• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık yeni ay yeni beklentiler ve belirtiler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar Kadınlar Kulübüne yeni üye oldum ilk yorumumu gönderi başlığınızı çok beğendiğim icin buraya yapmak istedim:KK22: 27 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim maalesef ocak ayında bir kimyasal gebelik yaşadım 6 ay doğum kontrol hapı ile korundum ve sat günü kadın doğum doktorumun tavsiyesi ile bıraktım.Bu ay ovulasyon testi ile yumurtlama günümü tespit ettim bat 9 ağustos bekliyoruz bakalım hepimiz için Rabbim hayırlısını nasip etsin.Eğer bu ay gebelik gerçekleşirse burada yumurtlama günümden itibaren yaşadığım tüm belirtileri tek tek paylaşacağım :dua:
Hoşgeldinn 😊♥️
İlerleyen zamanlarda belirtilerini bekliyoruz 🙏🏼

Bat 3 ağustos şu an akintim fazla beyaz renginde. Göğüsler şişmiş belim ve karnm 10 günden beri agryo bunlar çoğu zaman oluyodu zaten regl olacağım belli belim kırılmak üzere. zaten bu ay tüp bebek yapcaz o yüzden takmyrm artk
Seni ümitlendirmiş gibi olmayayım ama bu belirtiler bana gebelik var gibi hissettirdi. Beyaz akıntı daha önce de oluyor muydu? Bir de göğüslerin diğer pms dönemlerine göre daha şiddetli mi acıyor?

:KK61::kızgın:günaydın kızlar,
Bugün başımdan geçen komik ama biraz da trajik bir şey anlatıcam :)
Dayanamayıp bugün sabah uyanır uyanmaz elimde sadece 1 tane olan gebelik testini yapmaya karar verdim.
Gözüm daha açılmamış ama azimliyim.
neyse işlem tamam bekliyorum...Bir baktım 2. çizgi hafiften geliyor gibi çok hafif.
içimden sanırım sadece ben görüyorum ya da gözlerim mi bana oyun oynuyor diye düşündüm.
Gittikçe artmaya başladı pozitif neredeyse..o bir kaç dk.şekilden şekile girdim.
Ay inanamıyorum falan deyip kendi kendime gülmeler falan.
sonra teste iyice baktım iyice inanmak için.
bir baktım yanında LH yazıyor. yok artık dedim. kutuya bakıyorum gebelik testi yazıyor.
kafayı yedim. eski ovülasyon testlerine bakıyorum LH. kaba bakıyorum gebelik. bu böyle 10 dk devam etti.
sonuç kursakta heves keyfi yaşadım sabah sabah..
:sinirli::kızgın::KK61:

Ben 3 senelik evliyim ve bir kimyasal gebelik dışında hamile kalamadım. Hiç sorun yok diyor doktorlar ama olmuyor. Bunda da vardır bir hayır deyip, her ay kendimi teselli ediyorum ama her adet öncesi umut etmeye de devam ediyorum. Dün gece bana sıcak basmaları başladı, bu da bu ay yine adet olacağıma işaret. Hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elden...

:KK61::kızgın:günaydın kızlar,
Bugün başımdan geçen komik ama biraz da trajik bir şey anlatıcam :)
Dayanamayıp bugün sabah uyanır uyanmaz elimde sadece 1 tane olan gebelik testini yapmaya karar verdim.
Gözüm daha açılmamış ama azimliyim.
neyse işlem tamam bekliyorum...Bir baktım 2. çizgi hafiften geliyor gibi çok hafif.
içimden sanırım sadece ben görüyorum ya da gözlerim mi bana oyun oynuyor diye düşündüm.
Gittikçe artmaya başladı pozitif neredeyse..o bir kaç dk.şekilden şekile girdim.
Ay inanamıyorum falan deyip kendi kendime gülmeler falan.
sonra teste iyice baktım iyice inanmak için.
bir baktım yanında LH yazıyor. yok artık dedim. kutuya bakıyorum gebelik testi yazıyor.
kafayı yedim. eski ovülasyon testlerine bakıyorum LH. kaba bakıyorum gebelik. bu böyle 10 dk devam etti.
sonuç kursakta heves keyfi yaşadım sabah sabah..
:sinirli::kızgın::KK61:
Bu formdan okuduklarıma göre, ovülasyon testleri de bir kaç önce hamileliği belirleyebiliyor. Siz bir hamilelik testi alın ve yapın. Umarım herşey gönlünüze göre verir.

Ben 3 senelik evliyim ve bir kimyasal gebelik dışında hamile kalamadım. Hiç sorun yok diyor doktorlar ama olmuyor. Bunda da vardır bir hayır deyip, her ay kendimi teselli ediyorum ama her adet öncesi umut etmeye de devam ediyorum. Dün gece bana sıcak basmaları başladı, bu da bu ay yine adet olacağıma işaret. Hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elden...
Hepimiz için hayırlısı olsun kızlarr :dua:

Benim yarin günüm.Bu sabah test yaptim negatif adet agrilarim basladi ben de bir umut yok bu ay malesef :KK43:

Back