- 14 Haziran 2019
- 13.340
- 47.125
- 598
- Konu Sahibi bombshells
Merhaba kızlar burasıda ilgimi cektı, 3. ay bu bebek denemeye baslayalı birlikte bekleyelım gelişmeleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi de alnımda sivilce çıkmış canım dedim heralde adet geliyor Of illa da hamile olayım demiyorum da bu belirsizlik gerçekten insanı bitiriyor. Bir de adet günü her ıslaklıkta tuvalete koşma olayı tabi..Perşembe günü 1 Ağustos sabahı predictor early yapcam. Bakalım inşallah Ağustos'un açılışını ben yaparımbir de ayağımı sürterim arkamdan gelirsiniz.inş hamilesindir,belirtilern bayağı iyi,bende hiçbişey yok..
Hoşgeldin,Merhaba kızlar burasıda ilgimi cektı, 3. ay bu bebek denemeye baslayalı birlikte bekleyelım gelişmeleri
Şimdi de alnımda sivilce çıkmış canım dedim heralde adet geliyor Of illa da hamile olayım demiyorum da bu belirsizlik gerçekten insanı bitiriyor. Bir de adet günü her ıslaklıkta tuvalete koşma olayı tabi..Perşembe günü 1 Ağustos sabahı predictor early yapcam. Bakalım inşallah Ağustos'un açılışını ben yaparımbir de ayağımı sürterim arkamdan gelirsiniz.
Umarım bu ay bize ugurlu gelir gercı ovulasyonda pik görduğumuz gun ve bır oncekı gun degerlendırebıldık, silikleştıkten sonra yapamadık ama belkı tutar bilemiyorum birde şunu sorayım pik günü olan ilişkilerde ne zaman tutar kac gun sonra yumurta ve sperm bulusur yani bileniniz var mıHoşgeldin,
Benimde 3. Ay bekleyelim bakalım ☺
Sperm yolculuğunun tam anlamıyla tamamlanması 10-13 gün diye okumuştum bir yerde.Umarım bu ay bize ugurlu gelir gercı ovulasyonda pik görduğumuz gun ve bır oncekı gun degerlendırebıldık, silikleştıkten sonra yapamadık ama belkı tutar bilemiyorum birde şunu sorayım pik günü olan ilişkilerde ne zaman tutar kac gun sonra yumurta ve sperm bulusur yani bileniniz var mı
hadi inş 2ağustos da gelmezse bende yapıcam,hayırlı haberlerini bekliyorz..Şimdi de alnımda sivilce çıkmış canım dedim heralde adet geliyor Of illa da hamile olayım demiyorum da bu belirsizlik gerçekten insanı bitiriyor. Bir de adet günü her ıslaklıkta tuvalete koşma olayı tabi..Perşembe günü 1 Ağustos sabahı predictor early yapcam. Bakalım inşallah Ağustos'un açılışını ben yaparımbir de ayağımı sürterim arkamdan gelirsiniz.
bende erkenden gelmediği takdirde 1 ağustos da denemeyi düşünüyorum.hadi inş 2ağustos da gelmezse bende yapıcam,hayırlı haberlerini bekliyorz..
2 ağustosa bende varım,yokmu artıran..Aynen 2. Ağustos’ta benim..
Testini dört gözle bekliyoruz
Teşekkürler canım cevabın için sanırım yumurtlamadan oluyorKusura bakma ben kaçırmışım soruyu bende olmuyor Hatta bu ay hiç olmadı hiçbir dönemde. O yüzden ben bu soruna cevap verebilecek niteliğe pek sahiip değilim sanırım..
ben bu sitedeki yorumlara dayanarak söylüyorum yanlış pozitif çıkarabiliyormuş. Hatta su bile damlatsan pozitif çıkıyormuşKızlar al bi test güvenilir mi sizce?
anlamadımKızlar al bi test güvenilir mi sizce?
Al-bi gebelik testi markası arkadaşımanlamadım
anladım ,hiç duymamıştım.Al-bi gebelik testi markası arkadaşım
Kızlar testte çift çizgi yoktu, 10 dk sonra böyle olmuş.
Kesin negatif dimi?
buna insan negatifte diyemez ama kesin pozitifte diyemez,
bence testi tekrarlamanda yarar var.
Bencede farklı bir testle tekrarlasan iyi olur inşallah hamişsindirrKızlar testte çift çizgi yoktu, 10 dk sonra böyle olmuş.
Kesin negatif dimi?
Bencede farklı bir testle tekrarlasan iyi olur inşallah hamişsindirr