- 9 Ekim 2018
- 41
- 26
- 3
- 31
- Konu Sahibi bombshells
Bat ne zamandı senin ? Benim 8 AğustosAynen bende şiş hissediyorum kendimi ama beklemekten olabilir diye düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat ne zamandı senin ? Benim 8 AğustosAynen bende şiş hissediyorum kendimi ama beklemekten olabilir diye düşünüyorum
Çoookkk sevindim canımmmBu ay ilk başlarda takmayacağım dedim 2-3 defa bebek için değil keyfi ilişki oldu ama sonrasında tahmini yumurtlama günümü değerlendim yinede. 4 gün önce göğüslerim acımaya başladı ben göğüs ağrısından şüphelendim hamile miyim acaba diye çünkü aşırı hassaslaştılar. Bir de midem bulanmaya başladı 2 kez gebelik geçirdim daha önce hiç bulantım olmamıştı. Adetime 3 gün var test yaptım çıktı Allah ım inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip eder isteyen herkese versin Raabbim tüm gebelerede kucağına almayı nasip etsin.
Yaa nasıl sevindim anlatamam Hayırlısıyla kucağına alman nasip olsun inşallah canım, darısı tüm isteyenlerin başına olsun ilk hamişimizi tebrik ediyorummm!!Kızlar bugün test yaptım pozitif çıktı
Peki canım sabah ilk idrarla mi yaptın testi?İnan bilmiyorum canım ya hiç bakmadım markasına titreye titreye yaptım zaten
Silikte olsa çıkar bence varsaHayırlı olsun. Benim de yarın gelecek testlerim ben de akşam yapacağım. Benim adet günüm 2 Ağustos çıkar mı acaba
Çok teşekkür ederim amin inşallahYaa nasıl sevindim anlatamam Hayırlısıyla kucağına alman nasip olsun inşallah canım, darısı tüm isteyenlerin başına olsun ilk hamişimizi tebrik ediyorummm!!
Evet sabah ilk idrarda yaptımPeki canım sabah ilk idrarla mi yaptın testi?
Gerçi kızlar 3 gün kala çıkan da olabilir çıkmayan da o yüzden şimdi 3 gün kala test yapıp negatif görenler umudu kırmasın çünkü ilk olarak bat dan 4 gün sonra ilk defa silik olarak görenler de var.
Amin hepimizin inşallah...Canım zamanı vardır inşallah yakındır rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Benim 2 ağustos canım..Bat ne zamandı senin ? Benim 8 Ağustos
hayırlı olsun,çok sevindim.. inş bizden de hayırlı haberler gelir.Kızlar bugün test yaptım pozitif çıktı
cuma adet olmazsam cumartesi sabahı test yapıcam bende..Peki canım sabah ilk idrarla mi yaptın testi?
Gerçi kızlar 3 gün kala çıkan da olabilir çıkmayan da o yüzden şimdi 3 gün kala test yapıp negatif görenler umudu kırmasın çünkü ilk olarak bat dan 4 gün sonra ilk defa silik olarak görenler de var.
Benim de 5 Ağustos sadece karnım şişti ve iştahım çok. Olduğundan fazla yiyorum ve kilo aldım. Göğüslerde ne hassaslık ne ağrı hiç birşey yok. Akintim da normal, çok değil. Bu ay ben de umut yok.Benim 2 ağustos canım..
Her hamile kalan göğüs dediği için bu aydan da hiç umudum yok benim.
Ne acıyor ne şişti
Tebrik ederim canımm sağlıkla kucagına alKızlar bugün test yaptım pozitif çıktı
Benimde bat 5 agustos canım peki kasıklarında hafif agrı var mı ben adet gelecekmıs gıbı hafif agrı hissediyorum sanki bugun sabah kalktıgımdan beriBenim de 5 Ağustos sadece karnım şişti ve iştahım çok. Olduğundan fazla yiyorum ve kilo aldım. Göğüslerde ne hassaslık ne ağrı hiç birşey yok. Akintim da normal, çok değil. Bu ay ben de umut yok.
Umarım herkes de aynı tepkileri vermiyordur vücut çünkü bende de bir kez göğüs ucu ağrısı oldu fakat geçtiBenim 2 ağustos canım..
Her hamile kalan göğüs dediği için bu aydan da hiç umudum yok benim.
Ne acıyor ne şişti
aynen benimde senin gibi..Benim de 5 Ağustos sadece karnım şişti ve iştahım çok. Olduğundan fazla yiyorum ve kilo aldım. Göğüslerde ne hassaslık ne ağrı hiç birşey yok. Akintim da normal, çok değil. Bu ay ben de umut yok.
Merhaba,Meraba bnm adetime 9 gun var 28 gunde bir oluyorum interntten okuduklarima gore belirtiler gosteriorum bagisikligimda degisme oldgu icin hasta oldum grio gbi bas agrim coktu 1 hafta boyunca sudan bile tiksindim kaisigimin sag trafinda bazzen igne gbi batma oluor ayni tarafta bel agrimda basladi bide mantar oldum hamilelik belirtisiymis goguslerimdede ucunda dikelme oldu acaba hamile miyim ?bu kadar erkn belli eder mi annem hemn hamile kalmis olabilirsin diyor olabilir mi ki ?
ama daha adet olmana var ki.. 5-6 gün öncesinde böyle ağrılar normalde hisseder miydin?Benimde bat 5 agustos canım peki kasıklarında hafif agrı var mı ben adet gelecekmıs gıbı hafif agrı hissediyorum sanki bugun sabah kalktıgımdan beri