değil hani sizin durumu bilmiyorum ama ikiside farklı kişiler ☺

Cnm al-bi de yanilma payi cok oluyor.Pek guvenilir degil laboguick iyi bir marka tavsiye ederim

Ya bende güvenemedim pek ama içim rahatlasın diye yaptım gerçi 2 defa kullandım birinde bari pozitif çıkardı diye düşündüm eğer varsa.
Yarın sabah kan vereceğim bakalım, çok da ümitlenmemeye çalışıyorum🦋🦋

Kızlar artık net eminim ovülasyon hamilelik gösterebiliyor.

Eklentiler

• 4F13BBF4-80D9-486F-A570-899EF19D4485.jpeg
    4F13BBF4-80D9-486F-A570-899EF19D4485.jpeg
    49 KB · Görüntüleme: 51
Back