• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık yeni ay yeni beklentiler ve belirtiler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inş hamilesindir,belirtilern bayağı iyi,bende hiçbişey yok..
Şimdi de alnımda sivilce çıkmış canım dedim heralde adet geliyor:olamaz: Of illa da hamile olayım demiyorum da bu belirsizlik gerçekten insanı bitiriyor. Bir de adet günü her ıslaklıkta tuvalete koşma olayı tabi..Perşembe günü 1 Ağustos sabahı predictor early yapcam. Bakalım inşallah Ağustos'un açılışını ben yaparımbir de ayağımı sürterim arkamdan gelirsiniz.

Şimdi de alnımda sivilce çıkmış canım dedim heralde adet geliyor:olamaz: Of illa da hamile olayım demiyorum da bu belirsizlik gerçekten insanı bitiriyor. Bir de adet günü her ıslaklıkta tuvalete koşma olayı tabi..Perşembe günü 1 Ağustos sabahı predictor early yapcam. Bakalım inşallah Ağustos'un açılışını ben yaparımbir de ayağımı sürterim arkamdan gelirsiniz.

Aynen 2. Ağustos’ta benim..
Testini dört gözle bekliyoruz 😍

Hoşgeldin,
Benimde 3. Ay bekleyelim bakalım ☺
Umarım bu ay bize ugurlu gelir gercı ovulasyonda pik görduğumuz gun ve bır oncekı gun degerlendırebıldık, silikleştıkten sonra yapamadık ama belkı tutar bilemiyorum:KK76: birde şunu sorayım pik günü olan ilişkilerde ne zaman tutar kac gun sonra yumurta ve sperm bulusur yani bileniniz var mı :bicak:

Umarım bu ay bize ugurlu gelir gercı ovulasyonda pik görduğumuz gun ve bır oncekı gun degerlendırebıldık, silikleştıkten sonra yapamadık ama belkı tutar bilemiyorum:KK76: birde şunu sorayım pik günü olan ilişkilerde ne zaman tutar kac gun sonra yumurta ve sperm bulusur yani bileniniz var mı :bicak:
Sperm yolculuğunun tam anlamıyla tamamlanması 10-13 gün diye okumuştum bir yerde.
Ama ne kadar doğru inan bilmiyorum.

hadi inş 2ağustos da gelmezse bende yapıcam,hayırlı haberlerini bekliyorz..

Kızlar testte çift çizgi yoktu, 10 dk sonra böyle olmuş.

Kesin negatif dimi?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    244,1 KB · Görüntüleme: 85
buna insan negatifte diyemez ama kesin pozitifte diyemez,
bence testi tekrarlamanda yarar var. :KK64:

Ya bende bilemedim ama 10 dk dan sonra önemsemeyin diyorlar.
Eğer gelmezse hala kanamam sabah sağlık ocağına gideyim bari.

Üzüldüm de bi tek çizgi görünce. 😔

Kimyasal gebelik yaşadığım dönem ilk ayda kalmıştım, şimdi 2. ay oldu bu korkmaya başladım.

Back