- Konu Sahibi bombshells
Insallah rabbim herkese hayirli evlatlar verir benin 1 agustos yaklastikca stresimde artiyor yine olmayacak diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşgeldinnMerhabalar Kadınlar Kulübüne yeni üye oldum ilk yorumumu gönderi başlığınızı çok beğendiğim icin buraya yapmak istedim 27 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim maalesef ocak ayında bir kimyasal gebelik yaşadım 6 ay doğum kontrol hapı ile korundum ve sat günü kadın doğum doktorumun tavsiyesi ile bıraktım.Bu ay ovulasyon testi ile yumurtlama günümü tespit ettim bat 9 ağustos bekliyoruz bakalım hepimiz için Rabbim hayırlısını nasip etsin.Eğer bu ay gebelik gerçekleşirse burada yumurtlama günümden itibaren yaşadığım tüm belirtileri tek tek paylaşacağım
Çok teşekkür ederim hoşbuldum ❤ İnşallah hepimiz için hayırlısı olsunHoşgeldin aramıza ♥ Umarım tüm belirtilerinipaylaşacağın o gün gelir hayırlısı olsun
Hoşbuldum ❤ İnşallah Allah hepimize o güzel duyguyu yaşatsın burada hepbirlikte paylaşalımHoşgeldinn ♥
İlerleyen zamanlarda belirtilerini bekliyoruz
Hasta olmadıysan hemen ümidini kaybetmeYeni ay yine bir hayal kırıklığı. Yine negatif yine negatif
Seni ümitlendirmiş gibi olmayayım ama bu belirtiler bana gebelik var gibi hissettirdi. Beyaz akıntı daha önce de oluyor muydu? Bir de göğüslerin diğer pms dönemlerine göre daha şiddetli mi acıyor?Bat 3 ağustos şu an akintim fazla beyaz renginde. Göğüsler şişmiş belim ve karnm 10 günden beri agryo bunlar çoğu zaman oluyodu zaten regl olacağım belli belim kırılmak üzere. zaten bu ay tüp bebek yapcaz o yüzden takmyrm artk
İnşallah burda gebelik haberinizi alır sizi de tebrik ederiz. Benim de bir Ağustos idi. Dayanamadım dün test yaptımInsallah rabbim herkese hayirli evlatlar verir benin 1 agustos yaklastikca stresimde artiyor yine olmayacak diye
Adet olmadıysanız bu ay için umut bitmemiş demektir. Adet olduysanız da umarım gebelik öncesi son adet tarihiniz olur.Yeni ay yine bir hayal kırıklığı. Yine negatif yine negatif
Canım 26 aydır bekliyorum. Artık vücudumu tanıyorum. İyi dileklerin için teşekkür ederim ama olmadığına eminimHasta olmadıysan hemen ümidini kaybetme
Bu formdan okuduklarıma göre, ovülasyon testleri de bir kaç önce hamileliği belirleyebiliyor. Siz bir hamilelik testi alın ve yapın. Umarım herşey gönlünüze göre verir.günaydın kızlar,
Bugün başımdan geçen komik ama biraz da trajik bir şey anlatıcam :)
Dayanamayıp bugün sabah uyanır uyanmaz elimde sadece 1 tane olan gebelik testini yapmaya karar verdim.
Gözüm daha açılmamış ama azimliyim.
neyse işlem tamam bekliyorum...Bir baktım 2. çizgi hafiften geliyor gibi çok hafif.
içimden sanırım sadece ben görüyorum ya da gözlerim mi bana oyun oynuyor diye düşündüm.
Gittikçe artmaya başladı pozitif neredeyse..o bir kaç dk.şekilden şekile girdim.
Ay inanamıyorum falan deyip kendi kendime gülmeler falan.
sonra teste iyice baktım iyice inanmak için.
bir baktım yanında LH yazıyor. yok artık dedim. kutuya bakıyorum gebelik testi yazıyor.
kafayı yedim. eski ovülasyon testlerine bakıyorum LH. kaba bakıyorum gebelik. bu böyle 10 dk devam etti.
sonuç kursakta heves keyfi yaşadım sabah sabah..
GünaydııınGünaydın herkese kızlaaaarrrr
Hepimiz için hayırlısı olsun kızlarrBen 3 senelik evliyim ve bir kimyasal gebelik dışında hamile kalamadım. Hiç sorun yok diyor doktorlar ama olmuyor. Bunda da vardır bir hayır deyip, her ay kendimi teselli ediyorum ama her adet öncesi umut etmeye de devam ediyorum. Dün gece bana sıcak basmaları başladı, bu da bu ay yine adet olacağıma işaret. Hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elden...