- Konu Sahibi bombshells
kan vermeye gidecekmisiniz ? hayırlı olsun sevindim sizin adınıza :)Üstteki ovülasyon,
alttaki erken gebelik testi canım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kan vermeye gidecekmisiniz ? hayırlı olsun sevindim sizin adınıza :)Üstteki ovülasyon,
alttaki erken gebelik testi canım..
Gidicem ,randevu almıştım ama o gün bir işimiz çıktı kimseye bu durumu söylemediğimiz için söyleyemiyoruz da bakalım :)kan vermeye gidecekmisiniz ? hayırlı olsun sevindim sizin adınıza :)
ben bu kafaya takma işini anlamadım zaten taksak da olmuyor takmasakta:) ben bayadır kasık ve gögüs ağrısı yaşıyorum her an olacakmışım gibi acaba hamilemiyim diyorum sonra da bu sefer bu da mı acaba psikolojik çok mu kafama takıyorum diye düşüyorum..ama psikoloji de bu kadar etkiler mi anlamadım:)Gunaydin kizlarr.Sabah ilk idrarla guvenilir bir markayla test yaptim yine negatif.gunum 1 gun gecikti hasta olsamda bu gerginlik ustunden kalksin istiyorum.ne hamilelik nede regl belirtisi yok.Cok mu kafaya takiyorum adeti oteliyorum bilemedim
Her ay hamilelik yaşıyorum beynimde tüm belirtiler ard arda sıralanıyor sonu hüsran.Bende anlamadim gitti.Her ay düşunmiycem diyorum sonra kendimi gebelik belirtilerini arastirirken buluyorumben bu kafaya takma işini anlamadım zaten taksak da olmuyor takmasakta:) ben bayadır kasık ve gögüs ağrısı yaşıyorum her an olacakmışım gibi acaba hamilemiyim diyorum sonra da bu sefer bu da mı acaba psikolojik çok mu kafama takıyorum diye düşüyorum..ama psikoloji de bu kadar etkiler mi anlamadım:)
kesinlikle aynı durumdayız :) her ay aynı ama bu ay ben ilk defa kasık ve gögüs ağrısını çok erken hissettim normalde 1 hafta kala azar azar olurdu şimdi 12 13 kala şiddetli ağrıyor ama bilemedim :)Her ay hamilelik yaşıyorum beynimde tüm belirtiler ard arda sıralanıyor sonu hüsran.Bende anlamadim gitti.Her ay düşunmiycem diyorum sonra kendimi gebelik belirtilerini arastirirken buluyorum
Insallah hamilesindir guzel haberler aliriz. Bat ne zaman seninkesinlikle aynı durumdayız :) her ay aynı ama bu ay ben ilk defa kasık ve gögüs ağrısını çok erken hissettim normalde 1 hafta kala azar azar olurdu şimdi 12 13 kala şiddetli ağrıyor ama bilemedim :)
8 ağustos merakla bekliyorum :) ama ben sanırım dayanamayıp pazartesi test yaptırırımInsallah hamilesindir guzel haberler aliriz. Bat ne zaman senin
Hadi hayirlisi cnm8 ağustos merakla bekliyorum :) ama ben sanırım dayanamayıp pazartesi test yaptırırım
hepimiz için inşallah :)Hadi hayirlisi cnm
Aaa benreglimin 4.günü bugün yeni umutlar inşallahHer ay hamilelik yaşıyorum beynimde tüm belirtiler ard arda sıralanıyor sonu hüsran.Bende anlamadim gitti.Her ay düşunmiycem diyorum sonra kendimi gebelik belirtilerini arastirirken buluyorum
Daha erken oldugu icin cikmamis olabilir cnm.Günaydın kızlar bu sabah bende ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ama negatıf , ovulasyon testı yapıyorum cıft cıgı cıkıyor anlamadım gıttı, herhalde gebelik yok zate yumurtlama uzerınden 8 gun gectı daha
Cnm insallh bi sonraki aya beraber bekleyelim benimde bugun yarin gelir beklemedeyimKızlarr ben bu sabah adet oldum.
Sizler için dua edicem inşallah çift çizgiyi görürsünüz hepiniz.
ama umutsun pazar gunu adet gunum geç yumurtladım bu ay yınede cıkması gerekmezmıydıDaha erken oldugu icin cikmamis olabilir cnm.